Sabancı Holding

Sabancı Holding

Son dakika sabancı holding haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sabancı holding ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sabancı holding haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sabancı Holding

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sabancı holding gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.578 sabancı holding haberi bulunmuştur. Tüm sabancı holding haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cenk Alper: Nakit pozisyonumuz yıllık bazda tarihin en yüksek seviyesine çıktı
Cenk Alper: Nakit pozisyonumuz yıllık bazda tarihin en yüksek seviyesine çıktı Sabancı Holding, 2023 yılı enflasyon muhasebesi uygulanmış finansal sonuçlarını açıkladı. Açıklamada 2023 yılı genelinde kombine satışlarının yüzde 6 artışla 811,1 milyar TL seviyesine yükseldiği, konsolide net kârın ise 15,4 milyar TL olarak gerçekleştiği belirtildi.
3.04.2024 Ekonomi
Max Speur: Dijital ölçeklenmenin yolu yapay zekâ altyapısından geçiyor
Max Speur: Dijital ölçeklenmenin yolu yapay zekâ altyapısından geçiyor Dünyanın önde gelen yayın gruplarından The Economist tarafından İngiltere’nin başkenti Londra’da “Yapay Zekâyı Kuşanmak: Korkudan Servete” temasıyla düzenlenen Yıllık İş Dünyası İnovasyon Zirvesi’ne katılan Sabancı Holding Dijital Grup Başkanı Max Speur, “Verinin Öncüleri: İşten Sağlanan Veriyi Yapay Zekâ için Kullanmak” panelinde konuştu. Veri kalitesi ve erişebilirliği hakkında değerlendirmelerde bulunan Speur, yapay zekâ modellerini çalıştırmak için gerekli altyapıların önemine dikkat çekti.
25.03.2024 Yaşam
Sap Nedir, Ne İşe Yarar? Sap Nasıl Kullanılır?
Sap Nedir, Ne İşe Yarar? Sap Nasıl Kullanılır? SAP bir yazılım programı olarak kurumsal iş hayatında kullanılmaktadır. Yeni nesil yazılım programları arasında yer almaktadır. SAP kullanılan sektöre göre değişiklik gösterebilen modüler bir programdır.
1.02.2024 Gündem
“I AmChamPion Ödülleri” sahiplerini buldu
“I AmChamPion Ödülleri” sahiplerini buldu AmCham Türkiye tarafından Türkiye-ABD ikili ticaret ve yatırımına katkı sağlayan şirketleri teşvik etmek üzere verilen “I AmChamPion Ödülleri” “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı” temalı etkinlikte sahiplerini buldu. Aynı gün düzenlenen Türk-Amerikan İş Zirvesi sonrasında gerçekleştirilen törende şirketlere 8 kategoride ödül verilirken, 2 iş insanı da ‘Global Türk Ödülü’ ve ‘Onur Ödülü’ aldı.
18.12.2023 Vitrin
İsviçre merkezli şirkete Türkiye’den yatırım
İsviçre merkezli şirkete Türkiye’den yatırım Sabancı Holding’in Kurumsal Girişim Sermayesi Fonu Sabancı Ventures, İsviçre merkezli hidrojen depolama ekipmanı üreticisi GRZ Technologies SA’ya (GRZ) yatırım yaptığını duyurdu.
27.11.2023 Ekonomi
Sabancı Holding'den 36,7 milyar lira kar
Sabancı Holding'den 36,7 milyar lira kar 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal sonuçlarını açıklayan Sabancı Holding, söz konusu dönemde kombine satışlarını yüzde 65 artışla 457,3 milyar TL seviyesine yükseltirken, Holding’in konsolide net kârı ise 36,7 milyar TL oldu.
9.11.2023 Finans
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl coşkusunun yaşandığı bugünlerde farklı sektörlerde çok sayıda şirket hem sosyal sorumluluk kapsamında yaptıkları hazırlıkları duyuruyor hem de müşterilerine yönelik çok sayıda kampanyayı hayata geçiriyor.
30.10.2023 Ekonomi
Türk özel sektörü New York’ta konuşuldu
Türk özel sektörü New York’ta konuşuldu Türkiye ABD İş Konseyi (TAİK) tarafından, Goldman Sachs ev sahipliğinde ABD’nin New York kentinde düzenlenen 13. Türkiye Yatırım Konferansı’nda Türk özel sektörü konuşuldu.
