Roketatarlı Saldırı

Roketatarlı Saldırı

Son dakika roketatarlı saldırı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan roketatarlı saldırı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını roketatarlı saldırı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Roketatarlı Saldırı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan roketatarlı saldırı gelişmeleri de dahil olmak üzere 366 roketatarlı saldırı haberi bulunmuştur. Tüm roketatarlı saldırı haberleri aşağıda listelenmiştir.
1'i turuncu 2'si gri kategoride 3 terörist etkisiz hale getirildi
1'i turuncu 2'si gri kategoride 3 terörist etkisiz hale getirildi Diyarbakır Lice Kıyıköy kırsalında 1'i turuncu 2'si gri kategoride olmak üzere 3 terörist etkisiz hale getirildi. Şırnak'ta da 1 terörist yakalandı.
25.10.2023 Gündem
Şehit polisin adı verilen zırhlı araç evine getirildi; ailesi duygulandı
Şehit polisin adı verilen zırhlı araç evine getirildi; ailesi duygulandı Şırnak'ta, 2015 yılında, PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan polis memuru Şahin Altmış'ın adı, kızı Zeynep Altmış'ın (22), 'babasının adının yaşatılması' isteğiyle bir zırhlı araca verildi. 'Şehit Şahin Altmış' adlı aracın siren sesini duyup balkona koşan ailesi, duygulandı. Zeynep Altmış, "Babamın adını taşıyan aracın gelmesi, bir anlamda görevine devam ediyor olması, beni çok duygulandırdı" dedi.
31.05.2023 Gündem
Tel Abyad'da teröristlerden kontrol noktasına roketli saldırı: 4 asker yaralı
Tel Abyad'da teröristlerden kontrol noktasına roketli saldırı: 4 asker yaralı  Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinin karşısında bulunan Suriye'nin Tel Abyad kentinde kontrol noktasına PKK/YPG terör örgütü tarafından düzenlenen roketatarlı saldırı sonucu 4 asker hafif yaralandı.
31.07.2022 Gündem
Fırat Kalkanı Harekat bölgesinde bir asker şehit oldu
Fırat Kalkanı Harekat bölgesinde bir asker şehit oldu Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde terör örgütü PKK/YPG tarafından yapılan çok namlulu roketatarlı saldırı sonucu Kırıkkaleli Piyade Sözleşmeli Er Mert Otal (24) şehit oldu.
26.07.2022 Gündem
Tel Abyad'a PKK/YPG'li teröristlerden roketatarlı saldırı: 3 ölü, 15 yaralı
Tel Abyad'a PKK/YPG'li teröristlerden roketatarlı saldırı: 3 ölü, 15 yaralı Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinin karşı tarafında bulunan Suriye'nin Tel Abyad kentine PKK/YPG’li teröristlerce düzenlenen roketatarlı saldırıda 3 sivil yaşamını yitirdi, 9'u ağır 15 kişi de yaralandı.
1.06.2022 Gündem
Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit sayısı 3'e yükseldi
Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit sayısı 3'e yükseldi Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde, teröristlerin roketatar saldırısı sonucu yaralanan piyade sözleşmeli er Doğukan Korkmaz şehit oldu. Bölgede şehit olan asker sayısı 3'e yükseldi.
26.04.2022 Gündem
Pençe Kilit Operasyonu şehitleri ve isimleri (20 Nisan 2022)! Pençe operasyonunda şehit sayısı kaç oldu, pençe kilit operasyonunda yaralanan askerler nasıl?
Pençe Kilit Operasyonu şehitleri ve isimleri (20 Nisan 2022)! Pençe operasyonunda şehit sayısı kaç oldu, pençe kilit operasyonunda yaralanan askerler nasıl? Pençe operasyonu şehitleri ve isimleri Türk Silahlı Kuvvetleri Irak’ın kuzeyinde Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerindeki terörist hedeflere yönelik Pençe Kilit Operasyonu'nu başlatmasının ardından gelen şehit  haberlerinin ardından merak ediliyor. Pençe operasyonunda şehit sayısı kaç oldu, pençe kilit operasyonunda yaralanan askerler nasıl? İşte Pençe Kilit Operasyonu şehitleri ve operasyonda son durum…
20.04.2022 Gündem
Kaan Kanlıkuyu kimdir? Şehit Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu nereli, kaç yaşında, evli mi, çocuğu var mı?
