Restorant

Restorant

Son dakika restorant haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan restorant ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını restorant haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Restorant

haberleri sayfasında son dakika yaşanan restorant gelişmeleri de dahil olmak üzere 171 restorant haberi bulunmuştur. Tüm restorant haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş Yıldız Parkı'nda bulunan Çadır Köşkü'nde yangın
Beşiktaş Yıldız Parkı'nda bulunan Çadır Köşkü'nde yangın İstanbul'da Yıldız Korusu içinde yer alan bir köşkte yangın çıktı. Tarihi binadaki yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.
28.07.2023 Yaşam
Restorantta çıkan yangın, paniğe neden oldu
Restorantta çıkan yangın, paniğe neden oldu Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir restorantın çatı katında çıkan yangın, paniğe neden oldu. 
26.04.2022 Yaşam
Baba dizisi nerede çekiliyor, Ödemiş hangi ilde? Reşat Paşa Konağı nerede?
Baba dizisi nerede çekiliyor, Ödemiş hangi ilde? Reşat Paşa Konağı nerede? Baba dizisi bu akşam izleyiciyle buluşuyor. İlk bölümü ile Show TV ekranlarında olacak dizinin oyuncu, kadrosundan konusuna çekildiği yere kadar detaylar sorgulanmaya başlandı. Bir Anadolu hikayesi sloganıyla yayın hayatına başlayacak Baba dizisi nerede çekiliyor, Reşat Paşa Konağı nerede?
15.02.2022 Televizyon
Burcu Esmersoy ve sevgilisi ilk kez el ele görüntülendi!
Burcu Esmersoy ve sevgilisi ilk kez el ele görüntülendi! Sunucu Burcu Esmersoy ve yazılımcı sevgilisi Nazım Akmandil önceki akşam Etiler'de bir restorant çıkışı görüntülendi.
26.12.2021 Magazin
Beyoğlu'nda restorana silahlı saldırı: 1'i ağır 5 yaralı
Beyoğlu'nda restorana silahlı saldırı: 1'i ağır 5 yaralı Beyoğlu'nda bir restorantta yemek yiyen 4 kişi iddiaya göre aralarında husumet bulunan kişi ya da kişiler tarafından restorant çıkışı silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda 1'i ağır 5 kişi yaralanırken saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişiler olay yerine geldikleri otomobille olay yerinden kaçtı.
23.10.2021 Yaşam
Masterchef Danilo Şef kimdir? Şef Danilo Zanna kaç yaşında? Masterchef Danilo Zanna nereli, eşi kim?
Masterchef Danilo Şef kimdir? Şef Danilo Zanna kaç yaşında? Masterchef Danilo Zanna nereli, eşi kim? Masterchef'ye yeni sezon heyecanı yaşanıyor. Sevilen yarışma programlarından Masterchef başlıyor. Yemek savaşlarının yaşanacağı Masterchef'in yeni sezonda en çok merak edilen isimlerin başında İtalyan Şef Danilo Zanna geliyor. Peki, Masterchef Danilo Şef kimdir? Şef Danilo Zanna kaç yaşında? Masterchef Danilo Zanna nereli, eşi kim? İşte Masterchef Danilo Zanna hayatı ve kariyeri
26.06.2021 Gündem
1 Haziran sonrası normalleşme planı nasıl olacak, sokağa çıkma yasağı kalkacak mı? Yeni normalleşme adımları merak ediliyor!
1 Haziran sonrası normalleşme planı nasıl olacak, sokağa çıkma yasağı kalkacak mı? Yeni normalleşme adımları merak ediliyor! Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında uygulanan tedbirlerin kademeli olarak azaltılması bekleniyor. Tedbirlerin ardından vaka sayılarının azalması 1 Haziran ile birlikte kısıtlamaların gevşetilmeye başlayacağını gösteriyor. Peki, 1 Haziran sonrası normalleşme nasıl olacak, sokağa çıkma kısıtlamaları devam edecek mi? Yeni normalleşmeyle nereler açılacak, hangi kararlar alınacak.
