Gazete Vatan Logo
Futbol Albayrak müjdeyi verdi!

Albayrak müjdeyi verdi!

Albayrak, Sneijder'la ilgili açıklamalarda bulundu

Albayrak müjdeyi verdi!

Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak, Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in transferi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

G.Saray efsanesi Şükür, transferi hakkında ipuçları verdiği Hollandalı’yı yere göğe sığdıramadı: “Çok kaliteli bir isim. Takıma renk getirecek, farklı bir hava katacaktır. Benim bildiğim transferi sponsorlar çözmeye çalışıyor. Kulüple bu şekilde kendi aralarında anlaşmışlar.”

G.saray’da kırılmadık rekor bırakmayan ve adını efsaneler arasına yazdıran AKP Millevekili Hakan Şükür, son günlerde sarı-kırmızılıların ana gündem maddesini oluşturan Wesley Sneijder’in transferi hakkında çok çarpıcı ipuçları verdi.. Hollandalı yıldızın Aslan olması durumunda takıma çok şey katacağına dikkat çeken Şükür, TRT Spor’da yayınlanan ‘Spor Manşet’ programında sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandıracak açıklamalar yaptı.

Gerçekleşmesi muhtemel bu transferde sponsor firmaların büyük bir rol oynadığına dikkat çeken eski milli futbolcu, 28 yaşındaki oyuncu hakkında şu sözleri sarfetti: “Son günlerde basında Sneijder’in maliyetinin 35 milyon Eurolar’ı bulduğu konuşuluyor. Ancak fiyatlar bize kamuoyuna yansıtılan şekilde değil. ‘Şu rakama alındı’ deniyor ancak Inter kulübü söylenen rakamlara oyuncusunu bırakmayacak.

Herkesin bildiği üzere Sneijder’in çok kaliteli bir isim olduğunu ben de biliyorum. Transferin gerçekleşmesi halinde hem G.Saray’a hem de Süper Lig’e renk getirecektir, farklı bir hava katacaktır. Ama bu işler son ana kadar belli olmuyor. Oyuncunun 6.5 milyon Euro’luk bir bonservisi var. En son konuşmadan anladığım kadarıyla bu işi sponsorlar çözmeye çalışıyor. Size de bir haber vereyim kulüple bu şekilde kendi aralarında anlaşmışlar. Olur ya da olmaz orasını artık hep birlikte göreceğiz.”

‘5-0 MİLATTIR’

Katıldığı programda Ali Sami Yen Stadı’yla ilgili çok anısının olduğunu ifade eden Şükür, “Çok sevindik, ağladık, Avrupa kupasının taşlarını burada döşedik. Ayrılık günü ben de bir çok arkadaşım gibi ağladım. Chelsea’ye karşı aldıkları 5-0’lık yenilginin ardından takım halinde kazan dairesinde oturup, bu durumdan nasıl çıkacaklarının hesaplaşmasını yapmıştık. İşe yaramış olmalı ki, Hertha Berlin sonra da Milan’ı yenerek kendimize gelmiştik. Milan maçında attığım golü unutmamam” diye konuştu.

‘Kulüple kesin anlaştık’

Abdurrahim Albayrak da Sneijder için olumlu konuştu: “Kulüple kesin anlaşmamız var. Futbolcuyla da anlaştık ancak eşinin İtalya’da bir işi var. Düşünüp cevap verecekler. Inter’den aldığından daha az bir ücrete bitireceğiz transferi.”

‘Hikâyenin sonuna geldik’

SNEIJDER’İ 24 kişilik Pescara kadrosuna almayan Inter’in hocası Andrea Stramaccioni, G.Saray’ın transferde sona yaklaştığının sinyallerini verdi. Deneyimli çalıştırıcı dün kendisine yöneltilen ‘Sneijder hakkında neler düşünüyorsunuz?’ sorusuna “Biteceğini umuyoruz. Kartlar masanın üzerinde. Hikayenin sonuna geldiğimizi umuyorum” yanıtını verdi.

10 değil 1 giyecek

SADECE Türkiye’deki değil, Avrupa’daki Türkler de Sneijder transferinin bitmesi için sabırsızlanıyor. Hollanda medyası gelişmeleri yakından takip ederken, Sneijder’in giymesi muhtemel forma numarası konusuna da değinildi. İddiaya göre 10 numara Melo’da olduğundan Hollandalı 1 numaralı formayı giyecek.

‘Kardeşini kaçırırız’

G.SARAY taraftarları sosyal medya üzerinden Wesley Sneijder’e baskı yapmaya devam ediyor.. Yıldız futbolcunun eşine çağrıda bulunan fanatiklerin hedefinde dün de Sneijder’in Waalwijk takımıyla Antalya’da kampta bulunan kardeşi Rodney vardı.

TARAFTARLAR Twitter’dan abi Sneijder’e “Gelmezsen kardeşini kaçırırız” mesajı yollayarak Hollandalı’yı güldürdü.

Haberin Devamı