Riot Games

Riot Games

Son dakika riot games haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan riot games ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını riot games haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Riot Games

haberleri sayfasında son dakika yaşanan riot games gelişmeleri de dahil olmak üzere 32 riot games haberi bulunmuştur. Tüm riot games haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oyun dünyasının nabzını IGN Türkiye tutuyor
Oyun dünyasının nabzını IGN Türkiye tutuyor Dünya çapında 110 ülkede, 20 dilde oyun, film, dizi, video ve animasyon alanında içerikleri okuyucularıyla buluşturan IGN; Türkiye’deki oyuncuların favorisi VALORANT Challengers Playofflarında gamerlarla bir araya geliyor.
5.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Valorant Gece Pazarı'yla indirimli skiller geliyor! Valorant Gece Pazarı ne zaman çıkacak?
Valorant Gece Pazarı'yla indirimli skiller geliyor! Valorant Gece Pazarı ne zaman çıkacak? Valorant Gece Pazarı çıkış tarihi hakkında araştırmalar devam ediyor. Oyunseverlerin merakla beklediği Valorant Gece Pazarı, oyunculara özel indirimli skiller getiriyor. Peki 2023 Valorant Gece Pazarı ne zaman çıkacak?
31.01.2023 Gündem
Riot Games hacklendi mi? Riot Games açılmıyor, Riot Games giriş sorunu nedir? LoL ve Valorant hata veriyor neden?
Riot Games hacklendi mi? Riot Games açılmıyor, Riot Games giriş sorunu nedir? LoL ve Valorant hata veriyor neden? Riot Games oyunları hata verince oyunseverler Riot Games’in hacklenip hacklenmediğini sorgulama başladı. LoL oynayanlar giriş ekranına ulaşamıyor. Peki, Riot hacklendi mi? Riot Games oyunları neden açılmıyor, LoL ve Valorant hata veriyor, neden açılmıyor?
25.01.2023 Bilim ve Teknoloji
Sungun Babacan kimdir? Sungur Babacan kaç yaşındaydı? Sungur Babacan’ın biyografisi!
Sungun Babacan kimdir? Sungur Babacan kaç yaşındaydı? Sungur Babacan’ın biyografisi! Türkiye'nin en önemli seslendirme sanatçılarından Sungun Babacan hayatını kaybetti. Babacan dünyaca ünlü birçok aktöre sesiyle hayat vermişti. 63 yaşında hayatını kaybeden Babacan Tom Hanks, John Travolta, Brad Pitt, Tom Cruise, Alec Baldwin gibi oyuncuların seslendirmelerini yapmıştı. Peki, Sungun Babacan kimdir? Sungur Babacan kaç yaşındaydı? Sungun Babacan hastalığı neydi? Sungun Babacan neden öldü? İşte Sungur Babacan’ın biyografisi!
Seslendirme Sanatçısı Sungun Babacan hayatını kaybetti
Seslendirme Sanatçısı Sungun Babacan hayatını kaybetti Seslendirme sanatçısı Sungun Babacan 64 yaşında hayatını kaybetti.
6.08.2022 Yaşam
Valorant gece pazarı ne zaman gelecek? İşte Valorant gece pazarı çıkış tarihi!
Valorant gece pazarı ne zaman gelecek? İşte Valorant gece pazarı çıkış tarihi! Oyunseverler, Valorant gece pazarını merak ediyor. Valorant gece pazarı oyuncuya özel kaplamalar uygun fiyatlara sunulacak. Oyun meraklıları da Valorant gece pazarının ne zaman olacağını merak ediyor. Peki, Valorant gece pazarı ne zaman gelecek? İşte Valorant gece pazarı çıkış tarihi!
15.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Valorant Champions Tour finali ne zaman?
Valorant Champions Tour finali ne zaman? 2022 VALORANT Champions Tour'un son iki uluslararası etkinliğinin gerçekleşeceği şehirler açıklandı. İlk olarak, her bölgenin Challenger II. Aşama etkinliklerinden en iyi takımlar sezonun ikinci Masters etkinliğine ev sahipliği yapacak olan Kopenhag'da karşılaşacak. Turnuvada VCT puanları, ödüller ve zafer için yarışan on iki takım yer alacak. Peki, Valorant Champions Tour finali ne zaman? İşte detaylar…
13.05.2022 Bilim ve Teknoloji
LoL Arcane ne zaman? League of Legends Arcane dizisi ne zaman çıkacak?
