Rize Haberler

Rize Haberler

Son dakika rize haberler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rize haberler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rize haberler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rize Haberler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rize haberler gelişmeleri de dahil olmak üzere 217 rize haberler haberi bulunmuştur. Tüm rize haberler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emniyet müdürünün şehadetinde FETÖ izi
Emniyet müdürünün şehadetinde FETÖ izi Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’yi şehit eden trafik polisi Sarıcaoğlu’nun FETÖ bağlantısı ortaya çıktı. Sarıcaoğlu’nun FETÖ’nün fişleme listesinde Karlov suikastını gerçekleştiren Altıntaş’la aynı kategoride yer aldığı belirlendi.
24.12.2018 Gündem
Rize Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 4 kişi açığa alındı
Rize Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 4 kişi açığa alındı Rize'de Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin şehit edildiği saldırıya ilişkin yürütülen soruşturmada 4 emniyet görevlisi açığa alındı.
19.12.2018 Gündem
Rize'de hafriyat kamyonu dehşeti; anne ve okula götürdüğü kızı öldü
Rize'de hafriyat kamyonu dehşeti; anne ve okula götürdüğü kızı öldü RİZE'de, Sabire Öksüz (37) ile okula götürdüğü kızı Melisa Öksüz'e (10), trafiğe kapalı yola giren hafriyat kamyonu çarptı. Kazada anne- kız yaşamını yitirirken, kamyon sürücüsü gözaltına alındı.
18.12.2018 Yaşam
Rize Emniyet Müdürü'nü şehit eden hain adliyeye böyle götürüldü
Rize Emniyet Müdürü'nü şehit eden hain adliyeye böyle götürüldü Rize’de Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’yi makamında şehit eden trafik polisi İsmail Hakkı Sarıcaoğlu, tedavi gördüğü hastaneden geniş güvenlik önlemleri altında sorgusu için Rize Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
12.12.2018 Gündem
Son dakika: Saldırıya uğrayan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi şehit oldu!
Son dakika: Saldırıya uğrayan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi şehit oldu! Rize Emniyet Müdürlüğü'ndeki silahlı saldırıda Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, bir polis memuru tarafından vuruldu. Verdi ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit oldu, aynı saldırıda personel şube müdürü ve bir polisinin de yaralandığı öğrenildi. Rize Valisi Kemal Çeber, saldırıyla ilgili açıklama yaptı. Çeber'in açıklama yaptığı esnada kendisini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın araması üzerine açıklamalarını sonlandırarak olayla ilgili Erdoğan'a bilgi verdi.
11.12.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı: Bizim derdimiz barış, BM'de çalışma başlatacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı: Bizim derdimiz barış, BM'de çalışma başlatacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 16'ncı Zirvesi'ne katıldı. Zirvede önemli mesajlar veren Erdoğan Türkiye'ye dönüşte gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Dışişleri Bakanı Blinken'ın Türkiye ziyaretine ilişkin, "En büyük hatası en başta oldu, İsrail'e gittiğinde 'Yahudi olarak geldim' dersen bir karşılığı olur" dedi. 'Netanyahu'nun bugünü yarına göre iyi günleridir' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batı'nın da artık somut adımlar atması gerektiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'AYM, Yargıtay'ın attığı adımı hafife alamaz' ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki genel başkanlık değişimi hakkında ise şu sözleri söyledi: Bunların birbirinden farkı yok. Al birini vur öbürüne. Biri Demirtaş'a selam gönderiyor. Biri Kavala'ya selam gönderiyor. Aynı şekilde diğeri de onlara selam veriyor.
10.11.2023 Gündem
Doğal gaza 25 metreküp indiriminin detayları belli oldu! Faturalara böyle yansıyacak
Doğal gaza 25 metreküp indiriminin detayları belli oldu! Faturalara böyle yansıyacak Cumhurbaşkanı Erdoğan Karadeniz gazındaki tarihi günde yaptığı açıklamada 'Aylık ortalama 25 metreküpe denk gelen mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gazın bedeli bir yıl boyunca faturalardan düşürülecektir' müjdesini vermişti. Peki 25 metreküp ne anlama geliyor? CNN Türk'te Fulya Öztürk konuya dair detayları aktardı.
