Saldır

Saldır

Son dakika saldır haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan saldır ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını saldır haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Saldır

haberleri sayfasında son dakika yaşanan saldır gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 saldır haberi bulunmuştur. Tüm saldır haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP lideri Bahçeli'den oy oranıyla ilgili flaş açıklama!
MHP lideri Bahçeli'den oy oranıyla ilgili flaş açıklama! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunarak, "2023'te Cumhur İttifakı açık ara sandıktan çıkacaktır. Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde 50'yi fersah fersah geçerek yeniden seçilecektir. Millet İttifakı'nın nasıl bir adayı vardır ki yıpranmasın diye açıklanmıyor." ifadelerini kullandı.
21.06.2022 Siyaset
New York metrosunda kanlı saldırı!
New York metrosunda kanlı saldırı! ABD’nin New York şehrindeki metro istasyonuna ateş açıldı. Saldırıda çok sayıda kişi yaralandı.
12.04.2022 Dünya
Öğrenci kavgaları kamerada!
Öğrenci kavgaları kamerada! Sultangazi'de öğrenciler arasında yaşanan üç ayrı kavga çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansıdı.
12.12.2021 Gündem
Samuray dehşeti! Katil Can Göktuğ Boz'un ilk ifadesi ortaya çıktı
Samuray dehşeti! Katil Can Göktuğ Boz'un ilk ifadesi ortaya çıktı Ataşehir'de hiç tanımadığı 28 yaşındaki Başak Cengiz'i yolda yürürken samuray kılıcıyla öldürdüğü iddiasıyla yakalanan üniversite öğrencisi Can Göktuğ Boz ifadesinde evden çıkarken birini öldürmeyi planladığını, erkeğin kendisine karşı koyma ihtimaline karşılık bir kadını öldürmeye karar verdiğini söylediği öğrenildi. Vahşi cinayeti işlediğini itiraf eden ve pişman olduğunu belirttiği öğrenilen şüpheli adliyeye sevk edildi. 2 üniversite okuyan şüphelinin evinde de olayda kullanılan samuray kılıcıyla birlikte toplam 15 kılıç ve bıçak ele geçirildi. Boz 27 çıkarıldığı hakimlikçe "Tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme" suçundan tutuklandı.
10.11.2021 Gündem
Ahmet Arif kimdir? Ahmet Arif şiirleri, hayatı, Leyla Erbil’e aşkı…
Ahmet Arif kimdir? Ahmet Arif şiirleri, hayatı, Leyla Erbil’e aşkı… 'Hasretinden Prangalar Eskittim', 'Sevdan Beni' gibi unutulmaz şiirlerin yazarı Türkiye edebiyatının usta şairlerinden Ahmed Arif, 30 yıl önce bugün aramızdan ayrıldı. İşte toplumcu gerçekçi şairlerimizden Ahmed Arif'in hayatına dair merak edilenler…
2.06.2021 Gündem
Endonezya'da kiliseye bombalı saldırı!
Endonezya'da kiliseye bombalı saldırı! Endonezya'nın Güney Sulawesi eyaletinin başkenti Makassar kentinde, kiliseyi hedef alan bombalı saldırıda 14 kişi yaralandı.
28.03.2021 Dünya
Rıdvan Dilmen Ersin Düzen tartışması | Fatih Altaylı’nın Ersin Düzen yorumu nedir, Fatih Altaylı ile Ercan Taner arasında neler oluyor? İbrahim Seten, İsmail Er, Mehmet Arslan Dilmen' ne cevap verdi?