Kaan Kanlıkuyu kimdir? Şehit Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu nereli, kaç yaşında, evli mi, çocuğu var mı? Piyade Teğmen Kanlıkuyu şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada “19 Nisan 2022 tarihinde kahraman silah arkadaşımız Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu, teröristler tarafından yapılan roketatarlı saldırı sonucunda şehit olmuştur.” İfadelerini kullandı. Peki, Kaan Kanlıkuyu kimdir? Şehit Piyade Teğmen nereli, kaç yaşında, evli mi, çocuğu var mı?
20.04.2022 Gündem
MSB acı haberi duyurdu! 1 askerimiz şehit oldu...
MSB acı haberi duyurdu! 1 askerimiz şehit oldu... MSB'den yapılan açıklamada "Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, 19 Nisan 2022 tarihinde, kahraman silah arkadaşımız P.Tğm. Kaan Kanlıkuyu, teröristler tarafından yapılan roketatarlı saldırı sonucunda şehit olmuştur." ifadeleri yer aldı.
19.04.2022 Gündem
Teröristlerden üs bölgesine roketli saldırı: 1 şehit, 4 yaralı
Teröristlerden üs bölgesine roketli saldırı: 1 şehit, 4 yaralı Suriye'nin El Bab kentinde üs bölgesine PKK/YPG'li teröristler tarafından düzenlenen roketatarlı saldırıda Uzman Çavuş Muammer Yiğit (31) şehit oldu, 4 asker yaralandı.
7.09.2021 Gündem
Üs bölgesine roketatarlı saldırı! Şehit ve yaralı askerlerimiz var
Üs bölgesine roketatarlı saldırı! Şehit ve yaralı askerlerimiz var Milli Savunma Bakanlığınca, Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde iki askerin şehit olduğu, bir askerin de yaralandığı bildirildi.
18.09.2020 Gündem
Libya'da Hafter milislerinden roketatarlı saldırı
Libya'da Hafter milislerinden roketatarlı saldırı Libya'nın doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter'e bağlı Petrol Tesisleri Muhafızları adlı grubun Ras Lanuf Limanı'ndaki bir gemiye saldırı girişiminde bulunduğu belirtildi.
4.09.2020 Dünya
İdlib'de yaralanan sözleşmeli er, 43 gün sonra şehit oldu
İdlib'de yaralanan sözleşmeli er, 43 gün sonra şehit oldu Suriye'nin İdlib kentinde, tanka yapılan roketatarlı saldırı sonucu yaralanan ve 43 gündür hastanede tedavi gören Piyade Sözleşmeli Er İsmail Anayurt (25), şehit oldu. Şehidin acı haberi memleketi Tokat'ın Erbaa ilçesindeki yakınlarına ulaştı. Şehidin anne ve babasının ise haberi, tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde aldığı öğrenildi.
7.06.2020 Gündem
Doğubayazıt'ta askeri araca saldırı: 1'i ağır, 5 yaralı
Doğubayazıt'ta askeri araca saldırı: 1'i ağır, 5 yaralı Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde devriye görevi yapan zırhlı araca, PKK'lı teröristlerce roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda, 1'i ağır, 5 asker yaralandı.
20.10.2019 Gündem
Bedirhan bebek ve annesini şehit eden teröristler yakalandı!
