Reklam Panosu

Reklam Panosu

Son dakika reklam panosu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan reklam panosu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını reklam panosu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Reklam Panosu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan reklam panosu gelişmeleri de dahil olmak üzere 74 reklam panosu haberi bulunmuştur. Tüm reklam panosu haberleri aşağıda listelenmiştir.
İş merkezinde yangın! Bayrampaşa yangınında mahsur kalan 9 kişi kurtarıldı
İş merkezinde yangın! Bayrampaşa yangınında mahsur kalan 9 kişi kurtarıldı Bayrampaşa'da 5 katlı iş merkezinin bodrum katında çıkan yangında mahsur kalan 9 işçi kurtarıldı. Yangında müdahale eden 7 itfaiyeci dumandan etkilendi.
2.08.2023 Gündem
Süleyman Soylu Gaziosmanpaşa'da kanaat önderleriyle buluştu
Süleyman Soylu Gaziosmanpaşa'da kanaat önderleriyle buluştu İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, "Tayyip Erdoğan gitsin diyenler kim gelsin diyor? FETÖ. Nereye gelecek FETÖ ? Devletin tekrar başına gelecek. Tam 3 yıldır genel başkan yardımcıları ve CHP bütün bu hazırlıklarını yapıyor. Tek tek Türkiye'yi dolaşıyor. 'Merak etmeyin siz, biz geri getireceğiz.' diye" dedi.
2.05.2023 Gündem
'Malzemeyi bol kullandık' dedi kendini böyle savundu: Allah'ın takdiri
'Malzemeyi bol kullandık' dedi kendini böyle savundu: Allah'ın takdiri Hatay, Antakya’da Fahri Öz İnşaata ait Altınpark Sitesi depremde yerle bir oldu. Binadan geriye sadece -‘Depreme dayanıklı’ reklam panosu kaldı. ‘Malzemeyi bol bol kullandık’ diyen inşaat sahibi Fahri Öz, yıkımla ilgili ‘Allah’ın takdiri yapacak bir şey yok’ dedi.
11.02.2023 Gündem
Türkan Şoray itirafı ile şaşırtan Halil Ergün: Hala heyecanlanıyorum
Türkan Şoray itirafı ile şaşırtan Halil Ergün: Hala heyecanlanıyorum Gemlik Film Festivali’nde bir araya gelen Türkan Şoray ve Halil Ergün, hasret giderdi. Ergün, ‘Sultan’a olan hayranlığını, “Onu hep heyecanla takip ettim ve hâlâ da heyecanlanıyorum” diye anlattı.
27.07.2022 Magazin
Ehliyet yenileme başvurusunda gözden kaçıyor! Araba kullanan herkesi kapsıyor! Sınır yok ama...
Ehliyet yenileme başvurusunda gözden kaçıyor! Araba kullanan herkesi kapsıyor! Sınır yok ama... Ehliyet yenileme sürecinde yapılan başvurularda gözden kaçıyor! Araba kullanan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Ehliyet sahibi olmak veya araç kullanmak için üst yaş sınırı olup olmaması gerektiği tartışılan konular arasında. Sürücü belgesi yenileme ve sağlık raporu konularına özellikle dikkat çekiliyor. Çünkü yapılan muayenelerde araç kullanan ya da kullanacak kişinin asıl problemleri gözden kaçırılıyor. Algı ve dikkat kontrolüne yönelik testin olmaması ve sadece genel muayene yapılmasının önemli bir açık olduğu belirtiliyor. İleri yaştaki sürücüler ne kadar aracı dikkatli kullansalar da konu farklı yönleriyle tartışma yaratıyor.
9.05.2022 Ekonomi
Antalya’da rüzgar kuvvetli esti, dalgalar 15 metreye yükseldi
Antalya’da rüzgar kuvvetli esti, dalgalar 15 metreye yükseldi Meteorolojinin 24 saat süreyle kuvvetli ve şiddetli yağış uyarısında bulunduğu Antalya’da dev dalgalar falezleri dövdü. Dalgalar, zaman zaman 15 metrelik falezlere kadar yükseldi. Bazı vatandaşlar ise deniz kenarına gelerek dev dalgaları izledi.
8.02.2022 Gündem
Yürüyen reklam panoları İstanbul’da
Yürüyen reklam panoları İstanbul’da Pandemiyle insanlar evlerine kapanınca markasını tanıtmak isteyen birçok marka sosyal medyaya yöneldi. Yeni geliştirilen yürüyen reklam panoları ise sosyal medyaya rakip oldu. Renkli panolarla marka ve ürünler İstanbul’un cadde ve sokaklarında gezdirilerek tanıtılıyor.
27.02.2021 Gündem
Şişli'de 3 kilometrelik hırsız polis kovalamacası!
Şişli'de 3 kilometrelik hırsız polis kovalamacası! İstanbul Şişli'de Yunus polisi, Mecidiyeköy'den koşarak kaçan hırsızı peşinden 3 kilometre koşarak Fulya'da yakaladı. Hırsız gözaltına alınırken çalınan telefon sahibine teslim edildi. Polisin hırsızın peşinden koşması ve yakalayıp getirmesi güvenlik kamerasına yansıdı.
1.09.2020 Gündem
10 milyon TL'lik vurgun! Çökertildi...
