Revizyon

Revizyon

Son dakika revizyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan revizyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını revizyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Revizyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan revizyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.044 revizyon haberi bulunmuştur. Tüm revizyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Danıştay kararını açıkladı! Kındılçeşme'deki plan revizyonunda gelişme var
Danıştay kararını açıkladı! Kındılçeşme'deki plan revizyonunda gelişme var Antalya'nın Kemer ilçesinde Beydağları Sahil Milli Park alanı içerisindeki Kındılçeşme'de bungalov ve villa gibi inşaatları içeren projeye izin veren plan revizyonu, Danıştay tarafından kesin olarak iptal edildiği açıklandı.
24.04.2024 Gündem
Omurga cerrahları İstanbul’daki sempozyumda buluştu
Omurga cerrahları İstanbul’daki sempozyumda buluştu Türkiye’nin dört bir yanındaki omurga cerrahları ‘Omurga Cerrahisinde Komplikasyonlar ve Önleme Yöntemleri’ başlıklı sempozyumda bir araya geldi.
19.03.2024 Sağlık
Milyonlarca liralık alelacele ihaleler yüzlerce site sakinini isyan ettirdi! Milyonlar havada uçuştu
Milyonlarca liralık alelacele ihaleler yüzlerce site sakinini isyan ettirdi! Milyonlar havada uçuştu İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, görev süresi dolan site yönetiminin alelacele habersiz yaptığı ileri sürülen 4,5 milyonluk asansör bakım ihalesi ve 11 milyonluk dış cephe boya ihalesi, site sakinlerini çileden çıkardı. Yüzlerce site sakini durumu protesto ederken, yangından mal kaçırırcasına yapıldığı söylenen ihaleler yargıya taşındı.
22.02.2024 Gündem
Estetik uzmanı uyardı: Buruna dolgu veya askı gerçek burun ameliyatı yerini tutmaz
Estetik uzmanı uyardı: Buruna dolgu veya askı gerçek burun ameliyatı yerini tutmaz Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Tekin Şimşek, buruna dolgu veya askı gibi minimal invaziv işlemlerin gerçek bir burun ameliyatının yerini tutmayacağını söyledi.
3.01.2024 Sağlık
AK Parti'de aday mesaisi! Ömer Çelik: Şu ana kadar 15 ilde çalışmalar tamamlandı
AK Parti'de aday mesaisi! Ömer Çelik: Şu ana kadar 15 ilde çalışmalar tamamlandı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yerel seçim çalışmalarına dair açıklama yaptı. Çelik, "Aday belirleme süreci devam ediyor. Şu ana kadar 15 ilde çalışmalar tamamlandı" ifadelerini kullandı.
21.12.2023 Gündem
Borsa yatırımcısına sert uyarı yapıldı
Borsa yatırımcısına sert uyarı yapıldı Borsa son günlerde sert hareketlere sahne oluyor. Çarşamba günü sert düşüş gösteren ve 7500 puan seviyelerine inen borsa perşembe ve cuma günleri önemli ölçüde yükseldi. Peki faiz kararı öncesinde borsa haftaya nasıl başlar? İşte detaylar...
18.12.2023 Ekonomi
Batshuayi'ye güle güle! Dzeko'nun yanına dünya yıldızı golcü geliyor
Batshuayi'ye güle güle! Dzeko'nun yanına dünya yıldızı golcü geliyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, devre arası transfer döneminde santrfor bölgesinde revizyon yapacak. Michy Batshuayi ile sıkıntı yaşayan sarı-lacivertliler, Belçikalı oyuncuyu satacak. Batshuayi'ye veda edecek olan yönetim, yerine dünyaca ünlü bir yıldızı transfer edecek. İşte flaş gelişmelerin detayları...
21.10.2023 Fenerbahçe
Maaşlarda yeni dönem nasıl olacak? Detaylar açıklandı
Maaşlarda yeni dönem nasıl olacak? Detaylar açıklandı Dün ekonomi yönetimi çarşamba günü açıklanan OVP’ye ilişkin konuştu. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ‘Bundan sonra ücret düzenlemeleri hedef enflasyona göre yapılacak’ dedi. Peki bu maaşlara nasıl yansıyacak? Memur ve emekli zammında artış olur mu? İşte detaylar...
8.09.2023 Ekonomi
3-0 sonrası 11 ayrılık bombası! İsmail Kartal'dan dev revizyon, isimler belli oldu
3-0 sonrası 11 ayrılık bombası! İsmail Kartal'dan dev revizyon, isimler belli oldu Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de takımdan ayrılacak isimler de merak konusu oldu. Konferans Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe, deplasmanda Maribor'u 3-0 ile geçerek adını bir üst tura yazdırdı. Bu galibiyet sonrası İsmail Kartal açıkladı. İşte takımdan ayrılacak futbolcular...
