Richard Gere

Richard Gere

Son dakika Richard Gere haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Richard Gere ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Richard Gere haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Richard Gere

haberleri sayfasında son dakika yaşanan richard gere gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 richard gere haberi bulunmuştur. Tüm richard gere haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cindy Crawford'dan yıllar sonra gelen Richard Gere itiraf!
Cindy Crawford'dan yıllar sonra gelen Richard Gere itiraf! Podyum dünyasının efsane isimlerinden Cindy Crawford, dört yıl evli kaldığı ünlü oyuncu Richard Gere hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı
24.09.2023 Magazin
Ünlü oyuncudan şaşırtan itiraf: Açlıktan ölüyordum
Ünlü oyuncudan şaşırtan itiraf: Açlıktan ölüyordum Dünya sinemasının gözde isimlerinden Richard Gere eskiden geçirdiği zor günlerden bahsetti. Ünlü aktör, 'Sürekli yumurta yiyordum. Benim için bir restorana gidip yemek ısmarlamak gerçek olamayacak bir durumdu. Zor ve umutsuz zamanlardı' diye konuştu.
2.05.2023 Magazin
‘Sevgililer Günü’nde ne izlesek?’ diyenlere aşkı anlatan en güzel romantik filmler!
‘Sevgililer Günü’nde ne izlesek?’ diyenlere aşkı anlatan en güzel romantik filmler! Sevgililer Günü akşamını renklendirecek çok sayıda romantik film var. Bu özel günü evde geçirmeyi planlayanlar için en güzel aşk filmlerini araştırdık. Roman uyarlamalarından, klasik ve sanatsal filmlere kadar, zevkinize göre seçim yapabileceğiniz en güzel romantik filmleri derledik! İşte ‘Sevgililer Günü’nde ne izlesek?’ diyenlere aşkı anlatan en güzel romantik filmler!
13.02.2022 Kültür Sanat
Açılışına dünyaca ünlülerin katıldığı milyonluk tesis icradan satılık
Açılışına dünyaca ünlülerin katıldığı milyonluk tesis icradan satılık Antalya'da dünyaca ünlü isimlerin, 2009 yılındaki açılışına katıldığı Mardan Palace’ın dev spor kompleksi ile yüzlerce apart dairesinin olduğu taşınmazlar icradan satılacak. Belirlenen bedel 178 milyon lira. İcradan satış ihalesinin ilki mart ayı ortasında yapılacak.
1.02.2022 Ekonomi
Ünlü oyuncu Chick Vennera hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Chick Vennera hayatını kaybetti Aralarında Altın Kızlar'ın da (The Golden Girls) olduğu birçok başarılı yapımda yer alan ünlü oyuncu Chick Vennera hayatını kaybetti. Chick Vennera, kendisi gibi ünlü oyuncu Suzanne Venera ile evliydi.
9.07.2021 Dünya
Richard Gere 71 yaşında ikinci kez baba oldu
Richard Gere 71 yaşında ikinci kez baba oldu Hollywood'un ünlü oyuncusu Richard Gere, 20 yıl aradan sonra ikinci kez baba olmanın heyecanını yaşıyor.
23.04.2020 Magazin
Renee Zellweger kimdir, nerelidir? Judy filmi ile En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını kazanan Renee Zellweger kaç yaşında?
Renee Zellweger kimdir, nerelidir? Judy filmi ile En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını kazanan Renee Zellweger kaç yaşında? Renee Zellweger, Judy filmindeki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını kazandı. Oscar Ödülleri gecesinde giydiği beyaz elbisesiyle fark yaratan 50 yaşındaki Renee Zellweger, böylece ikinci Oscar Ödülü’nü almış oldu. Peki Renee Zellweger kimdir, nerelidir? Judy filmi ile En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını kazanan Renee Zellweger kaç yaşında? İşte detaylar…
10.02.2020 Gündem
Open Arms gemisindeki 27 çocuk indirildi
Open Arms gemisindeki 27 çocuk indirildi Akdeniz'de kurtardığı göçmenlerle İtalya'nın Lampedusa Adası yakınlarındaki limana yanaşabilmek için bekleyişini sürdüren İspanyol sivil toplum kuruluşu (STK) Proactiva Open Arms'a ait gemideki 27 düzensiz göçmen çocuk tahliye edildi.
17.08.2019 Dünya
Ve giriş yasağı askıya alındı
