Samatta

Samatta

Son dakika samatta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan samatta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını samatta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Samatta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan samatta gelişmeleri de dahil olmak üzere 286 samatta haberi bulunmuştur. Tüm samatta haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçeli eski yıldız Fatih Terim'i coşturdu! Samatta maçın önüne geçti, olay yaratan penaltı
Fenerbahçeli eski yıldız Fatih Terim'i coşturdu! Samatta maçın önüne geçti, olay yaratan penaltı Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos, Yunanistan Kupası yarı final rövanş maçında Razvan Lucescu'nun çalıştırdığı PAOK'la karşı karşıya geldi. Nefes kesen ve penaltı atışlarına giden maçta eski Fenerbahçeli futbolcunun kaçırdığı penaltı sonrası Panathinaikos finale yükseldi.
22.02.2024 Galatasaray
Karl Toko Ekambi ve Batshuayi'de flaş gelişme
Karl Toko Ekambi ve Batshuayi'de flaş gelişme Fenerbahçe Kamerunlu yıldız Karl Toko Ekambi ile prensip anlaşmasına vardı Batshuayi'ye gelen transfer teklifleri geri çevrildi.
8.08.2023 Fenerbahçe
F.Bahçe'den büyük sürpriz! 21 yaşında stoper
F.Bahçe'den büyük sürpriz! 21 yaşında stoper Djiku, Samet Akaydın, Serdar Aziz, Becao, Luan Peres gibi tecrübeli defans oyuncularına sahip olan Fenerbahçe 21 yaşındaki Tunuslu stoper Omar Rekik'e talip oldu.
7.08.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer oluyor! Sözleşmesinden özel madde çıktı
Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer oluyor! Sözleşmesinden özel madde çıktı Transfer sezonunda Arda Güler, Joao Pedro, Atilla Szalai, Samatta, Berisha, Enner Valencia gibi tecrübeli futbolcularla yollarını ayıran Fenerbahçe'de bir yıldız daha eşyalarını topladı. Manchester United'la görüşmelere başlayan 25 yaşındaki oyuncunun İngiltere'ye gideceği öğrenilirken transferin 6 milyon euro'ya biteceği kaydedildi.
3.08.2023 Fenerbahçe
Luiz Suarez futbolu bırakıyorum dedi Gremio Joao Pedro transferini bitirdi
Luiz Suarez futbolu bırakıyorum dedi Gremio Joao Pedro transferini bitirdi Dizinden yaşadığı sakatlık sonrası futbolu bırakma kararı alan Luiz Suarez'in yerini doldurmak için transfer çalışmalarına başlayan Gremio, Joao Pedro'nun işini bitirdi.
1.08.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus kendini affettirecek! Ali Koç'un elinde kalan oyuncusuna 5,5 milyon euro
Jorge Jesus kendini affettirecek! Ali Koç'un elinde kalan oyuncusuna 5,5 milyon euro Atilla Szalai, Samatta, Arda Güler, Enner Valencia ve Mergim Berisha gibi isimlerle yollarını ayıran Fenerbahçe'de bir futbolcu daha eşyalarını topladı. Al Hilal'in teknik direktörü olan Jorge Jesus'un Sarı Lacivertli takımdan 32 yaşındaki oyuncuyu istediği öğrenilirken, Suudi Arabistan kulübünün bu transfer için 5.5 milyon euro'yu gözden çıkardığı bildirildi.
31.07.2023 Fenerbahçe
Arda Güler, Valencia, Berisha ve Samatta'dan sonra 5.ayrılık! 12 milyon euro'ya gitti
Arda Güler, Valencia, Berisha ve Samatta'dan sonra 5.ayrılık! 12 milyon euro'ya gitti Daha önce Samatta, Berisha, Arda Güler ve Enner Valencia gibi oyuncularla yollarını ayıran Fenerbahçe'de 25 yaşındaki futbolcu Hoffenheim'la anlaşmaya vardı. 2,5 yıl Sarı Lacivertli formayı terleten milli yıldızın transferde kulübe 10 milyon euro para kazandırması ise büyük alkış topladı.
23.07.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yeni 6 numarası yine Brezilyalı!
Fenerbahçe'nin yeni 6 numarası yine Brezilyalı! Daha önce Arao transferini yapan fakat tecrübeli futbolcudan beklenen verimi alamayan Fenerbahçe'nin yeni 6 numarası yine bir Brezilyalı futbolcu olacak.
