Mardan Palace

Mardan Palace

Son dakika Mardan Palace haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mardan Palace ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mardan Palace haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mardan Palace

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mardan palace gelişmeleri de dahil olmak üzere 130 mardan palace haberi bulunmuştur. Tüm mardan palace haberleri aşağıda listelenmiştir.
Açılışına dünyaca ünlülerin katıldığı milyonluk tesis icradan satılık
Açılışına dünyaca ünlülerin katıldığı milyonluk tesis icradan satılık Antalya'da dünyaca ünlü isimlerin, 2009 yılındaki açılışına katıldığı Mardan Palace’ın dev spor kompleksi ile yüzlerce apart dairesinin olduğu taşınmazlar icradan satılacak. Belirlenen bedel 178 milyon lira. İcradan satış ihalesinin ilki mart ayı ortasında yapılacak.
1.02.2022 Ekonomi
Ankara Demirspor - Sakaryaspor maçının ardından yumruklar havada uçuştu
Ankara Demirspor - Sakaryaspor maçının ardından yumruklar havada uçuştu Antalya’da oynanan Ankara Demirspor - Sakaryaspor TFF 2. Lig Play-Off Çeyrek Final maçı sonrası protokol tribünü karıştı. Koltuklar tribünden aşağıya fırlatıldı, yumruklar havada uçuştu.
21.07.2020 Futbol
Rezervasyon başladı! Temmuz hareketli geçecek
Rezervasyon başladı! Temmuz hareketli geçecek Corona virüs sonrası Türkiye yeni normale geçiş için hazırlıklarını sürdürürken yazın gelmesiyle yerli turist de tatil planlarını yapmaya başladı. Tur operatörleri tatil arayışlarının hızlandığını belirtirken, oteller ise Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın hazırladığı hijyen genelgesinin yanı sıra sertifika için de çalışmalarını başlattı. Özellikte temmuz-ağustos ayı için hareketlilik oluşacağını belirten oteller, müşterilerinin hem rahat hem de güvenli tatil yapması için çalışıyor. Bazı oteller odalarının yarısını açmayı planlarken, bazıları da ilave hijyen tedbirleri geliştiriyor.
29.05.2020 Ekonomi
Lara Fabian'ın '21 derece' ısrarı
Lara Fabian'ın '21 derece' ısrarı Antalya'da beş yıldızlı bir otelde sahneye çıkan Belçikalı şarkıcı Lara Fabian'ın açık hava konseri, 21 derece engeline takıldı. 21 derecenin üstünde ve altındaki sıcaklıklarda sahneye çıkmadığını ileten şarkıcının isteği üzerine konser kapalı salona taşındı
10.05.2019 Magazin
4 koldan yatırım
4 koldan yatırım Yerli ve yabancı yatırımcı Türkiye’ye yatırım için düğmeye bastı. Asya Yatırım Bankası, 1.4 milyar $ finansman sağladı. Alman dev ise Türkiye’de 3 kat büyüme kararı aldı.
29.01.2019 Ekonomi
Mardan Palace, Titanic Hotels'e kiralandı
Mardan Palace, Titanic Hotels'e kiralandı Antalya'nın Kundu turizm bölgesindeki dünyaca ünlü Mardan Palace Hotel'i alacakları karşılığında haciz yoluyla devralan Halkbank, tesisi 10 yıllığına Titanic Hotels grubuna kiraladı.
27.11.2018 Ekonomi
10 milyon dolarlık tadilatla Hint düğününe hazırlanıyor
10 milyon dolarlık tadilatla Hint düğününe hazırlanıyor Son dönemde ekonomik sorunlarıyla gündeme gelen Antalya’daki Mardan Palace, 10 milyon dolarlık tadilat yaptırıyor. Otel, yeni sezonda Hint düğünleri ile sektörde yeniden söz sahibi olmak istiyor
24.11.2017 Ekonomi
Mardan Stadyumu'na ikinci ihalede de alıcı çıkmadı
Mardan Stadyumu'na ikinci ihalede de alıcı çıkmadı Satışın düşmesinin ardından stadyum ve personel lojmanları yeni bir bedel ile tekrar ihaleye çıkarılacak
29.09.2021 Gündem
Mardan'ın stadyum ve küçük oteline alıcı çıkmadı
Mardan'ın stadyum ve küçük oteline alıcı çıkmadı Antalya'da 1.4 milyar dolara mal olan Mardan Palace Otel'in 51 milyon TL'lik Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) primi borçları nedeniyle icradan satışa çıkarılan stadyum ve spot oteline alıcı çıkmadı.
7.11.2017 Ekonomi
Turizmin kalbinde skandal görüntüler
Turizmin kalbinde skandal görüntüler Antalya’da 5 yıldızlı otellerin bulunduğu Kundu bölgesindeki halk plajı, bakımsız görüntüsüyle dikkati çekiyor
18.07.2017 Yaşam
Kral jest
Kral jest Şarkıcı Soner Sarıkabadayı, ‘Tekamül’ adını verdiği turnesinin 3. konserini Antalya Mardan Palace’da verdi.
28.06.2017 Magazin
Satrançta hamle sırası kadınlarda
