Rojda Demirer

Rojda Demirer

Son dakika rojda demirer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rojda demirer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rojda demirer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rojda Demirer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rojda demirer gelişmeleri de dahil olmak üzere 91 rojda demirer haberi bulunmuştur. Tüm rojda demirer haberleri aşağıda listelenmiştir.
O Kız dizisi 3 oyuncuya yaradı! O Kız dizisi finalinde ne olacak?
O Kız dizisi 3 oyuncuya yaradı! O Kız dizisi finalinde ne olacak? Kanal D'nin Çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi O Kız finale doğru gidiyor. Geride kalan 21 bölüm boyunca Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları'nın yanısıra Dilin Döğer'in de etkili performanslarını izledik. Hikayeye sonradan katılan Rojda Demirer'in de katılması son bölümlere hareket getirdi.
24.02.2023 Televizyon
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Dilin Döğer’den Zeynep üzerine samimi açıklamalar!
Dilin Döğer’den Zeynep üzerine samimi açıklamalar! Kanal D’nin her çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkan, başrollerini Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Sezin Akbaşoğulları, Rojda Demirer, Ali Öner ve Ozan Orhonlu’nun paylaştığı dizisi O Kız ekrana gelen her bölümü ile büyük beğeni kazanmaya devam ediyor.
25.01.2023 Magazin
O Kız’dan duygusal tanıtım Kadir ve Melek buluşmasında romantik anlar…
O Kız’dan duygusal tanıtım Kadir ve Melek buluşmasında romantik anlar… Kanal D’nin her çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkan, başrollerinde Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Dilin Döğer, Ali Öner, Rojda Demirer ve Ozan Orhonlu’nun yer aldığı dizisi “O Kız” ilgiyle izlenmeye devam ediyor.
13.01.2023 Televizyon
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi?
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi? O Ses Türkiye Yılbaşı programına konuk olan isimlerden biri de Selin Şekerci oldu. 2006 yılında "Sağır Oda" dizisinde oynayarak dizi hayatına başladı. 2007 yılında "Kavak Yelleri" birkaç bölümünde rol aldı. 2008 yılında da Selin Şekerci, "Melekler Korusun" dizisinde Özge Özpirinçci, Rojda Demirer, Hümeyra, Avni Yalçın ile birlikte rol aldı. O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci’nin programa çıkmasının ardından Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında ve nereli sorularının yanıtı sorgulanmaya başlandı.
31.12.2022 Televizyon
Doruk'tan Zeynep'e büyük adım!
Doruk'tan Zeynep'e büyük adım! Kanal D'nin yeni sezona iddialı bir başlangıç yapan O Kız dizisi 07 Aralık Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Son bölümde Sitare ve Ardıç'ın yangının ortasında kalması panik yaratırken Ozan'ın Sitare'yi kurtarmaması dikkat çekmişti. Bu bölümde Zeynep ve Doruk aşkı alevlendi. Peki, O Kız 12. bölümde neler oldu?
8.12.2022 Magazin
Erkan Petekkaya ve Rojda Demirer’den göz dolduracak tango performansı!
Erkan Petekkaya ve Rojda Demirer’den göz dolduracak tango performansı! Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği dizisi O Kız, yine çok izlenecek bir bölümle ekrana geliyor.  
6.12.2022 Magazin
O Kız’ın kadrosuna katılan Rojda Demirer: Melek çok sürprizli bir karakter
O Kız’ın kadrosuna katılan Rojda Demirer: Melek çok sürprizli bir karakter Kanal D’nin, her çarşamba akşamı ekrana gelen dizisi O Kız’a güzel oyuncu Rojda Demirer  katıldı. Başarılı oyuncu dizide Melek karakterine hayat verecek. Zeynep’in (Dilin Döğer) annesi, Kadir’in (Erkan Petekkaya)  eski eşi olan Melek’in yıllar sonra ortaya çıkması ile dizide dengeler değişecek.
17.11.2022 Televizyon
Kanal D’nin sevilen dizisi O Kız’a Rojda Demirer Melek karakteriyle dahil oluyor
Kanal D’nin sevilen dizisi O Kız’a Rojda Demirer Melek karakteriyle dahil oluyor   Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği her çarşamba akşamı ekrana gelen dizisi O Kız’a güzel oyuncu Rojda Demirer dahil oluyor.
14.11.2022 Televizyon
Rojda Demirer mest etti
Rojda Demirer mest etti Rojda Demirer bikinisinin ipini çözüp güneşlendi.
30.08.2021 Magazin
Geniş Aile Komşu Kızı filmi fragmanı!
Geniş Aile Komşu Kızı filmi fragmanı! Başrollerinde Ufuk Özkan, Rojda Demirer, Bülent Çolak ve Emre Altuğ'un olduğu "Geniş Aile Komşu Kızı" filmi pazartesi akşamı 20.00'de Kanal D'de.
10.02.2021 Televizyon
Rojda Demirer-Ulaş Kıyak çiftinden sürpriz karar!
