Rönesans

Rönesans

Son dakika rönesans haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rönesans ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rönesans haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rönesans

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rönesans gelişmeleri de dahil olmak üzere 603 rönesans haberi bulunmuştur. Tüm rönesans haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rönesans halka arz kaç lot verir, Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, helal mi? Rönesans gayrimenkul halka arz ne zaman işlem görecek?
Rönesans halka arz kaç lot verir, Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, helal mi? Rönesans gayrimenkul halka arz ne zaman işlem görecek? Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ'nin halka arzı RGYAS borsa kodu ile 17 Nisan’da başladı, 19 Nisan’a kadar devam edecek. Halka arz fiyatı ise pay başına 135 lira olarak belirlendi. Şirketin, nominal değeri 33 milyon 357 bin 450 lira olan payları satışa çıkacak. Böylece, şirketin yüzde 10,08'i halka açılmış olacak. Borsa İstanbul Kodu 'RGYAS' olan şirket Yıldız Pazar'da işlem görecek. Söz konusun halka arzın ardından Rönesans halka arzının kaç lot vereceği, katılım endeksine uygun olup olmadığı sorgulanmaya başlandı. İşte Rönesans Gayrimenkul halka arzına dair merak edilen detaylar…
18.04.2024 Ekonomi
Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var? Rönesans Gayrimenkul Yatırım kimin?
Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var? Rönesans Gayrimenkul Yatırım kimin? Rönesans Gayrimenkul halka arz katılım endeksine uygun mu, kaç lot veri? Sorularının yatını yatırım yapacak vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş halka arzı başladı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'dan onay alan şirket Borsa İstanbul'da RGYAS kodu ile yer alan alıyor. Halka arz fonunun kullanım yeri olarak % 60, 65 finansal borç geri ödemesi olarak açıklandı. İşte Rönesans Gayrimenkul kaç lot verir, Rönesans halka arz hangi banka? Sorularının yanıtı…
17.04.2024 Ekonomi
Rönesans GYO halka arz başlıyor! Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu?
Rönesans GYO halka arz başlıyor! Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor. 17-18-19 Nisan tarihlerinde talep toplayacak şirketin hisseleri pay başına 135 liradan halka arz edilecek. Toplam 4.5 milyar TL büyüklüğündeki halka arzın gerçekleşmesi ile Rönesans Gayrimenkul Yatırım’ın halka açıklık oranı yüzde 10.08 olacak. Halka arz gelirlerinin yüzde 60-65’iyle borç ödemesi yapılacağı, yüzde 15-20’sinin ise Maltepe Park projesine yatırılacağı belirtildi.
17.04.2024 Ekonomi
Rönesans GYO halka arz 2024: Rönesans GYO katılım endeksine uygun mı? Rönesans GYO kaç lot verir?
Rönesans GYO halka arz 2024: Rönesans GYO katılım endeksine uygun mı? Rönesans GYO kaç lot verir? Halka arz takvimi Nisan ayında güncellendi. Mart ayından sonra Borsa İstanbul'da işlem görmeye hazırlanana hisse senetleri listesini Sermaye Piyasası Kurulu açıkladı. İşlemlere son olarak Rönesans GYO halka arz eklendi. Peki, Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz talep toplama ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var?
6.04.2024 Ekonomi
Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor
Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor Sermaye Piyasası Kurulu, Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın halka arz başvurusunu onayladı.
5.04.2024 Ekonomi
6 Şubat depremlerinde ölenlerin anısına Vatikan’da zeytin ağacı dikildi
6 Şubat depremlerinde ölenlerin anısına Vatikan’da zeytin ağacı dikildi Katolik aleminin yönetim merkezi olan Vatikan Şehir Devleti’nin ünlü bahçelerine, 6 Şubat depremlerinde yitirilen canların anısına ve desteğinden dolayı Vatikan’a teşekkür amacıyla bir zeytin ağacı dikildi.
