Reklam Filmi

Reklam Filmi

Son dakika reklam filmi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan reklam filmi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını reklam filmi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Reklam Filmi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan reklam filmi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.340 reklam filmi haberi bulunmuştur. Tüm reklam filmi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu!
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu! Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal ile oğlu Kadir Ozan Erdal hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu.
16.04.2024 Gündem
Sümeyye Aydoğan nasıl keşfedildiğini anlattı
Sümeyye Aydoğan nasıl keşfedildiğini anlattı Genç oyuncu Sümeyye Aydoğan, oyunculuk serüvenine "birisinin kendisini yolda keşfetmesi ile" başladığını anlattı.
17.02.2024 Magazin
Nez Demir kimdir? Dilan Polat’ın eski ortağı Nez Demir ne iş yapar, mesleği ne?
Nez Demir kimdir? Dilan Polat’ın eski ortağı Nez Demir ne iş yapar, mesleği ne? Dilan Polat'ın eski ortağı ve arkadaşı Nez Demir kimdir? Dilan Polat hakkında yürütülen dava eski ortağı ve arkadaşı Nez Demir'e kadar ulaştı. Mal varlığına el konan Nez Demir gözyaşlarıyla yetkililere seslendi. Peki, Dilan Polat'ın eski ortağı ve arkadaşı Nez Demir kimdir?
24.10.2023 Magazin
Kültür ve Turizm Bakanlığı: Türkiye yabancı filmlerin platosu oluyor
Kültür ve Turizm Bakanlığı: Türkiye yabancı filmlerin platosu oluyor Kültür ve Turizm Bakanlığı, 'Sinema Kanunu' ile hayata geçirilen 'Yabancı Film Yapım Desteği'nin yanı sıra; tanıtım faaliyetleri, mekan, ışık ve iş gücü alanındaki avantajların Türkiye'yi yabancı yapımlı filmlerin platosu haline getirdiğini açıkladı.
2.09.2023 Kültür Sanat
Tatlıtuğ çifti ilk kez birlikte kamera karşısında!
Tatlıtuğ çifti ilk kez birlikte kamera karşısında! Türkiye’nin en sevilen ve beğenilen başarılı oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ, bir bebek bezi markasının yeni reklam yüzü oldu.
10.07.2023 Magazin
Metin Arolat'tan yıllar sonra şaşırtan Çağla Şıkel itirafı: 'Çok eziyet ettim'
Metin Arolat'tan yıllar sonra şaşırtan Çağla Şıkel itirafı: 'Çok eziyet ettim' Çağla Şıkel, ünlü bir marka için mücevher koleksiyonuna imza attı. Reklam filminin yönetmenliğini Metin Arolat yaptı. Çağla Şıkel ile anısını bu sözlerle anlattı.
31.05.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'dan ayna videosu! Kırmızı elbisesiyle göz kamaştırdı
Serenay Sarıkaya'dan ayna videosu! Kırmızı elbisesiyle göz kamaştırdı Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, rol aldığı reklam filmi ile yeniden reklam setlerine döndü. Kırmızı elbisesini giyen Serenay Sarıkaya, paylaştığı video ile kendisine hayran bıraktı. Güzel oyuncunun paylaşımı kısa sürede gündem oldu.
23.05.2023 Magazin
Lionel Messi bombası patladı! Süper Star Al Hilal'de
Lionel Messi bombası patladı! Süper Star Al Hilal'de Futbol tarihinin gelmiş geçmiş en önemli yıldızlarından biri olan Lionel Messi'nin Al Hilal ile anlaştığı öne sürüldü.
9.05.2023 Fransa
Bakan Ersoy: En çok turist ağırlayan 3'üncü ülke olmayı başardık
Bakan Ersoy: En çok turist ağırlayan 3'üncü ülke olmayı başardık Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı EMITT'in açılış programına katıldı. Bakan Ersoy, “Biz en çok turist ağırlayan 3'üncü ülke olmayı başardık.  Hem krizi çok iyi yönettik hem de kriz sonrasında en iyi performans gösteren ülke olduk. Paylaştığımız rakamlar Türkiye’nin turizmde süper lige yükseldiğini gösteriyor. 2028 hedefimizi de 90 milyon turist ve 100 milyar dolar gelir olarak duyurduk. İnşallah bu hedefleri birer birer tutturacağız" dedi.  
12.04.2023 Ekonomi
Ronaldinho'ya, Etiler'de koruma kalkanı!
