Rıza Baba

Rıza Baba

Son dakika rıza baba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rıza baba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rıza baba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rıza Baba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rıza baba gelişmeleri de dahil olmak üzere 563 rıza baba haberi bulunmuştur. Tüm rıza baba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan Arka Sokaklar’ın “Mesut Komiser”i Şevket Çoruh diziye geri dönüyor. Dizinin yeni bölümüne ilişkin yayınlanan ikinci fragmanda “Efsane geri dönüyor!” mesajı verildi.    
25.04.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas’ın Rıza Baba’sı Bülent Seyran’dan samimi açıklamalar: Rıza ona iyi davranan insanları hatırlıyor
Taş Kağıt Makas’ın Rıza Baba’sı Bülent Seyran’dan samimi açıklamalar: Rıza ona iyi davranan insanları hatırlıyor Her çarşamba yeni bölümleri ile ekrana gelen “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisinin sevilen oyuncularından Bülent Seyran, sunuculuğunu Beste Sarıpınar’ın yaptığı “Ünlü Sohbetleri” isimli YouTube kanalına konuk oldu. Başarılı oyuncu Taş Kağıt Makas dizisi, canlandırdığı Alzheimer hastası Rıza Tanrıkulu karakteri ve kariyeri hakkında çok özel açıklamalarda bulundu.
1.04.2024 Magazin
Arka Sokaklar oyuncularından deprem bölgesi Antakya'ya moral ziyareti
Arka Sokaklar oyuncularından deprem bölgesi Antakya'ya moral ziyareti Kanal D ekranında 18 yıldır yayınlanan polisiye dizi Arka Sokaklar, Kahramanmaraş merkezli art arda yaşanan depremlerin birinci yılına özel olarak bir bölüm çekti. Dizi ekibi, Hatay’da enkazların arasında yapılan çekimler esnasında duygusal anlar yaşadı.
4.02.2024 Magazin
Arka Sokaklar'a  Pamir Pekin’den sonra yeni oyuncu!
Arka Sokaklar'a Pamir Pekin’den sonra yeni oyuncu! Türkiye’nin efsane dizisi Arka Sokaklar, kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Yeni sezona yeni isimlerle merhaba diyen diziye Pamir Pekin’den sonra güzel oyuncu Burcu Kara dahil oldu.
25.11.2023 Magazin
Arka Sokaklar yeni bölümü ile ekranlara bağlayacak! Efe'yi hayata bağlayacak anlaşma gerçekleşecek mi?
Arka Sokaklar yeni bölümü ile ekranlara bağlayacak! Efe'yi hayata bağlayacak anlaşma gerçekleşecek mi? Kanal D’nin, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan Arka Sokaklar, yeni bölümleri ile her cuma akşamı ekrana gelmeye devam ediyor.
18.10.2023 Magazin
Arka Sokaklar ekibi ve Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız bir araya geldi
Arka Sokaklar ekibi ve Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız bir araya geldi Geçtiğimiz günlerde Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Kanal D’nin efsane dizisi Arka Sokaklar’ın yeniden yayın hayatına başlaması ile ilgili: “Şimdi gördüm geri dönmüşsünüz. En yakın zamanda tüm ekibi Beyoğlu'na çay içmeye bekliyorum Rıza Baba...’’ şeklinde tweet atarak ekibi çaya davet etmişti. Atılan bu tweet dizi ekibi tarafından cevapsız bırakılmamış ve sosyal medyada büyük ses getirerek beğeni toplamıştı.
24.09.2023 Magazin
‘Arka Sokaklar' efsanesi ekranlara geri döndü! Rıza Baba öldü mü?
‘Arka Sokaklar' efsanesi ekranlara geri döndü! Rıza Baba öldü mü? 'Arka Sokaklar' ekranlara 639. Bölümüyle geri döndü. Son yayınlanan bölümde yine nefes kesen anlar yaşandı. Yeni sezonun ilk bölümünde ise akıllara Rıza baba öldü mü? sorusu takılı kaldı. Arka Sokaklar, cuma akşamları yayınlanmaya devam edecek.