18.07.2023 Fenerbahçe
Dört Büyüklerin 'kiralık' problemi sürüyor!
Dört Büyüklerin 'kiralık' problemi sürüyor! Süper Lig'in dört büyük takımı Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un kiralık oyuncu poblemi sürüyor. 52 oyuncunun 47'si geri döndü.
8.07.2023 Şampiy10
Fenerbahçe'nin yeni 10 numarası hayırlı olsun! Daha 18 yaşında bir Amerikalı...
Fenerbahçe'nin yeni 10 numarası hayırlı olsun! Daha 18 yaşında bir Amerikalı... Arda Güler'i Barcelona'ya göndermeye hazırlanan Fenerbahçe yeni 10 numarasını buldu. Sarı Lacivertli kulübe yakın muhabirlerden Volkan Demir, Ali Koç ve İsmail Kartal'ın transfer gündemi hakkında çok önemli açıklamalarda bulunurken, ünlü yorumcunun Zaha, Umut Nayir, Alcantara, Samatta, Coates gibi futbolculara ayrı parantez açması camiada büyük dikkat çekti.
4.07.2023 Fenerbahçe
İsmail Kartal'la çalışmalara başladı ama... 'Sana yeni takımında başarılar diliyorum Altay Bayındır'
İsmail Kartal'la çalışmalara başladı ama... 'Sana yeni takımında başarılar diliyorum Altay Bayındır' Kadro mühendisliği çalışmalarına devam eden ve Samatta, Joao Pedro, Gustavo Henrique, Diego Rossi, Joshua King gibi yıldızları gözden çıkaran İsmail Kartal'ın Altay Bayındır'a da veda edeceği iddia edildi. İşte Fenerbahçe'de yaşanan son dakika gelişmeleri...
2.07.2023 Fenerbahçe
Ali Koç 6 milyon euro'ya transfer edilen forvetin sözleşmesini feshetti!
Ali Koç 6 milyon euro'ya transfer edilen forvetin sözleşmesini feshetti! İsmail Kartal'ın rapor doğrultusunda çalışmalarına başlayan ve bazı futbolcularla yollarını ayırmak için yoğun çaba sarfeden Fenerbahçe yönetimi 30 yaşındaki futbolcunun sözleşmesini feshetmek için anlaşmaya vardı. İşte Sarı Lacivertli cephede yaşanan transfer gelişmeleri...
2.07.2023 Fenerbahçe
İsmail Kartal, Emre Belözoğlu'nun transferini takımdan gönderdi: Sana burada yer yok
İsmail Kartal, Emre Belözoğlu'nun transferini takımdan gönderdi: Sana burada yer yok Emre Belözoğlu'nun Sportif Direktör olduğu dönemde Fenerbahçe'ye transfer olan ve sık sık kiralık olarak takımdan gönderilen tecrübeli golcü bu sefer de PAOK'a gidiyor. İsmail Kartal'ın kesinlikle takımda düşünmediği 30 yaşındaki futbolcunun Samandıra'daki ömrünün uzun olmayacağı belirtilirken, Yunan ekibinin transferde bir hayli istekli olduğu kaydedildi.
1.07.2023 Fenerbahçe
10 maçta 0 gol 0 asist! Ali Koç'un yeni forveti çok tartışma yaratacak
10 maçta 0 gol 0 asist! Ali Koç'un yeni forveti çok tartışma yaratacak Başkanlık döneminde Vedat Muriç haricinde hatır sayılı bir golcü transferi yapamayan Ali Koç'un gündemine gelen Nijeryalı forvet camiada tartışma konusu oldu. Tıpkı Samatta gibi Genk'te şov yapıp Premier Lig yolunu tutan 28 yaşındaki pivotun Sarı Lacivertli yönetim tarafından takibe alınması homurdanmalara yol açarken 2.01'lik santraforun Southampton'da gol ve asist yapamaması '2.Samatta vakası olur' söylentilerini de beraberinde getirdi.
