Sağnak Yağış

Sağnak Yağış

Son dakika sağnak yağış haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sağnak yağış ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sağnak yağış haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sağnak Yağış

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sağnak yağış gelişmeleri de dahil olmak üzere 89 sağnak yağış haberi bulunmuştur. Tüm sağnak yağış haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı!
Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğüne bağlı uzmanlar son meteorolojik verileri değerlendirdi. Buna göre bazı bölgelere sağanak yağış uyarısı yapıldı.
27.10.2020 Yaşam
MGM paylaştı! Salı günü sağanak yağış
MGM paylaştı! Salı günü sağanak yağış Meteoroloji Genel Müdürlüğü yurdun batı kesimlerinde salı gününden itibaren sağanak yağış beklendiği bildirildi.
11.10.2020 Yaşam
Meteoroloji'den son dakika uyarısı: Birçok bölgede...
Meteoroloji'den son dakika uyarısı: Birçok bölgede... Meteoroloji'den hava durumu için son dakika uyarıları. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınlamış olduğu 25 Mart hava durumu tahmin raporunda birçok bölge için sağanak yağış ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı.
25.03.2018 Gündem
Meteoroloji'den yeni açıklama... İstanbul için saat verdi
Meteoroloji'den yeni açıklama... İstanbul için saat verdi Meteoroloji İstanbul'da sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Yapılan açıklamada yağışın gece 03:00'de başlamasının beklendiği belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Son dakika: Meteoroloji uyardı, sağanak geliyor
Son dakika: Meteoroloji uyardı, sağanak geliyor Meteoroloji'den son dakika hava durumu bilgisi geldi. Yurdun kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, Marmara'nın kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz kıyıları, Düzce, Zonguldak, Bartın ve Kastamonu çevreleri, İstanbul'un Anadolu Yakası ile Adana ve Osmaniye'nin kuzey çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. İşte il il hava durumu...
14.08.2017 Yaşam
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı Meteorolojiden Ege ve Marmara Bölgesi'nin güney kesimleri için gök gürültülü ve kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu. Ankara için ise akşam saatlerinde kuvvetli sağnak yağış beklendiğini açıkladı.
4.06.2017 Yaşam
Hava durumu bugün nasıl olacak? - İşte İstanbul'da hava durumu!
Hava durumu bugün nasıl olacak? - İşte İstanbul'da hava durumu! Hava durumu bugün İstanbul'da sürpriz yaşatacak. Meteoroloji'den hava durumu ile ilgili açıklamasında gök gürültülü-sağanak yağışlı bir gün yaşanacak. İstanbullular için uyarı verildi. İşte il il hava durumu...
29.09.2021 Gündem
Aydın yaz ortasında yağışa teslim oldu
Aydın yaz ortasında yağışa teslim oldu İlin doğu bölgesinde gerçekleşen yağış maddi hasara neden oldu
20.08.2016 Yaşam
İstanbulluları şaşırtan sağnak yağış!
İstanbulluları şaşırtan sağnak yağış! Meteoroloji öğle saatlerinde İstanbul'da etkili olacak sağanak yağış konusunda uyardı. Ancak İstanbullular yine hazırlıksız yakalandı. Yağış o kadar şiddetliydi ki yolda kalanları ne şemsiye korudu ne de saçaklar...
29.09.2021 Gündem
İstiklal Caddesi yakınlarında bina çöktü
İstiklal Caddesi yakınlarında bina çöktü BEYOĞLU İstiklal Caddesi yakınında 5 katlı bir bina çöktü. Vali Vasip Şahin olay yerine gelerek açıklama yaptı.
12.02.2016 Yaşam
Bayram'da hava nasıl olacak?
Bayram'da hava nasıl olacak? Bayramın yaklaşmasıyla ve idari bayram tatilinin uzatılmasıyla binlerce vatandaş tatil planları yaptı. Bayram tatilinde Ege ve Akdeniz sahillerine gitmek isteyen vatandaşlar için hava durumunu haberimizde derledik. Bayramda Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'ya gitmek isteyenler için de hava durumu tahminleri haberimizde mevcut.
20.09.2015 Yaşam
Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak?
Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak? 2015 Kurban Bayramı'nda yurt genelinde hava nasıl olacak? 24 Eylül Perşembe günü başlayacak ve bugünü takip eden 25-26-27 Eylül günlerindeki sıcaklık değerleri belli oldu. Bayramda tatil planı olanlar işte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son tahminlere göre hava durumu bilgisi haberimizde.
29.09.2021 Gündem
Taşan dere can aldı!
Taşan dere can aldı! Sakarya ve çevresinde dün öğleden sonra aniden bastıran sağanak yağış metropol ilçelerden Serdivan'ın Aşağıdereköy Mahallesi'nde derenin taşmasına neden oldu...
24.06.2015 Yaşam
Derbide yağmur alarmı!
Derbide yağmur alarmı! Galatasaray'ın bugün 19.00'da Fenerbahçe'yi Türk Telekom Arena Stadı'nda konuk edeceği maç öncesi yağmur alarmı verildi.
18.10.2014 Galatasaray
İstanbul'da yağmur sürprizi!
İstanbul'da yağmur sürprizi! İstanbul'da saat 09...
19.07.2014 Yaşam
Meteoroloji'den yağmur uyarısı!
10.06.2013 Yaşam
Meteoroloji uyardı!  Kuvvetli yağış geliyor
Meteoroloji uyardı! Kuvvetli yağış geliyor METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü, İstanbul’un gece boyunca kuvvetli sağanak yağışın etkisi altında olacağını bildirdi...
29.09.2021 Gündem
Yıldırım bu hale getirdi!
Yıldırım bu hale getirdi! Yağış sırasında ikiz villalara yıldırım düştü
29.09.2021 Gündem
Şimşeklerin dansı!
Şimşeklerin dansı! Karanlıkta kalan ilçeyi şimşekler aydınlattı
12.11.2012 Yaşam
Ölenlerin sayısı 3'e yükseldi!
Ölenlerin sayısı 3'e yükseldi! Etkili olan sağanak yağış sele neden oldu
29.09.2021 Gündem
Şehri yağmur teslim aldı
Şehri yağmur teslim aldı Dün İstanbul’un bazı bölgelerinde etkili olan sağanak yağış İstanbulluları serinletti
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da yaz yağmuru aniden geldi!
İstanbul'da yaz yağmuru aniden geldi! İstanbul’un bazı bölgelerinde aniden başlayan sağanak yağmur etkili oldu...
4.08.2012 Yaşam
Şehit uzman çavuş toprağa verildi!
Şehit uzman çavuş toprağa verildi! ŞIRNAK’ta bölücü terör örgütü tarafından döşenen mayına basarak ağır yaralanan ve 4 gün sonra şehit olan Veteriner Uzman Çavuş Burak Ulukaya memleketi Malatya’da gözyaşları arasında toprağa verildi...
29.09.2021 Gündem
Dikkat!   Kuvvetli yağış geliyor
Dikkat! Kuvvetli yağış geliyor Bu haberi okumadan plan yapmayın!
6.05.2012 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sağnak Yağış ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sağnak yağış haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.