Rüstem Paşa

Rüstem Paşa

Son dakika rüstem paşa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rüstem paşa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rüstem paşa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rüstem Paşa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rüstem paşa gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 rüstem paşa haberi bulunmuştur. Tüm rüstem paşa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şehzade Mustafa Gerçekte Nasıl Öldürüldü? Şehzade Mustafa Neden Öldürüldü?
Şehzade Mustafa Gerçekte Nasıl Öldürüldü? Şehzade Mustafa Neden Öldürüldü? Osmanlı Devleti'nin 10. padişahı olan Kanuni Sultan Süleyman'ın çocuklarından biriside Şehzade Mustafa'ydı. Tabi Şehzade Mustafa'yı günümüzde halen sıkça araştıran kişiler bulunur. Bunun nedeni ise Şehzade Mustafa'nın oldukça trajik olan ölümüdür. Ayrıca bu ölüm hakkında birçok farklı anlatı duymakta mümkündür. 
14.02.2024 Gündem
Rotahane kültür ve tarih şehri Erzurum’da! Pervin Ersoy: 66’ncı şehre ulaştık
Rotahane kültür ve tarih şehri Erzurum’da! Pervin Ersoy: 66’ncı şehre ulaştık Türkiye’nin zengin kültürel varlıklarını tanıtmak ve bu varlıkların iç turizm bağlamında farkındalığını arttırmak amacıyla hayata geçirilen Rotahane, Erzurum’da kültür ve tarih dolu bir yolculuk yaptı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un kurucusu olduğu Rotahane’nin 66’ncı durağı olan Erzurum’da Urartulardan Osmanlılara, Selçuklulardan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş dönemine kadar birçok eser, katılımcıların büyük beğenisini kazandı.
21.01.2024 Gündem
Amasya Nerede, Hangi Bölgede? Amasya İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur?
Amasya Nerede, Hangi Bölgede? Amasya İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur? Özellikle yaz mevsimi geldiğinde ya da insanlar yıllık izinlerini kullanmak için tatile gitmek istediklerinde Türkiye'de gezip görebilecekleri şehirler hakkında araştırmalar yapmaktadır. Amasya da gezip görülebilecek güzel illerimiz arasında yer almaktadır. Amasya'ya giden kişiler genellikle yaşadıkları yere memnun bir biçimde dönmektedirler.
18.01.2024 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan sipariş etti! 85 yıl sonra bir ilk...
Cumhurbaşkanı Erdoğan sipariş etti! 85 yıl sonra bir ilk... İstanbul'un simgelerinden Atatürk Kültür Merkezi, 29 Ekim'de kapılarını sanatseverlere açmaya hazırlanıyor. Yeniden inşa edilen Atatürk Kültür Merkezi'nin açılışı Mimar Sinan Operası'yla olacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın siparişiyle bestelenen eser, 85 yıl aradan sonra bir ilk olma özelliği de taşıyor.
27.10.2021 Gündem
Bakan Ersoy: İstanbul'u uluslararası etkinliklerin merkezi haline getirmeye başlıyoruz
Bakan Ersoy: İstanbul'u uluslararası etkinliklerin merkezi haline getirmeye başlıyoruz Fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar'ın 'Miras: İstanbul'da Osmanlı Mimarisi ve Çini Sanatı' konulu sergisinin açılışında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "29 Ekim itibariyle İstanbul'dan başlayarak çok yoğun bir şekilde kültür sanat etkinliklerini hayata geçirmeye başlıyoruz. 15 Ekim'de de bunun lansmanını yapmaya başlayacağız. İstanbul'u uluslararası etkinliklerin merkezi haline getirmeye başlıyoruz" dedi.
2.10.2021 Kültür Sanat
Yalova AK Parti İl Başkanlığı binasına saldırı!
Yalova AK Parti İl Başkanlığı binasına saldırı! Yalova’da kimliği belirsiz bir kişi, AK Parti İl Başkanlığı binasına saldırarak, çekiçle tabela ve camları kırdı.
11.01.2021 Gündem
Su seviyesi dip noktada! Kocaeli için Sapanca'dan takviye yapılıyor
Su seviyesi dip noktada! Kocaeli için Sapanca'dan takviye yapılıyor Kocaeli'nin içme suyu ihtiyacının karşılandığı Yuvacık Barajı'nda su seviyesi, 8 milyon 510 bin metreküp ile yüzde 17'ye düştü. Kocaeli’nin su ihtiyacının karşılanması için Sapanca Gölü’nden takviye yapılıyor.
8.12.2020 Gündem
Mike Pompeo'nun Türkiye açıklamasını manşetten verdiler! ABD'yi korku sardı: Türkiye’nin giderek artan askeri kabiliyetleri...
Mike Pompeo'nun Türkiye açıklamasını manşetten verdiler! ABD'yi korku sardı: Türkiye’nin giderek artan askeri kabiliyetleri... Gelen son dakika haberine göre, İstanbul'a gelen ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Fener Rum Patrikhanesi'ni ziyaret etti. Türkiye'deki tek günlük ziyaretinde Pompeo kilisede Fener Rum Patriği Bartholomeos ile görüştü. Görüşmenin ardından Rüstem Paşa Camii'ye giden Pompeo, Türkiye ziyareti öncesi Fransız gazetesi Le Figaro’ya açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin askeri gücüne değinen Pompeo, "Türkiye’nin giderek artan askeri kabiliyetleri bir endişe kaynağı" ifadelerini kullandı.
17.11.2020 Dünya
Sağanak nedeniyle su dolan alt geçitte mahsur kalan anne ve çocukları kurtarıldı
Sağanak nedeniyle su dolan alt geçitte mahsur kalan anne ve çocukları kurtarıldı Elazığ'da sağanak nedeniyle su dolan alt geçitte, araçlarıyla mahsur kalan anne ve 2 çocuğunu itfaiye ekipleri kurtardı.
2.05.2020 Gündem
Şifresi çözüldü! Hürrem'in ayak oyunu...
Şifresi çözüldü! Hürrem'in ayak oyunu... İstanbul'un fethiyle başlayan Yeni Çağ boyunca İstanbul'da görev yapan Hırvat Antun Vrancic'in yazdığı mektuplar, şifreleri kırılarak kitap haline getirildi.
17.11.2018 Kültür Sanat
Ozan Güven kimdir?
Ozan Güven kimdir? Ozan Güven'in Jet Sosyete kadrosuna katılması izleyicileri oldukça heyecanlandırdı. Bu akşam TV8'de yeni sezonuna başlayacak olan Jet Sosyete'de izleyeceğimiz Ozan Güven hakkında merak edilenleri haberimizde derledik. İşte Ozan Güven kimdir? Sorusunun yanıtı...
10.10.2018 Gündem
İmamın para toplayıp yardım ettiği camiyi soydu
İmamın para toplayıp yardım ettiği camiyi soydu Antalya’nın Manavgat ilçesinde imam ve cami cemaatinin para toplayıp yardım ettiği şahıs, sadaka kutusundaki paraları ve laptopu çaldı.
2.01.2018 Yaşam
400 yıl sonra bir ilk!
400 yıl sonra bir ilk! Osmanlı mimarisinin ilk ve tek 6 minareli camisi olan çinileri dolayısıyla yabancı turistlerin "Mavi Cami/Blue Mosque" diye tanımladıkları Sultanahmet Camisi, 400 yıllık tarihinin en kapsamlı restorasyonundan geçilerek, hatalı onarımlardan kurtarılacak.
27.11.2016 Yaşam
Sapanca'da bebek cesedi bulundu
Sapanca'da bebek cesedi bulundu SAKARYA’nın Sapanca İlçesi’nde göl kenarında göbek bağı kesilmemiş bir bebek cesedi bulundu...
15.03.2016 Yaşam
Kaçak aşıkların cesetleri bulundu
Kaçak aşıkların cesetleri bulundu ELAZIĞ’da 4 gün önce birlikte kaçan Selda Akalın ile Önder Çetin’in silahla vurulmuş cesetleri bulundu...
20.10.2015 Yaşam
Rüstem Paşa yaptırmıştı! Yıkılmaya terk edildi
Rüstem Paşa yaptırmıştı! Yıkılmaya terk edildi Kosova'da Osmanlı döneminde 1573 yılından Rüstem Paşa tarafından yaptırılan Balkanlar'ın en eski Osmanlı eseri olma özelliğine sahip olan Gazi Mehmet Paşa Hamamı yıkılmaya terk edildi...
29.07.2015 Kültür Sanat
Bütün camilere örnek...
Bütün camilere örnek... Şehzade Camii (Şehzade Mehmet Camii ya da Şehzadebaşı Camii olarak da bilinir), İstanbul’un Fatih ilçesinde yer alan ve 1543-1548 yılları arasında Mimar Sinan tarafından yapılan cami...
17.05.2018 Ramazan
Otomobil fiyatına tespih
Otomobil fiyatına tespih Erzurum’da Oltu taşı ürünlerinin satıldığı ve işlendiği tarihi Rüstem Paşa Çarşısı’nda bulunan ve işçiliği 20 gün süren gümüş işlemeli tespih “18 bin” TL’den alıcısını bekliyor.
3.02.2015 Ekonomi
'Meryem benim...'
'Meryem benim...' Ozan Güven ilk kez konuştu!
24.01.2015 Magazin
‘Güven’den doğan aşk!
‘Güven’den doğan aşk! ‘Tükenmişlik Sendromu’ nedeniyle Berlin’e dönen Meryem Uzerli’yi Ozan Güven’in desteği ayakta tuttu, aşkın temelleri de o günlerde atıldı
18.12.2014 Magazin
Yılın aşk bombası!
Yılın aşk bombası! Meryem Uzerli ile Ozan Güven aşk yaşıyor iddiası...
18.12.2014 Magazin
Hürrem Rüstem’le buluştu!
Hürrem Rüstem’le buluştu! Muhteşem Yüzyıl’ın Hürrem Sultan’ı Meryem Uzerli ile Rüstem Paşa’sı Ozan Güven önceki gün Bebek’te bir kafede buluştu...
17.12.2014 Magazin
Tarihin akışı o an değişti
Tarihin akışı o an değişti Muhteşem Yüzyıl'ın yayınlanan 137. bölümü tarihi değiştiren bir ana sahne oldu...
29.05.2014 Magazin
Rüstem Paşa böyle öldü
Rüstem Paşa böyle öldü Rüstem Paşa böyle öldü
21.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Rüstem Paşa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rüstem paşa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.