18.08.2023 Fenerbahçe
Merkez Bankası gelecek için rotayı çizdi! Tam not aldı
Merkez Bankası gelecek için rotayı çizdi! Tam not aldı Merkez Bankası’nın yeni Başkanı Hafize Gaye Erkan, fiyat istikrarını sağlamada kararlı olduklarını, faiz artırımının yanı sıra parasal ve miktarsal sıkılaştırma araçlarını kullanacaklarını söyledi. İşte Merkez Bankası Başkanı Erkan'ın açıklamalarından dikkat çeken detaylar...
28.07.2023 Ekonomi
Merkez Bankası Başkanı Erkan: Yıl sonu enflasyonu tek haneye inecek
Merkez Bankası Başkanı Erkan: Yıl sonu enflasyonu tek haneye inecek Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan, Enflasyon Raporu 2023-III'ün tanıtımı amacıyla düzenlenen bilgilendirme toplantısında sunum yaptı. Erkan "Enflasyonun 2023 yıl sonunda %58,0 olarak gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz. Enflasyonun 2024 yıl sonunda %33,0 olarak gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz. Enflasyonun 2025 yıl sonunda %15,0 olarak gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz" dedi.
27.07.2023 Ekonomi
İstanbul'da taksi ücretlerine zam mı geldi? Yetkili isim açıkladı
İstanbul'da taksi ücretlerine zam mı geldi? Yetkili isim açıkladı İstanbul’da ticari taksilere zam geldiğine yönelik sosyal medyada ortaya atılan iddia asılsız çıktı. Bazı fırsatçı taksiciler, taksimetreye zam gelmiş gibi indi-bindi ücreti belirlemeye başladı. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Yazı İşleri Müdürü Adem Coşkunyürek “Taksimetreye zam gelmedi, asparagas haberler bunlar. İBB’de alt komisyonda toplantı yapıldı” dedi.
21.07.2023 Ekonomi
Meclis Başkanı Şentop: Kılıçdaroğlu çok ciddi bir politik tez değişikliği içerisinde
Meclis Başkanı Şentop: Kılıçdaroğlu çok ciddi bir politik tez değişikliği içerisinde TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tuzla'da Eğitim-Bir-Sen'e üye öğretmenlerle bir araya geldi. Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Şentop, "Biliyorsunuz Kılıçdaroğlu'nun 2 propaganda çerçevesi var. Bir 14 Mayıs'tan önce bir Kılıçdaroğlu var. Bir de 14 Mayıs'ı gördükten sonraki Kılıçdaroğlu var. Çok ciddi bir politik tez değişikliği içerisinde" dedi.
26.05.2023 Gündem
Fenerbahçe'de tarihi değişim! Hepsi gönderiliyor...
Fenerbahçe'de tarihi değişim! Hepsi gönderiliyor... Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yolunda kritik bir kayıp yaşayan Fenerbahçe, buna karşın yeni sezonun kadro planlaması için mesaisini yoğun bir şekilde sürdürüyor. Birçok isimle transfer görüşmesi yapan ve kadroda düşünmediği isimlerle yollarını ayırmayı planlayan sarı-lacivertliler, bir mevkideki tüm oyuncularına veda edecek. Fenerbahçe'de yaşanacak bu tarihi revizyon sonrası transferde de çalışmaların hız kazanacağı belirtildi. İşte tüm yaşananlar...
11.05.2023 Fenerbahçe
Bakan Kurum: Bu dönüşüm, dünya tarihinin en büyük şehircilik hamlesidir
Bakan Kurum: Bu dönüşüm, dünya tarihinin en büyük şehircilik hamlesidir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Bu dönüşüm, dünya tarihinin en büyük şehircilik hamlesidir. Ve bu dönüşümü siz başlattınız, milletimiz başlattı, Tuzla başlattı, liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başlattı’’ dedi.
4.05.2023 Ekonomi
6 yaşındaki kıza istismar skandalı! TBMM’den 323 sayfalık 'çocuk istismarı' raporu
6 yaşındaki kıza istismar skandalı! TBMM’den 323 sayfalık 'çocuk istismarı' raporu Çocuk istismarının panzehirinin “okullaşma” olduğuna dikkat çekilen raporda çocukları damgalamadan “Risk Haritası” çıkarılması tavsiye edildi. Öneriler arasında, mükerrer suç işleyen çocukların ailelerine yaptırım uygulanması da yer aldı.
4.05.2023 Gündem
İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı
İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı.
1.03.2023 Gündem
TOKİ Başkanı Bulut: Bütün illerimizde potansiyel rezerv konut alanları belirlenmiş durumda
TOKİ Başkanı Bulut: Bütün illerimizde potansiyel rezerv konut alanları belirlenmiş durumda TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde açıklamalarda bulundu. Bulut, "Yer seçiminde bizi daha güvenli alanlara yönelten işlemden başladık. Bu alanda 10-11 ili etkileyen alanda 133 bin konutumuz vardı. Konutumuzda herhangi bir yıkılma meydana gelmedi, hasar alan binalarımız oldu can ve mal kaybı olmadı." dedi.
