Reşat Petek

Reşat Petek

Son dakika Reşat Petek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Reşat Petek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Reşat Petek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Reşat Petek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan reşat petek gelişmeleri de dahil olmak üzere 69 reşat petek haberi bulunmuştur. Tüm reşat petek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şentop: 15 Temmuz Araştırma Komisyonu raporu TBMM Başkanlığına sunulmamıştır
Şentop: 15 Temmuz Araştırma Komisyonu raporu TBMM Başkanlığına sunulmamıştır TBMM Başkanı Mustafa Şentop, '15 Temmuz Araştırma Komisyonu' olarak bilinen Meclis Araştırma Komisyonu tarafından hazırlanan rapora ilişkin, 'İçtüzük hükümlerine uygun olarak tüm süreçleri tamamlanmış bir Meclis Araştırması Komisyonu raporu, TBMM Başkanlığı’na sunulmamıştır" dedi.
18.07.2022 Siyaset
ByLock kurucusu CHP’yi aramış
ByLock kurucusu CHP’yi aramış CHP’li Aksünger, ByLock ile ilgili bir rapor hazırlamalarının ardından bu uygulamanın kurucusu David Keynes’in kendisini ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu defalarca aradığını söyledi. Aksünger “Keynes ya yerli ya yabancı istihbaratçı yahut cemaatçi” dedi
29.09.2021 Gündem
Mücevher kutusu
Mücevher kutusu Perge’den 60’lı yıllarda kaçırılan ve 2010’da İsviçre’de ele geçirildikten sonra 14 Eylül’de ait olduğu topraklara geri dönen Roma Dönemi’ne ait Herakles Lahdi, Antalya Müzesi’nde düzenlenen törenle Turizm Bakanı Kurtulmuş tarafından ziyarete açıldı
24.09.2017 Yaşam
CHP’nin şerhine ‘ihanet’ suçlaması
CHP’nin şerhine ‘ihanet’ suçlaması Meclis FETÖ Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanı, AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, CHP’nin, “Öngörülen, Önlenmeyen ve Sonuçları Kullanılan Kontrollü Darbe” şeklinde yazdığı muhalefet şerhinin başlığının, millete ihanet olduğunu belirterek, “Başlangıçta senaryo söylemlerini reddettiği halde geldiğimiz süreçte FETÖ söylemlerini muhalefet şerhine başlık yapan CHP, nereden talimat alarak fikir değiştirdiğini açıklamalıdır” ifadelerini kullandı...
29.09.2021 Gündem
Tanrıverdi: Bu işin tekniğini CIA gibi örgütler bilir
Tanrıverdi: Bu işin tekniğini CIA gibi örgütler bilir Adalet Platformu, Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER), ASSAM, Üsküdar Üniversitesi, Yeni Yüzyıl Üniversitesi ve Hukukçular Derneği'nce düzenlenen panelde, "15 Temmuz Darbe Davaları" ele alındı.
29.09.2021 Gündem
Genelkurmay Başkanı Akar'dan komisyona yanıt
Genelkurmay Başkanı Akar'dan komisyona yanıt Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimini araştırmak amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu'na yazılı bilgi sundu
29.09.2021 Gündem
Gizlenmek için darbeyi kınamışlar!
Gizlenmek için darbeyi kınamışlar! Darbeyi Araştırma Komisyonu Başkanı Petek, darbe girişiminin bir subayın ihbarı nedeniyle öne çekilerek başarısız olduğunu anlattı. Örgüt hemen “Darbeyi şiddetle kınayan açıklama yapın” talimatı vermiş
29.09.2021 Gündem
Meclis'in darbe girişimi raporu açıklandı
Meclis'in darbe girişimi raporu açıklandı 15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek, taslak raporun detaylarını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
MİT'in darbe girişimi raporu Meclis'te!
MİT'in darbe girişimi raporu Meclis'te! MİT'in 15 Temmuz darbe girişimi raporu Meclis Komisyonu'na ulaştı.
