Yalova Belediyesi’ndeki ’zimmet’ davasında ikinci gün
Yalova Belediyesi’ndeki ’zimmet’ davasında ikinci gün Yalova Belediyesinde Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen zimmet suçu ve resmi belgede sahtecilik soruşturmasında görülen dava ikinci gününde de devam etti. 20 milyon 739 bin 664 lira 80 kuruşluk zimmet soruşturmasında tutuklu Eski eski Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleçin (48) şöförü A.Ş.I. şahit olduğu rüşvet olayı nedeniyle kendisine mobbing uygulandığını ileri sürdü.
3.09.2020 Gündem
Kamuda yeni dönem! Belge istenmeyecek...
Kamuda yeni dönem! Belge istenmeyecek... Vatandaş beyanına güveni esas alan bir kamu yönetimi anlayışının yerleştirilmesi ve hizmet sunumunun hızlandırılması amacıyla Cumhurbaşkanlığı tarafından yürütülen çalışmayla, kamu kurum ve kuruluşlarında bulunan belgeler başvuru sahibinden istenmeyecek ve Dijital Türkiye Platformları üzerinden alınan barkodlu belgeler resmi belge sayılacak.
6.07.2020 Memur
Haberler geldi! İki resmi belge birleştiriliyor...
Haberler geldi! İki resmi belge birleştiriliyor... Çalışanların talepleri karşılık buldu. 1 Ocak 2018 itibarıyla Türkiye çapındaki işletmelerinde muhtasar beyanname ve SGK aylık bildirgesi birleşecek. Proje için pilot bölge olarak Kırşehir seçildi.
24.05.2017 Ekonomi
17 Aralık iddianamesi hazır!
17 Aralık iddianamesi hazır! "17 Aralık soruşturması"ndan ilk iddianamenin yazımı savcı Ekrem Aydıner tarafından tamamlandı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri