Ramazan Kolisi

Ramazan Kolisi

Son dakika Ramazan kolisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ramazan kolisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ramazan kolisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ramazan Kolisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ramazan kolisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 ramazan kolisi haberi bulunmuştur. Tüm ramazan kolisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarım Kredi Market'in Ramazan Kolisinde her şey var! Tarım Kooperatif 5 Mart-14 Nisan Ramazan katalogu yayınlandı!
Tarım Kredi Market'in Ramazan Kolisinde her şey var! Tarım Kooperatif 5 Mart-14 Nisan Ramazan katalogu yayınlandı! Tarım Kredi Kooperatif Market Ramazan Kolisinde 12 çeşit ürün yer aldı. Ramazan ayına özel indirimlerin yer aldığı Tarım Kredi katalogda 2024 Ramazan Kolisine de yer verildi. Sahurluk ve iftarlık alışverişleri için marketlere akın eden vatandaşlar için bu yılın Ramazan kolisinde farklı ürünler yer aldı. Peki Tarım Market Ramazan kolisi kaç TL? İşte 5 Mart - 14 Nisan Tarım Kredi Ramazan kataloğu...
5.03.2024 Ekonomi
Ramazan kolisi raflarda! Marketlerdeki paketlerin fiyatları dikkat çekti
Ramazan kolisi raflarda! Marketlerdeki paketlerin fiyatları dikkat çekti Ramazan ayı yaklaşırken ramazan kolileri de satışa sunuldu. Toptan almak ise hem fiyat hem de kalite olarak daha avantajlı oluyor. Fiyatlar ise kolinin içeriğine göre değişiyor. Buna göre, geçen yıl en uygun fiyatlı ramazan kolisinin fiyatı 229.90 TL’den başlarken bu yıl rakam 279.95 TL oldu.
3.03.2024 Gündem
Ramazan kolisi yardımı başvurusu nasıl yapılır, Ramazan kolisi almak istiyorum, ne yapmalıyım? Ramazan kolisi kimlere verilir? ramazan paketi yardımı başvurusu e devlet ekranı!
Ramazan kolisi yardımı başvurusu nasıl yapılır, Ramazan kolisi almak istiyorum, ne yapmalıyım? Ramazan kolisi kimlere verilir? ramazan paketi yardımı başvurusu e devlet ekranı! Ramazan ayında dağıtılan erzak yardımlarından faydalanmak isteyenler, belediyeler, vakıflar ve dernekler tarafından yapılan başvurular ile yardım alabilirler. Ramazan erzak yardımı için belediyelere giderek ya da e-Devlet kapısı üzerinden başvuru yapılıyor. Ramazan kolisi başvurusu yapmak için ise belli adımların izlenmesi gerekir. 23 Mart-21 Nisan 2023 tarihlerinde 1 ay boyunca Ramazan orucu tutulacak. Peki, “Ramazan kolisi kimlere verilir?” sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Ramazan kolisi başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte detaylar…
17.03.2023 Ekonomi
Ramazan kolisi 2023 fiyatları ve ürünler! A101, BİM, ŞOK, Migros, Tarım Kooperatif, Carrefour, Metro ramazan kolisi fiyatları ne kadar, ramazan kolisi içinde neler olur?
Ramazan kolisi 2023 fiyatları ve ürünler! A101, BİM, ŞOK, Migros, Tarım Kooperatif, Carrefour, Metro ramazan kolisi fiyatları ne kadar, ramazan kolisi içinde neler olur? Ramazan kolisi fiyatı ve içeriği hakkında araştırmaları Ramazan ayına az bir süre kala araştırılıyor. Büyükşehir belediyeleri, şehirlerin ilçe belediyeleri dışında vatandaşlar da Ramazan Ayı’nda muhtaç vatandaşlara Ramazan kolisi dağıtıyor. Ramazan Ayları’nda muhtaç ailelerin ve geçim sıkıntısı çeken ailelerin adreslerine kadar içerisinde birçok erzağın bulunduğu koliler yapılıyor. Peki, A101, BİM, ŞOK, Migros, Tarım Kooperatif, Carrefour, Metro ramazan kolisi fiyatları ne kadar, ramazan kolisi içinde neler olur? İşte Ramazan kolisi 2023 fiyatları ve ürünler…
15.03.2023 Ekonomi
ŞOK market Ramazan kolisi 2023 fiyatı ne kadar? Ramazan paketinde neler var?
