Resmi Konut

Resmi Konut

Son dakika resmi konut haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan resmi konut ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını resmi konut haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Resmi Konut

haberleri sayfasında son dakika yaşanan resmi konut gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.852 resmi konut haberi bulunmuştur. Tüm resmi konut haberleri aşağıda listelenmiştir.
İskoçya'da Başbakanlık'ta ilk namaz!
İskoçya'da Başbakanlık'ta ilk namaz! Pakistan asıllı Hamza Yusuf İskoçya’nın ilk Müslüman Başbakanı seçildi. Hamza Yusuf resmi Başbakanlık konutunda ailesi ile ilk namazını kıldı.
29.03.2023 Dünya
Malta Cumhurbaşkanı Preca Türkiye'de!
Malta Cumhurbaşkanı Preca Türkiye'de! TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Malta Cumhurbaşkanı Marie-Louise Coleiro Preca ile görüştü.
24.01.2019 Gündem
Çavuşoğlu'ndan Almanya'ya 'silah' tepkisi: Türkiye çaresiz değil
Çavuşoğlu'ndan Almanya'ya 'silah' tepkisi: Türkiye çaresiz değil Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya'nın Türkiye'ye silah satışını durdurmasına tepki gösterdi ve "Türkiye çaresiz değil" dedi
29.09.2021 Gündem
Dışişleri Bakanı'ndan flaş Kıbrıs açıklaması!
Dışişleri Bakanı'ndan flaş Kıbrıs açıklaması! Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: "Artık bundan sonra başka süreçler olacak Kıbrıs'ta. Ömür boyu bu şekilde bu süreç böyle gidemez"
29.09.2021 Gündem
Dışişleri Bakanı'ndan flaş açıklama
Dışişleri Bakanı'ndan flaş açıklama Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu gündeme dair konularla ilgili soruları cevapladı
29.09.2021 Gündem
Brezila Devlet Başkanı, ‘hayaletler yüzünden' saraydan taşındı
Brezila Devlet Başkanı, ‘hayaletler yüzünden' saraydan taşındı Brezilya Devlet Başkanı Michel Temer ve ailesi ‘hayaletler yüzünden' resmi konuttan ayrıldı. Temer, Alvorada Sarayı için, "Kötü bir enerjisi vardı" dedi.
13.03.2017 Dünya
Başbakan TÜSİAD heyetini kabul etti
Başbakan TÜSİAD heyetini kabul etti Başbakan Binali Yıldırım, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu heyetini Resmi Konut'ta kabul etti.
3.03.2017 Ekonomi
Mevlüt Çavuşoğlu'ndan AP'ye rest
Mevlüt Çavuşoğlu'ndan AP'ye rest DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu'nda (AP) PKK'nın sergi açmasına tepki göstererek, "Avrupa Parlamentosu içinde PKK'ya sempati duyan ve PKK'ya destek veren parlamenterler ve siyasi gruplar var. Neden? 'Aynı ideolojiyi savunuyoruz'. Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git dağa. Ne işin var parlamentoda, niye siyaset yapıyorsun?" dedi.
17.06.2021 Dünya
Başbakanlık'ta kritik güvenlik toplantısı
Başbakanlık'ta kritik güvenlik toplantısı Başbakan Yıldırım başkanlığında yapılan güvenlik toplantısına Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ile bakanlar ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan katıldı. Masada Musul ve Rakka operasyonlarının yanı sıra iç güvenlik önlemleri vardı
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım: 20'nin içinde olmamız lazım
Başbakan Yıldırım: 20'nin içinde olmamız lazım Başbakan Binali Yıldırım, Rio 2016 Paralimpik Olimpiyatları'nda madalya alan sporculara, "Nasıl ekonomimiz ilk 20 içindeyse burada da 20'nin içinde olmamız lazım. Bir daha ki hedefinizde bunu unutmayın. 34'üncü sıra iyi bir sıra ama daha yukarılara çıkmak mümkün" dedi.
29.09.2021 Gündem
Başbakanlık Resmi Konut'ta kritik görüşme
Başbakanlık Resmi Konut'ta kritik görüşme Başbakan Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar’ı kabul etti
29.09.2021 Gündem
Davutoğlu neden görevi bıraktığını açıkladı
