Rockçı İmam

Rockçı İmam

Son dakika rockçı imam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rockçı imam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rockçı imam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rockçı İmam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rockçı imam gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 rockçı imam haberi bulunmuştur. Tüm rockçı imam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hakkari kırsalında araziye tuzaklanmış EYP imha edildi
Hakkari kırsalında araziye tuzaklanmış EYP imha edildi Hakkari kırsalında güvenlik güçlerinin arazi arama-tarama faaliyetleri sırasında, PKK'lı teröristler tarafından tuzaklanmış el yapımı patlayıcı (EYP) bulundu. Patlayıcı, olay yerinde kontrollü olarak imha edildi.
18.04.2022 Gündem
'Rockçı İmam'dan AİHM'ye başvuru! 'Görevime döneceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum'
'Rockçı İmam'dan AİHM'ye başvuru! 'Görevime döneceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum' Antalya'nın Kaş ilçesindeki Pınarbaşı Camii'nde imamlık yaptığı sırada 'Rockçı İmam' olarak tanınıp, konser için izin almadığı gerekçesiyle ihraç edildiğini söyleyen Ahmet Muhsin Tüzer (51), görevine dönmek için bu kez Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne (AİHM) başvurdu. Türk vatandaşı olarak hakkını AİHM'de aramanın kendisine zor geldiğini belirten Tüzer, "Çok sevdiğim ve büyük hizmetler yapmama aracı olan imamlık görevine tekrar döneceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.
18.04.2022 Yaşam
Benimle Söyle neden yok? Benimle Söyle neden yayından kaldırıldı?
Benimle Söyle neden yok? Benimle Söyle neden yayından kaldırıldı? Benimle Söyle yarışmasının ekranlara gelmemesi akıllara yayından kaldırıldı mı sorusunu getirdi. Sempatik sunucu Enis Arıkan’ın sunduğu başarılı jüri üyelerinin bulunduğu yarışma programı yayınlanmasında ‘’Benimle Söyle yayından neden yayından kaldırıldı?’’ sorularının sorulmasına neden oldu. Medyapım tarafından hazırlanan yarışma ekran değişikliği yapmış ve Fox Tv’de yayınlanmaya başlamıştı. Benimle Söyle neden yok?
7.02.2020 Gündem
‘Rockçı imam’ için ihraç kararı çıktı
‘Rockçı imam’ için ihraç kararı çıktı Antalya Kaş’taki Pınarbaşı Camii’nde imamlık yaparken, arkadaşıyla ‘FiRock’ adlı müzik grubunu kuran ve ‘Rockçı imam’ olarak tanınan Ahmet Muhsin Tüzer (47) hakkında, ‘izinsiz ve paralı konser vermek’, ‘raporlu ya da izinli olmamasına rağmen eşinin memleketi Romanya’dan iki gün geç dönmek’ nedeniyle açılan soruşturma tamamlandı.
5.10.2018 Gündem
'Rockçı imam' meslekten ihraç edildi
'Rockçı imam' meslekten ihraç edildi Antalya'nın Kaş ilçesinde bulunan Pınarbaşı Camii'nde imamlık yaparken, arkadaşıyla 'FiRock' adlı müzik grubunu kuran ve 'Rockçı imam' olarak tanınan Ahmet Muhsin Tüzer (47), meslekten ihraç edildi.
5.10.2018 Yaşam
Rockçı imamın tayinine yürütmeyi durdurma
Rockçı imamın tayinine yürütmeyi durdurma Yaptığı rock müzik ve verdiği konserler nedeniyle adı 'Rockçı İmam'a çıkan Ahmet Muhsin Tüzer, Antalya'nın Kaş İlçesi'ndeki bir camide imam olarak görev yaparken, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Balıkesir'e memur olarak atandı. Tüzer hukuksuz olduğu gerekçesiyle karara itiraz etti, mahkeme işlemin yürütmesini durdurdu. Balıkesir'de görevini sürdüren Tüzer, "Kararın uygulanmasını bekliyorum" dedi.
6.02.2017 Yaşam
Rockçı imamdan tayine dava
Rockçı imamdan tayine dava ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde kurduğu rock müzik grubu ve söylediği şarkılar nedeniyle 'Rockçı imam' adıyla tanınan Ahmet Muhsin Tüzer, Balıkesir'e memur olarak atandı. Tüzer, yürtmenin durdurulması ve atamanın iptali için dava açtı.
