Sam Asghari

Sam Asghari

Son dakika Sam Asghari haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sam Asghari ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sam Asghari haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sam Asghari

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sam asghari gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 sam asghari haberi bulunmuştur. Tüm sam asghari haberleri aşağıda listelenmiştir.
Britney Spears altı erkekle boşanma partisi verdi!
Britney Spears altı erkekle boşanma partisi verdi! Britney Spears ile altı yıldır aşk yaşadığı ve 14 ay önce nikâh masasına oturduğu model ve oyuncu Sam Asghari ayrılık kararı aldı. 'Popun Prensesi' olarak anılan Spears, altı erkekle birlikte boşanma partisi verdi.
21.08.2023 Magazin
İhanet ve şiddet iddiaları gündeme gelmişti: Boşanma kararı alan Britney Spears konuştu!
İhanet ve şiddet iddiaları gündeme gelmişti: Boşanma kararı alan Britney Spears konuştu! Boşanma kararı alan dünyaca ünlü pop yıldızı Britney Spears ve aktör Sam Asghari’nin evliliklerinin ‘fiziksel şiddet’ ve ‘ihanet’ sebebiyle bittiği iddia edildi.
21.08.2023 Magazin
Britney Spears - Sam Asghari çifti boşandı! Nedeni ortaya çıktı
Britney Spears - Sam Asghari çifti boşandı! Nedeni ortaya çıktı Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, sosyal medyadaki ilginç paylaşımlarıyla gündeme gelmiş ve takipçilerini endişelendirmişti. Britney Spears ve Sam Asghari yaklaşık bir senelik evliliğin ardından yollarını ayırma kararı aldı. Düğün öncesi evlilik sözleşmesi yapan Spears'ın Hollywood'un en iyi avukatlarıyla çalıştığı öğrenildi.
17.08.2023 Magazin
Britney Spears ve Sam Asghari evliliğinde kriz mi var?
Britney Spears ve Sam Asghari evliliğinde kriz mi var? Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, kendisinden 12 yaş küçük eşi Sam Asghari ile evliliğinde 'ciddi problemler' yaşadığı iddia edildi.
16.05.2023 Magazin
Britney Spears'tan flaş karar! Yüzüğü çıkardı
Britney Spears'tan flaş karar! Yüzüğü çıkardı ABD’li şarkıcı Britney Spears, Porto Riko’da tatile çıktı. Spears’ın yanında ise kocası Sam Asghari yerine koruması vardı.
3.04.2023 Magazin
Hollywood yıldızlarından yeni hamle! Lüks malikanelerini satışa çıkardı
Hollywood yıldızlarından yeni hamle! Lüks malikanelerini satışa çıkardı Aralarında pop müziğin ünlü ismi Britney Spears ve ünlü ABD'li komedyen Jim Carrey'nin olduğu bir grup Hollywood yıldızının, Los Angeles'ta yürürlüğe girecek yeni vergi düzenlemeleri nedeniyle milyon dolarlık malikanelerini satışa çıkardığı ortaya çıktı.
29.03.2023 Magazin
Britney Spears milyonlarca dolar değerindeki malikanesini satıyor!
Britney Spears milyonlarca dolar değerindeki malikanesini satıyor! Britney Spears, spor eğitmeni ve oyuncu Sam Asghari ile altı ay önce evlenmişti. Düğünden sonra satın aldıkları yeni malikanelerine taşınan çiftten ünlü şarkıcının; film odası, havuzu ve jakuzisi bulunan evini satmak istediği öğrenildi. Malikaneyi 'gizli' bir şekilde satışa çıkaran Spears'ın, neden taşınmak istediği de ortaya çıktı. İşte dudak uçuklatan malikanenin detayları...
24.01.2023 Magazin
Öykü Serter 'Selülit mi o?' diyen takipçisine bakın ne yanıt verdi!
Öykü Serter 'Selülit mi o?' diyen takipçisine bakın ne yanıt verdi! "Kısmetse Olur: Aşkın Gücü" programının sunucusu Öykü Serter, bacak dekolteli fotoğrafıyla olay yarattı. Bir takipçisi "Selülit mi o?" diye sorunca Serter'den yanıt gecikmedi.
1.01.2023 Magazin
Britney Spears'ın hayatı eşi tarafından mı kontrol ediliyor? Sam Asghari'den açıklama
Britney Spears'ın hayatı eşi tarafından mı kontrol ediliyor? Sam Asghari'den açıklama Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, sosyal medyadaki ilginç paylaşımlarıyla gündeme gelmiş ve takipçilerini endişelendirmişti. Hayranları, pop yıldızının hayatının ve sosyal medyasının yaklaşık 6 ay önce dünyaevine girdiği eşi Sam Asghari tarafından kontrol edildiğini öne sürmüştü. Asghari, geçtiğimiz gün bu konu hakkındaki sessizliğini bozarak, söz konusu teorilerle ilgili açıklama yaptı.
31.12.2022 Magazin
Britney Spears 'Victoria' hastalığına yakalandı!
Britney Spears 'Victoria' hastalığına yakalandı! Şarkıcı Britney Spears, geçtiğimiz yıl spor hocası Sam Asghari ile nişanlanmış, birkaç ay önce de ilk bebeklerini beklediklerini açıklamıştı. Daha sonra bebeklerini kaybettiklerini duyuran ikili, büyük bir acı yaşamıştı. Spears, son olarak sosyal medya paylaşımında 'Victoria' hastalığına yakalandığını duyurdu.
7.11.2022 Magazin
Britney Spears geri döndü! Sosyal medya yıkıldı
Britney Spears geri döndü! Sosyal medya yıkıldı ABD'li popçu Britney Spears, geçtiğimiz sene nişanlandığı spor eğitmeni ve oyuncu Sam Asghari ile geçtiğimiz haftalarda dünyaevine girmiş, ünlü ismin eski eşi Jason Alexander'ın düğünü basması ise ikilinin mutlu gününe damga vurmuştu. Olaylı düğünün geride kalmasıyla çift, popçunun iki çocuğunun babası Kevin Federline'ın oturduğu yere yakın, milyonlarca dolar değerinde yeni bir malikane satın almıştı. Bu gelişmelerin ardından sürpriz bir şekilde Instagram hesabını kapatarak hayranlarını endişelendiren Spears, sosyal medyaya geri döndü. Takipçilerini şaşkına çeviren şarkıcı, malikanesindeki havuzunu göstermeyi de ihmal etmedi. İşte detaylar...
24.06.2022 Magazin
55 saat evli kaldığı eski eşi, ünlü şarkıcının düğününü bastı
55 saat evli kaldığı eski eşi, ünlü şarkıcının düğününü bastı Bir döneme damga vuran ünlü şarkıcı Britney Spears, sevgilisi Sam Asghari ile Los Angeles’te düzenlenen törenle dünyaevine girdi. Düğününe, şarkıcının 2004’te 55 saat evli kaldığı Jason Alexander’ın evliliği engelleme girişimi damga vurdu. Spears'ın eski kocası, çıkardığı arbede sonrası gözaltına alındı.
10.06.2022 Ünlüler Dünyası
Britney Spears hamile mi, sevgilisi Sam Asghari kimdir? Britney Spears kaç yaşında, kaç çocuğu var?
Britney Spears hamile mi, sevgilisi Sam Asghari kimdir? Britney Spears kaç yaşında, kaç çocuğu var? Britney Spears hamile mi? Sam Asghari ile birlikteliğini sürdüren Britney Spears, anne olmaya hazırlandığını açıkladı. Sam ve Jayden James adında iki çocuğu bulunan ünlü şarkıcı, nişanlısından ilk bebeğini kucağına alacak.
12.04.2022 Magazin
Britney Spears müjdeyi sosyal medyadan duyurdu! Bebek geliyor...
Britney Spears müjdeyi sosyal medyadan duyurdu! Bebek geliyor... Sam Asghari ile mutlu birlikteliğini sürdüren Britney Spears, hamile olduğunu açıkladı. Babasıyla yaşadığı vasilik davasıyla magazin gündeminden düşmeyen Britney Spears müjdeli haberi sosyal medyadan duyurdu.
12.04.2022 Magazin
Britney Spears'ın nişanlısı Sam Asghari'nin sözleri tartışma yarattı!
Britney Spears'ın nişanlısı Sam Asghari'nin sözleri tartışma yarattı! Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears'ın nişanlısı Sam Asghari, çocuk planı yaptıklarını ve bu nedenle yılbaşında tatile çıkacaklarını ifade etti. Asghari'nin bu sözleri, özel hayatlarını gözler önüne sermesi nedeniyle eleştirildi.
20.12.2021 Magazin
Britney Spears babasının vasi olmasını istemiyor
Britney Spears babasının vasi olmasını istemiyor ABD'li şarkıcı Britney Spears, ruh sağlığı problemleri nedeniyle kendisine vasi olarak atanan babasının bu görevden alınması için mahkemeye başvurdu.
20.08.2020 Magazin
Sudan çıkmış balıklar
Sudan çıkmış balıklar ABD’li şarkıcı Britney Spears (36), kendisinden 12 yaş küçük sevgilisi Sam Asghari ile havuz keyfi yaptı.
7.07.2018 Magazin
Dünyanın en şanslı kadınıyım
Dünyanın en şanslı kadınıyım Britney Spears (36) ile kendisinden 13 yaş küçük sevgilisi Sam Asghari (23) önceki gün ilişkilerinin 1’inci yılını kutladı.
6.02.2018 Magazin
İşte Britney Spears'in yeni sevgilisi!
İşte Britney Spears'in yeni sevgilisi! 2015 yazında yapımcı Charlie Ebersol'la ilişkisini bitiren Britney Spears, 2017 yılına yeni sevgilisi Sam Asghari ile girdi.
4.01.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sam Asghari ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sam asghari haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.