Ramires

Ramires

Son dakika Ramires haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ramires ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ramires haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ramires

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ramires gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 ramires haberi bulunmuştur. Tüm ramires haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzonspor dediler başka bir Süper Lig devi çıktı
Trabzonspor dediler başka bir Süper Lig devi çıktı Adı Trabzonspor ile anılan yıldız futbolcu Ramires için Fenerbahçe devrede...
18.12.2020 Trabzonspor
Ramiers bombası! Süper Lig'e geliyor
Ramiers bombası! Süper Lig'e geliyor Brezilyalı yıldız Ramires Trabzonspor ile prensip anlaşmasına vardı.
11.12.2020 Trabzonspor
Fenerbahçe ile Benfica arasında 'Ramires' maçı!
Fenerbahçe ile Benfica arasında 'Ramires' maçı! Bu iddia Portekiz basınına ait. Devler Ligi'nde rakip olan Fenerbahçe, ile Benfica, Brezilyalı orta sahanın transferi için de karşı karşıya gelmişti.
14.08.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin teklifi Benfica'dan daha iyi!
Fenerbahçe'nin teklifi Benfica'dan daha iyi! Brezilyalı yıldız futbolcu Ramires'i kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'nin karşısında Benfica çıkmıştı. Portekiz ekibi Ramires'e 2 milyon euro önerirken Fenerbahçe, 3 milyon euro önerdi.
10.08.2018 Fenerbahçe
5 yaşındaki çocuk trafik kazasından kurtuldu, yardım çağırdı
5 yaşındaki çocuk trafik kazasından kurtuldu, yardım çağırdı Brezilya'da, anne ve babasının öldüğü trafik kazasından kurutulan 5 yaşındaki kız çocuğunun tek başına metrelerce otoyolda yürüyerek yardım çağırdığı bildirildi.
17.06.2021 Dünya
Parayı kaliteye tercih ettiler
Parayı kaliteye tercih ettiler Kariyerine Avrupa'da devam edebilecek onlarca oyuncu, futbola ilgiyi arttırmak için astronomik maaşlar ödemekten kaçınmayan Çin ve ABD'de oynamayı tercih etti. Şanghay SIPG, Hulk için ödediği 55,8 milyondan sonra Oscar'ı da 60 milyon avroya kadrosuna katarak Alex Teixeira için ödediği 50 milyon avroyla Jiangsu Suning'e ait "Çin Süper Ligi transfer rekoru"nu 2 kez kırdı. Şanghay Shenhua'nın renklerine bağladığı Carlos Tevez, yıllık alacağı öne sürülen 38 milyon avroyla "futbol tarihinin en yüksek maaşını kazanan ismi" oldu
9.01.2017 Futbol
Witsel, Çin Süper Ligi'ne gitti
Witsel, Çin Süper Ligi'ne gitti Çin Süper Ligi takımlarından Tianjin Quanjian, Rus kulübü Zenit'in Belçikalı orta saha oyuncusu Axel Witsel'i kadrosuna kattı.
23.09.2021 Futbol
Çinlilerin yatırımları işe yaramadı!
Çinlilerin yatırımları işe yaramadı! ABD'nin ardından dünyanın en büyük ikinci ekonomisi olarak gösterilen Çin'de, futbolu sevdirme ve yayma politikalarına rağmen istenen başarı bir türlü gelmiyor.
11.11.2016 Futbol
Balotelli de modaya uyuyor!
Balotelli de modaya uyuyor! İngiliz Daily Express'e göre İtalyan futbolunun haşarı çocuğu Mario Balotelli, Çin'e transfer oluyor.
31.03.2016 İtalya
Ersan sahne alıyor
Ersan sahne alıyor Futbolun dev isimlerini bünyesine katan; Jackson Martinez, Ezequiel Lavezzi, Gervinho, Alex Teixeira, Ramires gibi transferler ile tüm dünya futbol kamuoyunun dikkatini çeken Çin'de Süper Lig maçları yarın başlıyor.
3.03.2016 Futbol
Mourinho için bomba iddia!
Mourinho için bomba iddia! Futbolda son döneme damgasını vuran Çin kulüpleri, şimdi de teknik direktör Jose Mourinho’nun peşine düştü.
5.02.2016 Futbol
Teixeira 50 milyon Euro'ya Çin'de
Teixeira 50 milyon Euro'ya Çin'de 2010 yılında Brezilya ekibi Vasco'dan 6 milyon euro'ya transfer edilen Alex Teixeira, Shakhtar'dan Jiangsu Suning'e 50 milyon euro bedelle satıldı.
4.02.2016 Futbol
Yaya Toure'ye çılgın teklif!
Yaya Toure'ye çılgın teklif! İngiliz basını, Çin ligi ekiplerinden Jiangsu Suning’in, Manchester City’nin Fildişi Sahilli yıldızı Yaya Toure'ye astronomik bir teklif sunduğunu iddia etti.
3.02.2016 Futbol
Çin’in rekorunu kırdı
Çin’in rekorunu kırdı Ara transfer döneminin şampiyonu Çinliler, rekor bir transfere daha imza attı.
3.02.2016 Futbol
Çin’in büyük atağı!
Çin’in büyük atağı! 1.5 milyar nüfusuna karşın futbolda etkin olmayan Çin, tarihi hamlelerle futbolun oyun kurucularından biri olmak istiyor
31.01.2016 Futbol
Poldi için çılgın teklif
Poldi için çılgın teklif Transferin hareketli ülkesi Çin'den Podolski'ye akıl almaz bir kontrat geldi.
29.01.2016 Galatasaray
Mbia da Çin yolcusu
Mbia da Çin yolcusu Çin'in G.Evergrande Kulübü Trabzonsporlu Mbia'yı 4 milyon euroya transfer etti.
28.01.2016 Trabzonspor
Ramires resmen Çin’de
Ramires resmen Çin’de İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea forması giyen Ramires Santos do Nascimento, Çin'in Jiangsu Suning takımına transfer oldu.
27.01.2016 Futbol
Premier Lig'de gollü hafta
Premier Lig'de gollü hafta İngiltere Premier Lig'de zirveyi paylaşan Manchester City ve Arsenal, 11. hafta maçlarından galibiyetle ayrıldı.
3.11.2015 Futbol
Mourinho'ya son tokat Klopp'tan
Mourinho'ya son tokat Klopp'tan 'Normal biri' Premier Lig'deki ilk galibiyetini 'özel biri' karşısında aldı.
31.10.2015 Futbol
İki yıl sonra gelen zirve!
İki yıl sonra gelen zirve! Premier Lig'de Manchester United, iki yıl aradan sonra zirveye yerleşti.
29.09.2015 Futbol
'Burada olmak benim için onur'
'Burada olmak benim için onur' Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Hollandalı yıldız oyuncu Robin van Persie İstanbul'a geldi.
12.07.2015 Fenerbahçe
'Van Persie küçük düşürüldü'
'Van Persie küçük düşürüldü' Daily Mirror, Robin van Persie, van Gaal tarafından küçük düşürüldüğü için Manchester United'dan ayrıldığını iddia etti.
12.07.2015 Fenerbahçe
'Gömü bulmadık, hesap ortada'
'Gömü bulmadık, hesap ortada' Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yıldız transferlerinin parasal kaynağını açıkladı.
11.07.2015 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'dan Casillas açıklaması
Aziz Yıldırım'dan Casillas açıklaması Aziz Yıldırım, "Volkan'ı bitirmek için kaleci aldı" diye yazdılar; Öyle olsa Casillas'ı alırdık. Casillas gelmek de istedi" dedi.
11.07.2015 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Ramires ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ramires haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.