Bedirhan bebek ve annesini şehit eden teröristler yakalandı! Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda, Nurcan Karakaya ve bebeği Bedirhan Karakaya ile bir uzman çavuş ve 3 güvenlik korucusunun şehit edilmesi olaylarına karıştığı belirlenen terörist ve bu kişiyi evinde saklayan 3 zanlı yakalandı. Öte yandan PKK'lı terörist Metin Daşdemir ile eylemi gerçekleştirdiği parmak izinden tespit edilen terörist Evin Sevim'in, Diyarbakır'da operasyonla yakalandığı bildirildi.
11.05.2019 Gündem
Hakkari'de askeri konvoya roketatarlı saldırı: 6 askerimiz yaralandı
Hakkari'de askeri konvoya roketatarlı saldırı: 6 askerimiz yaralandı Hakkari'nin Çukurca ilçesi Köprülü köyünde teröristlerin askeri konvoya düzenlediği roketatarlı saldırıda 6 asker yaralandı.
18.06.2018 Gündem
TSK açıkladı! 2 askerimiz şehit
TSK açıkladı! 2 askerimiz şehit TSK: Irak'ın kuzeyinde yürütülen operasyonlarda 2 asker şehit oldu.
2.06.2018 Gündem
PKK'nın saldırdığı karakoldaki askerlere vatandaştan destek
PKK'nın saldırdığı karakoldaki askerlere vatandaştan destek Şanlıurfanın Halfeti ilçesindeki Yukarı Göklü Jandarma Karakolu'na yönelik gerçekleştirilen roketatarlı saldırı sonucu Türk bayraklarını alan vatandaşlar karakol önünde toplanarak teröre lanet okudu. Yaşanan saldırının ardından jandarma özel birliklerinde oluşan bir grup asker kaçan teröristleri yakalamak için operasyona tekbirler eşliğinde çıktı.
16.05.2018 Gündem
Şırnak'ta terör saldırısı: 1 asker hafif yaralı
Şırnak'ta terör saldırısı: 1 asker hafif yaralı Şırnak'ın İkizce köyü bölgesinde yolda mayın ve patlayıcı araması yapan askerlere PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen roketatarlı saldırıda, 1 asker hafif yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için operasyon başlatıldı.
30.03.2018 Gündem
Son dakika: Kalleş pusu, yaralılar var...
Son dakika: Kalleş pusu, yaralılar var... Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde görev değişimine giden askerleri taşıyan zırhlı araca bir grup PKK’lı terörist tarafından roketatarlı saldırı yapıldı. Saldırıda 6 asker yaralandı. Bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.
29.03.2018 Gündem
Şehit ateşi Kocaeli’ye düştü
Şehit ateşi Kocaeli’ye düştü Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen saldırı sonucu şehit olan sözleşmeli er İlker Ağaçay’ın Kocaeli’nin Gebze ilçesindeki baba evine şehadet haber verildi.
9.02.2018 Gündem
Hakkari'den acı haber: 1 şehit
Hakkari'den acı haber: 1 şehit Hakkari Çukurca ilçesinin Irak sınırının sıfır noktasında bulunan Zer Tepe bölgesinde PKK'lı terörisler tarafından düzenlenen saldırıda 1 asker şehit oldu
9.02.2018 Gündem
Mali'de askerlere silahlı saldırılar: 18 ölü
Mali'de askerlere silahlı saldırılar: 18 ölü Timbuktu'daki askeri kampa düzenlenen saldırıda 14 asker yaşamını yitirdi. Nijer sınırındaki roketatarlı saldırıda 4 asker hayatını kaybetti
28.01.2018 Dünya
Silopi'de askerimize hain saldırı
Silopi'de askerimize hain saldırı Silopi İlçesi Çalışkan Beldesinde askeri zırhlı araca, roket atar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Teröristlerin saldırısında 2 asker yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Mardin'de üs bölgesine saldırı
Mardin'de üs bölgesine saldırı Mardin’in Dargeçit ilçesinde PKK’lı teröristlerce üs bölgesine roketatarlı saldırı düzenlendi. Yaralananın olmadığı saldırının ardından bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Roketatarlı Saldırı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki roketatarlı saldırı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.