2.09.2023 Televizyon
Rıza Baba yeni sezonda var mı? Arka Sokaklar 18. sezonunda Rıza Baba öldü mü?
Rıza Baba yeni sezonda var mı? Arka Sokaklar 18. sezonunda Rıza Baba öldü mü? Arka Sokaklar yeni sezonda Rıza Baba var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'nin efsane dizisi Arka Sokaklar 1 Eylül 2023 Cuma akşamı yeni sezonu başlıyor. Ancak merak edilen bir detay var. Rıza Baba'nın cenaze görüntüleriyle başlayacak yeni sezon. İzleyicinin de "Rıza Baba 18. sezonda olacak mı?" sorgusu başladı.
1.09.2023 Televizyon
Arka Sokaklar 18. sezon oyuncları: Arka Sokaklar saat kaçta başlıyor?
Arka Sokaklar 18. sezon oyuncları: Arka Sokaklar saat kaçta başlıyor? Arka Sokaklar 18 sezon oyuncuları hakkında araştırmalar devam ediyor. Kanal D ekranlarının efsane dizisi Arka Sokaklar yeni sezonu 1 Eylül 2023 Cuma akşamı başlıyor. Rıza Baba'nın cenaze görüntüleriyle başlayacak dizinin bu sezonuna da yeni oyuncular yer aldı. Mustafa Üstündağ gibi yıldız isimler yer aldığı Arka Sokaklar saat kaçta başlıyor? İşte detaylar...
1.09.2023 Televizyon
Arka Sokaklar'ın Rıza Baba'sından samimi açıklamalar
Arka Sokaklar'ın Rıza Baba'sından samimi açıklamalar Kanal D’nin, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan Arka Sokaklar 18’inci sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.
24.08.2023 Magazin
Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız: Çay içmeye bekliyorum Rıza Baba
Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız: Çay içmeye bekliyorum Rıza Baba Kanal D’nin, fenomen dizisi olan Arka Sokaklar 18’inci sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizinin resmi Twitter hesabından müjdeli haber paylaşıldı, haberi gören Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız "En yakın zamanda tüm ekibi Beyoğlu'na çay içmeye bekliyorum Rıza Baba" dedi.
11.08.2023 Magazin
Arka Sokaklar'ın yıldızı Zafer Ergin'in yaşını duyanlar inanamıyor
Arka Sokaklar'ın yıldızı Zafer Ergin'in yaşını duyanlar inanamıyor 2006 yılından beri ekranlarda severek izlenen Arka Sokaklar dizisi ile ününe ün katan Zafer Ergin'in yaşını duyanlar inanamıyor. Dizinin başrol oyuncularından 'Rıza Baba' genç görünmesinin sırlarını her gün düzenli olarak yaptığı alışkanlıklarına bağlıyor.
4.08.2023 Magazin
Arka Sokaklar 635. bölüm fragmanı yayında!
Arka Sokaklar 635. bölüm fragmanı yayında! Uyuşturucu baronu Kadem, bu sefer Rıza Babanın ailesini hedef alıyor!
23.10.2022 Magazin
Arka Sokaklar ne zaman başlıyor, yeni bölüm bu akşam var mı? Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlayacak?
Arka Sokaklar ne zaman başlıyor, yeni bölüm bu akşam var mı? Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlayacak? Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlayacak, bu akşam Arka Sokaklar var mı? Arka Sokaklar dizisi 16 sezondur reyting rekorları kırıyor. 17 Haziran Cuma akşamı heyecanlı bir bölümle sezon finali yapan Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın yeni sezonu merakla bekleniyor. Peki Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı? Arka Sokaklar’ın yeni sezonu ne zaman başlayacak?
23.09.2022 Televizyon
Arka Sokaklar 630. bölüm 2. fragmanı yayında!
Arka Sokaklar 630. bölüm 2. fragmanı yayında! Rıza Baba ile Caner'in dayısı İlyas arasındaki husumet yüzünden Pınar'ın hayatı tehlikede mi?
30.05.2022 Televizyon
Arka Sokaklar Engin Balkan öldü mü? İlker İnanoğlu Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı mı, neden?
