Recep İvedik

Recep İvedik

Son dakika recep ivedik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan recep ivedik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını recep ivedik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Recep İvedik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan recep ivedik gelişmeleri de dahil olmak üzere 640 recep ivedik haberi bulunmuştur. Tüm recep ivedik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şahan Gökbakar’a gişe şoku! En kötü açılış yapan ikinci filmi oldu
Şahan Gökbakar’a gişe şoku! En kötü açılış yapan ikinci filmi oldu  “Recep İvedik” serisiyle gişe rekorları kıran Şahan Gökbakar, son filmi “Erdal ile Ece”de hüsran yaşadı.
27.02.2024 Magazin
En Hamarat Benim neden yok, bitti mi? Kadir Ezildi En Hamarat Benim yayın saati mi değişti? Yayın akışı…
En Hamarat Benim neden yok, bitti mi? Kadir Ezildi En Hamarat Benim yayın saati mi değişti? Yayın akışı… Gündüz kuşağının sevilen TV programlarından En Hamarat Benim hafta içi her gün izleyiciyle buluşuyor. Kadir Ezildi’nin sunuculuğunu üstlendiği yarışmada adaylar yemekleriyle yarışıyor. Yayın saatinde programı görmeyenler “En Hamarat Benim neden yok, bitti mi?” sorularına yanıt arıyor.
28.03.2023 Televizyon
Onur Büyüktopçu'dan imaj değişikliği! 'Recep İvedik ve Mauro Icardi'ye benzetildim'
Onur Büyüktopçu'dan imaj değişikliği! 'Recep İvedik ve Mauro Icardi'ye benzetildim' 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle hafızalara kazınan Onur Büyüktopçu, yeni sinema filmi için saçlarının rengini değiştirdi. Onur Büyüktopçu yeni imajı ile kendisinin 'Recep İvedik' karakteri ve Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'ye benzetildiğini söyledi.
27.03.2023 Magazin
11 Temmuz Masterchef var mı, bugün yok mu, neden? Masterchef bitti mi, final mi yaptı?
11 Temmuz Masterchef var mı, bugün yok mu, neden? Masterchef bitti mi, final mi yaptı? Masterchef bugün var mı, 11 Temmuz Masterchef neden yok? Masterchef yeni sezonu 1 Temmuz’da başladı. İlk tur mücadelelerinin yayınlanmasına devam ederken 11 Temmuz tarihli yayın akışında Masterchef’in yer almadığı görüşünce, Masterchef bitti mi, final mi yaptı? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, Masterchef yok mu, neden yok?
11.07.2022 Televizyon
Meraklıları dört gözle bekliyordu! Recep İvedik'in yeni filminden ilk fotoğraflar geldi
Meraklıları dört gözle bekliyordu! Recep İvedik'in yeni filminden ilk fotoğraflar geldi Gişe rekorları kıran Recep İvedik filminin yenisi için Ayvalık'ta set kuruldu. Şahan Gökbakar’ın başrolünde yer aldığı ve çekimleri geçtiğimiz günlerde başlayan ‘Recep İvedik 7’nin setinden yeni fotoğraflar yayınlandı.
16.06.2022 Magazin
Derya Uluğ'un 80 bin TL'lik klibine veto, çöpe gitti!
Derya Uluğ'un 80 bin TL'lik klibine veto, çöpe gitti! Derya Uluğ, 'Bergen: Saygı Albümü' için seslendirdiği 'Canım Dediklerim' şarkısına kendi cebinden 80 bin TL harcayarak klip çekti. Klip, gündemden düşmeyen 'Bergen' filminden görüntüler içerecek şekilde kurgulanmıştı. Filmin yapımcısı, söz konusu görüntüler üzerine harekete geçti.
13.04.2022 Magazin
Erdal Beşikçioğlu'dan 'Bergen' açıklaması! 'Çok izlenmesi bizi de şaşırttı!'
Erdal Beşikçioğlu'dan 'Bergen' açıklaması! 'Çok izlenmesi bizi de şaşırttı!' Seyirci'den büyük ilgi gören Bergen filminin gişe başarısı hakkında konuşan başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, "Filmin bu kadar çok izlenmesi bizi de şaşırttı" dedi.
24.03.2022 Magazin
Bergen, Recep İvedik 5'i geçti!
Bergen, Recep İvedik 5'i geçti! Pandemi süreciyle birlikte zor günler geçiren sinema salonlarına eski coşkusunu kazandıran ‘Bergen’, vizyondaki üçüncü hafta sonunda 720 bin 96 seyirci tarafından izlendi ve toplam seyirci sayısı 4 milyonu aşarak 17 günde 4.094.043'a ulaştı.
21.03.2022 Magazin
Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak? Recep İvedik 7 konusu ne, belli oldu mu?
Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak? Recep İvedik 7 konusu ne, belli oldu mu? Oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, hem başrol oyuncusu hem senaristi olduğu Recep İvedik serisinin 7. filmi için hazırlıklara başladığını açıkladı. Komedyen, videoyu "Geliyor gelmekte olan, Recep geliyor" notuyla yayınladı. Ünlü oyuncu, senaryosunu yazmaya başladığı 'Recep İvedik 7' filmi hakkında duyurusunu, bilgisayar ekranını göstererek yaptı.  Peki, Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak? Recep İvedik 7 konusu ne?
21.03.2022 Televizyon
Cüneyt Arkın'dan olay sözler! "Recep İvedik rolünü dünyayı versen oynamazdım"
Cüneyt Arkın'dan olay sözler! "Recep İvedik rolünü dünyayı versen oynamazdım" Yeşilçam'ın usta isimlerinden Cüneyt Arkın tartışma çıkaracak açıklamalar yaptı. Cüneyt Arkın "Recep İvedik rolünü dünyayı versen oynamazdım. Ya da bir eşcinseli, bir kadını oynamam" diyerek gündeme geldi.
