Rodney Sneijder

Rodney Sneijder

Son dakika rodney sneijder haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rodney sneijder ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rodney sneijder haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rodney Sneijder

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rodney sneijder gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 rodney sneijder haberi bulunmuştur. Tüm rodney sneijder haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sneijder’in babası kansere yakalandı
Sneijder’in babası kansere yakalandı Galatasaray’ın eski yıldızı Wesley Sneijder’in babasının kanser olduğu bildirildi. Sneijder ailesinden yapılan açıklamada, “Her şey yoluna girecek” denildi.
1.11.2019 Futbol
Sosyal medyada Sneijder çılgınlığı...
Sosyal medyada Sneijder çılgınlığı... Galatasaray'da UEFA listesine dahil edilmeyen Sneijder'in 10 numaralı formasının yeni transfer Belhanda'ya verilmesinin ardından sosyal medyada savaş başladı. Fenerbahçe taraftarları "#SneijderComeToFener" şeklinde hashtag açtı.
8.07.2017 Galatasaray
Rodney Sneijder imzaladı
Rodney Sneijder imzaladı Wesley Sneijder'in kardeşi Rodney Sneijder, İskoçya Ligi ekiplerinden Dundee United'a transfer oldu.
25.07.2015 Futbol
Rodney'de sona doğru
Rodney'de sona doğru Wesley Sneijder'in kardeşi Rodney Sneijder'in, İskoç ekibiyle her konuda anlaştığı ortaya çıktı.
24.07.2015 Futbol
Oğlu Türk vatandaşı olacak
Oğlu Türk vatandaşı olacak ‘Altın Portakal’ Wesley Sneijder'in oğlu İstanbul’da doğacak, Türk vatandaşı olacak...
22.06.2015 Galatasaray
Snijder'den transfer açıklaması
Snijder'den transfer açıklaması Wesley Sneijder kardeşi Rodney Sneijder'in de gelecek sezon G.Saray'da oynama ihtimalinin olduğunu açıkladı.
26.05.2015 Galatasaray
Sneijder: Anlaşmadım, Urfa: Anlaştık
Sneijder: Anlaşmadım, Urfa: Anlaştık Şanlıurfaspor Kulübü, Galatasaraylı yıldız Wesley Sneijder'in kardeşi Rodney Sneijder'le prensipte anlaştı.
1.07.2013 Futbol
Bir Sneijder de Antep'e
Bir Sneijder de Antep'e Wesley Sneijder'in kardeşi Rodney Sneijder, Türkiye'ye geliyor.
29.06.2013 Gaziantepspor
Bir Sneijder daha geliyor
Bir Sneijder daha geliyor Süper Lig’den reddedemeyeceği bir teklif aldığını söyleyen Wesley Sneijder’in kardeşi Rodney Sneijder, “Gelecek sene Türkiye’de oynayabilirim. Son kararı abimle konuştuktan sonra vereceğim” dedi.
25.06.2013 Futbol
Sneijder çok kızdı
Sneijder çok kızdı Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Kongolu oyuncu Christian Gandu'nun Hollanda'dan sınırdışı edilecek olmasına tepki gösterdi.
8.12.2015 Galatasaray
Sneijder'den Aysal'a mesaj
Sneijder'den Aysal'a mesaj Başkanı telefonla aradı ve...
12.01.2013 Futbol
Albayrak müjdeyi verdi!
Albayrak müjdeyi verdi! Albayrak, Sneijder'la ilgili açıklamalarda bulundu
12.01.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Rodney Sneijder ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rodney sneijder haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.