20.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan 'Hane Başı Destek Ödemesi' açıklaması: Hesaplara yatırılmıştır
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan 'Hane Başı Destek Ödemesi' açıklaması: Hesaplara yatırılmıştır Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay AFAD Genel Merkezi'nde açıklamalarda bulundu. Fuat Oktay "Evim Yuvan Olsun kampanyası kapsamında kaydedilen 15 binin üzerinde konuta şu ana kadar 6 bin 946 kişi yerleştirildi. 10 bin lira tutarındaki Hane Başı Destek Ödemesi, 1 milyon 376 bin 947 depremzede ailemizin hesaplarına yatırılmıştır. " ifadelerini kullandı.
14.03.2023 Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
29.04.2022 İddaa
Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun katili bulundu mu, Ali Yasak yakalandı mı? Şafak Mahmutyazıoğu nasıl vuruldu?
Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun katili bulundu mu, Ali Yasak yakalandı mı? Şafak Mahmutyazıoğu nasıl vuruldu? İstanbul'un Bakırköy ilçesinde silahla vurularak öldürülen Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde detaylar ortaya çıktı. Cinayetle ilgilisi olduğu düşünülen 6 kişiden 2'si Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalandı. Drej Ali olarak tanınan Ali Yasak’ın 27 yaşındaki yeğeni Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Y ile Uğur Can B. ve Gökhan K Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde ismi geçen isimlerden başı çekiyor. Peki, Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun katili kim, yakalandı mı? Şafak Mahmutyazıoğu nasıl vuruldu? Mahmutyazıoğu'nun katili kim?
29.01.2022 Gündem
Rize'de sel felaketi! Acı haberler geliyor, ölü sayısı 7'ye yükseldi
Rize'de sel felaketi! Acı haberler geliyor, ölü sayısı 7'ye yükseldi Rize’nin Güneysu ilçesi Ballıdere köyünde heyelan sonucu çöken evin enkazının altında kalan Aynur Karali (66), oğlu Mustafa Karali (40) ile kızı Ayşe Karali, (28), Nuri Cemal Mert (67) ve Batuhan Delihasan’ın (45) cansız bedenlerine ulaşıldı. Sel afetinde ölenlerin sayısı 7’e çıktı, kaybolan 1 kişiyi arama çalışmaları ise sürüyor.
15.07.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Suç örgütlerine bel bağlamış durumdalar.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Suç örgütlerine bel bağlamış durumdalar. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "Milletten umutlarını kesenler şimdi de suç örgütlerine bel bağlamış durumdalar. FETÖ'den PKK'ya şimdi de organize suç örgütlerine kadar yeminli millet düşmanlarının malzemelerini Meclis kürsüsüne taşımakta ısrar edenleri gördükçe ülkemiz adına üzülüyoruz." dedi.
9.06.2021 Siyaset
Kılıçdaroğlu, CHP TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu
Kılıçdaroğlu, CHP TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu ülkenin üzerine düşecek hiçbir gölgeyi kabul etmiyoruz. Emperyal güçlerin bakışını, gölge düşürmesini asla kabul etmiyoruz." dedi.
27.04.2021 Siyaset
Mesut Özil imza töreni canlı yayını! İşte ilk açıklamalar
Mesut Özil imza töreni canlı yayını! İşte ilk açıklamalar Fenerbahçe'nin ünlü futbolcusu Mesut Özil'in imza törenine yerli ve yabancı basın yoğun ilgi gösterdi. Faruk Ilgaz Tesisleri'nde, saat 15.00'te başlayan imza törenine 64 farklı kuruluş, 132 basın mensubunun yanı sıra 10 yabancı kurum akreditasyon başvurusunda bulunmuştu. Mesut Özil, törende Fenerbahçe ile 3,5 yıllık sözleşmeye imza atacak. Peki, Mesut Özil imza töreni canlı yayını nasıl izlenir? Mesut Özil imza töreni izlemek için canlı yayın bilgileri...
27.01.2021 Gündem
Karadeniz'de yeni doğalgaz rezervi bulundu! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi...
Karadeniz'de yeni doğalgaz rezervi bulundu! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi... Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katıldı. Erdoğan, burada gündemi değerlendirdi, önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yeni müjdeler geliyor. İnşallah Fatih sondaj gemimize giderek hem çalışmaları bizzat yerinde görecek hem de yeni rezerv miktarını açıklayacağız. Cumartesi günü doğalgazda yeni rezervin miktarını açıklayacağız." dedi.
14.10.2020 Siyaset
Bakan Koca'dan aşı müjdesi!
Bakan Koca'dan aşı müjdesi! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir'de corona virüste son durum ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Koca aşı çalışmalarıyla ilgili olarak, "Tahminim yıl sonuna doğru aşılardan birine erişimiz olacak." dedi.
