Gazete Vatan Logo
Futbol Sneijder: Anlaşmadım, Urfa: Anlaştık

Sneijder: Anlaşmadım, Urfa: Anlaştık

Şanlıurfaspor Kulübü, Galatasaraylı yıldız Wesley Sneijder'in kardeşi Rodney Sneijder'le prensipte anlaştı.

Sneijder: Anlaşmadım, Urfa: Anlaştık

Şanlıurfaspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Galatasaray'da forma giyen Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'in kardeşi Rodney Sneijder ve menajerleriyle presinpte anlaşıldığı belirtildi.

Şanlıurfaspor Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle:

Galatasaraylı Wesley Sneider'in kardeşi genç Hollandalı Rodney Sneijder'le bir araya gelen Yöneticilerimiz'in yaptıkları teklif oyuncu ve menajerleri tarafından uygun bulundu. Prensip anlaşmasına varılan Sneijder'le sözleşme imzalandığında resmi sitemizden duyuracağız.

1991 doğumlu Rodney Sneijder futbola Utrecht altyapısında başlayıp daha sonra Ajax altyapısına devam etti ve 2011yılında Ajax'la ilk profesyonel sözleşmesine imza attı. 2011-12 sezonunu Utrecht'te kiralik olarak geçiren Rodney 2012 yılında Waalwijk'e transfer oldu. 1.75 boyundaki orta saha oyuncusu geçen sezon Waalwijk'le 26 maça çıkıp 2 gol attı.

Rodney Sneijder: Şanlıurfa’yla anlaşmadım
Wesley Sneijder’in kardeşi Rodney, Şanlıurfaspor yetkilileriyle görüştüğünü ancak herhangi bir anlaşmanın yapılmadığını açıkladı.


Hollanda basınından De Telegraaf’a konuşan Rodney Sneijder, “Şanlıurfaspor’la anlaşmaya vardığıma dair basında çıkan haberler gerçek dışıdır” ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden 22 yaşındaki Sneijder, “Şanlıurfa, büyük hedeflere sahip, Türkiye’nin en üst düzey liginde oynamayı hak eden bir kulüp. Olumlu yönde bir görüşmem oldu ama söylediğim gibi, ortada bir anlaşma yok” dedi.

PTT 1.Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, yaptığı açıklamada “Rodney Prensip anlaşmasına varılan Sneijder'le sözleşme imzalandığında resmi sitemizden duyuracağız” açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı