Sahne Kıyafeti

Sahne Kıyafeti

Son dakika sahne kıyafeti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sahne kıyafeti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sahne kıyafeti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sahne Kıyafeti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sahne kıyafeti gelişmeleri de dahil olmak üzere 163 sahne kıyafeti haberi bulunmuştur. Tüm sahne kıyafeti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ziynet Sali'den sokak hayvanlarına anlamlı destek
Ziynet Sali'den sokak hayvanlarına anlamlı destek Ziynet Sali, gectiğimiz akşam sokak hayvanlarına destek için düzenlenen özel gecede sahne aldı. Ünlü şarkıcı, "Böyle bir sosyal sorumluluk projesinde yer aldığim için çok mutluyum" dedi.
15.11.2023 Magazin
Sahne kostümüne ödediği ücret belli oldu!
Sahne kostümüne ödediği ücret belli oldu! Cesur paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Gülşen, iddialı kıyafetiyle sahnelere dönüş yaptı. Sahne kıyafeti Miley Cyrus'a benzetilen Gülşen’in kostümü için ödediği ücret ortaya çıktı.
24.04.2023 Magazin
Simge Sağın yırtmaçlı elbisesiyle sahneye damga vurdu!
Simge Sağın yırtmaçlı elbisesiyle sahneye damga vurdu! Amerika tatili sonrası Türkiye'ye dönen ünlü şarkıcı Simge Sağın, sahne kıyafeti ve dansıyla ağızları açık bıraktı.
5.02.2023 Magazin
Simge Sağın sahne kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekti
Simge Sağın sahne kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekti Başarılı şarkıcı Simge Sağın, 2023 yılını İstanbul Florya’da bir otelde karşıladı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sağın, iddialı kıyafetiyle dikkat çekti. 2022 yılında sıkça gündem olan sahne kıyafeti tartışmalarıyla ilgili konuşan ünlü şarkıcı, 2023 yılı için sürprizini de açıkladı.
2.01.2023 Magazin
Simge Sağın danslarıyla adeta göz doldurdu!
Simge Sağın danslarıyla adeta göz doldurdu! Pop müziğinin sevilen ismi Simge Sağın Bursa’da sahne aldı. Konserine ’Ben Bazen’ şarkısıyla başlayan Simge, konserinde iki farklı iddialı elbisesi ve danslarıyla adeta göz doldurdu.
3.12.2022 Magazin
Simge Sağın'dan iddialı sahne kıyafeti!
Simge Sağın'dan iddialı sahne kıyafeti! Önceki gün Vadistanbul'da konser veren Simge Sağın iddialı sahne kıyafetiyle gündeme geldi. Sağın'ın tercihine sosyal medyada yorum yağdı. Şarkıcının kıyafetini beğenenler kadar abartılı bulanlar da oldu.
11.09.2022 Magazin
Hülya Avşar'dan cesur sahne kıyafeti! Bacak boyu yırtmacı ve derin göğüs dekoltesi ile büyüledi
Hülya Avşar'dan cesur sahne kıyafeti! Bacak boyu yırtmacı ve derin göğüs dekoltesi ile büyüledi İddialı çıkışları, sahne kıyafetleri ve özel yaşantısıyla gündemden düşmeyen sanatçı Hülya Avşar, 'Sen Aşk Mısın?' adlı şarkısıyla müzik piyasasına geri dönmüştü. Şimdilerde tatilcileri şarkılarıyla eğlendiren Hülya Avşar'ı izlemeye gelenler hem müziğe, hem de sahne şovuna doyuyor. Cüretkar pozların kadını Hülya Avşar yine şıklığını konuşturdu. Siyah elbisesine derin göğüs ve bacak dekoltesi damga vurdu.
27.07.2022 Magazin
Gülşen'den üstsüz sahne kıyafeti! 'Giyinmeyi unutmuş'
Gülşen'den üstsüz sahne kıyafeti! 'Giyinmeyi unutmuş' Şarkıcı Gülşen sahne kıyafetleriyle sık sık gündeme geliyor. Gülşen sahnede yine iddialı bir seçim yaptı. Siyah pantolonun üstüne sadece göğüs ucunu kapatan bir büstiyer giyen Gülşen yine sosyal medyada gündeme geldi. Gülşen'e 'Giyinmeyi unutmuş,kıyafet nerede, yatak odası kostümü" gibi yorumlar yapıldı.
5.06.2022 Magazin
Demet Akalın'dan kilo aldığı için eşofmanla sahneye çıktığı iddialarına yanıt!
Demet Akalın'dan kilo aldığı için eşofmanla sahneye çıktığı iddialarına yanıt! Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın eşofmanlı sahne kıyafeti çok konuşulmuştu. Öte yandan Akalın'ın kilo alması sebebiyle sahneye bu şekilde çıktığı iddia edildi. Demet Akalın bu haberlere açıklık getirerek 1.5 aydır tedavi gördüğünü ve bu yüzden kilo aldığını açıkladı. Artık rahatsızlığından kurtulmak istediğini söyleyen Akalın, bunun için 5 profesör gezdiğini de sözlerine ekledi.
28.05.2022 Magazin
Gülşen'den çok konuşulacak sahne kıyafeti! "Giydikleri arasında en kötüsü!"
Gülşen'den çok konuşulacak sahne kıyafeti! "Giydikleri arasında en kötüsü!" Sahne kıyafetleri sebebiyle aylardır gündemde olan ve cesur kostümleriyle adından söz ettiren Gülşen yine iddialı bir seçim yaptı. Her yerden dekoltesi olan bir elbise giyen Gülşen'in elbisesi bu sefer beğenilmedi. Gülşen'e "Giydikleri arasında en kötüsü!" yorumları yağdı.
