Muhammed Salah

Muhammed Salah

Son dakika muhammed salah haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan muhammed salah ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını muhammed salah haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muhammed Salah

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muhammed salah gelişmeleri de dahil olmak üzere 187 muhammed salah haberi bulunmuştur. Tüm muhammed salah haberleri aşağıda listelenmiştir.
7-0'lık tarihi hezimetten sonra Wout Weghorst'a gönderme! 'Ronaldo bırakıldığında...'
7-0'lık tarihi hezimetten sonra Wout Weghorst'a gönderme! 'Ronaldo bırakıldığında...' Dün akşam ezeli rakibi Liverpool'dan 7 gol yiyen ve tarihi bir hezimetle karşı karşıya kalan Manchester United'da fatura Erik ten Hag'a kesildi.
6.03.2023 İngiltere
Liverpool, Manchester United'a gol oldu yağdı
Liverpool, Manchester United'a gol oldu yağdı Premier Lig'in 26. hafta maçında Liverpool, sahasında Manchester United'ı 7-0 mağlup etti.
5.03.2023 İngiltere
Menajeri Kerem Aktürkoğlu ile ilgilenen dev kulübü açıkladı
Menajeri Kerem Aktürkoğlu ile ilgilenen dev kulübü açıkladı Galatasaray'ın yıldız futbolcularından Kerem Aktürkoğlu hakkında çok önemli açıklamalarda bulunan menajer Erekut Söğüt oyuncusu için "Serie A veya Premier Lig gibi liglere gitmesi normal" değerlendirmesinde bulundu.
13.12.2022 Galatasaray
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde tarihi gece! Barcelona ve Atletico Madrid için dramatik son...
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde tarihi gece! Barcelona ve Atletico Madrid için dramatik son... Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta dün gece oynanan maçlarla tamamlandı. Barcelona'nın tarihi bir yıkım yaşadığı gecede Atletico Madrid dramatik sona engel olamadı. Muhammed Salah yine rekor kırarken Porto kalecisi Diogo Costa bir dakikada neredeyse imkansızı başardı. İşte film gibi gecede yaşananlar...
27.10.2022 Şampiyonlar Ligi
FIFA yılın futbolcusu kim oldu, FIFA 2021 en iyi takım hangisi? İşte Uluslararası Birlik Futbolu Federasyonu (FIFA) 21 en iyi adayları!
FIFA yılın futbolcusu kim oldu, FIFA 2021 en iyi takım hangisi? İşte Uluslararası Birlik Futbolu Federasyonu (FIFA) 21 en iyi adayları! 2021 FIFA en iyi takım hangisi, yılın futbolcusu kim oldu? 2021 FIFA En İyiler Ödülleri'ne aday gösterilen isimler belli oldu. 2021 en başarılı futbolcusu, en iyi kalecisi, en iyi teknik direktörü oylanmaya başlandı.
23.11.2021 Gündem
Manchester United - Liverpool: 0-5
Manchester United - Liverpool: 0-5 İngiltere Premier Lig'in 9'uncu haftasında Manchester United, Liverpool'u konuk etti. Karşılaşma Old Trafford'da oynandı. Mücadele konuk ekibin 5-0'lık galibiyetiyle tamamlandı.
24.10.2021 Futbol
'Ozan Kabak'ın duruşu çok iyiydi'
'Ozan Kabak'ın duruşu çok iyiydi' Leipzig galibiyetinden sonra Ozan Kabak konusunda açıklamalarda bulunan Jurgen Klopp 'Duruşu çok iyiydi' dedi.
17.02.2021 İngiltere
Cristiano Ronaldo'ya "yüzyılın en iyi futbolcusu" ödülü
Cristiano Ronaldo'ya "yüzyılın en iyi futbolcusu" ödülü İtalya'nın Juventus takımında oynayan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, 21. yüzyılın en iyi futbolcusu ödülüne layık görüldü.
27.12.2020 Futbol
Liverpool 3-2 West Ham United
Liverpool 3-2 West Ham United Premier Lig lideri Liverpool, sahasında West Ham United'ı Wijnaldum, Salah ve Mane'nin golleriyle 3-2 mağlup etmeyi başardı. Konuk ekibin golleri ise Diop ve Fornals'tan geldi.
25.02.2020 Futbol
Real'den Mbappe için 200 milyon euro
Real'den Mbappe için 200 milyon euro PSG'nin 5-0 galip geldiği Montpellier mücadelesinde oyundan çıktığı için hocası Thomas Tuchel'e tavır alan 21 yaşındaki yıldız Kylian Mbappe, özür dilemeyeceğini açıkladı. Uzun süredir zaten onun peşinde olan İspanyol devi de Fransız golcü için para musluklarını sonuna kadar açtı.
5.02.2020 Futbol
West Ham United-Liverpool: 0-2