ŞOK market Ramazan kolisi 2023 fiyatı ne kadar? Ramazan paketinde neler var? ŞOK Ramazan kolisi 2023 fiyatları belli oldu. Mübarek Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kala ŞOK market Ramazan kolisi ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin hizmetine sunuldu. Müslüman alemi için önemi büyük olan Ramazan-ı Şerif için yapılan Ramazan paketi ŞOK raflarında yerini aldı.
12.03.2023 Ekonomi
Yemek ücreti, ayni yardım ve tazminat hesabı ile ilgili flaş açıklama! Milyonlarca çalışan için geçerli
Yemek ücreti, ayni yardım ve tazminat hesabı ile ilgili flaş açıklama! Milyonlarca çalışan için geçerli Yemek ücreti, tazminat hesabı ve telafi çalışması ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor. İş yerlerinin önemli bir bölümünde işçilere yemek veriliyor. Bazı işyerlerinde yemek ücreti yerine ticket veriliyor bazılarında ise dışarıdan yemek hizmeti satın alınıyor ya da iş yerinde yemek yapılıyor. Peki Ramazan'da iş yerlerinde yemek düzeni nasıl olur? Ramazan’da kimi iş yerlerinde yapılan toplu yıllık izin uygulamalarında nelere dikkat ediliyor? Erken paydos ve telafi çalışması nasıl yapılıyor? soruları yanıtını buldu. Eğer iş yerinde ticket veya kupon veriliyorsa, Ramazan ayında oruç tutsa da tutmasa da bütün çalışanlara aynı miktarda ticket veya kupon verilmeye devam edilmek zorunda. Yani, oruç tutuyor diye çalışanın ticket veya kuponu kesilemez. İş yerinde Ramazan ayında düzenli olarak paket ya da koli şekilde ayni veya nakdi yardım yapan işverenin, kıdem tazminatı öderken bu tutarları da hesaplamaya dahil etmesi gerekiyor. Kıdem tazminatına esas alınacak ödemeler kapsamında düzenli yapılan yardımlar da dikkate alınıyor. Bu nedenle düzenli bir şekilde yapılan Ramazan yardımları, kıdem tazminatına esas ödemeler kapsamına dahil ediliyor. Böylece çalışanın işten çıkarılması durumunda alacağı kıdem tazminatı yükseliyor.
17.04.2022 Çalışan Hakları
Vatandaşların borcunu ödemişti! Gizemli kişi şimdi de faturalar için harekete geçti...
Vatandaşların borcunu ödemişti! Gizemli kişi şimdi de faturalar için harekete geçti... Denizli’de bir hayırsever iş insanı geçtiğimiz aylarda bakkallarda bulunan veresiye defterlerindeki borçları silerken, bu Ramazan ayında ise elektrik faturalarını ödeyemeyen ailelerin faturalarını ödeyerek yardım etti.
13.04.2022 Gündem
Eşini boğazını keserek öldürmüştü! Tepki çeken sözler: Kazara oldu...
Eşini boğazını keserek öldürmüştü! Tepki çeken sözler: Kazara oldu... Balıkesir'de boşanma aşamasındaki eşi Kader Kırık'ı (46) boğazını keserek öldüren tutuklu sanık Cüneyt Kırık (39), bıçağın kazara eşinin boğazına geldiğini öne sürdü. Mahkeme heyeti duruşmayı ertelerken, sanığın akli dengesinin yerinde olup olmadığının araştırılmasına karar verdi.
8.04.2022 Gündem
Kızılay ve Tarım Kredi Birlik'ten ihtiyaç sahiplerine 13 bin 888 ramazan kolisi
Kızılay ve Tarım Kredi Birlik'ten ihtiyaç sahiplerine 13 bin 888 ramazan kolisi Türk Kızılay ile Tarım Kredi Birlik A.Ş. iş birliğinde hazırlanan, içinde 12 ürün bulunan 13 bin 888 gıda kolisinin 81 ildeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasına başlandı. Gıda kolilerinin bulunduğu 5 TIR, Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık ve Tarım Kredi Birlik A.Ş. Genel Müdürü Kadir Aydın tarafından uğurlandı.
8.04.2022 Gündem
İBB 150 bin Ramazan yardım kolisi dağıtacak! Başvurular nasıl yapılır?