6.02.2024 Dünya
Depremde kaybolanların aileleri dernek kurdu! Hukuki süreç başladı
Depremde kaybolanların aileleri dernek kurdu! Hukuki süreç başladı İki depremde kaybolanların aileleri ‘Deprem Mağdurları ve Kayıp Yakınlarıyla Dayanışma Derneği’ni kurdu. Şu ana kadar 38’i çocuk 145 kişi için derneğe kayıp başvurusu yapıldı. Dernek üyeleri Meclis’ten de yardım istedi.
6.02.2024 Gündem
Epistemoloji Nedir, Neden Önemlidir? Epistemoloji Hangi Soruları Sorar?
Epistemoloji Nedir, Neden Önemlidir? Epistemoloji Hangi Soruları Sorar? Epistemoloji, bilgi felsefesidir. Epistemoloji'nin önemli temsilcileri ise Immanuel Kant ile David Hume'dur. 
18.01.2024 Gündem
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’"
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’" Prof. Dr. İlber Ortaylı, 'Bugün etrafımızdaki coğrafyalar kaynıyor. Bunlar içinde Türkiye en iyi durumdaysa ve barışını kısmen de olsa sağlayabiliyorsa bu büyük bir başarıdır' dedi. Ortaylı Atatürk’ün Cumhuriyet fikriyle ne zaman tanıştığını anlattı.
29.10.2023 Gündem
İstanbul kültür sanata doydu
İstanbul kültür sanata doydu Türkiye Kültür Yolu Festivallerine esin kaynağı olan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali ile İstanbul kültür ve sanata doydu. 16 gün süren festival boyunca Atatürk Kültür Merkezi-Galataport rotasında binin üzerinde etkinlik gerçekleştirildi. Türkiye Kültür Yolu Festivallerinin 8’inci durağı olan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali, 50’den fazla mekanda birbirinden eğlenceli, renkli kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yaptı.
16.10.2023 Kültür Sanat
Savaştan kaçıp Türkiye'de depreme yakalandı! Zakhar'dan acı haber geldi
Savaştan kaçıp Türkiye'de depreme yakalandı! Zakhar'dan acı haber geldi Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde Hatay'ın Antakya ilçesinde yıkılan Rönesans Rezidans'ta Yulia Petrova (47) ve çocuklarından Matvei Gladki (6) hayatını kaybederken, yakınlarının haber alamadığı Zakhar Gladki'nin (11) cenazesi, 402 numaralı kimsesizler mezarlığında bulundu.
29.08.2023 Yaşam
Brunelleschi Eserleri Nelerdir? Brunelleschi Eserleri'nin Özellikleri
Brunelleschi Eserleri Nelerdir? Brunelleschi Eserleri'nin Özellikleri İtalyan olarak bilinen Filippo Brunelleschi oldukça donanımlı bir sanatçıdır. Yaptığı meslekler arasında mimar, heykeltraş ve kuyumcu gibi mesleklerin olduğu görülmektedir. Tabi asıl işi mimarlıktır. Ancak mimarlık yapmaya hayatının ilk yıllarından henüz karar vermemişti. Önce kuyumculuk ve heykeltraşlık yapmıştır. İtalyan mimarisi için kilit isimlerden birisi olmuştur.
19.08.2023 Gündem
6 ay sonra yürek yakan telefon! 'Size ne diyeceğimizi bilmiyoruz' deyip haberi verdi
6 ay sonra yürek yakan telefon! 'Size ne diyeceğimizi bilmiyoruz' deyip haberi verdi Hatay'ın Antakya ilçesinde yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği, 250 daireden oluşan Rönesans Rezidans'ta yaşayan öğretmen Biray Beşerikli (35) ile kızı Nazende Dila Açıkgöz’den (6) deprem gününden sonra haber alınamadı. 17 gün boyunca enkaz başında bekleyen ve kızı ile torununun bulunması için DNA testi veren Mehmet Beşerikli (63), depremden 180 gün sonra DNA eşleşmesi ile hayatını kaybeden kızı ve torununun mezar yerini öğrendi. Aldığı telefonun ardından heyecanlandığını belirten Beşerikli, "O an için dünyanın en mutlu insanıydım. Hem buruk sevinç hem üzüntü var. Hepsini bir arada yaşıyorum” dedi.