Satrançta hamle sırası kadınlarda Türkiye Satranç Federasyonu (TSF), ülkemizin en iyi kadın usta satranççılarını belirleyebilmek üzere 5-11 Mart tarihleri arasında Antalya'da Türkiye Şampiyonası düzenliyor. '2017 Arzum Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası'na ülkenin dört bir yanından ve KKTC'den 107 kadın satranç sporcusu katılacak.
3.03.2017 Eğitim
Mardan Palace 15 milyon liralık davayı kaybetti
Mardan Palace 15 milyon liralık davayı kaybetti Antalya'da bir dönem dünyanın en lüks oteli seçilen ve birçok alacaklıyla icralık ve mahkemelik olan Mardan Palace Hotel, 3 inşaat firmasının açtığı yaklaşık 15 milyon liralık alacak davasını kaybetti
5.01.2017 Ekonomi
Antalya’ya yıldız yağacak!
Antalya’ya yıldız yağacak! Dünya müzik piyasalarında fırtınalar estiren Arash, Brianna, Kati Line, Chris Thrace ve Vera Brejneva, 14-19 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek Dosso Dossi Fashion Show için Türkiye’ye geliyor. Türkiye’de de çok sevilen parçalara imza atan yıldızlar, Antalya’da konser verecek.
6.12.2016 Magazin
Mardan Palace’ın satışı iptal
Mardan Palace’ın satışı iptal Borçları nedeniyle icra yoluyla satılan Mardan Palace otelinin ihalesi feshedildi. Halk Bankası otel için 325 milyon 50 bin lira, villalar için 35 milyon lira vermişti
11.11.2016 Ekonomi
Mardan Palace Oteli'nin satış ihalesi iptal edildi
Mardan Palace Oteli'nin satış ihalesi iptal edildi Mardan Palace Oteli'nin borçları nedeniyle Halk Bankasına icra yoluyla satıldığı ihalenin feshine ilişkin 5. İcra Hukuk Mahkemesinde açılan dava sonucunda satış ihalesinin feshedildiği bildirildi.
10.11.2016 Ekonomi
Dün eylem günüydü
Dün eylem günüydü Taksicilerden %5 zamma protesto Atatürk Havalimanı’ndaki taksiciler İstanbul Büyükşehir Belediyesinin yaptığı yüzde 5’lik zammı protesto ederek taksimetre ayarlarını düzeltmeyeceklerini söyledi...
5.09.2016 Ekonomi
Turizm coşacak! Sadece Ruslar da değil...
Turizm coşacak! Sadece Ruslar da değil... TURİZM sektörü kam personelinin idari izinlerinin OHAL kapsamındaki iptalinin kaldırılması, Kurban Bayramı'nın 9 güne çıkartılması ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya lideri Vladimir Putin arasındaki görüşme nedeniyle büyük moral buldu.
10.08.2016 Ekonomi
Mardan Palace Otel’in fesih davası 5’inci kez ertelendi
Mardan Palace Otel’in fesih davası 5’inci kez ertelendi ANTALYA’da borçlarından dolayı icra yoluyla Halk Bankası’na satılan Mardan Palace Otel’in satış ihalesinin feshi için açılan dava, 5’inci kez ertelendi...
26.05.2016 Ekonomi
Kemer Country Club’da bahar şenliği
Kemer Country Club’da bahar şenliği Kemer Country Club’da bugün başlayacak olan bahar şenliği, muhteşem sahne performansları ve dans gösterileriyle ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatacak.
13.05.2016 Arşiv
10 milyon Euro’luk düğün
10 milyon Euro’luk düğün DÜNYANIN sayılı zenginlerinden sayılan Hintli Gupta ailesinin oğlu Kamal Gupta ile ünlü bir Hintli işadamının yeğeni Palak, Antalya’da Mardan Palace Hotel’i tamamen kapatarak, 3 gün 3 gece süren muhteşem bir düğün töreniyle evleniyor. Düğünün maliyetinin 10 milyon Euro’yu aştığı belirtildi.
25.04.2016 Yaşam
10 milyon Euro’luk düğün
10 milyon Euro’luk düğün DÜNYANIN sayılı zenginlerinden sayılan Hintli Gupta ailesinin oğlu Kamal Gupta ile ünlü bir Hintli işadamının yeğeni Palak, Antalya’da Mardan Palace Hotel’i tamamen kapatarak, 3 gün 3 gece süren muhteşem bir düğün töreniyle evleniyor...
25.04.2016 Yaşam
Beşiktaş'a G.Saray desteği!
Beşiktaş'a G.Saray desteği! Vodafone Arena'nın boyasında G.Saray desteği!
13.01.2016 Beşiktaş
Dünya liderlerinin kırmızı bölge şifreleri
Dünya liderlerinin kırmızı bölge şifreleri Antalya’da bugün başlayan ve iki gün sürecek G-20 zirvesi için bölgeye ‘lider’ yağdı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı Belek’te liderlerin kalacakları otellerin geceliği 2 ile 30 bin TL arasında değişiyor. Suudi Arabistan Kralı Salman'ın gösterişli Antalya günleri ise çok konuşuluyor.
14.11.2015 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Mardan Palace ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mardan palace haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.