30.01.2022 Magazin
Ertunç Şenkay neden öldü? Ertunç Senkay kimdir, nereli, kaç yaşında öldü? İşte hayatı ve filmleri
Ertunç Şenkay neden öldü? Ertunç Senkay kimdir, nereli, kaç yaşında öldü? İşte hayatı ve filmleri Ertunç Şenkay öldü mü? Yeşilçam döneminin önde gelen görüntü yönetmenlerinden Ertunç Şenkay vefat etti. Ertunç Şenkay neden öldü? Ertunç Senkay kimdir, nereli, kaç yaşında öldü?
27.01.2022 Magazin
Çağatay Ulusoy'dan bir ilk!
Çağatay Ulusoy'dan bir ilk! Bir süredir ekranlardan uzak kalan Çağatay Ulusoy, yakında bir sinema filminin başrolü olarak kamera karşısına geçecek. 29 yaşındaki oyuncu, son dizisinin yapım şirketiyle de yapım ortağı olacak.
11.07.2020 Magazin
Recep İvedik 1 ne zaman çıktı? Fenomen tipleme Recep İvedik 1 oyuncular kimlerdir, nerede çekildi?
Recep İvedik 1 ne zaman çıktı? Fenomen tipleme Recep İvedik 1 oyuncular kimlerdir, nerede çekildi? Corona virüsü salgını kapsamında setlere ara verilince, kanallar eski filmleri yayınlamaya başladı. Recep İvedik serinin birinci filmi de bu akşam Kanal D ekranında izleyici ile buluşacak. Türkiye sinemasının en çok hasılat kıran filmlerinden biri olan Recep İvedik ne zaman çekildi? Fenomen tipleme Recep İvedik 1 filminin oyuncuları kimlerdir? Recep İvedik nerede çekildi?
26.05.2020 Gündem
"Cem Yılmaz ile Şahan Gökbakar Netflix'le anlaştı"
"Cem Yılmaz ile Şahan Gökbakar Netflix'le anlaştı" Cannes'daki MIPCOM Fuarı'na katılan Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu, kulağına gelenleri köşe yazısında paylaştı.
2.12.2019 Magazin
Recep İvedik’in halay türküsü
Recep İvedik’in halay türküsü Yurtseven Kardeşler’in düğün eğlencelerinin vazgeçilmezi haline gelen “Halayımız Bitmesin” türküsü, “Recep İvedik” serisinin 6’ncı filmine de damgasını vurdu.
16.11.2019 Magazin
'Recep İvedik 6'yı ilk üç günde kaç kişi izledi?
'Recep İvedik 6'yı ilk üç günde kaç kişi izledi? Geçtiğimiz cuma vizyona giren 'Recep İvedik 6' filmi yeni bir rekora imza attı.
11.11.2019 Magazin
Şahan Gökbakar 39 oldu
Şahan Gökbakar 39 oldu Komedyen Şahan Gökbakar, 39'uncu yaşını ailesi ve yakın dostlarıyla birlikte kutladı.
23.10.2019 Magazin
Şahan Gökbakar davayı kazandı
Şahan Gökbakar davayı kazandı Şahan Gökbakar, internet üzerinden “Recep İvedik” oyuncakları satan Üzeyir Karaçelik’e karşı açtığı davayı kazandı.
31.05.2019 Magazin
Recep İvedik 6 ne zaman vizyona girecek?
Recep İvedik 6 ne zaman vizyona girecek? Komedyen Şahan Gökbakar'ın merakla beklenen yeni filmi 'Recep İvedik 6'nın vizyon tarihi belli oldu
16.03.2019 Magazin
Defne Samyeli'den Cem Yılmaz’ın rakiplerine taş
Defne Samyeli'den Cem Yılmaz’ın rakiplerine taş Komedi rekabetine Defne Samyeli de giriş yaptı. Geçen gün Cem Yılmaz’ın Londra’daki gösterisini izleyen Samyeli, sevgilisi için ‘Komedinin kralı’ diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi
12.03.2019 Magazin
Netflix, Türkiye'nin en hızlı internet sağlayıcısını açıkladı
Netflix, Türkiye'nin en hızlı internet sağlayıcısını açıkladı Yavaş yavaş Türkiye pazarına ayağını atan ve daha çok projeye dahil olacak gibi gözüken Netflix, Türkiye'nin hızlı internet sağlayıcısını açıkladı.
19.02.2019 Bilim ve Teknoloji
Recep İvedik'e milyonluk teklif
Recep İvedik'e milyonluk teklif Organize İşler 2-Sazan Sarmalı vizyondayken Netflix'te yayınlanmaya başladı. Netflix şimdi de Recep İvedik'e talip oldu
18.02.2019 Magazin
Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'dan yeni hamle!
Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'dan yeni hamle! Mars Entertainment Group (Cinemaximum sinema zinciri) ile kriz yaşayan isimlerden Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'ın UIP şirketiyle anlaştıkları ve filmlerinin beklenen tarihlerinde vizyonda olacağı iddia edildi.
17.01.2019 Magazin
'Recep İvedik' setinin evleri yıkıldı
'Recep İvedik' setinin evleri yıkıldı Bursa’nın Karacabey ilçesindeki Longoz Ormanları'nda çekilen ‘Recep İvedik 6’ filminin tamamlanmasının ardından, bölgeye hatıra olarak bırakılan bungalov evler şiddetli yağışlara dayanamayarak yıkıldı.
13.01.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Recep İvedik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki recep ivedik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.