Arka Sokaklar Engin Balkan öldü mü? İlker İnanoğlu Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı mı, neden? İlker İnanoğlu Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı mı, ayrılıyor mu? Arka Sokaklar dizisi, bu akşam 614. bölümüyle ekrana gelecek. Yeni bölüm fragmanında Engin Müdür'ün cenaze görüntüleri şok etkisi yarattı. Engin Balkan'ı oynayan İlker İnanoğlu'nun diziye veda edip etmeyeceği ise merak konusu oldu.
11.02.2022 Televizyon
Arka Sokaklar 614. bölüm 2. fragmanı yayında!
Arka Sokaklar 614. bölüm 2. fragmanı yayında! Rıza Babanın, Lena'yı serbest bırakması ekibi şaşkına çeviriyor!
7.02.2022 Televizyon
Engelsiz Yaşam Vakfı’ndan Kanal D’ye ödül yağmuru…
Engelsiz Yaşam Vakfı’ndan Kanal D’ye ödül yağmuru… Engelsiz Yaşam Vakfı’nın bu yıl 12’incisini düzenlediği “Yılın En İyileri Ödül Töreni” önceki akşam yapıldı. Törene katılan pek çok isim ödüllerini alırken gece önemli ve anlamlı buluşmalara da sahne oldu.
19.01.2022 Magazin
Arka Sokaklar 611. Bölüm 2. Fragmanı yayında!
Arka Sokaklar 611. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Arka Sokaklar 611. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Rıza Baba, Amerikalıların elinde!
18.01.2022 Televizyon
Arka Sokaklar 611. bölüm fragmanı
Arka Sokaklar 611. bölüm fragmanı Arka Sokaklar 611. Bölüm Fragmanı yayında! Ekibin yeni görev yerleri belli oluyor!
15.01.2022 Televizyon
Rıza Baba Arka Sokaklardan ayrılıyor mu? Vurulan Rıza Baba ölecek mi, Zafer Ergin diziye deva mı ediyor?
Rıza Baba Arka Sokaklardan ayrılıyor mu? Vurulan Rıza Baba ölecek mi, Zafer Ergin diziye deva mı ediyor? Arka Sokaklar Rıza Baba diziden ayrılıyor mu, Rıza Baba öldü mü? Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın yeni bölümünde Zafer Ergin’in canlandırdığı Rıza baba karakteri vurulma sahnesi akıllara Rıza baba ölüyor mu, sorularını getirdi. Söz konusu sahne sonrası Zafer Ergin diziden ayrılıyor mu, neden gibi sorulara da yanıt aranmaya başlandı.
14.01.2022 Magazin
Rıza Baba ölecek mi?
Rıza Baba ölecek mi? Arka Sokaklar 610. bölüm fragmanı yayınlandı. Rıza Baba, evinden çıktıktan sonra suikasta uğruyor.
3.01.2022 Televizyon
Arka Sokaklar 610. bölüm fragmanı yayında!
Arka Sokaklar 610. bölüm fragmanı yayında! Arka Sokaklar'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Rıza Baba, evinden çıktıktan sonra suikasta uğruyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 14 Ocak 2022 Cuma günü saat 20.00'da!
2.01.2022 Televizyon
Arka Sokaklar'ın Rıza Babası merak konusu oldu!
Arka Sokaklar'ın Rıza Babası merak konusu oldu! Dizinin fanları günlerdir Rıza Baba’ya ne olduğunu merak ediyor?
28.12.2021 Televizyon
Zafer Ergin diziden ayrılıyor mu? Erler Film’den Arka Sokakların Rıza babası hakkında açıklama!
Zafer Ergin diziden ayrılıyor mu? Erler Film’den Arka Sokakların Rıza babası hakkında açıklama! Zafer Ergin Arka Sokaklar'dan ayrılıyor mu? Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar hakkında bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre ‘Rıza Baba’ karakterine hayat veren Zafer Ergin’in diziden ayrılacak. Çıkan bu iddiaların ardından Arka Sokaklar’ın yapımcı sosyal medya sayfasından bir açıklama yaptı.
5.11.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rıza Baba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rıza baba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.