Richard Branson

Richard Branson

Son dakika Richard Branson haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Richard Branson ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Richard Branson haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Richard Branson

haberleri sayfasında son dakika yaşanan richard branson gelişmeleri de dahil olmak üzere 115 richard branson haberi bulunmuştur. Tüm richard branson haberleri aşağıda listelenmiştir.
2021 yılının 'utanmazları' belli oldu! Richard Branson, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg...
2021 yılının 'utanmazları' belli oldu! Richard Branson, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg... 2021 yılının “utanmazları” ödülleri açıklandı. ‘The Observer’ gazetesi, her yıl dağıttığı iş dünyasının “utanmazları” ödüllerini açıkladı.
27.12.2021 Dünya
Rusya ilk uzay filmini çekecek
Rusya ilk uzay filmini çekecek Rusya, Uluslararası Uzay İstasyonu’nda “Vyzov” isimli ilk uzay filmini çekmeye hazırlanıyor.
18.09.2021 Dünya
SpaceX uzaya 4 'amatör astronot' gönderdi
SpaceX uzaya 4 'amatör astronot' gönderdi Elon Musk’ın şirketi SpaceX’in 4 “amatör astronotu” yörüngeye gönderdiği bildirildi.
16.09.2021 Bilim ve Teknoloji
İstanbul-New York uçuşları 76 dakikaya düşecek
İstanbul-New York uçuşları 76 dakikaya düşecek Milyarderlerin uzay yolculuğuyla birlikte gözler hipersonik uçaklara çevrildi. Dakikada 107 kilometre hıza ulaşabilecek araçlar, dünyayı tamamen değiştirecek.
22.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Jeff Bezos ne zaman uzaya gidecek? Uzay bilet fiyatları ne kadar olacak?
Jeff Bezos ne zaman uzaya gidecek? Uzay bilet fiyatları ne kadar olacak? Milyarder iş insanı Jeff Bezos uzaya gidiyor. Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, sahibi olduğu uzay araştırmaları şirketi Blue Origin roketi New Shepard ile uzaya fırlatılacak. Peki, Jeff Bezos ne zaman uzaya gidecek? New Shepard roketi ne zaman fırlatılacak? İşte Jeff Bezos'un uzay yolculuğu ile ilgili detaylar...
20.07.2021 Gündem
Milyarderler rekabeti uzaya taşıdı
Milyarderler rekabeti uzaya taşıdı İngiliz iş insanı Richard Branson'ın, şirketi Virgin Galactic'in geliştirdiği araç ile geçen hafta uzaya çıkmasıyla özel şirketler arasındaki uzay rekabeti de yeniden gündeme geldi.
19.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Richard Branson uzaya giden ilk milyarder olacak!
Richard Branson uzaya giden ilk milyarder olacak! Uzay turizminde söz sahibi olmak isteyen İngiliz iş insanı Richard Branson bugün yapılacak test uçuşunda bizzat yer alacak. Uçuş internet üzerinden de canlı olarak yayınlanacak.
11.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Bezos, Musk ve Branson'a 'uzay yarışında' vergi indirimi
Bezos, Musk ve Branson'a 'uzay yarışında' vergi indirimi Dünyanın en zenginlerinden Jeff Bezos, Elon Musk ve Richard Branson’ın uzay yarışında vergi indirimi aldıkları ortaya çıktı.
10.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Uzay seyahatlerinde giyilecek kıyafetler görücüye çıktı
Uzay seyahatlerinde giyilecek kıyafetler görücüye çıktı Ticari uzay yolculuğu şirketi Virgin Galactic müşterileri için ilk uzay uçuşunu 2021'in ilk çeyreğinde yapacağını duyurmasının ardından uzay mekiğini kullanacak mürettebatın “uzay üniformalarını” tanıttı.
5.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Uzay yolcuğu başlıyor! Fiyatı belli oldu
Uzay yolcuğu başlıyor! Fiyatı belli oldu İngiltere'de Virgin Group'a ait ilk ticari uzay hava yolu mekiği Virgin Galactic'in tanıtımı yapıldı. Uzaya çıkmanın bedeli ise 250 bin dolar olarak belirlendi.
29.07.2020 Dünya
İlk ticari uzay hava yolu mekiğinin iç tasarımı tanıtıldı
