Russell Crowe

Russell Crowe

Son dakika Russell Crowe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Russell Crowe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Russell Crowe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Russell Crowe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan russell crowe gelişmeleri de dahil olmak üzere 162 russell crowe haberi bulunmuştur. Tüm russell crowe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyaca ünlü sanatçılardan Türkiye’ye destek mesajları yağdı!
Dünyaca ünlü sanatçılardan Türkiye’ye destek mesajları yağdı! Dün Sabah saatlerinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından, öğlen 13.24 sıralarında 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yaşanan felaketin ardından tüm Türkiye deprem bölgesi için seferber oldu. Dünyaca ünlü oyuncu Russell Crowe, Dua Lipa ve Mark Eliyahu'nun da aralarında bulunduğu birçok sanatçı, depremin ardından sosyal medya üzerinden Türkiye'ye taziye mesajları yayınladı.
7.02.2023 Magazin
Yılmaz Erdoğan'dan Russell Crowe itirafı!
Yılmaz Erdoğan'dan Russell Crowe itirafı! Usta oyuncu Yılmaz Erdoğan, Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Russell Crowe'un yönetmen koltuğunda oturduğu ve başrolünde yer aldığı 'The Water Diviner' (Son Umut) filminde 'Binbaşı Hasan' karakterini canlandırmıştı. 'Organize İşler' serisini dizi olarak çekecek olan Yılmaz Erdoğan, eski rol arkadaşı Russell Crowe'la ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.
5.06.2022 Magazin
Sevgililer Günü'nde izlenebilecek 16 film!
Sevgililer Günü'nde izlenebilecek 16 film! Güzel bir akşam yemeği ve iyi bir film, uzun süre hatırlayacağınız mükemmel bir Sevgililer Günü planı olabilir. Her ikinizin de sevdiği bir filmle biraz zaman geçirmek, 2021 yılı Sevgililer Günü'nü kutlamanın en güzel yollarından biri. Romantik komediden drama aşk hakkında en sevilen filmlerden bazılarını sizin için derledik.
14.02.2021 Kültür Sanat
Altın Küre (Golden Globe) kazananları (2019) belli oldu! Kimler Altın Küre aldı?
Altın Küre (Golden Globe) kazananları (2019) belli oldu! Kimler Altın Küre aldı? 77. Altın Küre (Golden Globe) Ödülleri gecesinde ödüller sahiplerini buldu. Bu yıl 77'nci kez düzenlenen tören ABD'nin Los Angeles kentindeki Beverly Hilton'da gerçekleşti. Hollywood Yabancı Basın Birliği (Hollywood Foreign Press Association) tarafından verilen ödüllerin dağıtıldığı gece çok sayıda ünlüyü de konuk ediyor. Törenin sunuculuğunu Ricky Gervais üstlendi. Peki, Altın Küre kazanları kimler oldu?
6.01.2020 Magazin
77'nci Altın Küre adayları açıklandı
77'nci Altın Küre adayları açıklandı Oscar'ın habercisi sayılan Altın Küre Ödülleri'nin (Golden Globe) adayları açıklandı. Peki, 2020 Altın Küre adayları kimler? İşte 2020'de 77'inci kez verilecek olan Altın Küre'de adaylar...
9.12.2019 Dünya
Ünlü oyuncu havaalanında: Göbek aldı başını gitti
Ünlü oyuncu havaalanında: Göbek aldı başını gitti Bir süre öncesine kadar formda vücuduyla dikkat çeken ünlü oyuncu havaalanında görüntülendi. Bu fotoğraflar da hayranlarını ikiye böldü.
8.11.2019 Magazin
Crowe’dan gösteri teklifi
Crowe’dan gösteri teklifi Cem Yılmaz, ‘Son Umut’ filminde oynadığı Russell Crowe’un 55’inci yaşını Twitter’da kutladı.
9.04.2019 Magazin
Gladyatör devam filmiyle geliyor!
Gladyatör devam filmiyle geliyor! 2000 yılında 5 Oscar ödülüne layık görülen; senaryosu, oyunculukları ve yönetmenliğiyle hala akıllardan çıkmayan Gladyatör filminin devamı geliyor. İlk filmi de yöneten Ridley Scott, tekrar aynı koltuğa oturmak için sabırsızlanıyor.
2.11.2018 Kültür Sanat
Hollwyood yıldızı Russell Crowe’dan Cem Yılmaz paylaşımı!
Hollwyood yıldızı Russell Crowe’dan Cem Yılmaz paylaşımı! Hollywood yıldızı Russell Crowe, Kıvanç Tatlıtuğ’a övgüsünden sonra Cem Yılmaz’ı da unutmadı.
9.01.2018 Magazin
Russell Crowe, TV8'in tweetini retweetledi! Tüm dünyaya duyurdu
Russell Crowe, TV8'in tweetini retweetledi! Tüm dünyaya duyurdu Russell Crowe, yapımcısı ve yönetmeni olduğu Son Umut filminin TV8’de yayınlanacağını şahsi Twitter hesabından tüm dünyaya duyurdu.