20.09.2023 Ekonomi
“Senenin Yıldızları” 15’inci kez ödüllendirildi
“Senenin Yıldızları” 15’inci kez ödüllendirildi Yıldız Holding şirketlerinin projelerinin yarıştığı “Senenin Yıldızları Ödül Töreni” bu sene 15’inci yılını kutladı. Yarışmaya 10 farklı kategoride 236 proje başvurusu gerçekleşti. Bu projeler arasından kazananlar Holding’in 75 bin çalışanı ve ana jürinin oylamasıyla seçildi.
17.07.2023 Ekonomi
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu...
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu... Forbes Dünya Milyarderleri Listesi’nde bu yıl 2 bin 640 kişi yer alıyor. Listeye, Türkiye’den 26 kişi girerken 516. sırada yer alan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, 5.1 milyar dolar serveti ile Türkiye’nin en zengin iş insanı oldu. Peki, İbrahim Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu nereli, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapar?
6.04.2023 Ekonomi
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu DataExpert iş birliğinde BMI Business School tarafından CFO’ların şirketlerdeki önemine dikkat çekmek üzere hazırlanan “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı.
10.03.2023 Ekonomi
Sabancı Holding Dijital Grup Başkanlığı’na atama
Sabancı Holding Dijital Grup Başkanlığı’na atama Sabancı Holding Dijital Grup Başkanlığı görevine Max Speur atandı.
9.03.2023 Ekonomi
Şirketlerin deprem bölgesine yardım çalışmaları sürüyor
Şirketlerin deprem bölgesine yardım çalışmaları sürüyor 6 Şubat’ta meydana gelen ve Türkiye’nin 11 ilinde büyük yıkıma neden olan depremlerin ardından bölgeye yönelik yardım çalışmaları devam ediyor.
17.03.2023 Ekonomi
“Küresel İş Birliği Köyü”ne Türk kurucu ortak
“Küresel İş Birliği Köyü”ne Türk kurucu ortak 16 -20 Ocak 2023 tarihleri arasında İsviçre’nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu (WEF) 2023 Yıllık Toplantısı, dijital teknolojiler alanında bir ilke ev sahipliği yaptı. Küresel İş Birliği Köyü (Global Collaboration Village - GCV) adını taşıyan, dünyanın ilk küresel amaç-odaklı metaverse platformu, Dünya Ekonomik Forumu tarafından Accenture ve Microsoft iş birliğiyle hayata geçirildi.
17.01.2023 Ekonomi
İbrahim Erdemoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Erdemoğlu’nun Sasa açıklaması ne?
İbrahim Erdemoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Erdemoğlu’nun Sasa açıklaması ne?   Sasa Polyester’in hisse fiyatı 60 liradan 180 liraya yükselince gözler Sasa Polyester'in bağlı olduğu Erdemoğlu Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu hakkında merak edilenler arttı. Peki, İbrahim Erdemoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Erdemoğlu’nun Sasa açıklaması ne?  
30.11.2022 Gündem
Türkiye Basketbol Federasyonu'na bir sponsor daha!
Türkiye Basketbol Federasyonu'na bir sponsor daha! Türkiye Basketbol Federasyonu ile Sabancı Holding ve PPF Group ortaklığı çatısı altında faaliyet gösteren TEMSA arasında imzalanan anlaşmayla TEMSA; milli takımlar sponsoru oldu.
8.11.2022 Basketbol
Sabancı Holding'in kârı 27,2 milyar TL oldu
Sabancı Holding'in kârı 27,2 milyar TL oldu 2022 yılının ilk 9 aylık dönemine ilişkin finansal sonuçlarını açıklayan Sabancı Holding, söz konusu dönemde kombine satışlarını yüzde 175 artışla 275,4 milyar TL seviyesine yükseltti. Sabancı Holding’in dokuz aylık konsolide net kârı ise 27,2 milyar TL oldu.
4.11.2022 Ekonomi
Yenilenen Fuso Canter Türkiye’de satışa çıkıyor
Yenilenen Fuso Canter Türkiye’de satışa çıkıyor Fuso Canter yenilendi. Farklı ön tasarımı, yüksek taşıma kapasitesi ve artan sürüş konforuyla dikkat çeken Fuso Canter, kamu, inşaat, lojistik, gıda gibi farklı sektörlerde, araç sahiplerine büyük maliyet avantajı yaratmaya hedefliyor.
