Sağlık Merkezi

Sağlık Merkezi

Son dakika sağlık merkezi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sağlık merkezi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sağlık merkezi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sağlık Merkezi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sağlık merkezi gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.897 sağlık merkezi haberi bulunmuştur. Tüm sağlık merkezi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ölüme neden olan binanın yıkımında korku dolu anlar! Son anda pencereye çıkıp el salladı
Ölüme neden olan binanın yıkımında korku dolu anlar! Son anda pencereye çıkıp el salladı Avcılar’da geçen yıl, 38 yaşındaki Mahbup Uzunay, binadan düşen beton parçalarının kafasına düşmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Yapılan testlerde çürük olduğu belirlenen 4 katlı binanın yıkımı, olaydan 11 ay sonra başlatıldı. Yıkım sırasında, binanın 4'üncü katında uyuyan evsiz pencereye çıkarak ekiplere seslendi. Evsizin binayı terk etmesiyle yıkıma devam edildi.
20.03.2024 Gündem
İsrail'den katliama devam sinyali! Kara harekatı için hazırlıklarını sürdürüyor
İsrail'den katliama devam sinyali! Kara harekatı için hazırlıklarını sürdürüyor İsrail-Filistin savaşında 17 gün geride kalırken, çatışmalar Gazze Şeridi’ne yıkım ve ölüm getirdi. İsrail’in Gazze’ye yönelik ablukası ve bombardımanı altında binlerce Filistinli hayatını kaybederken, saldırılarını kesmeyen İsrail ordusu bir yandan da kara harekâtı için hazırlıklarını sürdürüyor.
24.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öncelikli 3 hedefi belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öncelikli 3 hedefi belli oldu Yeni döneme hızlı bir başlangıç yapacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öncelikli 3 hedefi belli oldu. 1-Ekonomide güven ve istikrar adımları atılacak. 2- Bir yılda 1 milyon Suriyelinin dönüşü sağlanacak. 3-Deprem bölgelerinde 650 bin konut inşa edilecek.
30.05.2023 Gündem
Hastaya müdahaleye giden Rabia, merdivenden itildi! 'Yerdeyken vurmaya devam etmiş'
Hastaya müdahaleye giden Rabia, merdivenden itildi! 'Yerdeyken vurmaya devam etmiş' Ankara'nın Keçiören ilçesinde 112 Acil Sağlık Merkezi'nde görevli acil tıp teknisyeni Rabia Kılıç, (30) kalp krizi geçirdiği ihbarı yapılan hastanın evinde, geç geldikleri gerekçisiyle saldırıya uğradı. Hasta yakını S.K.'nin itmesiyle binanın merdiveninden düşen Kılıç'ın, sol bacağında kırık, sol el başparmağı ve el bileğinde ise hareket ve his kaybı meydana geldi.
19.05.2023 Yaşam
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...   Ukrayna'daki savaşta ülkenin doğusundaki cephede zor durumda kalan Rus ordusuna destek olan ve Bahmut kentinde ilerleme kaydeden Wagner'in patronu Putin'e savaş açmış durumda. Rus paralı asker grubu Wagner’in sosisli sandviç satıcısından milyardere dönüşen lideri Yevgeny Prigozhin, açıklamaları nedeniyle Rusya’ya da dönemiyor.
17.05.2023 Dünya
Çavuşoğlu: Karşımızda yerli ve milli bir muhalefet yok
Çavuşoğlu: Karşımızda yerli ve milli bir muhalefet yok Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Biz daha güçlü Türkiye hedefi için çalışırken karşımızda yerli ve milli şuurla hareket eden bir muhalefeti görememenin de üzüntüsünü yaşıyoruz. Bizler milletin refah seviyesini arttıracak atılımları konuşurken, onlar milletine düşman odaklara özgürlük vaatleri veriyor" dedi.
1.05.2023 Gündem
ASM grup elemanlarına kadro var mı, seçimden önce ASM çalışanlarına kadro verilecek mi?
ASM grup elemanlarına kadro var mı, seçimden önce ASM çalışanlarına kadro verilecek mi? Aile sağlığı elemanı olarak nitelendirilen Aile hekimliği bünyesinde çalışan hemşire, ebe, sağlık memuru (toplum sağlığı) ve acil tıp teknisyenleri kadro bekliyor. Kamu bünyesinde sözleşmeli olarak hizmet veren ASM çalışanları sık sık kadro isteklerini dile getiriyor. Peki, ASM grup elemanlarına kadro var mı, seçimden önce ASM çalışanlarına kadro verilecek mi?
28.04.2023 Çalışan Hakları
Bakan Özer: Yıl sonuna kadar tüm köy okullarını 'köy yaşam merkezleri' olarak açacağız
Bakan Özer: Yıl sonuna kadar tüm köy okullarını 'köy yaşam merkezleri' olarak açacağız Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bakanlık olarak en çok önemsedikleri projelerden birinin 'köy yaşam merkezleri' olduğunu belirterek, "Şu ana kadar 2 bin 237 köy yaşam merkezini ülkemize kazandırdık ve bu yılın sonuna kadar da tüm köy okullarını hızlı bir şekilde açacağız" dedi.