Davutoğlu neden görevi bıraktığını açıkladı Erdoğan-Davutoğlu görüşmesinin ardından AK Parti'de olağanüstü kongreye gidiliyor. Başbakan Davutoğlu görevi neden bıraktığını ve Cumhurbaşkanı ile aralarında problem olduğu sorularına cevap verdi.
29.09.2021 Gündem
Özgecan’ın ailesiyle görüştü
Özgecan’ın ailesiyle görüştü Başbakan Ahmet Davutoğlu, Mersin’de katledilen Özgecan Aslan’ın babası Mehmet ve annesi Songül Aslan ile bir araya geldi...
29.09.2021 Gündem
Davutoğlu'ndan acil zirve
Davutoğlu'ndan acil zirve Başbakan Davutoğlu, saat 12...
29.09.2021 Gündem
Ankara'da patlama!
Ankara'da patlama! Ankara'da barış mitinginin yapılacağı Ankara Tren Garı kavşağında ard arda iki patlama meydana geldiği bildirildi.Ankara tren garı kavşağında meydana gelen patlamalarda Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun açıklamalarına göre 86 kişi hayatını kaybetti, 186 kişi yarlandı. Bakan Müezzinoğlu, 'kayıplarımızın artmasından korkuyoruz' dedi.
29.09.2021 Gündem
‘Günde 100 kez ölüyoruz’
‘Günde 100 kez ölüyoruz’ Edirne’den Yunanistan’a yürüyen Suriyeli göçmenlerden 3 çocuk annesi Visam’ın isyanı durumu özetliyor: İnsan bir kez ölür, biz günde 100 kere ölüyoruz.
29.09.2021 Gündem
Başbakan- Tusk görüşmesi
Başbakan- Tusk görüşmesi Başbakan Ahmet Davutoğlu AB Konseyi Başkanı Tusk ile ortak basın toplantısında teröre dair açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Güvenlik zirvesi sona erdi!
Güvenlik zirvesi sona erdi! Başbakanlık Resmi Konut’taki zirve yaklaşık 2 saat sürdü. Zirvenin ardından herhangi bir açıklama yapılmadı Dağlıca’daki terörist saldırı ve operasyonla ilgili olarak önümüzdeki saatlerde resmi açıklamanın Genelkurmay Başkanlığı tarafından yazılı olarak yapılacağı bildirildi.
29.09.2021 Gündem
Türkeş'e Başbakanlık korumaları tahsis edildi
Türkeş'e Başbakanlık korumaları tahsis edildi Başbakan Davutoğlu, seçim hükümetinde bakanlık teklifini kabul eden Tuğrul Türkeş'e Başbakanlık korumalarından bir ekip tahsis etti...
29.09.2021 Gündem
O dönem ben başbakan değildim!
O dönem ben başbakan değildim! Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun pazartesi günü Başbakanlık Resmi Konut’ta, iki parti arasında karşılıklı güvenin henüz tesis edilemediğine yönelik örnekler sunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, kendi sorumluluk dönemini anımsattığı öğrenildi...
29.09.2021 Gündem
Gözler kritik görüşmeye çevrildi
Gözler kritik görüşmeye çevrildi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Genel Merkez’den üç araçlık konvoyla hareket ederek Resmi Konut'a geldi. Kritik görüşme başladı
29.09.2021 Gündem
Ala resmi konutu boşaltmıştı
Ala resmi konutu boşaltmıştı İçişleri Bakanlığı, eski İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın bakanlık görevinden ayrılmasından sonra bakanlık resmi konutunu boşalttığını duyurdu...
29.09.2021 Gündem
Türk jetleri PKK ve IŞİD'i bombaladı!
Türk jetleri PKK ve IŞİD'i bombaladı! Diyarbakır'da kalkış yapan ve yaklaşık 20'e yakın F-16 savaş uçağı IŞİD ve PKK mevzilerine bomba yağdırdığı bildirildi...
29.09.2021 Gündem
2.5 saatte 1024 oda
2.5 saatte 1024 oda Beştepe kapılarını basına açtı
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın kapıları açıldı
Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın kapıları açıldı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin kapıları ilk kez basına açıldı. 1-1,5 ay içerisinde vatandaşlar da külliyede misafir edilecek. Aynı uygulama ABD'de de var.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Resmi Konut ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki resmi konut haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.