Samarra

Samarra

Son dakika samarra haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan samarra ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını samarra haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Samarra

haberleri sayfasında son dakika yaşanan samarra gelişmeleri de dahil olmak üzere 114 samarra haberi bulunmuştur. Tüm samarra haberleri aşağıda listelenmiştir.
Irak'ta bir elektrik santraline katyuşa füzesi atıldı
Irak'ta bir elektrik santraline katyuşa füzesi atıldı Irak Elektrik Bakanlığı, ülkenin kuzeyindeki bir elektrik santralinin füze saldırısına uğradığını duyurdu.
27.06.2021 Dünya
Gizemli tutukluluktan terör 'devletinin' başına uzanan bir hayat
Gizemli tutukluluktan terör 'devletinin' başına uzanan bir hayat ABD'nin ölü ele geçirdiğini duyurduğu DEAŞ elebaşı Ebubekir el-Bağdadi'nin yaşamındaki karanlık dönemler halen aydınlanmadı.
27.10.2019 Dünya
Irak'ta Haşdi Şabi'nin kapatılması tartışılıyor
Irak'ta Haşdi Şabi'nin kapatılması tartışılıyor Irak Başbakanı Adil Abdulmehdi'nin, Haşi Şabi bürolarının kapatılması kararı bazı kesimler tarafından "Irak devletinin inşası için doğru bir adım" veya "lağvedilme girişimlerini akamete uğratacak" bir karar şeklinde görülerek desteklenirken, bazı kesimler ise kapatma kararının ancak bu yapının kurucusu olan Ayetullah Ali es-Sistani tarafından verilebileceğini ileri sürüyor.
2.07.2019 Dünya
Başkentin üçüncü büyük camisinin resmi açılışı yapıldı
Başkentin üçüncü büyük camisinin resmi açılışı yapıldı Temeli 6 yıl önce atılan ve 15 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği "Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi"nin resmi açılışı, cuma namazının ardından törenle yapıldı.
10.05.2019 Gündem
Irak'ta 13 DEAŞ militanı öldürüldü
Irak'ta 13 DEAŞ militanı öldürüldü Irak'ın Salahaddin ilinde terör örgütü DEAŞ'a karşı başlatılan operasyonda 13 teröristin öldürüldüğü belirtildi
5.06.2018 Dünya
Ve İsrail harekete geçti! İlk kez yapacaklar
Ve İsrail harekete geçti! İlk kez yapacaklar Netanyahu’nun partisi olan Likud Partisi’nin Merkez Kurulu bu akşam büyük bir skandala imza atmaya hazırlanıyor.
31.12.2017 Dünya
Askerlerini Kerkük'ten çekiyor
Askerlerini Kerkük'ten çekiyor Irak'ta Şii lider Mukteda es-Sadr, kendisine bağlı askeri güç Seraya es-Selam'ın (Barış Tugayları) Kerkük'ten çekilmesi talimatı verdi.
7.11.2017 Dünya
Musul’dan geriye taş üstünde taş kalmadı
Musul’dan geriye taş üstünde taş kalmadı Irak Hükümeti dokuz aydır şiddetli çarpışmalara sahne olan Musul’un DEAŞ’ten kurtarıldığını duyurdu. Musul kurtuldu kurtulmasına ama kadim kentten geriye taş üstünde taş kalmadı, tüm tarihi eserler yerle bir oldu.
15.07.2017 Arşiv
Bağdadi’nin öldüğünü DEAŞ da teyit etti!
Bağdadi’nin öldüğünü DEAŞ da teyit etti! Mayıs ayında Rusya’nın açıkladığı “DEAŞ lideri Ebu Bekir el Bağdadi hava saldırısında ölmüş olabilir” haberine dün örgütten de doğrulama geldi
11.07.2017 Dünya
Spyker Katliamı'ndan suçlu bulunan 31 DEAŞ'lı infaz edildi!
Spyker Katliamı'ndan suçlu bulunan 31 DEAŞ'lı infaz edildi! Irak'ta terör örgütü DEAŞ tarafından gerçekleştirilen ve yüzlerce askerin ölümüyle sonuçlanan Spyker Katliamı'na katılmakla suçlanan 31 kişi hakkında verilen idam cezalarının infaz edildiği bildirildi.
17.06.2021 Dünya
Ölü sayısı 23, yaralı sayısı 58'e yükseldi!
Ölü sayısı 23, yaralı sayısı 58'e yükseldi! Irak'ın kuzeyindeki Salahaddin vilayetinde düzenlenen intihar eylemlerinde ölü sayısı 23'e yükseldi
17.06.2021 Dünya
Irak'ta 8 ölü 25 yaralı!
Irak'ta 8 ölü 25 yaralı! Irak'ın Salahaddin ilinde meydana gelen saldırılarda aralarında bir İran vatandaşının olduğu 8 kişi öldü, 25 kişi de yaralandı.