13.04.2023 Eğitim
Evlilik teklifini reddedince vurulmuştu! Emine hemşireden kahreden haber geldi
Evlilik teklifini reddedince vurulmuştu! Emine hemşireden kahreden haber geldi Karaman'da evlilik teklifini reddettiği için kuzeni Hüseyin Bağrıaçık'ın tabanca ile vurduğu hemşire Emine Ay, yaklaşık 6 aydır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
13.04.2023 Yaşam
Mide botoksu can aldı! Zayıflamada yeni tehlike...
Mide botoksu can aldı! Zayıflamada yeni tehlike... Zayıflamak isteyenlerin yeni umudu olan mide botoksu, merdiven altı uygulamalarda zehir saçıyor. Mide botoksu ameliyatı olan Türkmenistan uyruklu Aylar Korhanova hayatını kaybetti. İstanbul ve İzmir’de aynı ameliyatı olan 31hastada çift görme, tansiyon ve mide bulantısı gibi yan etkiler görüldüğü ortaya çıktı
26.03.2023 Yaşam
Tuzla'da mide botoksu sonrası ölüm!  2 doktor gözaltına alındı, Bakan Koca'dan flaş açıklama geldi
Tuzla'da mide botoksu sonrası ölüm! 2 doktor gözaltına alındı, Bakan Koca'dan flaş açıklama geldi Mide botoksu ameliyatı yaptırdıktan sonra fenalaşan 31 hastadan biri dün hayatını kaybetti. Tuzla'daki hastanede inceleme yapılırken 2 doktor gözaltına alındı. Konuyla ilgili Bakan Koca'dan son dakika açıklaması geldi.
24.03.2023 Yaşam
Bakan Koca'dan 'mide botoksu' açıklaması
Bakan Koca'dan 'mide botoksu' açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Obezite tedavisi amacıyla mide botoksu yaptırdıktan sonra yan etki nedeniyle hastanelere başvuran hastaların olduğu bildirilmiştir" dedi.
11.03.2023 Gündem
Bakan Koca taburcu edilen hasta sayısını açıkladı
Bakan Koca taburcu edilen hasta sayısını açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay'da açıklamalarda bulunuyor. Bakan Koca, "Dün taburcu olan 1607 hasta ile taburcu olanların toplam sayısı 13 bin 612'dir. Yoğun bakım doluluk oranımız ise yüzde 78'dir" dedi. Bakan Koca, "Afet bölgesinde olası bulaşıcı hastalıklarla ilgili riskler, erken uyarı sisteminin kurulmasıyla şu an kontrol altındadır" ifadelerini kullandı.
18.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul Havalimanı Metrosu 1 ay ücretsiz hizmet verecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul Havalimanı Metrosu 1 ay ücretsiz hizmet verecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu Açılış Töreni'nde konuştu. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Günde 800 bin yolcu kapasiteli bu metro hattı sayesinde Kağıthane'den İstanbul Havalimanı'na 24 dakikada ulaşılabilecek. Metro hattımız 1 ay süreyle ücretsiz hizmet verecek" dedi. Erdoğan, "Kanal İstanbul projesini inşallah hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı.
22.01.2023 Gündem
Anne ve bebeğine saldırdı, görenler küreklerle koştu! Dehşet böyle bitti
Anne ve bebeğine saldırdı, görenler küreklerle koştu! Dehşet böyle bitti ABD'de bebeği ile birlikte okuldan çıkıp bir kliniğe doğru giden genç anne, yolda korkunç bir saldırıya uğradı. Kar fırtınası nedeniyle görüşün de azalmasıyla karşısındaki 'iri kişi'nin ne olduğunu fark edemeyen kadının yapabileceği hiçbir şey yoktu. Çevredekiler ellerinde kürekle koştu, dehşetin sonu böyle bitti...
22.01.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya tepki: Karşımıza aday çıkaramadılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya tepki: Karşımıza aday çıkaramadılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'daki toplu açılış töreninde, "Bay Kemal, sen bu teröristlerle dirsek dirseğe dolaştın. Cezaevlerindeki teröristleri de 'Nasıl çıkarırız?' diye bunun gayreti içerisindesin. Boşuna uğraşma, o teröristler öyle oralardan çıkamazlar. Bu şimdiden vadediyor. Diyarbakır'da 51 vatandaşımızın ölümüne neden olan Demirtaş değil miydi? Çıkmış 'Onları çıkaracağım' diyor. Bu millet sana bu yolu açmaz. Bu millet, kan emicilere bu ülkede yol vermez" dedi.
14.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan hac kontenjanları hakkında açıklama
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan hac kontenjanları hakkında açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “9 Ocak’ta Cidde’de düzenlenecek Hac Konferansı’nda, yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın hac talepleri dahil, milletimizin kutsal topraklara teveccühünün kontenjanlara yansıması için gerekli irade ortaya konacaktır” dedi.