28.05.2021 Gündem
Toz biberin kilosu 15 TL'den 8 TL'ye düştü
Toz biberin kilosu 15 TL'den 8 TL'ye düştü Türkiye’de biber üretimi açısından 2’inci sırada bulunan Kilis’te, lokanta ile restoranların aktif çalışmaması nedeniyle toz biber fiyatları düştü. Geçen yıl, kilosu 14-15 TL’den toz biber satılırken, bu yıl ise kilosu 8 - 12,50 TL’ye kadar düştü.
26.09.2020 Ekonomi
Masterchef Danilo Şef kimdir, kaç yaşında? Masterchef Danilo Zanna nereli, eşi kim?
Masterchef Danilo Şef kimdir, kaç yaşında? Masterchef Danilo Zanna nereli, eşi kim? Masterchef Türkiye'de 16 yarışmacısıyla yeni sezona başladı. Yarışmacılar bu sezon en iyi yemeği yapmak ve Masterchef jürilerin zorlu sınavından geçmek için kıyasıya mücadele ediyor. MasterChef Türkiye'de bu yıl yine rekabet ve heyecan dolu bir sezon yaşanıyor. Masterchef yarışmacıları kadar yemekler ve jüri üyeleri izleyenler tarafından merak ediliyor. Peki, Masterchef Danilo Şef kimdir? Şef Danilo Zanna kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Danilo Şef hayatı ve kariyeri...
12.12.2020 Gündem
Masterchef ne zaman başlıyor? Masterchef jüri üyeleri kim? Masterchef başlıyor!
Masterchef ne zaman başlıyor? Masterchef jüri üyeleri kim? Masterchef başlıyor! MasterChef Türkiye 3. sezonu başlıyor. MasterChef Türkiye'nin yeni sezon fragmanları yayınlandı. MasterChef jürileri yarışmacıları bu sezonda da terletecek. Heyecanla beklenen yarışmanın başlayacağı tarih, yarışmacıları ve jüri üyeleri internette merak ediliyor. Peki, Masterchef ne zaman başlıyor? Masterchef jüri üyeleri kim? Masterchef jüri üyeleri Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya kimdir? İşte Masterchef yayın tarihi, yarışmacıları ve jüri üyeleri ile ilgili merak edilenler...
15.07.2020 Gündem
'Kafe ve restoranlarda bardağın ağzınıza gelecek yerini silin'
'Kafe ve restoranlarda bardağın ağzınıza gelecek yerini silin' Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, kafe restoranlarda servis edilen içecek ve yiyeceklerden koronavirüs bulaşan kişiler olduğunu söyledi. Prof. Dr. Ceyhan, "Restoran ve kafelerde servisi hazırlayanları görmüyorsunuz. Koronavirüs taşıyan birileri varsa onlar, bardağı kirletebilir ve o şekilde gelebilir size. Çay, kahve içecekseniz, çok emin değilseniz, yanınızda bir kolonyalı mendil ya da dezenfektanla ıslatılmış kağıt mendil ile ağzınıza gelecek yeri silmek gerek" dedi.
21.06.2020 Gündem
Danilo Zanna kimdir? Danilo Zanna kaç yaşında ve nereli? Danilo Şef Survivor'da!
Danilo Zanna kimdir? Danilo Zanna kaç yaşında ve nereli? Danilo Şef Survivor'da! Survivor 2020'nin bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümünde Anlat Bakalım heyecanı yaşanıyor. Survivor yarışmacılarına Anlat Bakalım'da Türkiye'nin ünlü isimleri eşlik ediyor. Survivor Yasin'e Anlat Bakalım'da eşlik eden isim ise Şef Danilo Zanna oldu. Peki, Danilo Zanna kimdir? Danilo Zanna kaç yaşında ve nereli? Danilo Şef'in hayatı hakkında merak edilenler...
17.06.2020 Gündem
Danilo Zanna kimdir? Lezzetin Şarkısı programının sunucusu Şef Danilo Zanna kaç yaşında ve nereli?
