Gazete Vatan Logo

İstanbul'da yağmur sürprizi!

İstanbul'da yağmur sürprizi!

İstanbul'da saat 09.00 sıralarında başlayan sağanak yağmur, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Özellikle Avrupa yakasında etkili olan yağış, şiddetini artırarak devam ediyor. Gök gürültülü sağanak yağış kentin büyük bölümünü etkisi altına aldı. Yollar sularla kaplandı. Haftasonu olması nedeniyle trafikte önemli bir sorun yaşanmıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından kısa süreli acil uyarı yayınlandı. Uyarı da şöyle denildi: İstanbul Boğaz çevresi ve Avrupa Yakası’nda halan devam etmekte olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların önümüzdeki birkaç saat daha devam etmesi ve Anadolu Yakası’na ilerlemesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Marmara Bölgesi'nde pazartesiye kadar yağışlı hava görülecek. Bu sabah gök gürütültü sağnak yağış Asya ve Avrupa yakasında da etkili oluyor. İstanbul'da Başakşehir, Bağcılar, Esenler, Bayrampaşa, Mecidiyeköy ve Bağcılar civarlarında etkili olan yağış, şiddetini artırarak devam ediyor. Yağışlı hava pazartesiye kadar sürecek.

Haberin Devamı

ÜSKÜDAR YİNE SULAR ALTINDA

İstanbul’da etkili olmaya devam eden sağanak yağmur nedeniyle Üsküdar Meydanı sular altında kaldı. Meydanda önceki yağmurlarda görmeye alışık olduğumuz su baskını görüntüleri tekrarlandı. Yağmur nedeniyle vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadılar. Yolun karşısına geçmeye çalışan vatandaşlar su içinde düşme tehlikesi atlattı.

OKMEYDANI'NDA ARAÇLAR MAHSUR KALDI
İstanbul’da saat 09.00 sıralarında başlayan ve etkisini artırarak devam eden sağanak yağmur nedeniyle Okmeydanı’nda yollar göle döndü. Araçlar Okmeydanı Köprü altında biriken sular nedeniyle mahsur kaldı.