Roberto Carlos

Roberto Carlos

Son dakika Roberto Carlos haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Roberto Carlos ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Roberto Carlos haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Roberto Carlos

haberleri sayfasında son dakika yaşanan roberto carlos gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.598 roberto carlos haberi bulunmuştur. Tüm roberto carlos haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şenol Güneş'e Azerbaycan sonrası bir milli takım daha talip oldu!
Şenol Güneş'e Azerbaycan sonrası bir milli takım daha talip oldu! Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Azerbaycan Milli Takımı'ndan teklif aldığını açıklayan Şenol Güneş'e bir milli takımın daha teklif yaptığı iddia edildi.
17.12.2023 Şampiy10
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Şampiyonlar Ligi finalinde 100 milyon doların daha üzerinde gelir bekliyoruz
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Şampiyonlar Ligi finalinde 100 milyon doların daha üzerinde gelir bekliyoruz TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, İstanbul'daki Manchester City - Inter finali öncesi açıklamalar yaptı.
8.06.2023 Şampiyonlar Ligi
'FIFA The Best' ödüllerinde Ronaldo'ya 16 yıl sonra büyük şok
'FIFA The Best' ödüllerinde Ronaldo'ya 16 yıl sonra büyük şok Dünya futbolunun patronu FIFA'nın her yıl düzenlediği ödül töreni The Best, Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen organizasyonla gerçekleşti. Düzenlenen törende FIFA, yılın en iyilerini açıklarken Cristiano Ronaldo detayı dikkat çekti.
28.02.2023 Futbol
Real Madrid depremzedeler için 20 bin giyecek malzemesi gönderdi yardım maçı için harekete geçti
Real Madrid depremzedeler için 20 bin giyecek malzemesi gönderdi yardım maçı için harekete geçti Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından futbol dünyası destek faaliyetlerini sürdürürken, İspanyol devi Real Madrid de yaşananlara kayıtsız kalmadı. Madrid ekibi yeni bir projeyle depremzedelere destek olmaya hazırlanıyor.
15.02.2023 İspanya
Guti ve Roberto Carlos'tan depremzedeler için Madrid'de yardım maçı
Guti ve Roberto Carlos'tan depremzedeler için Madrid'de yardım maçı Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde etkili olan deprem felaketi sonrasında Avrupa'da destek kampanyaları başladı. İspanyol basının haberine göre başkent Madrid'de yardım maçı düzenlenmesi planlanıyor.
12.02.2023 Futbol
Felipe Melo açıkladı: Alex de Souza'yla konuştuk Türkiye'de maç yapacağız
Felipe Melo açıkladı: Alex de Souza'yla konuştuk Türkiye'de maç yapacağız Türkiye, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle sarsıldı. Türkiye'yi derinden etkileyen deprem sonrası futbol camiasının önemli isimleri tek yürek oldu.
10.02.2023 Süper Lig
Alex de Souza, Anelka, Roberto Carlos hepsi unutulacak! Fenerbahçe'den yılın değil asrın transfer bombası
Alex de Souza, Anelka, Roberto Carlos hepsi unutulacak! Fenerbahçe'den yılın değil asrın transfer bombası Cumhuriyetin 100.yılında şampiyon olmak için kulübün tüm şartlarını seferber eden ve devre arasında takıma takviye yapmak için kesenin ağzını açan Fenerbahçe 2023'ün bombasını patlatmak üzere. Orta sahaya kalitesi tartışılmayacak bir yıldız arayan Sarı Lacivertlilerin Joao Pedro'nun sözleşmesini donduracağı öğrenilirken, Jorge Jesus'un Ancelotti'nin hesabını kestiği yıldızla görüşmelere başladığı bildirildi.
3.01.2023 Fenerbahçe
Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim'e Golden Foot (Altın Ayak) ödülü!
Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim'e Golden Foot (Altın Ayak) ödülü! Dünya futbolunun efsanelerine layık görülen prestijli ödüller arasında olan Golden Foot (Altın Ayak) ödülleri sahiplerini buldu. Teknik direktör Fatih Terim, Monaco Prensliği tarafından düzenlenen Golden Foot (Altın Ayak) ödül töreninde efsaneler arasına girdi. Peki, Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim’in ayak izin nerede yer alacak? Monaco neresi, Şampiyonlar Yolu nerede? Altın Ayak Efsaneler listesinde kimler var? İşte detaylar…
22.12.2022 Şampiy10
Ali Koç'tan Alioski'yi bitiren transfer! Fenerbahçe yeni Roberto Carlos'u buldu
Ali Koç'tan Alioski'yi bitiren transfer! Fenerbahçe yeni Roberto Carlos'u buldu Sol bek arayışlarına devam eden ve Alioski'ye alternatif bir oyuncu bakan Fenerbahçe yönetimi Brezilya pazarına el atarken, Sarı Lacivertlilerin 21 yaşındaki istikrar abidesi futbolcuyla temasa geçtiği bildirildi. 43 maçta 1 gol 1 asistlik performans ortaya koyan 21 yaşındaki 'Sambacının' Süper Lig'e gelmeye son derece sıcak baktığı belirtilirken, Ali Koç'un Atletico Minerio başkanıyla görüşmelere başladığı ortaya çıktı.
19.12.2022 Fenerbahçe
Alex de Souza, Roberto Carlos bastırıyor ama Marcelo...
Alex de Souza, Roberto Carlos bastırıyor ama Marcelo... Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan dünyaca ünlü yıldız futbolcu Marcelo için Lyon ve Marsilya devreye girdi.
8.06.2022 Fenerbahçe
Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe, Ali Koç ve Aziz Yıldırım açıklaması
Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe, Ali Koç ve Aziz Yıldırım açıklaması Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Aykut Kocaman; sarı lacivertli kulüpteki kariyeri, Ali Koç'un kendisiyle ilgili yaptığı açıklama, geri dönüş beklentisi ve Aziz Yıldırım hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.04.2022 Fenerbahçe
Günün en bomba iddiası! Fenerbahçe'ye 6 aylık teknik direktör geliyor yanında bir de kanat forvet getiriyor
Günün en bomba iddiası! Fenerbahçe'ye 6 aylık teknik direktör geliyor yanında bir de kanat forvet getiriyor Slaven Bilic'le anlaştığı iddia edilen Fenerbahçe hakkında bambaşka bir iddia ortaya atıldı. Ali Koç'un 6 aylık bir teknik direktör bulduğu, hatta bu teknik adamın gelirken yanında bir de kanat forvet getireceği belirtildi. İşte son dakika gelişmesi...
28.12.2021 Fenerbahçe
Sivasspor Petrocub maçı ne zaman, hangi kanalda? Maç saat kaçta canlı mı yayınlanacak?
Sivasspor Petrocub maçı ne zaman, hangi kanalda? Maç saat kaçta canlı mı yayınlanacak? Demir Grup Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Moldova deplasmanında Petrocub ile karşılaşacak. Maçın 18 kişilik kadrosunda yeni transferler Sefa Yılmaz, Koray Altınay, Emre Satılmış, Leke Samson James, Dimitrios Goutas, Pedro Henrique de yer alırken, sakatlıkları devam eden Samba Camara, Aaron Appindangoye ve Tokyo Olimpiyatları'nda Fildişi Sahili formasıyla ter dökecek Max Gradel karşılaşmada mücadele edemeyecek. Sivasspor Petrocub maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak canlı mı?
22.07.2021 Gündem
Roberto Carlos sendromu!
Roberto Carlos sendromu! Geçen yıl menisküs ameliyatı olan Aslı Bekiroğlu’nun dizindeki rahatsızlık yeniden nüksetti.
19.06.2020 Magazin
Roberto Carlos bombası! Fenerbahçe için flaş iddia!
Roberto Carlos bombası! Fenerbahçe için flaş iddia! Fenerbahçe Ersun Yanal ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başın yeni teknik direktör getirmek için çalışmalarına başlamıştı. Bu doğrultuda Nenad Bjelica ile birkaç görüşme gerçekleştiren ancak sonuç alamayan sarı lacivertliler için yeni bir iddia ortaya atıldı. Bir dönem Fenerbahçe'de oynayan ve futbol kariyerini bitirdikten sonra teknik direktörlük kariyerinde Sivasspor'da görev alan Roberto Carlos ile yönetimin görüşme halinde olduğu iddia edildi.
