Gazete Vatan Logo
Galatasaray Poldi için çılgın teklif

Poldi için çılgın teklif

Transferin hareketli ülkesi Çin'den Podolski'ye akıl almaz bir kontrat geldi.

Poldi için çılgın teklif

ÇİN futbolunda birkaç yıl önce Lukas Barrios ve Didier Drogba transferleriyle başlayan furya özellikle bu sezon önlenemez bir şekilde yükseliyor. Astronomik bonservisler ve futbolculara verilen akıl almaz rakamlarla birçok Avrupa yıldızını ülkelerine getiren Çin kulüpleri bu kez de gözünü G.Saray’ın Alman golcüsü Lukas Podolski’ye dikti.

SADECE son birkaç gün içinde Gervinho, Ramires, Stephane Mbia gibi isimler, Çin Süper Ligi’ne transfer olurken Almanya’nın önde gelen gazetelerinden Bild, Shanghai Shenhua’nın Podolski’yi kadrosuna katmak için çalışmalara başladığı iddiasını öne attı. Sarı-kırmızılıların bu sezonun başında Premier Lig ekibi Arsenal’den 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Alman yıldız için önerilen rakam, dudak uçuklatacak cinsten.

AYRILIRSA TARAFTAR NE DER?

G.SARAY’LA yaptığı anlaşmadan ilk 3 sezon için 3’er milyon Euro garanti para alacak olan Podolski’ye Shanghai Shenhua’nın teklif ettiği rakam ise, vergiler çıktıktan sonra, tam 9 milyon Euro. Alman yıldızı 3 yıllığına tranfser etmek isteyen Çin ekibi, bu 3 sezon için toplamda 27 milyon Euro’yu gözden çıkarmış durumda.
FİNANSAL fair-play konusunda sıkıntı yaşayan ve acilen paraya ihtiyacı olan G.Saray cephesinin resmi teklif gelirse ne kadar bonservis bedeli talep edeceği ve Podolski’nin gönderilmesi halinde taraftarın ne gibi bir tepki vereceği şu an için merak konusu.

Haberin Devamı