22.12.2016 Yaşam
’Rockçı imam’a izin çıkmadı!
’Rockçı imam’a izin çıkmadı! Antalya’nın Kaş ilçesinde imamlık yapan Ahmet Muhsin Tüzer Portekiz’in Porto kentindeki ünlü sanat müzesi Serralves Museum of Contemporary’den konser daveti aldı.
1.03.2016 Yaşam
'Rockçı İmam'a Arabistan'dan veto!
'Rockçı İmam'a Arabistan'dan veto! ANTALYA’nın Kaş İlçesi’nde ’Rockçı İmam’ olarak tanınan Ahmet Muhsin Tüzer, Şubat ayında konser vermeyi planladığı Suudi Arabistan’dan vize alamadı...
29.09.2021 Gündem
Diyanet'ten 'Rock'çı imam kararı!
Diyanet'ten 'Rock'çı imam kararı! ANTALYA’nın Kaş İlçesi’nde rock müzik ile ilgilenen ve albüm çıkaran Pınarbaşı Mahallesi Camii imamı Ahmet Muhsin Tüzer hakkında soruşturma açan Diyanet İşleri Başkanlığı, cezaya gerek görülmediğine karar verdi...
9.06.2014 Yaşam
‘Rockçı İmam’ı ABD yine çağırdı
‘Rockçı İmam’ı ABD yine çağırdı Ahmet Muhsin Tüzer, 23 Nisan’da New York’ta verdiği konserle Amerikan kamuoyunca tanındı...
16.05.2014 Dünya
Rockçı İmam'a tehdit!
Rockçı İmam'a tehdit! Kurduğu müzik grubu ile konserler veren ve ’Rockçı İmam’ olarak bilinen Antalya’nın Kaş İlçesi’ne bağlı Pınarbaşı Mahallesi İmamı Ahmet Muhsin Tüzer’e, ABD’de verdiği konser sonrası tehdit mesajları geldi.
1.05.2014 Yaşam
Rockçı İmam New York’ta ezan ve sureler okudu!
Rockçı İmam New York’ta ezan ve sureler okudu! ‘Rockçı İmam’ olarak tanınan ve ABD’deki bir müzik grubundan aldığı davet üzerine New York’a gelen, Kaş’ın Pınarbaşı Köyü Camii İmamı Ahmet Muhsin Tüzer, New York’ta verdiği konserde beğenildi...
24.04.2014 Dünya
Rockçı İmam’ın sesi New York semalarında
Rockçı İmam’ın sesi New York semalarında ABD’deki bir müzik grubundan aldığı davet üzerine New York’a gelen, Pınarbaşı Köyü Camii İmamı Ahmet Muhsin Tüzer, New York’ta ezan okudu...
20.04.2014 Dünya
ABD’de ezan okudu!
ABD’de ezan okudu! ‘Rockçı İmam’ olarak tanınan ve ABD’deki bir müzik grubundan aldığı davet üzerine New York’a gelen, Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı Pınarbaşı Köyü Camii İmamı Ahmet Muhsin Tüzer, New York’ta ezan okuyup, namaz kıldı...
20.04.2014 Yaşam
Rockçı imam New York'ta sahne alacak
Rockçı imam New York'ta sahne alacak Antalya'nın Kaş ilçesi Pınarbaşı Köyü Camisi'nde imamlık yapan Muhsin Tüzer, sahnelerde konuşulmaya devam ediyor.
14.04.2014 Kültür Sanat
Sahnede de camide de özgürüm
Sahnede de camide de özgürüm Rockçı İmam: Soruşturmadan korkmuyorumYaz ortasında gündemimize ‘rockçı imam’ olarak girdi Ahmet Muhsin Tüzer...
21.09.2013 Arşiv
Başını gövdesinden ayıracaksın!
Başını gövdesinden ayıracaksın! Rokçı imama konser sonrası tehdit
13.08.2013 Yaşam
Önce namaz sonra konser!
Önce namaz sonra konser! 'Namazda arkasında konserde önünde duracağız'
11.08.2013 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Rockçı İmam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rockçı imam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.