19.09.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğu Akdeniz mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğu Akdeniz mesajı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gereksiz tartışmalarla enerjimizin bölünmesine vaktimizin zayi edilmesine dikkatimizin dağıtılmasına izin vermeyeceğiz. Biz şu anda salgının olumsuz etkilerini en aza indirmeye odaklandık. Biz şu anda ekonomimizi ayağa kaldırmaya odaklandık. Biz şu anda Suriye'de, Kuzey Irak'ta terör örgütlerinin önünü kesmeye odaklandık. Biz şu anda ülkemizin her alandaki hak ve çıkarlarını dünyanın her yerinde en ileri seviyede elde etmeye odaklandık. Türkiye'nin gerçek sorunları ve gerçek gündemi budur dedi.
15.08.2020 Siyaset
Bakan Varank açıkladı: Elazığ ve Malatya'daki işletmeler faizsiz kredi kullanabilecek
Bakan Varank açıkladı: Elazığ ve Malatya'daki işletmeler faizsiz kredi kullanabilecek Bakan Varank, Elazığ ve Malatya'daki işletmelerin, istihdam durumuna göre 100 bin ile 150 bin lira arasında faizsiz kredi kullanabileceğini belirtti.
15.02.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Meclis'e geliyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Meclis'e geliyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2019 yılı değerlendirme toplantısında önemli açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan, canlı yayında öğrencilere müjdeyi vererek, "Bu yılın ilk yarısında 13 bin 750 yatak kapasiteli 21 adet yurdu daha hizmete açıyoruz." dedi. Erdoğan ayrıca infaz düzenlemesiyle ilgili konuşarak, "İnfaz düzenlemesini de içeren ikinci yargı paketinin hazırlıklarını tamamladık, birkaç hafta içinde Meclis gündemine getiriyoruz." ifadelerini kullandı.
16.01.2020 Gündem
Ve geliyor! Kar ve sağanak uyarısı
Ve geliyor! Kar ve sağanak uyarısı Doğu Karadeniz Bölgesinde bugün itibariyle iç kesimler karla karışık yağmur, yüksek kesimlerde kar, kıyı kesimlerde ise sağanak yağış etkili olacak. Doğu Anadolu Bölgesi de karla karışık yağmurlu havanın etkisi altına girecek. Yağış yüksek kesimlerde kara dönüşecek.
27.11.2019 Yaşam
AA muhabiri Nişancı'ya hüzünlü uğurlama
AA muhabiri Nişancı'ya hüzünlü uğurlama Bayburt - Trabzon sınırında, 'dünyanın en tehlikeli yolu' seçilen Soğanlı Dağı'ndaki Derebaşı virajlarındaki yol açma çalışmalarını takip ederken, üzerine çıktığı kar kütlesiyle düştüğü uçurumda kaybolan ve 14 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Abdülkadir Nişancı (34), gözyaşları arasında toprağa verildi.
24.05.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Yeni Zelanda' açıklaması: Batı medyası işi tamamen sinsice götürüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Yeni Zelanda' açıklaması: Batı medyası işi tamamen sinsice götürüyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Yeni Zelanda'daki terör saldırısı ile ilgili, 'Bu olayda Avrupa'nın sesi çıktı mı? Hayır. Batı medyası işi tamamen sinsice götürüyor.' açıklamasında bulundu.
19.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş enflasyon açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş enflasyon açıklaması! Memleketi Rize'de konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan müjdelerini peş peşe sıraladı. Erdoğan, "İnşallah enflasyon tekrar yüzde 6'lara, 7'lere kadar düşecek. Çünkü bize böyle 20,19,buralarda enflasyon yakışmaz" dedi.
2.03.2019 Dünya
Son dakika: Saldırganın ilk ifadesi ortaya çıktı!
Son dakika: Saldırganın ilk ifadesi ortaya çıktı! Rize Emniyet Müdürlüğündeki silahlı saldırıyı gerçekleştiren saldırganın ilk ifadesi ortaya çıktı. Öte yandan, şehit olan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin kardeşi Volkan Verdi, sosyal medya hesabından duygulandıran bir paylaşımda bulundu.
12.12.2018 Gündem
TBMM Başkanı Yıldırım: Benim de korumalığımı yapmıştı
TBMM Başkanı Yıldırım: Benim de korumalığımı yapmıştı TBMM Başkanı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada Emniyet Müdürlüğü'nde uğradığı silahlı saldırıda şehit olan Altuğ Verdi'nin kendisinin korumalığını yaptığını açıkladı.
11.12.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rize Haberler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rize haberler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.