West Ham United-Liverpool: 0-2 İngiltere Premier Lig'de lider Liverpool, deplasmanda West Ham United'ı 2-0 yenerek yenilmezlik serisini 41 maça çıkardı.
30.01.2020 Futbol
Salih Uçan'dan yıllar sonra gelen itiraf: Beşiktaş...
Salih Uçan'dan yıllar sonra gelen itiraf: Beşiktaş... Aytemiz Alanyaspor'da forma giyen Salih Uçan, "Fenerbahçe ile sözleşme imzaladıktan sonra Samet hoca Beşiktaş'ın başına geçti. Samet hoca, 'Salih tüh kaçırdım seni, ben olsam Beşiktaş'a gelirdin' dedi. 'Hocam kısmet değilmiş' dedim. Samet Aybaba Fenerbahçe'yle anlaşmadan önce Beşiktaş'ın başında olsaydı o zaman Beşiktaş'a gidebilirdim. Çünkü bana takımda formayı veren Samet hocaydı. Onun için Beşiktaş'ı tercih edebilirdim" dedi.
12.01.2020 Alanyaspor
Liverpool 2-0 Sheffield United
Liverpool 2-0 Sheffield United Premier Lig'de liderlik koltuğunda oturan Liverpool, Sheffield United'ı Salah ve Mane'nin golleriyle 2-0 mağlup etti.
3.01.2020 Futbol
Mısır'da Muhammed Salah şoku!
Mısır'da Muhammed Salah şoku! Liverpool'un yıldızı Muhammed Salah, sakatlığı nedeniyle milli maçlarda oynayamayacak.
13.11.2019 Futbol
Liverpool, Tottenham'ı iki golle geçti
Liverpool, Tottenham'ı iki golle geçti İngiltere Premier Lig'de oynanan maçta Liverpool, sahasında Tottenham'ı 2-1 mağlup etti.
27.10.2019 Futbol
Yusuflu Lille, puanı 90+5'te kurtardı!
Yusuflu Lille, puanı 90+5'te kurtardı! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı'nın forma giydiği Lille, Valencia ile 1-1 berabere kaldı.
24.10.2019 Futbol
Liverpool müthiş düelloda sürprize izin vermedi: 4-3
Liverpool müthiş düelloda sürprize izin vermedi: 4-3 Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda son şampiyon Liverpool'un Salzburg'u konuk ettiği maç müthiş düelloya sahne oldu. İngiliz devi 3-0 öne geçerken pes etmeyen Salzburg skoru 3-3-3'e getirdi. Ancak Salah sahne alarak sürprize izin vermedi.
3.10.2019 Şampiyonlar Ligi
Liverpool 5-4 Chelsea
Liverpool 5-4 Chelsea 120 dakikalık bölümü 2-2 eşitlikle sona eren Süper Kupa maçında rakibini penaltı atışlarında 5-4 mağlup eden Liverpool şampiyon oldu.
14.08.2019 Şampiyonlar Ligi
İstanbul'da tarihi gece! UEFA Süper Kupa...
İstanbul'da tarihi gece! UEFA Süper Kupa... UEFA Süper Kupa finalinde iki İngiliz kozlarını paylaşlıyor. Liverpool ve Chelsea, Avrupa'nın en büyüğü olmak için Vodafone Park'ta karşı karşıya geliyor. İşte dev maça dair detaylar...
14.08.2019 Futbol
Pep Guardiola çıldırdı! Farklı biçimde tarihe geçti...
Pep Guardiola çıldırdı! Farklı biçimde tarihe geçti... Manchester City'nin Liverpool'a penaltılarda üstünlük kurup Community Shield'ı müzesine götürdüğü maçta Pep Guardiola tarihe geçti...
4.08.2019 İngiltere
Kupa penaltılarla sahibini buldu!
Kupa penaltılarla sahibini buldu! Manchester City, Liverpool'a normal süresi 1-1 biten maçta penaltılarla 5-4 üstünlük sağlayarak Community Shield'ı müzesine götürdü.
4.08.2019 İngiltere
Trezeguet'yi açıkladı! Gelecek sezon...
Trezeguet'yi açıkladı! Gelecek sezon... Kasımpaşa'nın Medipol Başakşehir'den devre arasında kiraladığı Karim Hafez, takım arkadaşı Trezeguet ile ilgili açıklamalarda bulundu. Hafez, "Trezeguet'nin gelecek sezon büyük bir takımda oynayacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.
1.05.2019 Kasımpaşa Spor
İspanya'da bitime 3 hafta kala şampiyon belli oldu!
İspanya'da bitime 3 hafta kala şampiyon belli oldu! İtalya'da Juventus ve Fransa'da PSG'nin şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından La Liga'da Barcelona, bitime 3 hafta kala mutlu sona ulaştı.
29.04.2019 Futbol
Premier Lig'de yılın 11'i belli oldu
Premier Lig'de yılın 11'i belli oldu Profesyonel Futbolcular Birliği (PFA), İngiltere Premier Lig'de yılın en iyi 11'ini duyurdu.
25.04.2019 İngiltere

Benzer Haber Etiketleri

Muhammed Salah ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muhammed salah haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.