Düğün yapacaklara sahte altın uyarısı!
Düğün yapacaklara sahte altın uyarısı! Düğün yapacaklara sahte altın uyarısı geldi. Koronavirüs nedeniyle uygulanan kısıtlamalarda yapılamayan düğünlerin bu yıl 750 bine çıkması beklenirken Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken artan düğünlerde sahte altına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.
27.06.2021 Ekonomi
Altın alacaklar için çok önemli uyarı! 'Mağdur olmayın'
Altın alacaklar için çok önemli uyarı! 'Mağdur olmayın' Altın fiyatları yükselişini sürdürüyor. Fiyat artışı nedeniyle altına yönelen yatırımcılara Kuyumcular Odası'ndan önemli bir uyarı geldi. Altın alırken döviz bürolarının tercih edilmemesi gerektiğinin vurgulandığı açıklamada, alınan altının sahte çıkma ihtimalinin olabileceği ifade edildi.
7.08.2020 Ekonomi
Sahte altın patlaması yaşanıyor! Altının sahtesi nasıl anlaşılır?
Sahte altın patlaması yaşanıyor! Altının sahtesi nasıl anlaşılır? Rekor üstüne rekor kıran, Türk halkının ve düğünlerin vazgeçilmezi altın dolandırıcıların da gözdesi. Hem kuyumcuların hem de altın alacakların başı sahte altınlarla dertte. Piyasalarda son günlerde adeta sahte altında patlama yaşanıyor. Peki altının sahtesi nasıl anlaşılır? Mağdur olmamak için ne yapmalı?
20.06.2020 Ekonomi
Aman dikkat! Sahte altın almayın
Aman dikkat! Sahte altın almayın Düğün sezonu başladı. Altın satışları da hareketlendi. Ailelerin bir düğün için en az 20 bin liralık altın takı harcaması yapması gerekiyor. Bu potansiyel de piyasaya sahte altın sürenlerin iştahını kabartıyor. İşte gerçek ve sahte altını ayırt etmenin yolları...
29.04.2019 Ekonomi