Robert Pattinson

Robert Pattinson

Son dakika robert pattinson haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan robert pattinson ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını robert pattinson haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Robert Pattinson

haberleri sayfasında son dakika yaşanan robert pattinson gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 robert pattinson haberi bulunmuştur. Tüm robert pattinson haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni 'Batman' filminin vizyon tarihi belli oldu
Yeni 'Batman' filminin vizyon tarihi belli oldu Robert Pattinson'ın DC evreninin en sevilen süper kahramanlarından 'Batman' karakterini canlandırdığı, dünya çapında 759 milyon dolar hasılat yapan 'The Batman', ikinci film onayını almıştı. Devam filminin vizyon tarihi netleşti.
4.02.2023 Magazin
Ünlü yıldız o açıklamanın ardından ilk kez görüntülendi
Ünlü yıldız o açıklamanın ardından ilk kez görüntülendi Ünlü İngiliz aktör Robert Pattinson'un koronavirüse (Covid-19) yakalanmasının ardından ilk kez görüntülendi.
17.09.2020 Magazin
Ünlü Hollywood yıldızı Robert Pattinson corona virüse yakalandı
Ünlü Hollywood yıldızı Robert Pattinson corona virüse yakalandı Ünlü İngiliz aktör Robert Pattinson'un koronavirüse (Covid-19) yakalandığı ve başrol olarak rol aldığı yeni Batman filminin çekimlerinin durdurulduğu açıklandı.
3.09.2020 Dünya
Tenet Filmi’nin konusu nedir? Tenet Filmi’nin vizyon tarihi belli oldu!
Tenet Filmi’nin konusu nedir? Tenet Filmi’nin vizyon tarihi belli oldu! Christopher Nolan'ın casusluk hikayesini işleyen yeni filmi Tenet’in afişi ve fragmanı geldi. Oyuncu kadrosunda, Robert Pattinson, John David Washington, Clemence Poésy, Elizabeth Debicki, Kenneth Branagh, Michael Caine ve Aaron Johnson Taylor gibi isimler bulunan filmin vizyon tarihi de belli oldu. Peki, Tenet Filmi’nin konu nedir? Tenet Filmi ne zaman vizyona girecek?
20.12.2019 Gündem
Ünlü oyuncu Robert Pattinson müslüman olduğunu açıkladı!
Ünlü oyuncu Robert Pattinson müslüman olduğunu açıkladı! Alacakaranlık ile ünlenen Robert Pattinson, verdiği röportajda "Bir camiye girince hayatım değişti." deyip Müslüman olma sürecini anlattı. Bu bilginin yazılmasını istemese de sözleri anında sızdırıldı.
5.02.2018 Magazin
Vampir şansı
Vampir şansı Kristen Stewart, adını dünyaya duyurmasını sağlayan ‘Twilight’ (Alacakaranlık) film serisinde yer aldığı için çok şanslı olduğunu söyledi.
15.11.2017 Magazin
Hayranları şokta! Bu görüntü tarih oldu...
Hayranları şokta! Bu görüntü tarih oldu... İngiliz aktör Robert Pattinson ile müzisyen sevgilisi FKA, ayrılık karan aldı.
13.10.2017 Magazin
Sonbaharı getiren festival
Sonbaharı getiren festival Filmekimi, her yıl olduğu gibi saygın festivallerde gösterilmiş, ödüller almış, eleştirmenlerin ve izleyicilerin ilgisini çekmiş ve merakla beklenen yeni yapımları içeren zengin programıyla Ekim ayının en çok konuşulan sinema etkinliği olacak. Filmekimi, 29 Eylül-8 Ekim tarihlerinde İstanbul’da...
2.09.2017 Kültür Sanat
Katy’yi duyunca kaçtı
Katy’yi duyunca kaçtı Adı Katy Perry ile aşk dedikodularına karışan oyuncu Robert Pattinson, New York’ta bir otelden çıkarken görüntülendi.
9.08.2017 Magazin
Yılın aşk bombası! Böyle yakalandılar...