Rıdvan Dilmen Ersin Düzen tartışması | Fatih Altaylı’nın Ersin Düzen yorumu nedir, Fatih Altaylı ile Ercan Taner arasında neler oluyor? İbrahim Seten, İsmail Er, Mehmet Arslan Dilmen' ne cevap verdi? Futbol dünyası sert bir tartışma yaşıyor. Rıdvan Dilmen’in Ersin Düzen hakkında ''Ersin Düzen, senin maaşını kim veriyor? Sen federasyonda çalışmıyor musun? Ne güzel dünya ya! Artık her şeyi söyleceğim, her şeyi. Susmayacağım! Hem hakemlere çakıp hem de 2 senedir TFF çalışanısın. Sen hayırdır ey Ersin Düzen! Bugün hakemi eleştirebilirsiniz. Ancak TFF'de çalışmayacaksın o zaman Ersin Düzen. Nihat Özdemir'in danışmanısın sen. Hem TFF'den maaş alacaksın, hem TFF Başkanına çakacaksın. Yok öyle şey!!'' sözlerini kullanmasıyla ortaya atılan fitilin ateşi, Fatih Altaylı’nın Rıvdan Dilmen’i doğrulan ifadeler kullanması ve Ersen’in aldığı maaşı telaffuz etmesiyle yakıldı. Futbol dünyası neler oluyor sorusuna yanıt ararken, Ercan Taner’in Düzen’i desteklemesi ve canlı yayında Altaylı araması ve Altaylı’nın bunu izleyenlerle ile paylaması deyim yerindeyse ortalığı yaktı. İşte Rıdvan Dilmen Ersin Düzen tartışmasında son yaşananlar ile Fatih Altaylı ile Ercan Taner arasındaki tartışmanın detayları…
22.09.2020 Gündem
Malazgirt Zaferi nedir, neyi sağlamıştır? 1071 Malazgirt Zaferi tarihinin Türk tarihindeki önemli nedir?
Malazgirt Zaferi nedir, neyi sağlamıştır? 1071 Malazgirt Zaferi tarihinin Türk tarihindeki önemli nedir? Malazgirt Zaferi’nin 949. yıl dönümü anılıyor. ‘Anadolu kapılarını Türklere açan olay’’ olarak nitelendirilen Malazgirt Zaferi’nin yıl dönümünde Bitlis'in Ahlat ile Muş'un Malazgirt ilçelerinde, etkinlikleri törenleri başladı. Peki, Malazgirt Zaferi neyi sağlamıştır? Malazgirt Zaferi tarihinin Türk tarihindeki önemli nedir? Malazgirt Meydan Muharebesi hakkında merak edilenler…
25.08.2020 Gündem
ABD üssüne havanlı saldırı!
ABD üssüne havanlı saldırı! Irak'ta ABD askerlerinin kaldığı üssün yakınlarına havan mermisiyle saldır düzenlendi.
1.02.2020 Gündem
Binali Yıldırım gençlerle buluştu 'Türkiye'nin en büyüğünü İstanbul'a kuruyoruz'
Binali Yıldırım gençlerle buluştu 'Türkiye'nin en büyüğünü İstanbul'a kuruyoruz' Yıldırım, Medipol Üniversitesinin Kavacık'taki kampüsünde düzenlenen "Gençler Soruyor, Başkan cevaplıyor" programında gençlerle sohbet etti. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, metro istasyonlarında kütüphaneler kuracaklarını, araçlardan inenlerin buradan kitap alıp okuyup geri getireceğini belirterek, "İstanbul'a Türkiye'nin en büyük kütüphanelerini kuruyoruz. Rami Kışlası en büyük kütüphane olacak. Burada 7 milyon kitap olacak." dedi.
25.03.2019 Siyaset
Beşiktaş - Fenerbahçe: 3-3
Beşiktaş - Fenerbahçe: 3-3 Süper Lig'de 24. haftasında derbi maçta Beşiktaş'a karşı 3-0 geriye düşen Fenerbahçe, ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı. Öte yandan her iki takımında bir şutu direkten döndü.
26.02.2019 Fenerbahçe
Ali Koç'a şok tepki! "Küçük Aziz Yıldırım..."
Ali Koç'a şok tepki! "Küçük Aziz Yıldırım..." Emre Akbaba transferi iki ezeli rakibi karşı karşıya getirdi. Galatasaray'ın transferi bitirmeye yaklaşmışken Fenerbahçe'nin araya girmesi Sarı-Kırmızılı taraftarları kızdırdı.
17.08.2018 Galatasaray
Galatasaray'dan Ali Koç'a tepki
Galatasaray'dan Ali Koç'a tepki Emre Akbaba transferi iki ezeli rakibi karşı karşıya getirdi. Galatasaray'ın transferi bitirmeye yaklaşmışken Fenerbahçe'nin araya girmesi Sarı-Kırmızılı taraftarları kızdırdı.
