Reputation

Reputation

Son dakika Reputation haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Reputation ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Reputation haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Reputation

haberleri sayfasında son dakika yaşanan reputation gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 reputation haberi bulunmuştur. Tüm reputation haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mesut Özil kendi takımını kuracağını açıkladı
Mesut Özil kendi takımını kuracağını açıkladı Arsenal'in yıldızı Mesut Özil, eSport işine giriyor. Yıldız futbolcu kendi EASPORTSFIFA takımını kuracağını sosyal medyadan açıkladı.
3.08.2018 İngiltere
Ed Sheeran yılın rekorunu kırdı!
Ed Sheeran yılın rekorunu kırdı! İngiliz şarkı yazarı ve yorumcusu Ed Sheeran, 2017 Mart'ında çıkan "Divide" albümüyle yılın en çok satan şarkıcısı oldu. İkinci sırada Drake yer alırken onu Taylor Swift takip etti.
28.02.2018 Kültür Sanat
Taylor Swift hayal kırıklığı yaşadı!
Taylor Swift hayal kırıklığı yaşadı! Son çıkardığı 'Reputation' albümüyle pek çok rekora imza atan Taylor Swift, bilet satışında hayal kırıklığı yaşadı.
4.01.2018 Kültür Sanat
Taylor Swift modaya uydu!
Taylor Swift modaya uydu! Taylor Swift, Londra'daki 02 Arena'da düzenlenen Capital FM Jingle Bell Ball Festivali'nde harika bir performans sergiledi.
12.12.2017 Kültür Sanat
Taylor yine formunda
Taylor yine formunda Son albümü ‘Reputation’ ile pek çok rekora imza atan Taylor Swift, önceki akşam Jingle Ball 2017 kapsamında Los Angeles’ta sahne aldı.
2.12.2017 Magazin
Taylor Swift yeni bir rekora imza attı!
Taylor Swift yeni bir rekora imza attı! ABD'li şarkıcı Taylor Swift (27) rekor kırmaya doymuyor.
28.11.2017 Magazin
Taylor Swift'i bekleyen büyük tehlike!
Taylor Swift'i bekleyen büyük tehlike! 'Reputation' adlı yeni albümünde rakiplerini hedef alan Taylor Swift, müzik otoritelerini kızdırdı.
21.11.2017 Magazin
Taylor Swift'ten rekor üstüne rekor
Taylor Swift'ten rekor üstüne rekor Taylor Swift’in 2 günde 1 milyona yakın satan son albümü ‘Reputation’ birçok rekora birden imza attı.
15.11.2017 Magazin
Her şey reklam içinmiş!
Her şey reklam içinmiş! Taylor Swift, geçtiğimiz hafta tüm sosyal medya hesaplarındaki paylaşımları silerek şaşkınlık yaratmıştı.
24.08.2017 Magazin
ODTÜ 40 basamak birden yükseldi!
ODTÜ 40 basamak birden yükseldi! ODTÜ en ünlü 60 üniversite arasındaki
29.09.2021 Gündem
ODTÜ'ye büyük onur!
ODTÜ'ye büyük onur! Türkiye'den o listeye giren ilk ve tek Türk üniversitesi...
29.09.2021 Gündem
‘İş dünyasının gençlerden öğreneceği çok şey var’
‘İş dünyasının gençlerden öğreneceği çok şey var’ Güler Sabancı, ‘One Young World’de konuştu...
3.09.2011 Ekonomi
Bankacılık sektörü İtibar Endeksi’nde sınıfta kaldı
Bankacılık sektörü İtibar Endeksi’nde sınıfta kaldı GFK Türkiye’nin yayınladığı endekste bankacılık son sırada yer aldı...
28.08.2011 Ekonomi
Boyner uyardı
Boyner uyardı Sürdürülebilir büyüme için ateşlemekten daha zor süreç gerekiyor
16.02.2011 Ekonomi
Google’da temize çıkma yolları
Google’da temize çıkma yolları Başta ABD olmak üzere, dünyanın pek çok yerinde Google arama sonuçlarının yarattığı ‘online itibar’ konusunda çalışan birçok şirket kuruldu...
14.11.2010 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Reputation ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki reputation haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.