Yılın aşk bombası! Böyle yakalandılar... Katy Perry, önceki akşam Hollywood'un yakışıklı aktörlerinden Robert Pattinson ile bir restoranda yemek yerken görüntülendi.
8.08.2017 Magazin
Bütün sevgililerime aşık oldum!
Bütün sevgililerime aşık oldum! Kristen Stewart, eski sevgilileri hakkında ilk kez konuşarak, “Hepsine gerçekten aşık oldum“ dedi
3.08.2017 Magazin
Ayrılık acısını atlatamadı
Ayrılık acısını atlatamadı Robert Pattinson, Sienna Miller, Charlie Hunnam, Angus Macfadyen ve Tom Holland gibi ünlü oyuncuların rol aldığı ‘The Lost City of Z’ filminin galası önceki gün Los Angeles’da yapıldı.
6.04.2017 Magazin
Kristen Stewart ilk kez açıkladı: Çok eşcinselim
Kristen Stewart ilk kez açıkladı: Çok eşcinselim Yaşadığı eşcinsel ilişkileriyle de bilinen oyuncu Kristen Stewart, özel hayatına karşı takıntılı olduğunu söylediği Trump’a, “Beni o zaman sevmediysen şimdi hiç sevmeyeceksin, çünkü ben çok eşcinselim” sözleriyle göndermede bulundu.
6.02.2017 Magazin
Tekrar birlikte olmaları Trump'ı delirtti!
Tekrar birlikte olmaları Trump'ı delirtti! ABD'nin ünlü 'Saturday Night Live' programının bu haftaki konuk sunucusu aktris Kristen Stewart, geçmişte özel hayatına dair yorumda bulunan ABD Başkanı Donald Trump'a çattı.
5.02.2017 Magazin
Jon Snow kovboy oldu
Jon Snow kovboy oldu Ülkemizde de geniş bir hayran kitlesi bulunan ‘Game of Thrones’ (Taht Oyunları) dizisinin sevilen oyuncusu Kit Harington, 2017’de vizyona girecek yeni filminde bir kovboyu canlandıracak...
29.11.2016 Magazin
Tamamen iğrençti
Tamamen iğrençti Robert Pattinson, New York Film Festivali kapsamında gerçekleşen “The Lost City Of Z” filminin prömiyerine katıldı...
19.10.2016 Magazin
'İğrençti, kurtulduğum için çok mutluyum'
'İğrençti, kurtulduğum için çok mutluyum' Oyuncu Robert Pattinson, sakalları hakkında ilginç bir yorumda bulundu.
19.10.2016 Magazin
Aşkını itiraf etti
Aşkını itiraf etti ‘Alacakaranlık’ serisinde canlandırdığı Bella karakteriyle tanınan 26 yaşındaki dünyaca ünlü ABD’li oyuncu Kristen Stewart, kız arkadaşı Alicia Cargile’e deli gibi aşık olduğunu ilk kez açıkladı...
29.07.2016 Magazin
Bu kez gotik oldu
Bu kez gotik oldu Farklı stili ve egzotik sesi ile adından söz ettiren FKA Twigs, imaj tazeledi...
12.07.2016 Magazin
İstanbul Film Festivali başlıyor
İstanbul Film Festivali başlıyor İKSV tarafından bu yıl 35’incisi düzenlenecek olan “İstanbul Film Festivali”, 7-17 Nisan arasında sinemaseverlerle buluşacak. 221 filmin gösterileceği festivalde öne çıkanları seçtik.
1.04.2016 Arşiv
Gemide’nin ‘çağdaş’ yorumu vizyonda
Gemide’nin ‘çağdaş’ yorumu vizyonda Sarmaşık, gemide mahsur kalan mürettebatın psikolojisini ele alan bir film.
3.12.2015 Arşiv
Asistanına aşık oldu
Asistanına aşık oldu ‘Alacakaranlık’ serisindeki ‘Bella Swan’ karakteriyle tanına Kristen Stewart, iki yıl önce rol arkadaşı Robert Pattinson ile yollarını ayırmıştı...
16.06.2015 Magazin
Annesi açıkladı!
Annesi açıkladı! Ünlü oyuncu lezbiyen ilişki yaşamaya başladı...
16.06.2015 Magazin
Küvet pozuyla olay yarattı!
Küvet pozuyla olay yarattı! Oyuncu, Robert Pattinson'ın nişanladığı iddia edilen 27 yaşındaki şarkıcı FKA Twigs modacısı Karen Clarkson'a küvette poz verdi...
30.04.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Robert Pattinson ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki robert pattinson haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.