Ronaldinho'ya, Etiler'de koruma kalkanı! Teknik becerileri, bakmadan verdiği paslar ve serbest vuruşlardaki isabet oranıyla ünlü Ronaldinho (42), önceki akşam Etiler'de görüntülendi. Abisi Assis ile bir mekanda yemek yiyen dünya futbolunun yıldız ismi, korumalar eşliğinde mekandan çıktı.
19.03.2023 Magazin
Brezilyalı efsane Ronaldinho, İstanbul'da görüntülendi!
Brezilyalı efsane Ronaldinho, İstanbul'da görüntülendi! Dünyaca ünlü Brezilyalı eski futbolcu Ronaldinho, önceki gün İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi. 42 yaşındaki yıldız, menajeri ve kalabalık bir ekiple İstanbul’a geldi.
17.03.2023 Magazin
Reklam filmlerinde rol alan 7 yaşındaki Mısra'nın sır ölümü!
Reklam filmlerinde rol alan 7 yaşındaki Mısra'nın sır ölümü! İzmit'te, geçirdiği gribal enfeksiyon sonrası kusma şikayetiyle hastaneye giden 7 yaşındaki Mısra Özkaraman, hayatını kaybetti. Reklamlarda ve belgeselde rol alan Mısra'nın tabutuna sarılan anne ve babası gözyaşı döktü.
10.03.2023 Magazin
Montella ve 8 futbolcu kamera karşısına geçti Adana Demirspor'da reklam filmi çekildi
Montella ve 8 futbolcu kamera karşısına geçti Adana Demirspor'da reklam filmi çekildi Adana Demirspor’un resmi karayolu ulaşım sponsoru TEMSA, “TEMSA, Adana Demirspor’un Yanında” isimli reklam filmiyle, mavi-lacivertli kulübe desteğini ortaya koydu. Teknik direktör Vincenzo Montella ve futbolcuların yanı sıra 150 TEMSA çalışanı reklam filmi için kamera karşısına geçti.
6.01.2023 Adana DemirSpor
“Türkiye Yüzyılı" serisinin reklam filmi törene damga vurmuştu! Şakir Zümre'nin torunu konuştu...
“Türkiye Yüzyılı" serisinin reklam filmi törene damga vurmuştu! Şakir Zümre'nin torunu konuştu... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Türkiye Yüzyılı' vizyon belgesini açıkladığı programda da gösterilen filmde silah fabrikasının nasıl soba fabrikasına dönüştürüldüğü anlatılıyordu. Türk savunma sanayisinin ilk özel teşebbüs askeri fabrikasını kuran Şakir Zümre'nin tek torunu Ahmet Hüsnü Humbaracıbaşı, "Benim dedemin bu şekilde anılmasından şeref duydum." dedi. Humbaracıbaşı, Baykar ekibinin ve Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın yerli İHA ve SİHA üretiminden duyduğu memnuniyeti dile getirdi...
28.10.2022 Gündem
Muleka, Cenk Tosun, Necip Uysal, Gedson Fernandes... Beşiktaş'tan etkileyici reklam filmi
Muleka, Cenk Tosun, Necip Uysal, Gedson Fernandes... Beşiktaş'tan etkileyici reklam filmi Türkiye'nin en köklü spor kulüplerinden Beşiktaş JK ile iş birliğini sekizinci yıla taşıyan TEMSA, “Onlar Yollarda” adını taşıyan yeni reklam filmini yayınladı.
30.09.2022 Beşiktaş
'Deterjan Pazarı' saadet zinciri çöktü! Firmanın sahibi ve yöneticileri gözaltına alındı
'Deterjan Pazarı' saadet zinciri çöktü! Firmanın sahibi ve yöneticileri gözaltına alındı Türkiye'de yeni saadet zinciri vakası yaşandı. Ünlü isimlerle reklam filmi çeken Deterjan Pazarı adlı saadet zinciri çöktü. Vurgunun boyutunun 500 milyon lira olduğu ve on binlerce kişinin parasını kaptırdığı iddia ediliyor. Deterjan Pazarı firmasının sahibi Süleyman Kocabaş ve 7 yöneticisi, dolandırıcılık soruşturması kapsamında gözaltına alındı. 4'ü firmaya ait iş yeri, toplam 14 adreste arama yapılıyor.
11.08.2022 Gündem
Aleyna Tilki reklam geliriyle bakın ne yapacak!