İlk ticari uzay hava yolu mekiğinin iç tasarımı tanıtıldı İngiltere’de Virgin Group’a ait Virgin Galactic, dünyanın ilk ticari uzay havayollarına ait mekiğin iç tasarımını fotoğraflarla tanıttı. Virgin Galactic, uzaya düzenli ticari uçuşlar yapmayı hedeflediğini açıkladı.
29.07.2020 Bilim ve Teknoloji
İşte dünyanın en zenginlerinin işe başlama hikayeleri!
İşte dünyanın en zenginlerinin işe başlama hikayeleri! Dünyanını en zenginleri işe başlama hikayeleriyle ilham kaynağı oldu.
24.12.2019 Personel Alımı
Ünlü işadamlarının ismini kullanıp büyük vurgun yaptılar!
Ünlü işadamlarının ismini kullanıp büyük vurgun yaptılar! Dolandırıcılar bu kez sanal paralara sardı. Rahmi Koç’tan Elon Musk’a birçok işadamının adını kullanan uyanıklar, bu kişilerin ‘CryptoRobo’ adlı yazılımla zengin olduğunu iddia ediyor. Koç Holding konuyu yargıya taşıdı.
18.07.2019 Gündem
Nevzat Aydın: Çadırımızda uyurken soyulduk
Nevzat Aydın: Çadırımızda uyurken soyulduk Yemeksepeti’nin CEO’su Nevzat Aydın’ın Kenya’daki safari kampta soyulduğu ortaya çıktı.
22.05.2019 Ekonomi
Musk: Suudi Arabistan'dan para almayacağız!
Musk: Suudi Arabistan'dan para almayacağız! Teknoloji şirketi Tesla'nın kurucusu Elon Musk, Kaşıkçı cinayetinden sonra Tesla'nın özelleştirilmesi kapsamında Suudi Arabistan'dan para almayacaklarını açıkladı.
3.11.2018 Dünya
‘Çöldeki Davos’a Kaşıkçı boykotu
‘Çöldeki Davos’a Kaşıkçı boykotu Suudi gazeteci Kaşıkçı’nın ortadan kaybolmasının ardından Suudi Arabistan’ın organize ettiği yatırım konferansı ‘Çöldeki Davos’a birçok şirket katılmama kararı aldı. Dünya Bankası ve IMF de boykota katılıyor
13.10.2018 Dünya
Kaşıkçı’nın katli ses kaydında!
Kaşıkçı’nın katli ses kaydında! Washington Post, Türk yetkililerin elinde Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın İstanbul’daki başkonsoloslukta öldürüldüğünü kanıtlayan görüntü ve ses kayıtları olduğunu bildirdi
12.10.2018 Dünya
Facebook'un gizli uzay projesi deşifre oldu
Facebook'un gizli uzay projesi deşifre oldu Facebook’un Federal İletişim Kurulu’na yaptığı başvurular, Mark Zuckerberg’in uzayda Elon Musk’la rekabete girişeceğine işaret ediyor
4.05.2018 Bilim ve Teknoloji
70’iz, 7 gibiyiz
70’iz, 7 gibiyiz Akbank 70’inci yılını kutlarken Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, “70 yılın verdiği tecrübenin ve güvenin yanında yeni tarz iş modelimiz ile kendimizi 7 yaşında bir genç gibi hissediyoruz” dedi
31.01.2018 Ekonomi
TDEx ‘Paylaşmaya Değer Fikirler’ Konferansı 28 Ekim’de
TDEx ‘Paylaşmaya Değer Fikirler’ Konferansı 28 Ekim’de Dünyanın önde gelen düşünürlerinin katıldığı TEDx ‘Paylaşmaya Değer Fikirler’ Konferansı 28 Ekim tarihinde gerçekleşecek.
28.10.2017 Eğitim
Varlık Fonu ile uzaya
Varlık Fonu ile uzaya Türkiye Varlık Fonu’nun yakında yeni işlerlik kazanacağını söyleyen Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Bülent Gedikli “Fon, Elon Musk’ın SpaceX projesine de ortak olabilir” dedi
13.10.2017 Ekonomi
Irma kasırgası, milyarder Richard Branson'ın evini yerle bir etti!
Irma kasırgası, milyarder Richard Branson'ın evini yerle bir etti! Irma kasırgası ünlü milyarder Richard Branson'ın 180 bin dolara satın aldığı Necker Adası'ndaki evi yerle bir etti.
11.09.2017 Dünya
Laboratuvarda yüzde 100 gerçek et üretildi
Laboratuvarda yüzde 100 gerçek et üretildi Hiçbir hayvanı öldürmeden, tamamen laboratuvar ortamında üretilen ete ‘temiz et' adı verildiği belirtildi.
4.09.2017 Dünya
First Class'ta uçarak para kazanıyor!
First Class'ta uçarak para kazanıyor! Alex Macheres First Class'ta uçarak para kazanıyor. Macheres'in mesleği, uçakların first, business ve ekonomi kabinlerinin konforunu alıcısına teslim edilmeden önce test etmek.
10.05.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Richard Branson ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki richard branson haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.