10.08.2023 Yaşam
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere iki yıl önce Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’yle başlayan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bu yıl Nevşehir, Trabzon, Erzurum, Çanakkale, Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Antalya olmak üzere 11 şehirde düzenlenecek. Festivallerin ilk durağı, Kapadokya olacak. Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 5 Ağustos’ta “Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali” ile başlayacak.
2.08.2023 Kültür Sanat
Yatırımın adresi Türkiye oldu! Bölgesel merkez haline geldi
Yatırımın adresi Türkiye oldu! Bölgesel merkez haline geldi Türkiye gerek portföy gerekse doğrudan yatırımda yabancının rotasına girdi. Risk primi düşerken, borsa zirve yaptı. İngiltere ve Güney Kore’den yatırım sinyali gelirken, ABD’li devler de Türkiye’yi bölgesel merkez olarak görüyor.
1.08.2023 Ekonomi
Bakan Bayraktar: Yeni yatırım ve reform hamlesine başlıyoruz
Bakan Bayraktar: Yeni yatırım ve reform hamlesine başlıyoruz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Alparslan Bayraktar "Önümüzdeki dönemde güvenilir, makul fiyatlı enerji arzı yanında ülkemizin iklim değişikliğiyle mücadele hedefleri doğrultusunda yeni bir yatırım ve reform hamlesine başlıyoruz. Bu kapsamda üç temel hedefimiz var" dedi.
21.07.2023 Ekonomi
Depremzede çiftin en acı bayramı! ‘Hasretini fotoğrafı, eşya ve oyuncaklarıyla gideriyoruz’
Depremzede çiftin en acı bayramı! ‘Hasretini fotoğrafı, eşya ve oyuncaklarıyla gideriyoruz’ Hatay'ın Antakya ilçesinde, 250 daireden oluşan Rönesans Rezidans'ta yaşayan öğretmen Biray Beşerikli (35) ile kızı Nazende Dila Açıkgöz’den (6) deprem gününden beri haber alınamıyor. 17 gün enkaz başında bekledikten sonra, eşi Nuray Beşerikli ile 1050 kilometre uzaklıktaki Bursa'ya yerleşen emekli öğretmen Mehmet Beşerikli (62), "Deprem sonrası torunum Nazende'den geriye, geçtiğimiz ağustos ayında doğum gününde site arkadaşlarıyla çektirdiği fotoğraf anı olarak kaldı. O fotoğrafta bulunan Nazende’m kayıp. İki arkadaşı öldü. Diğerinin ise ne olduğunu bilmiyorum. Nazende'nin hasretini fotoğrafı, eşya ve oyuncaklarıyla gideriyoruz" dedi.
21.04.2023 Yaşam
Ukrayna-Rusya savaşından kaçıp, Hatay'da depreme yakalanan Zakhar'dan haber alınamıyor
Ukrayna-Rusya savaşından kaçıp, Hatay'da depreme yakalanan Zakhar'dan haber alınamıyor Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde Ukrayna'daki savaştan kaçıp Rönesans Rezidans'a yerleşen Yulia Petrova (47) ve çocuklarından Matvei Gladki (6) hayatını kaybederken, Zakhar Gladki'den (11) ise hala haber alınamadı. Gladki'nin yakını Alona Sevgi Taşçı, "Zakhar için Yulia'dan DNA örneği alınmadığını öğrendik. Bu yüzden babasından DNA örneği alınması gerekiyor. Savaş sebebiyle Mikhail de sınırı geçmek için izin almaya çalışıyor. O da savaşta yaralandı ancak buna rağmen gelmek için çabalıyor" dedi. 
19.04.2023 Yaşam
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu...
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu... Forbes Dünya Milyarderleri Listesi’nde bu yıl 2 bin 640 kişi yer alıyor. Listeye, Türkiye’den 26 kişi girerken 516. sırada yer alan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, 5.1 milyar dolar serveti ile Türkiye’nin en zengin iş insanı oldu. Peki, İbrahim Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu nereli, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapar?