Aleyna Tilki reklam geliriyle bakın ne yapacak! Yeni çıkardığı şarkıyla ve iddialı paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen Aleyna Tilki, "Ticari bir beynim yok. Herkes 'Bu kadar para harcama' diyor" açıklamasını yapmıştı. Ocak ayından bu yana üç ayrı reklam filmi için kamera karşısına geçen genç şarkıcı, reklamlardan elde ettiği gelirle yatırım yapma kararı aldı.
10.08.2022 Magazin
Boğaz’da ebru yaşar fırtınası esti!
Boğaz’da ebru yaşar fırtınası esti! Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğuyla İstanbul Boğazı’nın eşsiz ambiyansında unutulmaz bir konsere imza attı. Ünlü sanatçı tüm geliriyle farkındalık projesi kapsamında hatıra ormanı yaptıracağı 6 açık hava konser serisinin birincisini önceki akşam Paraf Kuruçeşme Açıkhava’da gerçekleştirdi. Sevenlerinin hınca hınç doldurduğu ve büyük coşkunun yaşandığı gecede Yaşar, sahne performansı ve repertuvarı ile yine tam not aldı.
29.07.2022 Magazin
AK Parti'li 11 grup başkanvekili İzmir'de buluştu
AK Parti'li 11 grup başkanvekili İzmir'de buluştu CHP’li belediye başkanları tarafından yönetilen 11 büyükşehrin AK Parti’li belediye meclis grup başkanvekili İzmir'de bir araya gelip, ortak basın toplantısı düzenledi. AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Özgür Hızal, "Seçim döneminde verdikleri sözleri yerine getiremeyen CHP'li büyükşehir belediye başkanları, her seferinde bu beceriksizliklerini örtecek bir başka mazeret örtüsünün altına saklanmaktadır" dedi.
25.07.2022 Siyaset
Survivor Nisa'dan milyonluk anlaşma!
Survivor Nisa'dan milyonluk anlaşma! 2022 Survivor All Star'ın şampiyonu Nisa Bölükbaşı'ya reklam teklifleri yağıyor. Bölükbaşı geçtiğimiz sene Aleyna Tilki’nin reklam yüzü olduğu bir içecek firmasıyla milyonluk bir anlaşma yaptı. Böylelikle Nisa Bölükbaşı, önümüzdeki günlerde markanın reklam filmi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.
20.07.2022 Magazin
Fenerbahçe, yeni sezon formalarını tanıttı
Fenerbahçe, yeni sezon formalarını tanıttı Fenerbahçe Kulübü, yeni sezon formalarını düzenlenen lansmanla tanıttı. Tanıtımda konuşan başkan Ali Koç, “Yeni formalarımızla buradaki enerjiyi sahaya yansıttığımızda işimiz daha kolay olacak. Her sene çubuklu formamız var. Her sene yapılan formaya değişik bir yorum getirmek de kolay değil" dedi.
19.07.2022 Fenerbahçe
Megastar Tarkan’ın yeni reklam filmi yayınlandı
Megastar Tarkan’ın yeni reklam filmi yayınlandı Ünlü e- ticaret markasının Megastar Tarkan ile çektiği üçüncü reklam filmi yayınlandı. Filmde, bir yeleğin Tarkan’a ve Türkiye’nin dört bir yanına satılması konu ediliyor.
28.06.2022 Advertorial
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
Ebru Yaşar'dan itiraf geldi: Topuklu giymek artık korkutmuyor!
Ebru Yaşar'dan itiraf geldi: Topuklu giymek artık korkutmuyor! Geçirdiği kaza sonrası sahnelere bir süre ara vermek zorunda kalan Ebru Yaşar, Ramazan Bayramı'nın ilk günü Kıbrıs'ta sahne aldı. Kıyafeti ile göz kamaştıran sanatçı, müzikseverlerin isteği üzerine sahnede yarım saat fazla kalırken, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
4.05.2022 Magazin
Can Yaman'a sosyal yardım derneği için ödül! "Onur duyuyorum"
Can Yaman'a sosyal yardım derneği için ödül! "Onur duyuyorum" 2020 yılında yayınlanan 'Bay Yanlış' dizisinin ardından kariyerine İtalya’da devam eden yakışıklı oyuncu Can Yaman’a, Monte Carlo Film Festivali’nden ödül geldi.
3.05.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Reklam Filmi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki reklam filmi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.