Ve giriş yasağı askıya alındı İtalya’da Lazio Bölgesi İdare Mahkemesi (TAR), İspanyol sivil toplum kuruluşu (STK) Proactiva Open Arms'ın gemisinin İtalya’ya giriş yasağının yürütmesini durdurdu.
14.08.2019 Dünya
30 yıllık sessizliği bozuyor
30 yıllık sessizliği bozuyor Dünyaca ünlü aktör Richard Gere (68) 30 yıldır ayrı kaldığı ekrandaki ilk büyük rolünde boy göstermeye hazırlanıyor.
23.05.2018 Magazin
Bir Zamanlar Çukurova'da dizisi, hangi filminden esinlendi?
Bir Zamanlar Çukurova'da dizisi, hangi filminden esinlendi? Bir Zamanlar Çukurova'da dizisinin çekimleri başlıyor.
5.02.2018 Televizyon
Zamanı donduran 50’liklerin sırları
Zamanı donduran 50’liklerin sırları 90’lı yıllarda dünyayı güzellikleriyle sarsan şimdi hepsi 50’sine merdiven dayamış ya da geçmiş 5 süper model için zamanın bir önemi yok.
25.09.2017 Yaşam
Evsiz sandığı adama pizzasını verdi, adam bakın kim çıktı!
Evsiz sandığı adama pizzasını verdi, adam bakın kim çıktı! Karine Gombeau ismindeki Fransız bir kadın New York’u ziyaret etti. Yolda yürürken çöp karıştıran bir adam gördü. Hiç tereddüt etmeden elindeki pizzayı adama ikram etti. Bilmediği şey ise adamın aslında evsiz olmadığıydı. Birkaç gün sonra haberlerde adamın gerçek kimliğini öğrendi.
7.08.2017 Dünya
Kitabında Türk - Japon dostluğunu anlattı
Kitabında Türk - Japon dostluğunu anlattı Japon yazar Yumı McDonald, son kitabında dedesinin gözünden Türk-Japon dostluğunu anlattı
17.06.2021 Dünya
Mardan Palace Oteli'nin satış ihalesi iptal edildi
Mardan Palace Oteli'nin satış ihalesi iptal edildi Mardan Palace Oteli'nin borçları nedeniyle Halk Bankasına icra yoluyla satıldığı ihalenin feshine ilişkin 5. İcra Hukuk Mahkemesinde açılan dava sonucunda satış ihalesinin feshedildiği bildirildi.
10.11.2016 Ekonomi
Adım adım Nobel'e
Adım adım Nobel'e Geçen hafta gündeme Nobel Edebiyat Ödülü bombası düştü. Ödül ilk kez bir müzisyene, Kars - Kağızmanlı Bob Dylan'a gitti. "Amerikan şarkı geleneğine yeni ve şiirsel bir ifade tarzı getirdiği için" denildi açıklamada. Aslında şaşırmamalı. Bu Nobel, yıllar içinde adım adım geldi
15.10.2016 Arşiv
Sultan Meryem Hollywood yolcusu
Sultan Meryem Hollywood yolcusu Hollywood’un ünlü yapımcısı Mohammed Al Turki, Monako’da tanıştığı Meryem Uzerli’ye film teklifinde bulundu ve “Sultan Meryem” diye takdim etti
31.05.2016 Magazin
1 milyar $’lık lüks otel 360 milyon TL’ye gitti
1 milyar $’lık lüks otel 360 milyon TL’ye gitti Antalya’da 6 yıl önce 1 milyar dolar yatırımla açıldığı belirtilen Mardan Palace icradan 360 milyon liraya satıldı. Otelin yeni sahibi Halkbank oldu.
2.11.2015 Ekonomi
Mardan Palace icradan satıldı
Mardan Palace icradan satıldı Antalya’da bulunan 7 yıldızlı Mardan Palace Otel, Antalya 6...
2.11.2015 Ekonomi
Richard Gere yeni sevgiliyle plajda
Richard Gere yeni sevgiliyle plajda ‘Pretty Woman’ filminden beri karizmasından pek bir şey kaybetmeyen 65 yaşındaki aktör Richard Gere, kendisinden 32 yaş küçük sevgilisiyle yeni bir aşka yelken açtı...
23.06.2015 Magazin
25 yıl sonra yeniden
25 yıl sonra yeniden Bir döneme damgasını vuran ‘Özel Bir Kadın’ filminin oyuncuları, filmin 25...
25.03.2015 Magazin
‘Süper bakteri’ 117 ülkeyi tehdit ediyor
‘Süper bakteri’ 117 ülkeyi tehdit ediyor Dokuz Eylül Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Başkanı Prof...
17.07.2014 Sağlık
Ünlü işadamına 'tedbir' şoku!
Ünlü işadamına 'tedbir' şoku! Azeri asıllı işadamı Telman İsmailov’un, aralarında 2009 yılında dünya yıldızlarıyla birlikte açılışı yapılan Antalya’daki lüks Mardan Palace otelinin de bulunduğu yatırımlarının tehlikede olduğu öne sürüldü.
8.07.2014 Dünya
Sokağın ortasında işerken görüntülendi!
Sokağın ortasında işerken görüntülendi! Kameraları görünce nasıl toparlanacağını şaşırdı...
21.04.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Richard Gere ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki richard gere haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.