22.02.2023 Ekonomi
Jayden Oosterwolde Konyaspor maçında ilk 11'de olacak
Jayden Oosterwolde Konyaspor maçında ilk 11'de olacak Fenerbahçe'nin yeni transferi sol bek Jayden Oosterwolde'nin Jorge Jesus'un kararıyla Konyaspor maçında ilk 11'de başlayacağı öğrenildi.
5.02.2023 Fenerbahçe
Doktorlar görünce inanamadı! Karnından ve bacağından çıkardılar
Doktorlar görünce inanamadı! Karnından ve bacağından çıkardılar Yıllarca ağrılarından rahatsız olan 74 yaşındaki Ömer Demir, geçirdiği iki kalça protezi operasyonu sonrası doktorların gerekli bulmasına rağmen yeniden ameliyat olmak istemeyince kalçasındaki protez vücudunda hareket etmeye başladı. Baş kısmı karnından diğer parçası bacağından çıkarılan protezle ilgili konuşan Demir, "Neredeyse karnına girecek’ dediler, benim tuhafıma gitti. Protez buradan çıksa gelip karnıma girse farkında olmam mı dedim, ameliyat olmadım. Şu an Allah’a şükür, yürüyorum, ameliyat olduğum bacağımda hiç sorun yok, doktorlarıma güveniyorum” dedi.
19.01.2023 Yaşam
Atlantik'i geçen ilk Türk kadın Başak Mireli: Çok gururluyum
Atlantik'i geçen ilk Türk kadın Başak Mireli: Çok gururluyum Deniz tutkusu nedeniyle 20 yıllık kariyerinden vazgeçen Başak Mireli, Atlantik Okyanusu'nu yelkenli tekneyle tek başına geçen ilk Türk kadın oldu. 24 günde tamamladığı yolculuğunu ve duygularını DHA’ya anlatan Mireli, “Parkur Yeşil Burun Adaları’ndan başladı ve Karayip Adaları’na ulaştım. Güney’e inerek yay çizdiğim için 2 bin 345 mil yaptım. Düşündüğüm kadar kolay olmadı. Biraz da stresliydi. Ama günün sonunda mutlu sonla bittiği için çok gururluyum” dedi.
18.01.2023 Yaşam
Estetiği kabusla biten kadın gerçeği öğrenince dehşete düştü! Eski eşin sahte doktor tuzağı böyle ortaya çıktı
Estetiği kabusla biten kadın gerçeği öğrenince dehşete düştü! Eski eşin sahte doktor tuzağı böyle ortaya çıktı İstanbul’da yaşanan sahte estetisyen olayının her detayı skandallarla dolu. Göğüs estetiği yaptırmak isteyen İranlı Neda Farzadıfar’ın başına gelmeyen kalmadı. Sağlığından olan kadının, anlattıkları bu kadar da olmaz dedirtti. Operasyonu gerçekleştiren doktor ile ilgili ortaya çıkanlar ise skandalı bambaşka bir boyuta taşıdı. Hayatını kabusa çeviren olaydan sonra ilgili kurum hakkında suç duyurusunda bulunan Farzadıfar’ın söylediğine göre ise eski eşi kendisini resmen dolandırdı. İşte içerisinde eş tarafından dolandırılma, sahte doktor ve merdiven altı sağlık kurumu olan haberin ilginç detayları...
24.12.2022 Yaşam
Merkez Bankası'ndan flaş açıklama geldi!
Merkez Bankası'ndan flaş açıklama geldi! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), cari işlemler hesabının eylülde 2 milyar 966 milyon dolar açık kaydettiğini duyurdu.
11.11.2022 Ekonomi
Bakan Ersoy: 50 milyon turist hedefimizi yukarı doğru revize ederiz
Bakan Ersoy: 50 milyon turist hedefimizi yukarı doğru revize ederiz Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Erzincan’da katıldığı ‘2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ programında yaptığı konuşmada, "Ekim ayı genelinde Türkiye turizminin en iyi yıl oldu. 2019'dan çok daha fazla yolcu ağırlama şansı yakaladık. Kasım ve aralık ayları da bu şekilde geçerse biz 50 milyon turist hedefimizi tekrar yukarı doğru revize ederiz, diye düşünüyorum" dedi.
31.10.2022 Ekonomi
Fenerbahçe'de flaş gelişme! AEK Larnaca maçında 3 yıldız kadroda yok
Fenerbahçe'de flaş gelişme! AEK Larnaca maçında 3 yıldız kadroda yok UEFA Avrupa Ligi'nde AEK Larnaca maçına çıkmaya hazırlanan 4 puanlı Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Joshua King ve Luan Peres forma giyemeyecek.
5.10.2022 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Revizyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki revizyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.