3.08.2022 Otomobil
Ereğli temettü ne zaman yatacak? Ereğli temettü 2022 tarihi!
Ereğli temettü ne zaman yatacak? Ereğli temettü 2022 tarihi! Borsa İstanbul`da temettü rüzgarı esiyor. Erdemir’le başlayan temettü ödemeleri ile 20 şirket 2 haftada 12.5 milyar lira dağıtacak. Peki, Ereğli temettü tarihi 2022 ne zaman, Ereğli temettü hesaplara yattı mı?
23.03.2022 Ekonomi
2022 FIFA Dünya Kupası'nda dijital etkiyi GAİA yaratacak
2022 FIFA Dünya Kupası'nda dijital etkiyi GAİA yaratacak Bugüne kadar yapılmış en “akıllı” dünya kupası adayı olan organizasyon, GAIA ekipleri tarafından dijital dünyayla buluşacak.
14.03.2022 Futbol
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu DataExpert katkılarıyla BMI Business School tarafından 2016 yılından bu yana yürütülen, Türkiye’nin finans alanında en önemli karar alıcılarının belirlendiği “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı. Binden fazla şirketin finansal performansları ve bireylerin etkinlikleri değerlendirilerek hazırlanan listede, yöneticilerin yüzde 28’ini kadınlar oluşturuyor. Bu yıl iş dünyasına yeni bir soluk getiren Milliyet Executive iş birliğiyle hazırlanan En Etkin 50 CFO’nun yüzde 42’si yüksek lisans mezunu ve yüzde 80’den fazlası yerli şirketlerde görev alıyor.
3.02.2022 Ekonomi
Raylı araç üretimi için hazırlık yapıyor!
Raylı araç üretimi için hazırlık yapıyor! Türkiye’de ürettiği 50 elektrikli aracı yurtdışına ihraç eden TEMSA şimdi de raylı araç üretimine hazırlanıyor.
20.01.2022 Otomobil
İndirim haberleri art arda geldi!  Migros, CarrefourSA, Şok, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri tek tek duyurdu... Ayçiçek yağı, çay, yumurta, süt, peynir ve...
İndirim haberleri art arda geldi! Migros, CarrefourSA, Şok, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri tek tek duyurdu... Ayçiçek yağı, çay, yumurta, süt, peynir ve... Fahiş fiyatlar nedeni ile uzun süredir gündemde olan zincir marketlerden bu kez indirim haberleri geliyor. Döviz kurunda görülen düşüşün ardından vatandaşlar özellikle gıda ürünlerindeki zamların geri çekilmesini bekliyordu. Migros, Şok ve Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri indirim haberlerini peş peşe duyurdu. Birçok ürünün fiyatı düşürüldü. Liste fiyatları açıklandı. Ayçiçek yağı, çay, yumurta, süt, peynir ve daha çok sayıda üründe indirim yapıldı. Ayçiçek yağının litresi 109 liraya, sütün litresi ise 6.90 liraya düşürüldü. Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan tuvalet kağıdı fiyatı ise 59 liraya çekildi. Öte yandan Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından yapılan açıklamada girdi fiyatlarının düşmesi beklenmeden yüzde 30'a varan indirim yapıldığı duyuruldu.
27.12.2021 Ekonomi
Brisa, 'Arvento'yu alıyor
Brisa, 'Arvento'yu alıyor Brisa, ortakları Bridgestone ve Sabancı Holding’in de onayıyla, Arvento Mobil Sistemler’in (Arvento) %88,89 sermaye payını satın alıyor.
15.12.2021 Otomobil
Sabancı Holding bir sektörden çekiliyor! Tamamını devrediyor
Sabancı Holding bir sektörden çekiliyor! Tamamını devrediyor Sabancı Holding, Philsa Philip Morris Sabancı Sigara ve Tütüncülük Sanayi ve Ticaret AŞ (PHILSA) ve Philip Morris SA, Philip Morris Sabancı Pazarlama ve Satış AŞ'de (PMSA) sahip olduğu hisselerin tamamını, şirketlerin çoğunluk hissedarı Philip Morris International (PMI) ve/veya iştiraklerine devretmeyi planlıyor.
7.10.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sabancı Holding ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sabancı holding haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.