LoL Arcane ne zaman? League of Legends Arcane dizisi ne zaman çıkacak? Dünyanın en popüler oyunlarından League of Legends’in karakterlerinin yer alacağı Arcane dizisi için nefesler tutuldu. 2019 yılında ilk tanıtımı yapılan Arcane dizisinin yayın tarihi oyun tutkunlarının gündeminde. Arcane dizisinin projesi ilk olarak League of Legends'ın 10. yıl kutlamalarında duyurulmuş ve geçtiğimiz günlerde de ilk fragmanı yayınlanmıştı. Peki, LoL Arcane ne zaman? League of Legends Arcane dizisi ne zaman çıkacak? League of Legends (LoL) Arcane ne zaman, nerede yayınlanacak? LoL Arkane dizisinin konusu ne? İşte Arcane dizisi ile ilgili tüm detaylar…
7.11.2021 Gündem
Valorant sistem gereksinimleri nelerdir?
Valorant sistem gereksinimleri nelerdir? Riot Games tarafından piyasaya sürülen bir oyun olan Valorant'ın son zamanlarının en çok rağbet gören oyunlarından biri haline geldiği görülmektedir. Valorant adı verilen oyun çok oyunculu olan bir nişancı oyunu olmaktadır. Oyun ilk olarak 2019 yılında Project A şeklinde yayınlanmakta olup 2020 yılında resmi olarak yayınlanması gerçekleştirilmiştir. Oyuncularına ücretsiz oynama imkanı sunan bu oyunun çok fazla oyuncusu olduğu belirtilmektedir. Oyunda yapılan güncellemeler ve değişiklikler oyuna olan ilgiyi arttırmaktadır.
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Valorant Gece Pazarı ne zaman gelecek 2021 Haziran?
Valorant Gece Pazarı ne zaman gelecek 2021 Haziran? Oyunseverler Valorant Gece Pazarı için aramalarını sürdürüyor. Online oyunlar arasında en çok oynananlardan birisi olan Valorant'ta oyuncuya özel bazı sürprizleri sunacak. Valorant Gece Pazarı, güncelleme ile birlikte oyun tutkunlarının erişimine açık olacak. Peki, Valorant Gece Pazarı ne zaman gelecek?
2.06.2021 Gündem
League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası ne zaman? LoL e spor turnuvası tarihi
League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası ne zaman? LoL e spor turnuvası tarihi Riot Games CEO'su Nicolo Laurent, League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası’nın Çin’in Şangay kentinde gerçekleşeceğini açıkladı. Peki, League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası ne zaman? Lol e spor turnuvası ne zaman? İşte League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası (Worlds 2020) ile ilgili tüm detaylar...
2.08.2020 Gündem
Oyunlara olan ilgi 'normalleşme' sürecinde değişti
Oyunlara olan ilgi 'normalleşme' sürecinde değişti Oyunseverlerin Haziran ayı boyunca gerçekleştirdiği alışverişlerden derlenen verilere göre, COVID-19 sonrası “normalleşme” döneminde oyunlara gösterilen ilgi, evde kalınan salgın dönemine göre düşüş gösterdi.
30.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Valorant ne zaman çıkacak? Valorant kapalı beta Türkçe mi?
Valorant ne zaman çıkacak? Valorant kapalı beta Türkçe mi? Riot Games, Türkiye’deki oyuncuları keyiflendirecek bir işe girişti. Rito Games’in taktiksel nişancılık oyunu Valorant kapalı beta dönemi bugün açılacak. Varolant’ın kapalı beta dönemi tamamen Türkçe olacak. Riot Games, karakter diyaloglarından, metinlere kadar oyunla ilgili tüm her şeyi Türkçe sunabilmek adına uzun bir süredir ünlü sanatçılarla çalışmalarını devam ettiriyor. VALORANT’ın oyuncuya Türkçe ulaşmasını sağlayabilmek için Riot Games adına, farklı yerelleştirme başlıklarında 6 kişilik deneyimli bir çekirdek ekip çalışıyor. Seslendirme sanatçıları, teknik ekip gibi kaynaklar da dahil edildiğinde bu sayı 30’a ulaşıyor. Yıllardır League of Legends evrenini yerelleştirme çalışmalarıyla ülkemizdeki oyuncu kitlesiyle buluşturan Riot Games, VALORANT için de hayli yoğun bir yerelleştirme süreci geçiriyor.
7.04.2020 Gündem
E-spor fırtınası: 20 bin lira kazanan var...
E-spor fırtınası: 20 bin lira kazanan var... Türkiye’de e-spor büyük bir sektör haline gelirken, gençlerin seçtiği meslekler arasına da girmeyi başarıyor. Üniversitelerde bu alanla ilgili bölümler açılıyor. Ayda 10 bin TL ile 20 bin TL arasında gelir elde edenler var.
31.08.2019 Ekonomi
Esporun en büyüğü belli oluyor!