Rojda Demirer-Ulaş Kıyak çiftinden sürpriz karar! Yaklaşık 1.5 yıldır aşk yaşayan oyuncu Rojda Demirer ile voleybolcu Ulaş Kıyak, evlilik yolunda ilk adımı attı.
14.01.2021 Magazin
Maraşlı ne zaman? Maraşlı dizisi oyuncuları kim?
Maraşlı ne zaman? Maraşlı dizisi oyuncuları kim? Burak Deniz ve Alina Boz'un barollerini paylaştığı Maraşlı dizisinden ilk fragman geldi. Maraşlı gözü pek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı'nın hem aşkın hem de büyük sırların peşinde soluksuz bir serüvene sürüklenmesini konu alıyor. Peki, Maraşlı dizisi ne zaman başlıyor? Maraşlı oyuncuları kim? İşte Maraşlı dizisi konusu ve oyuncu kadro
3.01.2021 Gündem
Geniş Aile Komşu Kızı filmi konusu ne? Geniş Aile Komşu Kızı oyuncuları kim?
Geniş Aile Komşu Kızı filmi konusu ne? Geniş Aile Komşu Kızı oyuncuları kim? Kanal D'de bu akşam Geniş Aile Komşu Kızı filmi ekranlara gelecek. Başrollerinde Ufuk Özkan, Rojda Demirer, Bülent Çolak ve Emre Altuğ'un olduğu "Geniş Aile Komşu Kızı" filmi filmseveler tarafından merak ediliyor. Peki, Geniş Aile Komşu Kızı filmi konusu ne? Geniş Aile Komşu Kızı oyuncuları kim? Geniş Aile Komşu Kızı filmi nere çekildi? İşte Geniş Aile Komşu Kızı filmi oyuncu kadrosu ve konusu...
16.11.2020 Gündem
Bu manzarada da poz vermeyelim mi?
Bu manzarada da poz vermeyelim mi? Oyuncu Rojda Demirer, bir süredir aşk yaşadığı voleybolcu Ulaş Kıyak ile tatile çıktı.
24.06.2020 Magazin
'Geniş Aile Komşu Kızı' Kanal D'de!
'Geniş Aile Komşu Kızı' Kanal D'de! Geniş Aile Komşu Kızı filmi pazartesi akşamı saat 20.00'da TV'DE İLK KEZ Kanal D'de!
31.03.2020 Televizyon
Bige Önal kimdir? Nerelidir? Bige Önal kaç yaşında?
Bige Önal kimdir? Nerelidir? Bige Önal kaç yaşında? Bugün, trendlerde en çok aranan isim haline gelen Bige Önal, pek çok kişi tarafından araştırılmaya devam ediyor. Aras Bulut İynemli ile ilişkileri devam eden Bige Önal kimdir? Nerelidir? Bige Önal kaç yaşında? İşte detaylar…
21.01.2020 Gündem
Rojda Demirer aşka geldi!
Rojda Demirer aşka geldi! Fenerbahçe Voleybol takımında oynayan Ulaş Kıyak ile aşk yaşayan Rojda Demirer, Instagram hesabından romantik bir paylaşım yaptı.
24.12.2019 Magazin
Rojda Demirer yeni yer açıyor
Rojda Demirer yeni yer açıyor Çikolata dükkanları Marie Antoinette Chocolatier’in sahibi Rojda Demirer, ticareti sevdi.
23.12.2019 Magazin
Kendini kısıtlamak istemiyor
Kendini kısıtlamak istemiyor Rojda Demirer, annesiyle kahve keyfi yaptı.
8.09.2019 Magazin
Rojda Demirer'e 'iyi ki doğdun' öpücüğü
Rojda Demirer'e 'iyi ki doğdun' öpücüğü Oyuncu Rojda Demirer'in adı, bir süredir Fenerbahçeli voleybolcu Ulaş Kıyak ile anılıyordu. Demirer, 39'uncu yaş gününde pastasını sevgilisiyle birlikte üfledi
14.08.2019 Magazin
Küfürsüz komedi
Küfürsüz komedi ‘Geniş Aile Komşu Kızı’ filminin galası Özdilek AVM’de gerçekleşti.
3.08.2019 Magazin
Geniş Aile Komşu Kızı, 2 Ağustos’ta vizyonda
Geniş Aile Komşu Kızı, 2 Ağustos’ta vizyonda Başrollerinde Ufuk Özkan, Bülent Çolak, Rojda Demirer ve Emre Altuğ’un rol aldığı Geniş Aile Komşu Kızı; 2 Ağustos’taki vizyon öncesi yayınlanan fragmanı ile sinemaseverleri yeniden gülmeye davet ediyor.
30.07.2019 Kültür Sanat
Harbiye Açıkhava'da Kenan Doğulu rüzgarı
Harbiye Açıkhava'da Kenan Doğulu rüzgarı Kenan Doğulu, Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde verdiği konserle hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı. Doğulu, 26 kişilik orkestrasıyla 40 şarkı seslendirdi.
19.07.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Rojda Demirer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rojda demirer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.