24.05.2020 Fenerbahçe
Roberto Carlos'tan itiraf: "Çalıştığım en iyi teknik adamdı"
Roberto Carlos'tan itiraf: "Çalıştığım en iyi teknik adamdı" Süper Lig'de Fenerbahçe forması giyen Real Madrid'in efsane isimlerinden Roberto Carlos, kariyeri hakkında açıklamalarda bulundu.
11.04.2020 Fenerbahçe
Miguel Trauco Beşiktaş'ı açıkladı!
Miguel Trauco Beşiktaş'ı açıkladı! Beşiktaş'ın bir dönem transfer listesinde bulunan Miguel Trauco, Türkiye'den teklif aldığını açıkladı .Perulu yıldız, Beşiktaş ile görüştüğünü ancak olumsuz sonuçlandığını söyledi.
9.04.2020 Beşiktaş
Real Madrid'in eski başkanı Lorenzo Sanz hayatını kaybetti!
Real Madrid'in eski başkanı Lorenzo Sanz hayatını kaybetti! Real Madrid'in eski başkanlarından Lorenzo Sanz, yeni tip Corona virüse yakalanmasının ardından hayatını kaybetti.
22.03.2020 İspanya
Andre Santos açıkladı! Fenerbahçe'de seks partisi yapmadık
Andre Santos açıkladı! Fenerbahçe'de seks partisi yapmadık Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Andre Santos, İstanbul'da oynadıkları dönemde seks partisi yaptıkları iddialarını yanıtladı ve Aziz Yıldırım ile aralarında geçen görüşmeye de değindi.
27.11.2019 Fenerbahçe
Robinho: Bu rüyayı bu sene gerçekleştireceğiz
Robinho: Bu rüyayı bu sene gerçekleştireceğiz Medipol Başakşehir'in yeni transferi Brezilyalı yıldız futbolcu Robinho, turuncu-lacivertli takımın şampiyonluk rüyasını gerçekleştireceklerini söyledi.
15.01.2019 Başakşehir
Özkan Doğan: Mario Gomez transferi için 40 gün İtalya'da kaldım
Özkan Doğan: Mario Gomez transferi için 40 gün İtalya'da kaldım Türk futboluna Roberto Carlos, Wesley Sneijder, Mario Gomez ve Samuel Eto'o gibi dünyaca ünlü isimleri kazandıran menajer Özkan Doğan, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
4.12.2018 Süper Lig
Özgür Çek'ten önemli açıklamalar!
Özgür Çek'ten önemli açıklamalar! Süper Lig'in 2'nci sırasında yer alan Kasımpaşa'nın başarılı futbolcusu Özgür Çek, Fenerbahçe maçından lig yarışına, takımın hedeflerinden milli takıma kadar birçok konuda Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
30.11.2018 Kasımpaşa Spor
Deivid de Souza: F.Bahçe'nin kadro kalitesi çok düşük"
Deivid de Souza: F.Bahçe'nin kadro kalitesi çok düşük" Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nde tarih yazdığı senelerin başrol oyuncularından Deivid de Souza, önemli açıklamalar yaptı.
20.11.2018 Fenerbahçe
F.Bahçe'den açıklama! "Kimse vazgeçilmez değil..."
F.Bahçe'den açıklama! "Kimse vazgeçilmez değil..." Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, TRT Spor'da yayınlanan Ajans Saati programında gündeme ve kulübün projelerine dair açıklamalarda bulundu.
21.09.2018 Futbol
Ali Ece: İsmail bu haldeyse kadrodan silerim!
Ali Ece: İsmail bu haldeyse kadrodan silerim! Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde gruptaki ilk maçında deplasmanda Dinamo Zagreb'e deplasmanda 4-1 mağlup oldu. Maçın ardından Ali Ece, Tivibuspor'da sarı lacivertli takımın beklerini ve kadro tercihlerini eleştirdi.
21.09.2018 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Roberto Carlos ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki roberto carlos haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.