6.04.2023 Ekonomi
Depremde oğlunu kaybeden baba bir kez daha yıkıldı! Saati sattılar, telefon için para istediler
Depremde oğlunu kaybeden baba bir kez daha yıkıldı! Saati sattılar, telefon için para istediler Adıyaman’da Esat Denli, depremde hayatını kaybeden oğlu İbrahim Denli'den geriye kalan telefon ve saatini günlerce aradı. Bir süre sonra oğlunun emanetlerine ulaşan baba bir kez daha yıkıldı. Kahreden olay sonrası açıklama yapan acılı baba, “İnsanlar acı çekerken böyle bir şey ile karşılaşacağımı tahmin edemedim” dedi.
25.03.2023 Yaşam
Kuyumculara sahte altın tuzağı! Büyük vurgun ortaya çıktı
Kuyumculara sahte altın tuzağı! Büyük vurgun ortaya çıktı Türkiye genelinde sahte ve düşük ayarlı altın imal ederek kuyumcuları 1 milyon zarara uğratan suç örgütüne operasyon yapıldı. İstanbul merkezli 10 ilde düzenlenen operasyonlarda haksız kazanç sağlayan 34 şüpheli yakalandı.
25.03.2023 Yaşam
Hatay'daki Rönesans Rezidans yerle bir olmuştu! Kaçtığı ülkede de inşaat yaptığı ortaya çıktı
Hatay'daki Rönesans Rezidans yerle bir olmuştu! Kaçtığı ülkede de inşaat yaptığı ortaya çıktı Deprem felaketinde Hatay'da yerle bir olan ve yüzlerce kişinin can verdiği Rönesans Rezidans'ın sahiplerinden Hüseyin Yalçın Coşkun’un kaçtığı Karadağ’da da inşaat yaptığı ortaya çıktı. Coşkun’dan daire alanlar, binaların sağlamlığından endişe ediyor. Kardeşi Mehmet Yaşar Coşkun da 11 Şubat’ta yurt dışına kaçmaya çalışırken havalimanında yakalanmıştı. İşte haberin detayları...
25.03.2023 Gündem
Rönesans'ta üst katlar neden arkaya devrildi? İnceleme sonuçları açıklandı
Rönesans'ta üst katlar neden arkaya devrildi? İnceleme sonuçları açıklandı Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Can Altunışık, depremde Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ta yaptıkları incelemelere ilişkin, “Hatay’da gördüğümüz Rönesans binasında bodrum ve üstteki 1 ile 2 katın hiç hasar almadığını, ama yetersiz bindirme boylarından dolayı, üst katların arkaya doğru devrildiğini gördük” dedi.
23.03.2023 Gündem
Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu tutuklandı
Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu tutuklandı Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerde Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu Ali Onur Çinçinoğlu İzmir'de tutuklandı.
21.03.2023 Gündem
Rönesans Rezidans kaç kişi öldü? Hatay Rönesans Rezidans neden çöktü ve yan yattı? İşte Rönesans Rezidansı bilirkişi raporu!
Rönesans Rezidans kaç kişi öldü? Hatay Rönesans Rezidans neden çöktü ve yan yattı? İşte Rönesans Rezidansı bilirkişi raporu! Hatay'daki Rönesans Rezidans binasının ikinci bilirkişi raporu, binanın yıkılmasına sebep olan nedenler hakkında bazı detaylar ortaya koydu. Hatay’ın Antakya ilçesi İnönü Bulvarı’nda, 2013 yılında raylı sistemle yapılıp, tamamlandığı belirtilen, 250 dairesi bulunan, 12 katlı Rönesans Rezidans, Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğündeki ilk depremde yerle bir oldu. Hatay'daki Rönesans Rezidans binasının yıkılmasına sebep olan nedenler, bilirkişi raporunda açıkça belirtilmiştir. Bina inşaatında yapılan hatalar, binanın yıkılmasına sebep olmuş ve bu durum, inşaat sektöründe dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha göstermiştir. Peki, Hatay Rönesans Rezidans bilirkişi raporu ne, binanın çökme nedeni ne? Rönesans Rezidans kaç kişi öldü? Rönesans Rezidans ne zaman yapılmıştı, kaç kişi yaşıyordu? Hatay Rönesans Rezidans neden çöktü ve yan yattı?
14.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rönesans ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rönesans haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.