Uzmanından sağlıklı iftar ve sahur menüsü!
Uzmanından sağlıklı iftar ve sahur menüsü! Uzun açlık süreleri nedeniyle Ramazan’da dengeli beslenmek önemli. Ramazan ayını yorgun ve halsiz geçirmemek için kan şekerini dengeleyici sağlıklı sofralar kurmak gerekiyor. Diyetisyen Benan Koç sağlıklı iftar ve sahur menüsü paylaştı. İşte Sahura ne yapsam? İftara ne pişirsem? diyenlere örnek iftar ve sahur menüsü!
1.04.2022 Ramazan
Gün boyu tok tutan sahurda tüketebileceğiniz kolay kek tarifi!
Gün boyu tok tutan sahurda tüketebileceğiniz kolay kek tarifi! Oruçlu iken insan vücudunun metabolizması daha yavaş çalışır. Oruç tutmak için niyetlenen kişiler bu ibadeti sahura kalkmadan yapmak isterlerse gün içerisinde çeşitli sağlık sorunlarıyla karşılaşabiliyor. Bu nedenle sahurda besleyici özelliği olan ve uzun süre tok tutabilen gıdalar tüketmek gerekiyor. Sahura ne yapsam diyor, uzun oruç saatlerinde tok kalmak istiyorsanız pratik ve tok tutan kek tarifini mutlaka deneyin. Peki, Tok tutan kek tarifi nasıl yapılır? İşte Sahurda yenebilecek kolay kek tarifi!
30.03.2022 Ramazan
Sahura ne yapsam? Bugün sahura ne pişirsem? İşte sahur için tarifler
Sahura ne yapsam? Bugün sahura ne pişirsem? İşte sahur için tarifler Ramazanda sahur sofralarının yeri bambaşkadır. Sahur yemeklerinde bereket vardır ve sahura kalkmak daha doğrusu kalkabilmenin bir çok fazileti vardır. On bir ayın sultanı Ramazan ayında sahurda da güzel sofralar kurmak isteyenler tarif arayışında. Sahura ne yapsam? Sahura ne pişirsem? diyenlere tok tutan sahur önerileri ve sahur tarifleri...
24.04.2020 Ramazan