13.05.2023 Fenerbahçe
Dün Bayern Münih taraftarlarına tırnak yedirdi! 3 yıldızdan Fenerbahçe'ye dönmeme kararı
Dün Bayern Münih taraftarlarına tırnak yedirdi! 3 yıldızdan Fenerbahçe'ye dönmeme kararı Dün Bundesliga'da oynanan Bayern Münih-Augsburg maçında attığı gollerle Alman taraftarları strese sokan tecrübeli golcünün Fenerbahçe'ye dönmeyeceği belirtildi. Sarı Lacivertli yönetimin gelecek sezonda düşünmediği oyuncunun kariyerine orada devam edeceği bildirilirken, 24 yaşındaki futbolcunun yanı sıra 2 isimle de yolların ayrılacağı aktarıldı.
12.03.2023 Fenerbahçe
Samatta'yı 6 milyon euro'ya sattılar Fener'in yıldızını bedavaya almak için görüşmelere başladılar
Samatta'yı 6 milyon euro'ya sattılar Fener'in yıldızını bedavaya almak için görüşmelere başladılar Devre arası transfer döneminde Oosterwolde, Samet Akaydın, Emre Demir gibi oyuncuları kadrosuna katıp Bruma ile Isak Vural'a veda eden Fenerbahçe'de yönetimin tecrübeli futbolcuyla yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varmak için masaya oturduğu öğrenilirken, 33 yaşındaki yıldız için Premier Lig ekibinin devreye girdiği bildirildi.
15.02.2023 Fenerbahçe
Emre Belözoğlu 6 milyon euro'ya transfer ettirdi sonra kaybolup gitti! Fenerbahçe'de ayrılık...
Emre Belözoğlu 6 milyon euro'ya transfer ettirdi sonra kaybolup gitti! Fenerbahçe'de ayrılık... 2020-21 sezonunda Emre Belözoğlu'nun 6 milyon euro karşılığında transfer ettiği tecrübeli futbolcunun daha sonra kiralık olarak gittiği kulüplerde dikiş tutturamaması Fenerbahçe yönetiminde sıkıntı yaratmıştı. Süper Lig'de 6 gol atan ve her golü 1 milyon euro'ya mal olan 30 yaşındaki oyuncunun Al-Ahly ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenilirken, Ali Koç'un milli forveti bırakmaya hazır olduğu bildirildi.
23.01.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye piyango! Ali Koç'un yüzüne bakmadığı oyunculardan 12 milyon euro'luk çılgın bonservis
Fenerbahçe'ye piyango! Ali Koç'un yüzüne bakmadığı oyunculardan 12 milyon euro'luk çılgın bonservis Yaz ayı transfer döneminde Jorge Jesus'la kadro mühendisliğine giden ve bazı futbolcularla yollarını ayıran Fenerbahçe'ye resmen piyango vurdu. Portekizli teknik adamın kadrosunda görmek istemediği 3 oyuncudan toplamda 12 milyon euro kazanmayı planlayan Sarı Lacivertli yönetim beklemeye koyulurken, kiralık olarak giden isimlerin kulüpleri tarafından istenmesi ise camiada büyük heyecan yarattı.
6.12.2022 Fenerbahçe
Van Persie'den sonra Fenerbahçe'ye bir Hollandalı yıldız daha! Samatta ve Berisha bir daha geri dönemeyecek
Van Persie'den sonra Fenerbahçe'ye bir Hollandalı yıldız daha! Samatta ve Berisha bir daha geri dönemeyecek Samatta ve Berisha'dan beklenen verimi alamayan Fenerbahçe yönetimi iki golcüyü de kiralık olarak takımdan göndermişti. Yepyeni bir forvet hattı yaratan Jorge Jesus'un İtalyan futbolcundan da memnun kalmadığı belirtilirken, Portekizli teknik adamın şu anda Katar'da Dünya Kupası organizasyonunda mücadele eden bir forvetle görüşmelere başladığı bildirildi.
5.12.2022 Galatasaray
Ali Koç iki forvete 9 milyon euro harcadı hiçbiri Enner Valencia kadar olamadı
Ali Koç iki forvete 9 milyon euro harcadı hiçbiri Enner Valencia kadar olamadı Yaz ayı transfer döneminde Samatta ve Berisha gibi tecrübeli golcülerle yollarını ayıran Fenerbahçe yönetimi Batshuayi, Pedro, King'i kadrosuna katmış forvet hattındaki sorunu çözdüğünü düşünmüştü. Aradan geçen zaman içerisinde Jorge Jesus'un yine Valencia'ya kaldığı ortaya çıkarken, Ekvadorlu yıldızın Dünya Kupası'nda ise kaldığı yerden devam etmesi Ali Koç'u harekete geçirdi.