12.05.2022 Magazin
Ebru Yaşar'dan itiraf geldi: Topuklu giymek artık korkutmuyor!
Ebru Yaşar'dan itiraf geldi: Topuklu giymek artık korkutmuyor! Geçirdiği kaza sonrası sahnelere bir süre ara vermek zorunda kalan Ebru Yaşar, Ramazan Bayramı'nın ilk günü Kıbrıs'ta sahne aldı. Kıyafeti ile göz kamaştıran sanatçı, müzikseverlerin isteği üzerine sahnede yarım saat fazla kalırken, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
4.05.2022 Magazin
Gülşen'in arkadaşının kucağına oturması çok konuşulmuştu! Ozan Çolakoğlu’nun tepkisi ne oldu? Flaş açıklama
Gülşen'in arkadaşının kucağına oturması çok konuşulmuştu! Ozan Çolakoğlu’nun tepkisi ne oldu? Flaş açıklama Şarkıcı Gülşen, şarkılarıyla olduğu kadar iddialı sahne kıyafetleriyle de magazin gündeminden düşmüyor. Öte yandan Gülşen'in verdiği konser sırasında arkadaşının kucağına oturması da çok konuşulmuştu. Eşi Ozan Çolakoğlu'nun tepkisi merak edilmişti. Geçen akşam alışveriş merkezinde görüntülenen Gülşen 'Pozlarınız ve arkadaşınızın kucağına oturmanız çok konuşuldu. Neler söylemek istersiniz?' sorusuna böyle yanıt verdi...
12.03.2022 Magazin
Nevzat Aydın - Zeynep Zenel evlendi
Nevzat Aydın - Zeynep Zenel evlendi Nevzat Aydın, modacı sevgilisi Zeynep Zenel ile dünya evine girdi. Çiftin düğünü Aydın’ın Anadolu Hisarı’ndaki Boğaz manzaralı yalısında gerçekleşti.
24.01.2022 Magazin
İzzet Yıldızhan'dan ünlülerin sahne kıyafeti ile ilgili yeni açıklama! 'İsterlerse çıplak çıksınlar'
İzzet Yıldızhan'dan ünlülerin sahne kıyafeti ile ilgili yeni açıklama! 'İsterlerse çıplak çıksınlar' Türkücü İzzet Yıldızhan, önceki akşam bir mekanda sahne aldı. Konsere başlamadan önce gazetecilerle bir araya gelen Yıldızhan, çok konuşulan "Sahne adabı denilen bir şey var. Donla, mayoyla da sahneye çıkılmaz!" söylemi hakkında açıklama yaptı.
24.01.2022 Magazin
Hande Yener'in sahne kıyafetinin fiyatı dudak uçuklattı!
Hande Yener'in sahne kıyafetinin fiyatı dudak uçuklattı! Hande Yener, verdiği konserle sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Sesi kadar her zaman iddialı ve cesur kıyafetleri ile de dikkat çeken popçu, sahne kostümüyle yine büyüledi.
26.12.2021 Magazin
Gülşen sahne kıyafetiyle yine sınırları zorladı! Hayranları ikiye bölündü...
Gülşen sahne kıyafetiyle yine sınırları zorladı! Hayranları ikiye bölündü... Cesur sahne kıyafetleriyle ve tarzıyla magazin gündeminden düşmeyen Gülşen son tercihiyle ağızları açık bıraktı.
5.12.2021 Magazin
Gülşen, 1.5 milyon dolara yeni daire aldı!
Gülşen, 1.5 milyon dolara yeni daire aldı! Şarkıcı Gülşen, Zorlu Center’daki iki 1+1'lik dairesini 1.5 milyon dolara satarak, üç kişilik ailesiyle daha rahat edebilmek için 180 metrekarelik yeni bir daire aldı.
24.11.2021 Magazin
Zuhal Olcay: Bir kıyafeti en az 4-5 kez giymeliyiz
Zuhal Olcay: Bir kıyafeti en az 4-5 kez giymeliyiz Geçtiğimiz gün İstanbul'da bir otelde dinleyicileriyle bir araya gelen şarkıcı ve oyuncu Zuhal Olcay, "Mesafeliyiz, kalpler mesafeli olmasın!" sözleriyle konserine başladı. Sahne için üç yıl önce hazırlanan bir kostüm giymeyi tercih eden Olcay, konuyla ilgili açıklama da yaptı.
14.11.2021 Magazin
Tuğba Ekinci, Defne Samyeli'yi hedef aldı! ' Her yeri açınca...'
Tuğba Ekinci, Defne Samyeli'yi hedef aldı! ' Her yeri açınca...' Defne Samyeli, Raşit Bağzıbağlı imzalı iddialı elbisesiyle sosyal medyada gündem yarattı. Tuğba Ekinci ise Samyeli'nin tarzına dair yorumuyla şoke etti.
7.11.2021 Magazin
Defne Samyeli’nin transparan kıyafetiyle olay oldu!
Defne Samyeli’nin transparan kıyafetiyle olay oldu! Kusursuz fiziğiyle genç kızlara taş çıkaran Defne Samyeli, transparan sahne kıyafeti ile cesaretini konuşturdu.
5.10.2021 Magazin
Hadise: Adriana Lima'yı taklit etmedim
Hadise: Adriana Lima'yı taklit etmedim Hadise, geçen hafta Almanya'da giydiği sahne kostümünün daha önce Adriana Lima'nın giymesi hakkında konuştu. Şarkıcı, ''Adriana Lima'yı taklit etmedim. O kıyafeti kendi vücuduma göre şekillendirdim ve swarovski taşlarla süsledim'' dedi.
29.07.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sahne Kıyafeti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sahne kıyafeti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.