10 milyon TL'lik vurgun! Çökertildi... AFYONKARAHİSAR'da, kasaplık yaptıklarını söyleyerek paravan şirket kurup, mağdurları yaklaşık 10 milyon TL dolandırdığı belirlenen çete, polisin operasyonuyla çökertildi. Afyonkarahisar merkezli 4 ilde yapılan eş zamanlı baskında gözaltına alınan 13 şüpheliden 7'si mahkemece tutuklandı.
3.03.2020 Gündem
Feci şekilde can verdi!
Feci şekilde can verdi! ŞİŞLİ'de kaldırımda yürüyen bir kişi, reklam panosundan kopan bir parçanın kafasına düşmesi sonucu öldü. Reklam panosu, devrilmemesi için iki vinçle sabitlendi.
7.01.2020 Yaşam
Şişli’de otomobil takla attı! Yaralılar var
Şişli’de otomobil takla attı! Yaralılar var Şişli’de kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu 2 kişi yaralandı.
4.03.2019 Yaşam
Dehşet! Kaldırımda oturan adamın üzerine...
Dehşet! Kaldırımda oturan adamın üzerine... İstanbul Fatih’te kaldırım kenarına oturarak dinlenmek isteyen yaşlı adamın üzerine reklam panosu düştü. O anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
25.12.2018 Yaşam
‘Kalite, bir ahlak felsefesidir’
‘Kalite, bir ahlak felsefesidir’ Başlıktaki söz, Armand V...
11.09.2017 Eğitim
"Küresel iklim değişikliğiyle mücadele için sadece 3 sene kaldı!"
"Küresel iklim değişikliğiyle mücadele için sadece 3 sene kaldı!" Uzmanlar dünyanın küresel iklim değişikliğiyle mücadele edebilmek için gereken adımları atılması için sadece üç senesi olduğunu söylüyor.
29.09.2021 Gündem
Reklam panosu  görünsün diye  ağaçları kestiler
Reklam panosu görünsün diye ağaçları kestiler Mersin’de reklam panosunun görünmesini engellediği gerekçesiyle reklam şirketi çalışanları tarafından 4 ağaç kesildi.
14.07.2017 Yaşam
'Arkadaş tam 12'den vurmuş'
'Arkadaş tam 12'den vurmuş' Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in 2014 yılında rol aldıkları ‘Kardeş Payı’ dizisinde canlandırdıkları tesisatçı kardeşler, reklam yıldızı oldu.
17.02.2017 Magazin
İngiltere’de otobüsler ‘‘Peygamber Efendimizin’’ hadisleriyle süslendi
İngiltere’de otobüsler ‘‘Peygamber Efendimizin’’ hadisleriyle süslendi Rebiyülevvel ayının girmesi ve İslam Peygamberi Muhammed Mustafa’nın (s.a.a) doğum günü münasebetiyle, İngiltere genelinde ki İslami merkezler ve gruplar, birlikte Nebevi barışçıl yaşama kültürünü yaymak için kolları sıvadı
17.06.2021 Dünya
Tülin Şahin'e büyük onur
Tülin Şahin'e büyük onur Ünlü seyahat dergisi Conde Nast Traveller’ın Rus edisyonu, Moskova havaalanında derginin en iyi 25 fotoğrafından oluşan bir sergi açtı.
29.11.2016 Magazin
Baba ve 14 yaşındaki kızı fuhuş operasyonunda tutuklandı
Baba ve 14 yaşındaki kızı fuhuş operasyonunda tutuklandı Adana merkezli 4 ilde fuhuş şebekesine yönelik operasyonda aralarında şebekeyi yönettiği öne sürülen baba ile 14 yaşındaki kızının da bulunduğu 13 şüpheliden 2'si tutuklandı.
22.10.2016 Yaşam
Hayatımız reklam
Hayatımız reklam ABD’den dönen manken Didem Soydan, önceki gün City’s de alışverişteydi...
6.09.2016 Magazin
Sponsor olarak genelev ile anlaştı
Sponsor olarak genelev ile anlaştı Almanya Bundesliga 2. ekiplerinden Sandhausen, gündeme bomba gibi düşen bir sponsorluk anlaşmasına imza attı ve bir genelev ile anlaştı.
3.03.2016 Futbol
Engelli tabelası reklam panosu!
Engelli tabelası reklam panosu! İZMİR Basmane semtindeki Konak Belediyesi hizmet binası önündeki park yerinin engelli araçlarına ait olduğu bölümü gösteren direkteki tabela yerinden sökülüp, çevrede işyerlerinin isimlerinin yazılı olduğu yön tabelası asıldı...
31.10.2015 Yaşam
Times Meydanı’nda barış çağrısı
Times Meydanı’nda barış çağrısı Erivan yönetiminin 1915 olaylarının 100’üncü yıldönümü nedeniyle yürüttüğü kampanyaya karşı kurulan ‘FactCheckArmenia’ internet sitesi, ABD’nin New York kentindeki ünlü Times Meydanı’nda dev bir reklam panosu kiraladı...
5.05.2015 Dünya
E-5'te faciadan dönüldü!
E-5'te faciadan dönüldü! E-5 Karayolu Mecidiyeköy mevki Edirne istikametinde yol kenarındaki dev reklam panosu şiddetli rüzgar nedeniyle yola devrildi.
10.04.2015 Yaşam
Reklam panosundan baz istasyonu çıktı
Reklam panosundan baz istasyonu çıktı Bursa'da lodosun parçaladığı reklam panosundan baz istasyonu çıktı.
10.02.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Reklam Panosu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki reklam panosu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.