6.11.2016 Dünya
Irak'ta askeri helikopter düştü!
Irak'ta askeri helikopter düştü! Irak'ın Salahaddin vilayetinde orduya ait askeri helikopterin düştüğü bildirildi
17.06.2021 Dünya
Musul'da neler oldu?
Musul'da neler oldu? 2013 yılında Irak'ta eski başbakan Nuri El Maliki, üçüncü bir dönem için daha işbaşına gelmeye çalışıyordu, ancak hem ülkesinde hem de yurtdışında Şii çoğunluğu kollayan Sünnileri ise dışlayan kutuplaştırıcı politikalar izlemekle suçlanıyordu...
29.09.2021 Gündem
IŞİD yangını bir haftadır söndürülemiyor
IŞİD yangını bir haftadır söndürülemiyor Musul'da IŞİD'in terk ederken patlattığı 11 petrol kuyusundaki yangın 1 haftadır söndürülemiyor.
17.06.2021 Dünya
Şii Türkmenler IŞİD'e karşı operasyon düzenledi!
Şii Türkmenler IŞİD'e karşı operasyon düzenledi! IRAK’ın Kerkük kentinde IŞİD’e karşı savaşan Haşdi Eş Şabi birliklerine bağlı Şii Türkmen Gönüllü Güçleri 16’ncı Tugay Komutanlığı tarafından Amirli Nahiyesi’nde bir operasyon düzenlendi...
17.06.2021 Dünya
IŞİD'ten Real Madrid merkezine saldırı! 14 ölü...
IŞİD'ten Real Madrid merkezine saldırı! 14 ölü... İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'in Irak'ta bulunan merkezine IŞİD terör örgütü saldırıda bulundu
23.09.2021 Futbol
Irak'ta 30 IŞİD militanı öldürüldü
Irak'ta 30 IŞİD militanı öldürüldü Irak Federal Polisi Selahattin ve Bağdat'ta farklı operasyonlarda 30 IŞİD militanının öldürüldüğünü; 43 militanın da yakaladığını açıkladı...
18.04.2016 Dünya
Irak Savunma Bakanı IŞİD için tarih verdi
Irak Savunma Bakanı IŞİD için tarih verdi Irak Savunma Bakanı Halid el-Ubeydi, Musul'u terör örgütü IŞİD'ten kurtarma operasyonun bu yılın ilk yarısının bitmesinden önce başlayacağını duyurdu.
9.03.2016 Dünya
Flaş gelişme! IŞİD oraları da ele geçirdi
Flaş gelişme! IŞİD oraları da ele geçirdi Terör örgütü IŞİD, Irak’ta Selahattin ilinin kuzeydoğu kesimine ilerliyor. Bölgede meydana gelen şiddetli çatışmalardan sonra IŞİD, Kerkük-Tikrit karayolunda Hımrin Tepeleri yakınında iki bölgeyi ele geçirdi.
14.01.2016 Dünya
Ağabey pilot  kardeş bombacı
Ağabey pilot kardeş bombacı Suudi Arabistan’da bir ailenin 2 oğlu, aynı gün farklı cephelerde savaşırken hayatlarını kaybetti...
27.08.2015 Dünya
Bomba yüklü tankerle saldırdılar! 8 ölü
Bomba yüklü tankerle saldırdılar! 8 ölü Irak'ın Salahaddin vilayetine bağlı Samarra kenti yakınlarında bomba yüklü tankerle düzenlenen saldırıda 4'ü güvenlik görevlisi 8 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin yaralandığı bildirildi.
29.07.2015 Dünya
İran'dan flaş açıklama! Doğrudan savaşa gireriz
İran'dan flaş açıklama! Doğrudan savaşa gireriz İran lideri Ayetullah Ali Hamaney'in yüksek askeri danışmanı Tümgeneral Yahya Rahim Safevi, Elburz eyaletinde katıldığı bir toplantıda yaptığı konuşmada Tahran yönetiminin IŞİD'i Irak'taki kutsal türbeler konusunda uyardığını söyledi...
3.07.2015 Dünya
Irak'ta bomba yüklü 4 araçla intihar saldırısı
Irak'ta bomba yüklü 4 araçla intihar saldırısı Terör örgütü IŞİD'in, Irak'ın Salahaddin ilinde düzenlediği intihar saldırılarında 11 kişinin öldüğü, 22 kişinin yaralandığı bildirildi.
13.06.2015 Dünya
IŞİD saldırısında ölenler Türkmen çıktı
IŞİD saldırısında ölenler Türkmen çıktı IŞİD'in öldürdüğü 50'den fazla Türkmen için Kerbela ve Tuzhurmatu'da cenaze töreni düzenlendi Irak'ta Samarra'nın Es-Sirsar bölgesindeki IŞİD'in intihar saldırısında önceki gün şehit olanların tümünün Türkmen olduğu ortaya çıktı...
3.06.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Samarra ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki samarra haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.