2.11.2017 Magazin
Russel Crowe korkuttu! Görenler inanamadı...
Russel Crowe korkuttu! Görenler inanamadı... Yeni Zelandalı aktör Russell Crowe, 2018 yılında vizyona girmesini beklenen 'Boy Erased' filmi için adeta bambaşka biri oldu.
17.10.2017 Magazin
Beyonce ve Jay-Z’nin Mevlana aşkı
Beyonce ve Jay-Z’nin Mevlana aşkı Dünyaca ünlü yıldız Beyonce’un ikiz bebeklerinin ismi belli oldu. Erkek bebeğin ismi Sir Carter. İkiz kız kardeşinin ismi ise Rumi Carter. Ünlü çift kız bebeklerine isim verirken, Mevlana’dan etkilendi.
8.07.2017 Arşiv
'Gladyatör'den geriye kalan...
'Gladyatör'den geriye kalan... 2000 yapımı 'Gladyatör' filmindeki 'Maximus' karakteri ile adını efsaneler arasına yazdıran oyuncu Russell Crowe, son haliyle görenleri şaşkına çevirdi.
27.06.2017 Magazin
Gladyatör’den eser yok
Gladyatör’den eser yok Russell Crowe, önceki gün Sidney’de 10 yaşındaki oğlu Tennyson ile 13 yaşındaki oğlu Charles’ın rugby maçını izlerken görüntülendi.
26.06.2017 Magazin
Çıldırtan yakınlaşma
Çıldırtan yakınlaşma ‘The Mummy’ filminde birlikte rol alan Russell Crowe ve Annabelle Wallis’in yakınlığı Wallis’in erkek arkadaşı Coldplay’in solisti Chris Martin’i pek mutlu etmiyor
29.05.2017 Magazin
Cem Yılmaz 3 yıl önce çektiği videoyu paylaştı!
Cem Yılmaz 3 yıl önce çektiği videoyu paylaştı! Cem Yılmaz, üç yıl önce oğlu Kemal için çektiği videoyu takipçileriyle paylaştı.
1.05.2017 Magazin
DC evreninin cilt bakım uzmanı
DC evreninin cilt bakım uzmanı Uzun süre sosyal medyadan uzak duran dünyaca ünlü aktör Russell Crowe, kendine Instagram hesabı açtıktan sonra ilginç paylaşımlara imza atarak takipçilerini şaşırtıyor.
27.04.2017 Magazin
Russell Crowe'un inanılmaz değişimi!
Russell Crowe'un inanılmaz değişimi! Russell Crowe, geçtiğimiz günlerde Avustralya'da objektiflere çok kötü takıldı.
28.03.2017 Magazin
‘İlk Adam’ olacak
‘İlk Adam’ olacak Russell Crowe ile başrolünü paylaştığı ‘İyi Adamlar’ ile adından söz ettiren ve Emma Stone ile başrolünü paylaştığı ‘Aşıklar Şehri’ filmi ile Oscar’a aday olan Ryan Gosling, kariyerinin zirvesinde.
8.03.2017 Magazin
Yüzüne bakarak söyledi: 'Eğer Cem Yılmaz ölürse...'
Yüzüne bakarak söyledi: 'Eğer Cem Yılmaz ölürse...' Volkswagen Arena'da gerçekleşen GQ Türkiye Men of the Year Ödül Töreni'nde açılış konuşmasını yapan Cem Yılmaz, esprileriyle kırdı geçirdi. İşte Cem Yılmaz'ın o konuşmasından satır başları...
17.02.2017 Magazin
Neil Armstrong’u canlandıracak
Neil Armstrong’u canlandıracak Russell Crowe ile başrolünü paylaştığı ‘İyi Adamlar’ ve Emma Stone ile başrolde boy gösterdiği ‘Aşıklar Şehri’ ile bu yılın en çok konuşulan aktörlerinden biri olan Ryan Gosling’in yeni projesi belli oldu...
30.12.2016 Magazin
Podyumdan sinemaya seksi transfer!
Podyumdan sinemaya seksi transfer! Podyumların dünyaca ünlü modeli Shanina Shaik, sinemaya göz kırptı...
18.10.2016 Magazin
'Russell Crowe yüzüme tükürdü'
'Russell Crowe yüzüme tükürdü' ABD'li rap şarkıcısı Azealia Banks, Avustralyalı oyuncu Russell Crowe hakkında dikkat çekici suçlamalarda bulundu.
18.10.2016 Magazin
Bana saldırdı!
Bana saldırdı! ABD’li şarkıcı ve söz yazarı Azealia Banks ile Oscar ödüllü oyuncu Russell Crowe birbirine girdi
17.10.2016 Magazin
Sinema severler müjde
Sinema severler müjde Bu hafta vizyona giren filmler arasında "X-men: Kıyamet", "İyi Adamlar" ve "Başımın Belası" öne çıkan yapımlar.
20.05.2016 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Russell Crowe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki russell crowe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.