16.08.2018 Galatasaray
Son dakika: Peş peşe canlı bomba operasyonları! Sayı her geçen dakika artıyor
Son dakika: Peş peşe canlı bomba operasyonları! Sayı her geçen dakika artıyor Bugün düzenlenen operasyonlarda İstanbul, İzmir, Ankara'da çok sayıda DEAŞ'lı gözaltına alındı. Bayram öncesi saldırı hazırlığında olan teröristler MİT destekli operasyonla yakalandı. İşte detaylar...
14.06.2018 Gündem
Kate Moss'un göbek detoksu!
Kate Moss'un göbek detoksu! Tatil için 4 yıldır Bodrum'u tercih eden dünyaca ünlü model Kate Moss sezonu açtı. Zayıflama kampında yakalanan güzel model, aldığı kilolarla dikkati çekti.
30.04.2018 Magazin
Dünya Kupası aşkına saldır Talisca!
Dünya Kupası aşkına saldır Talisca! Rusya'ya gidecek olan kadrosuna girmek için gaza basan Sambacı, Beşiktaş'ın da lokomotifi oldu.
10.04.2018 Beşiktaş
Son dakika... ABD'den kritik hamle! O askerleri...
Son dakika... ABD'den kritik hamle! O askerleri... Düşman bilgisayar ağlarına karşı daha aktif bir tutum sergilemek isteyen ABD ordusu, savaş alanına 'siber askerler' göndermeye hazırlanıyor.
14.12.2017 Dünya
Çocuğunun adını 'Vatan' koyacak!
Çocuğunun adını 'Vatan' koyacak! 'Hayatı Tesbih Yapmışım' şarkısıyla adından söz ettiren Ferman Toprak, eşiyle bebek beklediklerini ve çocuklarının adını 'Vatan' koyacaklarını söyledi.
25.04.2017 Magazin
Fatih Altaylı'dan bomba açıklamalar
Fatih Altaylı'dan bomba açıklamalar Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programında spor gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Altaylı, gazetecilere saldıran Başakşehirli futbolcular için "Takımdan, milli takımdan her yerden atmak lazım. Bunlar adam değil" yorumunu yaptı
24.04.2017 Futbol
Kanlı plan deşifre oldu
Kanlı plan deşifre oldu İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK’nın İstanbul’da terör saldırısı yapacağı bilgisi üzerine çalışma başlattı
29.09.2021 Gündem
Reina saldırganı o videoyu çekti çünkü...
Reina saldırganı o videoyu çekti çünkü... Reina saldırganının Taksim'deki videosunu izleyen uzmanlar amacının takip edilip edilmediğinin belirlemek olduğunu söyledi
29.09.2021 Gündem
ABD açıkladı! Katil bir Türk
ABD açıkladı! Katil bir Türk ABD’nin Washington eyaletine bağlı Burlington’da, bir alış veriş merkezinde silahlı saldır düzenleyen ve 5 kişinin ölümüne yol açan kişinin Türk olduğu ortaya çıktı...
25.09.2016 Dünya
Darbeci askerlerin "bombalı saldırı" yalanı
Darbeci askerlerin "bombalı saldırı" yalanı FETÖ üyesi askerlerin, darbe girişimi öncesi Kars Valiliği, Belediye ve Emniyet Müdürlüğüne "araçla bombalı saldırı" yapılacağı ve buraların güvenliğini sağlamak amacıyla birliklerinden ayrıldıklarını" söyledikleri ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Deniz Akkaya: Vergin kadar saldır!
Deniz Akkaya: Vergin kadar saldır! Deniz Akkaya, sosyal medya hesabına yapılan kötü yorumlar hakkında böyle konuştu
20.07.2016 Magazin
PKK’nın bombalı araçla yaptığı saldırıda 6 kişi gözaltına alındı
PKK’nın bombalı araçla yaptığı saldırıda 6 kişi gözaltına alındı MARDİN’in Derik İlçesi Üçyol Jandarma Karakolu’na PKK’lı teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği ve 1 askerin şehit olduğu 11 kişinin de yaralandığı saldırıyla ilgili aralarında saldırıda kullanılan kamyonetin sahibinin de bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Saldır ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki saldır haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.