3.01.2023 Gündem
Bakan Soylu, İzmir'de deprem haberini aldıktan sonra yaşadıklarını anlattı
Bakan Soylu, İzmir'de deprem haberini aldıktan sonra yaşadıklarını anlattı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir'de deprem olduğu haberini aldıktan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğanı saat 03.45-03.50 gibi aradığını belirterek, Kendileri, 'Giderseniz iyi olur' dedi. 'Milletimiz, çocuklar ürkmüştür. Bu vesileyle orada devletin bulunmasında fayda vardır' dedi. Biz de, 1 saat içerisinde oraya intikal ettik dedi.
4.11.2022 Gündem
Teyzesinin kızını vurmuştu, sebebi ortaya çıktı! Çiçeğin üzerindeki not dikkat çekti
Teyzesinin kızını vurmuştu, sebebi ortaya çıktı! Çiçeğin üzerindeki not dikkat çekti Karaman'da 28 yaşındaki Hüseyin B., 26 yaşındaki hemşire Emine A.'yı çalıştığı aile sağlık merkezinde tabancayla vurup, aynı silahla intihara kalkışmıştı. Korkunç olayın ayrıntıları ortaya çıktı. Hüseyin B.'nin platonik aşk beslediği öne sürülen ve teyzesinin kızı olan Emine A.'nın iş yerine elinde çiçekle gidip evlenme teklifi ettiği, reddedilince ayrıldığı, sonra tekrar gelip silahla saldırdığı belirlendi. Çiçeğin üzerindeki not dikkat çekti. Ayrıca Hüseyin B.'nin, Emine A.'nın adının baş harfini omzuna kesici aletle yazıp sosyal medyada paylaştığı ortaya çıktı. İşte detaylar...
25.10.2022 Yaşam
Bakan Bozdağ: Türkiye'de darbeler devri kapanmıştır
Bakan Bozdağ: Türkiye'de darbeler devri kapanmıştır Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "15 Temmuz'da bu milletin verdiği mücadele, sadece FETÖ'cülere karşı değil, onları destekleyen, yularını elinde tutan ülkelere ve güçlere karşı bir mücadeledir. Bu ülkede darbe teşebbüsü ya da muhtıra rüyası görenler veya böyle rüya peşinde koşanlar bilmelidir ki artık Türkiye'de darbeler muhtıralar devri kapanmıştır" dedi.
13.07.2022 Siyaset
İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) 85 personel alacak! İşte başvuru şartları!
İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) 85 personel alacak! İşte başvuru şartları! İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) duyurdu! 85 personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, İTÜ’ye büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, antrenör, cankurtaran, sağlık teknikeri, tekniker, teknisyen, temizlik destek personeli, bahçıvan, şoför alınacak. Peki, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İTÜ personel alımı başvuru şartları!
8.06.2022 Personel Alımı
Kan grubu kartı nasıl alınır? Kan grubu kartı nereden alınabilir?
Kan grubu kartı nasıl alınır? Kan grubu kartı nereden alınabilir? Kişinin kan grubunun ne olduğunu bilmesi konusunda bir kurum tarafından kişiye verilen resmi ve aynı zamanda bilgi içerikli karta kan grubu kartı denilmektedir. Bu kart üzerinde kişinin adres bilgileri ve kimlik bilgileri ile birlikte kan grubu bilgileri de yer almaktadır. Ehliyet, pasaport, iş başvuruları gibi yerlerde kan grubu kartı istenilmektedir. Peki, Kan grubu kartı nasıl alınır? Kan grubu nasıl öğrenilir? Kan grubu kartı nereden alınabilir? İşte kan grubu belgesi almak için yapmanız gerekenler…
22.05.2022 Sağlık
Suriyelilerle ilgili flaş destek planı! İş, konut, gübre ve tohum...
Suriyelilerle ilgili flaş destek planı! İş, konut, gübre ve tohum... Türkiye’nin terörden temizlediği güvenli bölgelere dönmek isteyen Suriyelilere taşınmaları için nakliye, barınma ve insani yardım desteği verilecek. Bölgede kurulan sanayi bölgelerinde 50 bin kişiye iş hazır. Çiftçilere gübre ve tohum dağıtıldı.
25.04.2022 Gündem
Bosna Hersek'te 5.7 büyüklüğündeki deprem! Ölü ve yaralılar var
Bosna Hersek'te 5.7 büyüklüğündeki deprem! Ölü ve yaralılar var Bosna Hersek'in Mostar kentinde meydana gelen 5.7 büyüklüğündeki depremde 2 kişi ağır yaralandı. Yaralananlardan 27 yaşındaki ismi öğrenilemeyen genç kız hayatını kaybetti.
22.04.2022 Dünya
Pencereden muayeneye inceleme! Hastalar içeri alınmaya başlandı
Pencereden muayeneye inceleme! Hastalar içeri alınmaya başlandı Antalya'da, sağlık merkezinde hastaların içeri alınmaması, doktorların hastaları pencereden veya dışarı gelerek kontrol etmesi ile ilgili İl Sağlık Müdürlüğü inceleme başlattı. Ortaya çıkan görüntüler sonrası, sağlık merkezinin içine yeniden alınmaya başlandı.
6.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sağlık Merkezi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sağlık merkezi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.