Danilo Zanna kimdir? Lezzetin Şarkısı programının sunucusu Şef Danilo Zanna kaç yaşında ve nereli? Geçtiğimiz sezon MasterChef Türkiye'de jüri üyesi olarak yer alan İtalyan Şef Danilo Zanna, Lezzetin Şarkısı programıyla gündeme geliyor. Peki, İtalyan Şef Danilo Zanna kimdir? Danilo Zanna kaç yaşında ve nereli? Danilo Zanna'nın eşi kim? İşte Danilo Şef hakkında merak edilenler…
26.05.2020 Gündem
Konya'da uçak restoran- kafede yangın
Konya'da uçak restoran- kafede yangın Konya’da restoran olarak hizmet veren uçak, çıkan yangında alevlere teslim oldu. Yangın çok sayıda itfaiye ekibinin çalışmasıyla söndürüldü.
9.11.2018 Gündem
Beachler çıldırdı
Beachler çıldırdı Bodrum ve Çeçme’nin cep yakan beach fiyatları bayram tatili nedeniyle iyice arttı. Harcama kotası olarak belirlenen bu ücretler 200 TL’den başlayarak 2.500 TL’ye kadar çıkıyor.
25.08.2018 Arşiv
Garsonluk /Servis yapmak sahnede olmak gibi
Garsonluk /Servis yapmak sahnede olmak gibi Bir süre önce Bodrum’a yerleşen ve iki ay önce veganlara özel yemekler yapan Vegalini’yi açan Zeynep Casallini ve kızı hem kafesinin hikayesini hem de vegan olduktan sonra hayatında neler değiştiğini anlattı...
3.08.2018 Arşiv
Divan’a yerli Siri
Divan’a yerli Siri Divan Grubu ve Arçelik güçlerini birleştirerek ilk Türkçe sesli asistan ‘Asista’yı Divan İstanbul’un 191 odasında hizmete sundu. Apple’ın Siri’si gibi komutla çalışan Asista, perdeleri açıp kapatıyor, odanın sıcaklığını ayarlıyor, trafik ve hava durumunu da kontrol ederek müşteriyi uyarıyor
14.03.2018 Ekonomi
Lukas Podolski dönerci açtı
Lukas Podolski dönerci açtı Galatasaraylı eski futbolcu Lukas Podolski, Almanya'nın Köln kentinde Mangal Restorant sahipleri Metin Dag ve Salih Dag ile birlikte dönerci açtı.
6.01.2018 Almanya
Allah kavuşmalar nasip etsin!
Allah kavuşmalar nasip etsin! Eşi Reza Zarrab’ın davası süren Ebru Gündeş, sahnelere ara vermiyor.
26.12.2017 Magazin
Gazze'de Kim için Korelilere yüzde 80 indirim!
Gazze'de Kim için Korelilere yüzde 80 indirim! Gazze’nin kuzeyinde yer alan Cebalya Mülteci Kampı’ndaki Rabia Restorant, vitrinine Koreli müşterilerine indirim yaptığını ilan eden bir afiş astı.
18.12.2017 Dünya
İskele sancak lezzet durakları
İskele sancak lezzet durakları Mavi Yolculuk rotasındaki irili, ufaklı koylarda yıllar içinde müdavimleri oluşmuş pek çok sahil lokantası var. Yemek yiyeceğiniz restoranlarda, teknenizi iskeleye bağlarken kullanacağınız tonoz için ayrıca bir ücret ödemeniz de gerekmiyor.
11.08.2017 Arşiv
Arkadaşıyla buluştu
Arkadaşıyla buluştu Tarihçi Profesör İlber Ortaylı Kanyon’da objektiflere yansıdı.
5.08.2017 Magazin
Gergin Okan
Gergin Okan Okan Bayülgen, önceki gün Bodrum Gümüşlük’teydi.
23.06.2017 Magazin
Hayatımın romanı
Hayatımın romanı Şarkıcı Ege, ‘İsyan’ adını verdiği yeni albümünü ve aynı adı verdiği ilk kitabının lansmanını aynı anda Zorlu Center Le Baron Restorant’ta yaptı.
13.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Restorant ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki restorant haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.