29.09.2021 Gündem
Meclis’e kapsamlı MİT raporu gelecek
Meclis’e kapsamlı MİT raporu gelecek TBMM FETÖ Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek, raporlarının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi, “MİT’ten kapsamlı bir rapor bekliyoruz. Bizim raporumuza da katkı sağlayacak” dedi
29.09.2021 Gündem
Genelkurmay ve MİT'ten yanıt bekleniyor
Genelkurmay ve MİT'ten yanıt bekleniyor 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili Genelkurmay ve MİT'ten bir kez daha bilgi istendi. Darbelerin ve gizli oluşumların siyaset üzerindeki etkilerini araştırmak üzere kurulan komisyon FETÖ ile ilgili kapsamlı raporlar sundu
29.09.2021 Gündem
Reşat Petek: 141 kişiyi dinledik
Reşat Petek: 141 kişiyi dinledik Darbe Komisyonu'nun çalışmalarının tamamlanmasının ardından Komisyon Başkanı Reşat Petek açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem
Bozdağ: Çarpıtmadır
Bozdağ: Çarpıtmadır Adalet Bakanı Bozdağ: "Bu sistemde seçimi kazanan cumhurbaşkanı, en fazla iki dönem görevde kalacak. Bu sistem, siyasette yenilenmeyi, değişimi, dönüşümü, kuşak değişimini de zorunlu hale getirecek. 'Buradan diktatörlük çıkar' demek fevkalede yanlıştır, bu düzenlemeleri çarpıtmadır.
29.09.2021 Gündem
Reşat Petek FETÖ'nün Darbe Girişimi hakkında bilgi verdi
Reşat Petek FETÖ'nün Darbe Girişimi hakkında bilgi verdi TBMM FETÖ'nün Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek, "Asıl niyet insanların bu mukaddes duygularını istismar edip bir darbe hazırlığını yıllar öncesinden başlatmışlar" dedi.
29.09.2021 Gündem
El Bab’da acı gün: 14 şehit 33 yaralı
El Bab’da acı gün: 14 şehit 33 yaralı 120’nci gününe giren Fırat Kalkanı Harekatı’ndan dün ardı ardına haberler geldi. DEAŞ’ın El Bab’daki kalesi şehir hastanesi ele geçirildi. Çatışmalarda önce 4, sonra da 10 askerimizin şehit düştüğü açıklandı. 6’sı ağır 33 de yaralı var. 138 terörist öldürüldü
29.09.2021 Gündem
Marmaris'e 'Gazi' unvanı verilebilir
Marmaris'e 'Gazi' unvanı verilebilir TBMM FETÖ'nün Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu üyeleri, Muğla'nın Marmaris ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrılmasının ardından saldırı düzenlenen otelde incelemelerde bulundu. Komisyon Sözcüsü Satır, Marmaris'in tarihte ve darbe girişimi gecesinde çok önemli bir yeri olduğunu ifade ederek, Marmaris'e de "Gazi" ünvanının verilebileceğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Emniyet müdüründen flaş açıklama: O bombalar aynı
Emniyet müdüründen flaş açıklama: O bombalar aynı Sakarya Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Şanlıurfa Emniyet Müdürü iken, ilde Suriyeli Ebu Haydar'ın evine operasyon yaptıklarını ve evde iki canlı bomba yeleği ile kalaşnikof ve bombalar bulduklarını belirterek, "Ebu Haydar'ın almadığı bombayı başka birilerinin İstanbul'a sevk ettiğini ve bu bombayla İstiklal Caddesi patlamasının olduğunu tespit ettik. Atatürk Havalimanındaki patlamada kullanılan bombalarla, Ebu Haydar'dan ele geçirilen bombaların aynı olduğu, aynı elden hazırlandığı, silahların bile birbirinin benzeri olduğu ortaya çıktı." dedi.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'daki darbeci askerlerin başındaki kişi Tuğgeneral Aydoğdu
İstanbul'daki darbeci askerlerin başındaki kişi Tuğgeneral Aydoğdu İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan, " İstanbul'daki darbeci askerlerin başındaki kişi, Tuğgeneral Özkan Aydoğdu" dedi.
