Rezalet

Rezalet

Son dakika rezalet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rezalet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rezalet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rezalet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rezalet gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.065 rezalet haberi bulunmuştur. Tüm rezalet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristana izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristana izin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mehmetçik ile İftar programında konuştu. "Sınırlarımızda bir teröristan kurulmasına müsaade etmeyeceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, güçlü ordu vurgusu yaptı ve "Güçlü bir orduya sahip olmak bizim için tercihten öte bir mecrubiyettir. " açıklamasında bulundu.
18.03.2024 Gündem
MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı! Bahçeli: DEM'lenmiş siyasiler gibi olamayız
MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı! Bahçeli: DEM'lenmiş siyasiler gibi olamayız MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ülkümüzden dönersek, yeni yüzyıla Türkiye'nin damgasını vurmazsak, bölücü teröristlere taviz verirsek gök girsin, kızıl çıksın" dedi.
17.03.2024 Gündem
Beşiktaş'a olay gönderme! Galatasaray'ın paylaşımı ortalığı karıştırdı
Beşiktaş'a olay gönderme! Galatasaray'ın paylaşımı ortalığı karıştırdı Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, derbinin ardından Galatasaray'ın sosyal medya hesabından yaptığı sarı-lacivert salıncaklı Kartal paylaşımına tepki gösterdi. Arat, sarı-kırmızılı yöneticilere, "Bu rezalet nedir? Sabrımızı zorlamayın. Bedelini ağır ödersiniz" diyerek tepkisini ortaya koydu.
3.03.2024 Futbol
Avukattan rezalet! 9 yıl boyunca müvekkilinin nafakasını ödememiş
Avukattan rezalet! 9 yıl boyunca müvekkilinin nafakasını ödememiş Ankara'da, müvekkili emekli hemşire Ayşe Ç.'nin 2 çocuğu için eski eşinin ödediği 400 lira nafakayı 9 yıl boyunca aldığı suçlamasıyla avukat Hasan C.'ye, 'hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma' suçundan dava açıldı. Avukata, pişman olması ve sabıkası bulunmaması indirim nedeni sayılarak 9 ay 10 gün hapis ve 8 bin 320 lira adli para cezası verilip, hükmün açıklanması geri bırakıldı.
2.03.2024 Gündem
Ali Koç bu işi yapamıyor! Rezalet çıktı, olay sözler: Cami avlusuna terk edilen bebek gibi
Ali Koç bu işi yapamıyor! Rezalet çıktı, olay sözler: Cami avlusuna terk edilen bebek gibi UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu maçında temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda Danimarka ekibi Nordsjaelland'a 6-1 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler, Avrupa kupaları tarihinin en ağır üçüncü yenilgisini aldı. Maç sonu Ali Koç yönetimi ve İsmail Kartal eleştirilerin hedefi oldu. İşte detaylar...
1.12.2023 Fenerbahçe
Sınıfta öğretmenden rezalet: Hocam dedikçe vuracağım
Sınıfta öğretmenden rezalet: Hocam dedikçe vuracağım Beylikdüzü’nde bir lise öğrencisi sınıfta gürültü yaptığı gerekçesiyle edebiyat öğretmeni tarafından kitapla dövüldü. Öğrenci dayak esnasında “hocam” diye bağırırken, öğretmeni ise “hocam dedikçe vuracağım” demesi şoke etti. Olay sınıfta bulunan öğrencinin cep telefonu kamerasına yansıdı. Öğretmen hakkında Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
8.11.2023 Yaşam
Türkiye'de bir ilk! Oto hırsızlarının korkulu rüyası olacak: 10 dakikada çalıntı araç belirlenecek
Türkiye'de bir ilk! Oto hırsızlarının korkulu rüyası olacak: 10 dakikada çalıntı araç belirlenecek Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği tarafından Türkiye’de ilk olduğu belirtilen 'Araç İnceleme Atölyesi' kuruldu. Aracın çalıntı olup olmadığını 10 dakikada tespit ettiklerini belirten Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Şenol Mavi, “Burası oto hırsızlık farelerinin korkulu rüyası olacak” dedi.
4.10.2023 Gündem
Kahve dükkanlarındaki rezalet ortaya çıktı! Filtre kahveyi, bone ve kadın çorabıyla demliyorlar
Kahve dükkanlarındaki rezalet ortaya çıktı! Filtre kahveyi, bone ve kadın çorabıyla demliyorlar Kahve tüketimi Türkiye'de son yıllarda arttı. Yapılan denetimlerde kahve dükkanlarındaki sağlıksız ortamlar da ortaya çıktı. Konya'da Doç. Dr. Ceyhun Can Özcan, sahadaki gözlemlerinde bazı işletmelerde kahvelerin, sağlıksız ortamlarda demlendiğini tespit ettiklerini söyleyerek, ''Filtre kağıdı kullanmak yerine, özellikle saç bonesiyle, kadın çorabıyla, maliyetleri düşürmek adına kahve demlemesi yapabiliyorlar. İçinde plastik barındıran ve sıcak suyla temas ettiğinde çözülen, kanserojen madde olan plastik içeren malzemeler kullanıyorlar'' dedi.