Esporun en büyüğü belli oluyor! Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nin en iyi iki takımının kıyasıya bir mücadele sergileyeceği 2019 Türkiye Büyük Finali (TBF)’nin biletleri 8 Ağustos’ta satışa çıkıyor. 31 Ağustos’ta Riot Games Espor Sahnesi’nde gerçekleşecek etkinlikte, Sahne’nin yanında kurulacak festival alanında ise gün boyu devam edecek aktiviteler ücretsiz olarak tüm ziyaretçilere açık olacak.
6.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Emine Erdoğan, hayırsever iş insanlarıyla iftarda buluştu
Emine Erdoğan, hayırsever iş insanlarıyla iftarda buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan,"Geleceğin arzu ettiğimiz şekilde inşası ise, yalnızca kurumların değil, bir toplumu oluşturan tüm fertlerin sorumluluğundadır. İnanıyorum ki, iş adamlarımız, iş kadınlarımız, bu gerçeğin farkındalar. Ben bu nedenle, özel sektörümüzü Tasarım ve Beceri Atölyeleri'ne katkıda bulunmaya davet ediyorum" dedi.
28.05.2019 Kültür Sanat
Binali Yıldırım e-spor sahnesinin açılışını yaptı
Binali Yıldırım e-spor sahnesinin açılışını yaptı TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım, İstanbul'da e-spor sahnesinin açılışını yaptı. Salona torunu ile gelen Yıldırım oyuncularla sohbet etti
19.01.2019 Gündem
Yeni Messiler’in ayakları değil elleri kazandıracak
Yeni Messiler’in ayakları değil elleri kazandıracak e-spor tıpkı futbol ve basketbol gibi yeni bir spor endüstrisi oluşturuyor. Binlerce izleyici karşısında mücadele eden oyuncular milyonlar kazanıyor. Müsabakaların yayın hakları yayıncıların iştahını kabartıyor. Yatırımcı ve girişimciler pastadan pay almak için şimdiden kulüplere yatırım yapıyor
23.08.2018 Ekonomi
Beşiktaş eSports lige çifte galibiyetle başladı
Beşiktaş eSports lige çifte galibiyetle başladı Bu sezon Yükselme Ligi’nde boy gösteren Beşiktaş eSports, ilk hafta Oyun Hizmetleri karşısında çıktığı iki karşılaşmayı da kazanarak lige çifte galibiyetle başladı.
31.01.2018 Beşiktaş
Nazlı Berberoğlu: Espor sürprizlerine hazırlanın
Nazlı Berberoğlu: Espor sürprizlerine hazırlanın Coca-Cola Zero kutuları üzerinde LoL Şampiyonları olacak... Konuyla ilgili açıklamayı Coca-Cola Türkiye Sponsorluk ve Marka İşbirlikleri Müdürü Nazlı Berberoğlu yaptı. Berberoğlu ayrıca "espor sürprizlerine hazırlanın" ifadelerini kullandı.
10.11.2021 Espor
Kristal Elma'da heyecan dorukta!
Kristal Elma'da heyecan dorukta! "İnsanlık için Yaratıcılık" temasıyla 5 - 6 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Kristal Elma Festivali ödül töreninde yılın en yaratıcı çalışmaları ödüllendirilecek.
4.10.2017 Kültür Sanat
Maçların yeni adresi belli oldu!
Maçların yeni adresi belli oldu! Dünya genelinde 100 milyondan fazla oyuncunun tutkuyla oynadığı League Of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi, S Sport ekranlarında.
10.11.2021 Espor
Galatasaray'ın cezası belli oldu
Galatasaray'ın cezası belli oldu League of Legends Şampiyonluk Ligi'nden düşen ve önümüzdeki sezon yoluna Yükselme Ligi'nden devam edecek olan Galatasaray Esports'a ve Team Galakticos'a verilen cezalar belli oldu.
10.11.2021 Espor
Twitch yayınları bir can daha aldı
Twitch yayınları bir can daha aldı Galatasaray Esports takımının ormancısı Doğukan “Adaniel” Karasakal, Twitch yayını sırasında gösterdiği sportmenliğe aykırı davranışları sebebi ile Kış Mevsimi’nin geri kalanı boyunca cezalı konuma düştü.
13.03.2017 Galatasaray
Arena, Arena olalı böyle final görmedi!
Arena, Arena olalı böyle final görmedi! Türkiye’nin ilk profesyonel eSpor ligi League of Legends’in finalinde Dark Passage, SuperMassive’i 3-0 yendi, 4’üncü kez şampiyon oldu. Muhteşem finali 12 bin kişi, Ülker Sports Arena’da, onbinlerce kişi de Lig TV ve Youtube’dan izledi. Şampiyon Dark Passage, ülkemizi Brezilya’da temsil edecek...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Riot Games ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki riot games haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.