29.09.2021 Gündem
THY'den Darbe Komisyonu'na 'Gülen' açıklaması
THY'den Darbe Komisyonu'na 'Gülen' açıklaması DARBE Komisyonu Başkanı Reşat Petek, Fetullah Gülen'in 1999 yılında ABD'ye kimlerle gittiğini THY'ye sorduklarını anımsatarak "THY'den '21 Mart ya da 22 Mart 1999 tarihinde seyahat ettiği bilgisi var, ancak yolcu listelerine ulaşılamıyor' cevabını aldık" dedi.
29.09.2021 Gündem
Son dakika: Komisyon Başkanı açıkladı! 15 Temmuz'da öyle bir şey olmadı
Son dakika: Komisyon Başkanı açıkladı! 15 Temmuz'da öyle bir şey olmadı TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti milletvekili Reşat Petek 15 Temmuz'da 1. Ordu komutanıyla Erdoğan arasında bir görüşme olmadığını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Türksat Genel Müdürü: Yakalanan darbeciler 'Geziyorduk, yolumuz Türksat'a düştü' diyor
Türksat Genel Müdürü: Yakalanan darbeciler 'Geziyorduk, yolumuz Türksat'a düştü' diyor DARBE Komisyonu'na sunum yapan Türksat Genel Müdürü Cenk Şen, darbecilerin Türksat'a gelerek, yayını kesmeye çalıştıklarını, başaramayınca da dışarıdan 4 sivili çağırdıklarını belirterek, "Siviller Türksat'a girmek istediklerini söylüyorlar. 'Destek için bizi çağırdılar' ifadesinde bulunuyorlar. Şüpheli hareketlerde bulunmaları üzerine emniyet birimindekiler bunları gözaltına alıyor" dedi.
29.09.2021 Gündem
AK Partili Özdağ: Duyduğunuzda yer yerinden oynayacak
AK Partili Özdağ: Duyduğunuzda yer yerinden oynayacak DARBE Komisyonunda AK Partili Selçuk Özdağ, Fetullah Gülen ve Papa görüşmesine kimin aracı olduğunu bildiğini savundu. Özdağ,"Dışişleri Bakanlığı ve Vatikan'dan bunun sorulmasını istiyorum. Hangi parti ile ilişkisi vardır bunu biliyorum. Çok önemli bir isimdir Türkiye'de yer yerinden oynayacaktır" iifadelerini kullandı.
29.09.2021 Gündem
Kandil’e atmadıkları bombayı bize attılar
Kandil’e atmadıkları bombayı bize attılar Darbe Komisyonu ağır hasar gören Özel Harekât’ı ziyaret etti. Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanı Uygar Elmastaşı o geceyi, “Kandil’e atmadıkları bombayı bize attılar” sözleriyle anlattı
29.09.2021 Gündem
Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan, 15 Temmuz'da yaşananları anlattı
Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan, 15 Temmuz'da yaşananları anlattı Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan: Bizim en büyük şansımız, gece saat 01.00, 02.00 gibi olayın bizim lehimize gelişmesi. Bu, karşı tarafın maneviyatını bozdu, direncini kırdı. Askerin içinde bu kadar silahlı adamları varken bizim içimizde de vardı. Eğer bu iş sabah saat 04.00'e, 05.00'e kadar uzasaydı biz de içimizdeki şerefsizler tarafından arkadan vurulacaktık.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün iletişim ağı 'ByLock' sistemini PKK da kullanmış
FETÖ'nün iletişim ağı 'ByLock' sistemini PKK da kullanmış FETÖ'nün Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanı Petek, FETÖ'nün iletişim ağı olarak görülen "ByLock" sistemini PKK'nın da kullandığının ortaya çıktığını belirtti.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Reşat Petek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki reşat petek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.