Şaban Dişli

Şaban Dişli

Son dakika Şaban Dişli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şaban Dişli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şaban Dişli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şaban Dişli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şaban dişli gelişmeleri de dahil olmak üzere 302 şaban dişli haberi bulunmuştur. Tüm şaban dişli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı büyükelçilerin merkeze alınması, bazı büyükelçilerin de atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
31.12.2022 Gündem
Hollanda'da corona virüsten 54 Türk hayatını kaybetti
Hollanda'da corona virüsten 54 Türk hayatını kaybetti Hollanda'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında 54 Türk vatandaşı yaşamını yitirdi.
15.04.2020 Corona Virüsü
ABD ve İngiltere ölü sayıları artıyor! 24 saatte 670 ölü
ABD ve İngiltere ölü sayıları artıyor! 24 saatte 670 ölü ABD'de yeni tip koronavirüsten dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 410 artarak 1711'e yükseldi. İngiltere'de ise Kovid-19 nedeniyle ölenlerin sayısı bir günde 260 artarak 1019'a ulaştı. Hollanda'da 14 Türk hayatını kaybetti
28.03.2020 Corona Virüsü
Avrupa’da 26 Türk hayatını kaybetti
Avrupa’da 26 Türk hayatını kaybetti Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve çok sayıda ülkeye yayılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında, Avrupa'da bugüne kadar toplam 26 Türk vatandaşı da yaşamını yitirdi.
24.03.2020 Corona Virüsü
Çavuşoğlu Amsterdam Başkonsolosluğunun açılışını yaptı  -
Çavuşoğlu Amsterdam Başkonsolosluğunun açılışını yaptı - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Dünyanın her yerinde var olmamız lazım. Bayrağımızı dünyanın her yerinde dalgalandırmamız gerekiyor. Dünyanın her yerindeki ülkelerle ve uluslararası örgütlerle ilişkilerimizi güçlendirmemiz gerekiyor." dedi. Çavuşoğlu, Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da, Türkiye'nin Amsterdam Başkonsolosluğunun resmi açılışını gerçekleştirdi.
11.04.2019 Dünya
Hollanda'dan Türkiye'ye iş birliği mesajları
Hollanda'dan Türkiye'ye iş birliği mesajları Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok, ilişkilerin normalleşme sürecine girmesinden sonra yapacağı Türkiye ziyareti öncesinde AA'ya verdiği röportajda iş birliği mesajları iletti.
2.10.2018 Dünya
Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi Türkiye'ye geldi
Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi Türkiye'ye geldi Türkiye ile Hollanda arasında ilişkilerin normalleşme sürecine girmesinden sonra Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi olarak atanan Marjanne de Kwaasteniet, "Türkiye-Hollanda ilişkilerinde olumlu rol oynamayı ümit ediyorum." dedi.
24.09.2018 Gündem
Hollanda elçisi dönüyor!
Hollanda elçisi dönüyor! Hollanda Büyükelçisi bugün Türkiye'ye gelecek, yarın göreve başlayacak.
24.09.2018 Dünya
Büyükelçi ataması Resmi Gazete'de yayımlandı
Büyükelçi ataması Resmi Gazete'de yayımlandı Hollanda büyükelçiliğine atama yapılmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
22.09.2018 Gündem
Son dakika: Türkiye'nin yeni Hollanda Büyükelçisi Şaban Dişli oldu
Son dakika: Türkiye'nin yeni Hollanda Büyükelçisi Şaban Dişli oldu Türkiye'nin yeni Hollanda Büyükelçisi Şaban Dişli oldu.
7.09.2018 Siyaset
Şaban Dişli görevinden istifa etti
Şaban Dişli görevinden istifa etti AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Şaban Dişli görevinden istifa etti.
29.09.2021 Gündem
Akıncı Üssü Karargah binasının koridor görüntüleri ilk kez ortaya çıktı
Akıncı Üssü Karargah binasının koridor görüntüleri ilk kez ortaya çıktı 15 Temmuz darbe girişimi sırasında derdest edilen komutanların tutulduğu Akıncı Üssü Karargah binasının koridor görüntüleri ilk kez ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Şaban Dişli, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına getirildi
Şaban Dişli, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına getirildi AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Ak Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ekonomiden sorumlu başdanışmanlığına getirildiğini açıkladı.
30.08.2017 Siyaset
‘Birinci şartım Akar’ı korumaktı’
‘Birinci şartım Akar’ı korumaktı’ Darbenin komuta merkezi Akıncı Üssü’ndeki kritik isimlerden Dişli çapraz sorgusunda 15 Temmuz gecesi görevinin hayatta kalıp Genelkurmay Başkanı Akar’ı korumak olduğunu iddia etti
29.09.2021 Gündem
Darbeciden ilginç savunma! "Ne desem yarın manşet olur"
Darbeciden ilginç savunma! "Ne desem yarın manşet olur" FETÖ davasında savunma yapan eski Genelkurmay Başkanlığı Stratejik Dönüşüm Dairesi Başkanı Tümgeneral Mehmet Dişli, kimin adına hareket ettiklerine ilişkin bir soruya, "Bu yorumlu konularda cevap vermek istemiyorum, bilmiyorum. Ne desem yarın manşet olur." karşılığını verdi.
29.09.2021 Gündem
Ankara'da kulisleri kaynıyor! Kabinede 5-6 isim...
Ankara'da kulisleri kaynıyor! Kabinede 5-6 isim... Ak Parti’yi 2019 seçimlerine hazırlayacak MYK’da ‘genç’ ve ‘aktif’ bir yönetim yaratmayı hedefleyen Erdoğan, ‘deneyimli isimler’ ile ‘gençleri’ buluşturmayı hedefliyor. Kulislerde kabinede de 5-6 isimlik revizyon beklentisi konuşuluyor
29.05.2017 Siyaset
A takımı belli oldu
A takımı belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı seçilmesinin ardından ilk MKYK toplantısını bugün gerçekleştirildi. MKYK toplantısında partinin yeni MYK’sı da belirlendi.
30.05.2017 Siyaset
O isimler artık MKYK’da yok!
O isimler artık MKYK’da yok! AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde yeni MKYK listesi açıklandı. Bazı isimlerin listede olmadığı görüldü.
29.09.2021 Gündem
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'A takımı'
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'A takımı' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'A Takımı' belli oldu...
21.05.2017 Siyaset
Bakan Özlü: Tüm Türkiye'yi ilgilendiren bir karar alacağız!
Bakan Özlü: Tüm Türkiye'yi ilgilendiren bir karar alacağız! Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü: Fındık konusunda sadece Akçakoca'yı değil, tüm Türkiye'yi ilgilendiren bir karar alacağız. Üreticiyi mağdur etmeyeceğiz.
3.04.2017 Ekonomi
Varlık Fonu ilk etapta 25 milyar dolar getirecek
Varlık Fonu ilk etapta 25 milyar dolar getirecek Erdoğan’ın son dönemde ziyaret ettiği Körfez ülkeleri ve Rusya’nın ön plana çıkması bekleniyor.
14.03.2017 Ekonomi
Darbeci Mehmet Dişli ifadesini değiştirdi!
Darbeci Mehmet Dişli ifadesini değiştirdi! Mehmet Dişli görüntüler ortaya çıkınca ifadesini değiştirdi. Çünkü o geceye ait karargah görüntüleriyle ifadeler arasına net farklılıklar vardı. Dişli’nin çantasından tabanca pasaport ve 2650 dolar çıktı
29.09.2021 Gündem
AK Parti Genel Başkan Yardıcısı Ataş'tan partililere tepki
AK Parti Genel Başkan Yardıcısı Ataş'tan partililere tepki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Adapazarı'nda partisinin il danışma toplantısında konuşma sırası kendisine gelene kadar salonun büyük bir bölümünün boşalmasına tepki gösterdi, "Ben Ankara'dan buraya geliyorsam, ben buradan ayrılmadan salondan ayrılanları kınıyorum. Böyle bir şey olamaz" dedi.
5.02.2017 Siyaset
'Odamda saklandım' dedi ama...
'Odamda saklandım' dedi ama... Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’da püskürtülen darbe girişiminin ardından tutuklanan bazı generaller, adeta ‘üç maymunu’ oynadı...
29.09.2021 Gündem
9 FETÖ'cünün 'plan semineri'
9 FETÖ'cünün 'plan semineri' Genelkurmay Stratejik Dönüşüm Dairesi Başkanlığı’nın ‘darbe planının merkezi’ olarak çalıştığı ortaya çıktı. Dairenin başındaki Tümg. Mehmet Dişli ve 8 kişilik ekibinin, ‘ordunun dönüşümü’ diyerek darbe stratejisine çalıştığı belirlendi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şaban Dişli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şaban dişli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.