Referandum Tarihi

Referandum Tarihi

Son dakika referandum tarihi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan referandum tarihi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını referandum tarihi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Referandum Tarihi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan referandum tarihi gelişmeleri de dahil olmak üzere 511 referandum tarihi haberi bulunmuştur. Tüm referandum tarihi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Barzani referandum için gün sayıyor!
Barzani referandum için gün sayıyor! 1991’de Irak’ı işgal edip kuzeyini özerkleştiren ABD, aynısını 25 yıl sonra Suriye’de yaptı. Barzani, ‘Bağımsız Kürdistan’ için 25 Eylül’de referanduma gidiyor. PKK/PYD ise kantonları devletleştirme amacıyla 28 Eylül’de sandık kuracak. Bir sonraki adım, iki bölgeyi de tek çatıda birleştirmek.
11.09.2017 Dünya
Barzani'ye çağrı: İptal edilmezse çatışma çıkar!
Barzani'ye çağrı: İptal edilmezse çatışma çıkar! Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) İslami Toplum Partisi (Komel) lideri Ali Bapir, 25 Eylül'de düzenlenmesi beklenen referandumun iptal edilmesi gerektiğini belirterek, aksi takdirde "bir iç çatışma çıkabileceği" uyarısında bulundu.
21.08.2017 Dünya
IKBY'de referandum tarihi onaylandı
IKBY'de referandum tarihi onaylandı Bağımsız Yüksek Seçim ve Referandum Komisyonu sözcüsü Sirvan Zirar, referandumun 25 Eylül tarihinde yapılacağını bildirdi.
14.08.2017 Dünya
İbadi'den IKBY'ye tepki: Başarılı bir adım değil!
İbadi'den IKBY'ye tepki: Başarılı bir adım değil! Irak Başbakanı İbadi, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin aldığı "bağımsızlık referandumu" kararını eleştirdi.
13.06.2017 Dünya
Kuzey Irak'ta referandum tarihi belli oldu!
Kuzey Irak'ta referandum tarihi belli oldu! Barzani'ye yakınlığıyla bilinen Rudaw televizyonunun haberine göre; Kuzey Irak'ta bağımsızlık referandumunun 25 Eylül' de yapılması kararlaştırıldı.
7.06.2017 Dünya
Taban ‘Hayır’ dedi Bahçeli ‘Başarı’
Taban ‘Hayır’ dedi Bahçeli ‘Başarı’ Referandum sonuçları MHP tabanında ‘Hayır’ diyenlerin öne çıktığını gösterdi. Parti lideri Bahçeli ise ilk sonuçların ardından yaptığı açıklamada “MHP üzerine düşen görevi harfiyen yerini getirmiştir. Bu çok önemli bir başarıdır” ifadelerini kullandı
29.09.2021 Gündem
AÖF sınavları ne zaman yapılacak?
AÖF sınavları ne zaman yapılacak? AÖF 2017 bahar dönemi vize sınavları, 15-16 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecekti ancak yapılacak olan referandumdan dolayı ertelendi. Peki AÖF sınavları ne zaman yapılacak? Sınav ile ilgili detaylar haberimizde!
29.09.2021 Gündem
Referandumda nerede oy kullanacağım?
Referandumda nerede oy kullanacağım? Referandum tarihi günler önceden 16 Nisan olarak belirlenmişti. Referanduma günler kala seçmenlerin kafasında “Referandumda nerede oy kullanacağım?” sorusu belirmeye başladı. Bu soru seçim zamanlarında seçmenler tarafından genellikle merak edilmektedir. Referandumda nerede oy kullanılacağını öğrenmek oldukça kolaydır. E-Devlet ve YSK üzerinden yapılan sorgulama ekranlarını sizler için detaylı bir şekilde anlatacağız.
29.09.2021 Gündem
‘Evet’ piyasayı rahatlatır ‘hayır’ belirsizlik yaratır
‘Evet’ piyasayı rahatlatır ‘hayır’ belirsizlik yaratır Yabancıların, referandum sonucuna ilişkin değerlendirmesinde ‘evet’ oyunun piyasaları rahatlatacağı belirtildi. Olası bir ‘hayır’ kararının ise belirsizliği ve riski artıracağı kaydedildi
28.03.2017 Ekonomi
Son seçim anketi! AK Parti'nin oy oranı...
Son seçim anketi! AK Parti'nin oy oranı... Referanduma sayılı günler kala AK Parti kaynakları elindeki son anketi açıkladı. AK Parti kendi tabanından 'hayır' diyeceklerin oyunu da belirledi.
18.03.2017 Siyaset
Bahçeli: Avrupa ülkelerini korku sarmıştır...
Bahçeli: Avrupa ülkelerini korku sarmıştır... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Avrupa ülkelerini korku sarmıştır. Belçika, Danimarka, İspanya, Norveç, İsveç ve de içten içe Birleşik Krallık Türkiye'nin kendi iradesiyle sistem değiştirmesinden ürkmüştür. 16 Nisan küresel de önemdedir. Devlet için evet, millet için evet, Cumhuriyet için evet, Türklüğün bekası için evet. Türk milleti evet dedikçe, Avrupa ülkeleri titreyip tökezliyor" dedi.