23.11.2022 Fenerbahçe
Ali Koç ve Jorge Jesus'a karşı isyan! 'Bırakın beni gideyim'
Ali Koç ve Jorge Jesus'a karşı isyan! 'Bırakın beni gideyim' Yaz ayı transfer döneminde Berisha, Samatta, Allahyar gibi forvet oyuncularını gönderen, Joshua King, Pedro, Batshuayi gibi tecrübeli futbolcularla anlaşmaya varan Fenerbahçe'de yıldız oyuncunun isyan ettiği öğrenildi. Jorge Jesus tarafından forma şansı verilmeyen santraforun takımdan ayrılmayı kafasına koyduğu anlaşılırken 31 yaşındaki milli golcünün İtalyan ve Alman ekipleriyle flört halinde olduğu aktarıldı.
12.11.2022 Fenerbahçe
Jorge Jesus önce kendi gönderdi sonra pişman olup geri istedi! 'Ocakta Samandıra'da olsun'
Jorge Jesus önce kendi gönderdi sonra pişman olup geri istedi! 'Ocakta Samandıra'da olsun' Yaz ayı transfer sezonunda Kim Min Jae, Berisha, Samatta, Pelkas, Ozan Tufan, Mesut Özil, Sosa, Tisserand, Gustavo, Novak gibi tecrübeli futbolcularla yollarını ayıran, bazı genç yetenekleri ise kiralık olarak başka takımlara veren Jorge Jesus'un 18 yaşındaki 'Yeni Çağlar Söyüncü' lakaplı oyuncuda pişmanlık yaşadığı ve yönetime 'Devre arasında geri alalım' raporunu verdiği öğrenildi.
4.11.2022 Galatasaray
Berisha, Tiago Çukur, Burak Kapacak... Gidenlerin hepsi şov yaptı bir tek o hariç
Berisha, Tiago Çukur, Burak Kapacak... Gidenlerin hepsi şov yaptı bir tek o hariç Yaz ayı transfer döneminde Jorge Jesus'un verdiği rapora göre hareket eden ve Berisha, Tiago Çukur, Burak Kapacak, Samatta gibi tecrübeli futbolcularla yollarını ayıran Fenerbahçe'de gönderilenler arasında bir oyuncunun sergilediği performans resmen hayal kırıklığı yarattı. 10 maçta 1 gol 1 asist yapan orta saha yokları oynarken, 29 yaşındaki yıldızın Andy Dawson tarafından 'rotasyon' olarak kullanılması dikkat çekti.
31.10.2022 Fenerbahçe
Samatta ve Berisha'dan sonra bir ayrılık daha! Jorge Jesus yüzüne bile bakmıyor
Samatta ve Berisha'dan sonra bir ayrılık daha! Jorge Jesus yüzüne bile bakmıyor Yaz ayı transfer döneminde hücum hattını olduğu gibi değiştiren ve Joao Pedro, Batshuayi, Joshua King gibi takviyeler yapan Fenerbahçe'de beklenen ayrılığın kapıya dayandığı ortaya çıktı. Jorge Jesus'la bir türlü yıldızı barışmayan, en son Karagümrük maçında sadece 3 dakika görev alan tecrübeli futbolcunun eşyalarını topladığı öğrenilirken, oyuncunun Alman ekipleriyle bir dizi görüşme yaptığı bildirildi.
29.10.2022 Fenerbahçe
8 milyon euro'yu duyan herkes 'piyango' diyor ama... Fenerbahçe'de 2 yıldızda 3 milyon euro'luk zarar
8 milyon euro'yu duyan herkes 'piyango' diyor ama... Fenerbahçe'de 2 yıldızda 3 milyon euro'luk zarar Yaz ayı transfer sezonunda Joao Pedro, Batshuayi, Joshua King gibi golcüleri kadrosuna katan ve forvet hattında yeniden bir yapılanmaya giden Fenerbahçe'de iki yıldız için 8 milyon euro'luk teklif yönetimi bir hayli memnun etti. Toplamda 11 milyon euro'ya transfer edilen iki futbolcunun 8 milyon euro'ları görmesi sevinç yaratırken, Başkan Ali Koç'un kurmaylarına 'zararın neresinden dönersek kardır' dediği belirtildi.
25.10.2022 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Samatta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki samatta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.