4.10.2023 Gündem
Canlı yayında rezalet! Muhabiri böyle taciz etti
Canlı yayında rezalet! Muhabiri böyle taciz etti İspanya’nın başkenti Madrid'de canlı yayın sırasında kadın bir televizyon muhabirini eliyle taciz eden adam polis ekipleri tarafından tutuklandı.
13.09.2023 Dünya
Avusturya Konsolosluğu’ndan depremzede akademisyene skandal vize reddi! 'Ret gerekçesi çok ayıp'
Avusturya Konsolosluğu’ndan depremzede akademisyene skandal vize reddi! 'Ret gerekçesi çok ayıp' Depremde ailesinden yedi kişiyi kaybeden akademisyen Yusuf Karlı, annesine vize alamadı. Avusturya Innsbruck Üniversitesi’nde kuantum fiziği üzerine doktora çalışmasını ve araştırmalarını sürdüren Yusuf Karlı, gerekçe olarak, “Dul kalmışsın, evini kaybetmişsin, geri dönmeyebilirsin” dediklerini iddia ettti.
24.08.2023 Gündem
9 yaşındaki Yelkan'ın ölümünde taksitli para cezası! Aile karara isyan etti
9 yaşındaki Yelkan'ın ölümünde taksitli para cezası! Aile karara isyan etti Antalya'nın Kemer ilçesinde geçen yıl trafik kazasında bisikletli Yelkan Göktuğ Demirsöz'e (9) aracıyla çarparak ölümüne neden olan Mustafa Nagnalo 'basit taksirle ölüme neden olma' suçundan 'takdiri indirim' uygulanarak 1 yıl 8 ay hapse çarptırıldı. Bu ceza 12 bin 100 liraya çevrildi. Gerekçeli kararda, cezanın 24 ay eşit taksitle tahsil edilebileceği belirtildi. Karara tepki gösteren Demirsöz ailesi, imza platformu 'change.org'da 'Yelkan için adalet istiyoruz' adı altında kampanya başlattı. Baba Mert Demirsöz, "Çocuğumuzun kanı da canı da satılık değil. Adalet istiyoruz" dedi.
29.07.2023 Gündem
Wagner lideri Prigojin: Belarus ordusunu dünyanın en iyi ikinci ordusu yapacağız
Wagner lideri Prigojin: Belarus ordusunu dünyanın en iyi ikinci ordusu yapacağız Rusya’da başlattığı isyanın ardından Belarus’a gelen Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin, paralı askerlere yaptığı hitabında, “Bir süre Belarus’ta olacağız. Eminim ki bu süre zarfında Belarus ordusunu dünyanın en iyi ikinci ordusu yapacağız” diye konuştu.
19.07.2023 Dünya
Rezalet görüntüler ortaya çıktı Finlandiya'yı şoka soktu! Ülkenin müstakbel liderinden skandal görüntüler...
Rezalet görüntüler ortaya çıktı Finlandiya'yı şoka soktu! Ülkenin müstakbel liderinden skandal görüntüler... İskandinav ülkesi Finlandiya yeni bir skandalla dünya gündemine oturdu. Çekici ve güzel eski başbakan Sanna Marin'in barda olay olan görüntülerini yeni yeni unutan Finlandiya'da bu sefer bambaşka bir olay patlak verdi. Muhalefetin önemli isimlerinden solcu vekilin yıllar önce çekilmiş kareleri dünya basınında ses getirdi.
6.07.2023 Dünya
Psikologdan online taciz! Rezalet mesajlarda ortaya çıktı: Seansta tahrik oldum
Psikologdan online taciz! Rezalet mesajlarda ortaya çıktı: Seansta tahrik oldum Hatice B., kişisel problemleriyle ilgili olarak tedavi gördüğü psikolog Mustafa Özay’ın online seans sırasında kendisini taciz ettiğini iddia ederek şikâyetçi oldu. Cinsel taciz suçlamasıyla yargılanan Mustafa Özay, 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
29.06.2023 Yaşam
Dünyaca ünlü üniversitede skandal büyüyor! Bebek cesetleri, kafatası, beyin, deri ve kemikler...
Dünyaca ünlü üniversitede skandal büyüyor! Bebek cesetleri, kafatası, beyin, deri ve kemikler... Dünyaca ünlü Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeki skandal büyümeye devam ediyor. Harvard Tıp Fakültesi morg müdürü ile birlikte 3 kişinin, tıbbi inceleme ve araştırma yapmak üzere bağışlanan kadavra parçalarını çalıp sattığı ortaya çıktı. Kadavra parçalarını kimlerin aldığı merak ediliyordu. Yapılan araştırma, ürkütücü bir gerçeği ortaya çıkardı.
16.06.2023 Dünya
İdamını bekleyen en mutlu mahkum! İşlemediği bir suç yüzünden infaz edildi yıllar sonra aklandı...
İdamını bekleyen en mutlu mahkum! İşlemediği bir suç yüzünden infaz edildi yıllar sonra aklandı... ABD'nin Colorado eyaletinde 15 Ağustos 1936 yılında meydana gelen olay ülkede gündem olmuştu. 15 yaşındaki Dorothy Drain'in ölü bulunması şehri ayağa kaldırmıştı. Yerel yetkililer suçluyu bulmak için çabalarken bölgede gezinen Joe Arridy gözaltına alındı. Hızla mahkemeye çıkarılan ve idam cezası alınan Arridy hakkındaki bir gerçek görmezden gelindi. İdamını bekleyen 'en mutlu mahkum' olarak kayıtlara geçen Arridy'nin aklanması yıllar aldı.
15.06.2023 Dünya
Turistlerin rüya tatili kabusa döndü! Dehşete düşüren görüntülere kameraya takıldı...
Turistlerin rüya tatili kabusa döndü! Dehşete düşüren görüntülere kameraya takıldı... Rüya gibi bir tatil yaşamak için Güney Amerika ülkesi Kolombiya'ya giden turistler hayatlarının şokunu yaşadı. Medellin kentinde saldırıya uğrayan bir turist o anların görüntülerini sosyal medya hesabından yayınladı. Kameraya yansıyan o anlarda arkadan gizlice yaklaşan iki kişinin hem adamı hem de yanındaki kadını döverek gasp ettiği görüldü.
6.06.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremzedeye hakaret dibin dibidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremzedeye hakaret dibin dibidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas Hükümet Meydanı'nda halka sesleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tur desteği için "Türk dünyasına gayretlerimizi yakından bilen Sinan Bey'in kararının hayırlı olmasının diliyorum" ifadelerini kullandı. Öte yandan muhalefeti depremzedelere hakaret konusunda eleştiren Erdoğan, "Depremzedelerimize hakareti, dibin dibi olarak görüyoruz" dedi.
23.05.2023 Gündem
Mete Kalkavan düdüğü erken çaldı Ankaragücü'nün buz gibi golü iptal edildi
Mete Kalkavan düdüğü erken çaldı Ankaragücü'nün buz gibi golü iptal edildi Süper Lig'in 35.haftasında oynanan Ümraniyespor-Ankaragücü maçında inanılmaz bir pozisyon oldu. Mücadelenin hakemi Mete Kalkavan konuk ekibin net golünü iptal ederken, Sarı Lacivertli kulübün 'Rezalet' paylaşımı ise büyük dikkat çekti.
21.05.2023 MKE Ankaragücü
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Muharrem İnce yorumu: Yine FETÖ ve Bay Kemal kaset iş birliği
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Muharrem İnce yorumu: Yine FETÖ ve Bay Kemal kaset iş birliği İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesine ilişkin “Yine FETÖ ve Bay Kemal kaset iş birliği” dedi.
11.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kızılay çadır satışına giremez, bu beni üzdü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kızılay çadır satışına giremez, bu beni üzdü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimi öncesi gençlerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Meydanlar zaten konuşuyor. Anketlere falan pek inanmam. Meydanların dili neyse bizim için çok önemli." dedi. Erdoğan, Kızılay'ın çadır satışıyla da ilgili olarak, "Kızılay böyle bir çadır satma fiiline işine giremez ve süratle de tabii bu yanlışı düzeltmesi gerekir" açıklamasında bulundu.
11.05.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: 14 Mayıs tarihimizin en kritik seçimi
MHP lideri Bahçeli: 14 Mayıs tarihimizin en kritik seçimi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tokat’ta "14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende” temalı mitingde konuştu. Bahçeli, "14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende" mitinginde konuşuyor. Bahçeli, '14 Mayıs tarihimizin en kritik seçimi, ya Türkiye kazanacak ya da zillet kazançlı çıkacaktır.' dedi.
11.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kira ve çarşı pazardaki fiyat artışlarını da biz yoluna koyarız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kira ve çarşı pazardaki fiyat artışlarını da biz yoluna koyarız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırklareli Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingte önemli açıklamalarda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Erdoğan "Öyle bay bay Kemal gibi Londra'daki tefecilerden para dilenmeyeceğiz, ülkemizin ekonomisini IMF komiserlerine teslim etmeyeceğiz." dedi
8.05.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: 14 Mayıs, Türkiye için bir dönüm noktasıdır
MHP lideri Bahçeli: 14 Mayıs, Türkiye için bir dönüm noktasıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Çorum'da 'Aziz Milletim Sıra Sende' mitinginde konuştu.. Bahçeli, '14 Mayıs, Türkiye için bir dönüm noktasıdır.' dedi.
5.05.2023 Gündem
Hastanede rezalet anları!  2 hemşireye tekmeli, yumruklu saldırı
Hastanede rezalet anları! 2 hemşireye tekmeli, yumruklu saldırı Şanlıurfa'daki Ceylanpınar Devlet Hastanesi'nde görevli 2 hemşire, hasta yakınlarının saldırısına uğradı. Tekmeli, yumruklu saldırı kameraya da yansıdı.
25.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rezalet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rezalet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.