29.09.2021 Gündem
Bu sefer ayrılacak mı? İskoçya'da ikinci bağımsızlık referandumu
Bu sefer ayrılacak mı? İskoçya'da ikinci bağımsızlık referandumu İskoçya Başbakanı Nicola Sturgeon, ülkesinin ikinci bağımsızlık referandumu için gelecek hafta parlamentoda yasal süreci başlatacağını açıkladı. Referandum tarihi ise 2018 sonbahari ile 2019 ilkbaharı olacak.
13.03.2017 Dünya
Putin Suriye’de ayrı bir devlete karşı
Putin Suriye’de ayrı bir devlete karşı Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Putin YPG’ye sıcak bakmadığını söyledi” şeklinde konuştu ve ekledi: Hatta Suriye’de ayrı bir devlet kurulmasını tasvip etmediğini, toprak bütünlüğüne saygı duyulması gerektiğini belirterek, ‘Sizinle aynı düşüncedeyiz’ dedi
29.09.2021 Gündem
YSK seçmen listesi nasıl sorgulanacak? (Nerede oy kullanacağım?)
YSK seçmen listesi nasıl sorgulanacak? (Nerede oy kullanacağım?) 16 Nisan tarihlerinde Anayasa değişiklikliği ile ilgili tasarı halk oyuna sunulacak. Vatandaşlar "nerede oy kullanacağım" sorusuna yanıta ararken YSK seçmen listesi 18 Şubat 2017 Cumartesi günü askıya çıkarıdı ve bugün itibariyle askıdan indirilecek. Peki YSK seçmen listesi nasıl sorgulanacak? Nerede oy kullanacağım?
29.09.2021 Gündem
Referandum tarihi ne zaman? Yeni anayasa maddeleri nelerdir?
Referandum tarihi ne zaman? Yeni anayasa maddeleri nelerdir? Anayasadaki bazı maddelere ilişkin değişiklik yapılması TBMM'de oy çokluğuyla kabul edildi. Bundan sonraki süreçte ise anayasa değişikliği halk oylamasına sunulacak yani referandum yapılacak. Peki referandum tarihi ne zaman? Yeni anayasa maddeleri hangi değişiklikleri içeriyor? İşte tüm ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
Referandum ne zaman? Yeni anayasa maddeleri neler?
Referandum ne zaman? Yeni anayasa maddeleri neler? Merakla beklenen referandum tarihi açıklandı. Yeni anayasa değişikliği meclisten geçtikten sonra kararın referanduma sunulmasına karar verildi. Peki herkesin heyecanla açıklanmasını beklediği referandum ne zaman yapılacak?
29.09.2021 Gündem
THY'den referandum düzenlemesi
THY'den referandum düzenlemesi 16 Nisan'da gerçekleştirilecek referandum öncesi THY, 09-23 Nisan 2017 tarihleri aralığındaki rezervasyonların değiştirilebileceğini açıkladı
29.09.2021 Gündem
Referandum takvimi belli oldu! YSK tarafından açıklandı
Referandum takvimi belli oldu! YSK tarafından açıklandı Anayasa değişikliğini içeren referandum tarihi YSK tarafından açıklandı. Anayasa değişikliğini içeren referandum takvimi resmi gazeteden yayınlandı. İşte referanduma ilişkin tüm merak edilen soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem
Referandumun kaderini belirleyecek!
Referandumun kaderini belirleyecek! Ünlü anketçi Adil Gür referandum sonuçlarına ilişkin yazdı. Gür'e göre seçimin kaderini belirleyecek 5 milyon seçmen var
29.09.2021 Gündem
Referandum tarihi Resmi Gazete'de yayımlandı
Referandum tarihi Resmi Gazete'de yayımlandı YSK'nın Anayasa değişikliği referandumunun 16 Nisan 2017 Pazar günü yapılacağına ilişkin aldığı karar Resmi Gazete'de yayımlandı
29.09.2021 Gündem
Referandum tarihi resmen ilan edildi
Referandum tarihi resmen ilan edildi Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven, referandum tarihine ilişkin, yapılan toplantının ardından tarihin netleştiğini açıkladı. Buna göre resmi tarih 16 Nisan olacak.
29.09.2021 Gündem
Başbakan: Referandum inşallah 16 Nisan'da yapılacak
Başbakan: Referandum inşallah 16 Nisan'da yapılacak Merak edilen referandum tarihi ile ilgili son dakika haber geldi. Başbakan Binali Yıldırım referandumla alakalı, "İnşallah 16 Nisan'da yapılacak." dedi.
29.09.2021 Gündem
Bakan referandum tarihini açıkladı!
Bakan referandum tarihini açıkladı! Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz referandum tarihiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
‘Demokratik bir yarış olacak’
‘Demokratik bir yarış olacak’ Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş, referandum süreciyle ilgili endişelere, “Kimse demokratik bir yarış olacağından endişe etmesin. Bu yarış, açık, şeffaf, demokratik bir yarıştır” diye karşılık verdi
29.09.2021 Gündem
Bakanlar Kurulu'ndan indirim müjdesi!
Bakanlar Kurulu'ndan indirim müjdesi! Bakanlar Kurulu sonrası hükümet sözcüsü Numan Kurtulmuş açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, vergi indirimiyle ilgili düzenlemenin yapıldığını söyledi.
6.02.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Referandum Tarihi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki referandum tarihi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.