İBB 150 bin Ramazan yardım kolisi dağıtacak! Başvurular nasıl yapılır? Ramazan ayının gelmesiyle birlikte İBB, ihtiyaç sahibi ailelere 150 bin Ramazan yardım kolisi dağıtacak. İlçe belediyeleri ve mahalle muhtarlarıyla ihtiyaç sahibi aileler tespit edildi. Başvuruda bulunmak isteyenler de İBB yardım kolisi başvurusunun nasıl yapılacağını araştırıyor. Peki, İBB Ramazan kolisi başvurusu nasıl yapılır? İşte Ramazan yardım kolisi almak ve İBB desteklerinden yararlanmak için yapmanız gerekenler…
3.04.2022 Gündem
Yemek ücreti, yıllık izin ve Ramazan kolisiyle ilgili flaş açıklama! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor
Yemek ücreti, yıllık izin ve Ramazan kolisiyle ilgili flaş açıklama! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor Yemek ücreti, yıllık izin ve Ramazan kolisiyle ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor. Ramazan'da iş yerlerinde yemek düzeni nasıl olur? İftar ve sosyal yardımlarda vergi muafiyetleri nasıl hesaplanır? Ramazan’da kimi iş yerlerinde yapılan toplu yıllık izin uygulamalarında nelere dikkat edilmeli? soruları cevabını buldu. İşyerlerinin önemli bir bölümünde işçilere yemek verilmektedir. Bazı işyerlerinde işçilerin yemek yemeleri için yemek kuponu ya da ticket verilmekte, bazılarında ise dışarıdan yemek hizmeti satın alınmakta veya işyerinde yemek yapılmaktadır. Eğer işyerinde ticket veya kupon veriliyorsa, Ramazan ayında oruç tutsa da tutmasa da bütün çalışanlara aynı miktarda ticket veya kupon verilmeye devam edilmek zorundadır. Yani, oruç tutuyor diye çalışanın ticket veya kuponu kesilemez. İşyerinde Ramazan ayında düzenli olarak paket ya da koli şekilde ayni veya nakdi yardım yapan işverenin, kıdem tazminatı öderken bu tutarları da hesaplamaya dahil etmesi gerekir. Kıdem tazminatına esas alınacak ödemeler kapsamında düzenli yapılan yardımlar da dikkate alınmaktadır. Dolayısıyla düzenli bir şekilde yapılan Ramazan yardımları, kıdem tazminatına esas ödemeler kapsamındadır. İşte Ramazan ayında çalışma hayatıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
2022 Ramazan erzak kolisi fiyatları! Ramazan erzak paketleri ne kadar?
2022 Ramazan erzak kolisi fiyatları! Ramazan erzak paketleri ne kadar? Ramazan sofralarının bereketi olan erzak paketleri her yıl olduğu gibi bu yıl da raflarda yerini aldı. İftar ve sahurda lezzetli sofralar hazırlamak için Ramazan öncesi alışverişlerini yapmak için marketlerde fiyat araştırması yapmaya başladı. Marketler bu Ramazan’da da Ramazan kolilerini özel fiyatlarla sunmaya başladı. Peki, Ramazan erzak paketleri ne kadar oldu 2022? Ramazan erzak kolisi kaç lira? İşte 2022 Ramazan erzak kolisi fiyatları!
23.03.2022 Ramazan Haberleri
Ramazan kolisi alan karlı çıkıyor! Yüzde 40 tasarruf...
Ramazan kolisi alan karlı çıkıyor! Yüzde 40 tasarruf... Razaman'a sayılı günler kala birçok evde hazırlıklar başladı. Market ise ramazan kolilerini satışa sundu. Pek çok kişi 'Ramazan kolisinin fiyatı ne kadar?' diye araştırma yapıyor. Marketlerde satışta olan Ramazan kutuları içeriğine göre farklı fiyatlardan satılıyor. Fiyatlar 69.90 TL'den başlayıp 129 TL'ye kadar çıkıyor. Ramazan kolileri yüzde 40'a varan tasarruf sağlıyor.
7.04.2021 Ekonomi
Zam geldi! Herkesi ilgilendiriyor, yüzde 35...
Zam geldi! Herkesi ilgilendiriyor, yüzde 35... Gıda fiyatlarında yaşanan zam uzun süredir tartışma konusuydu. Vatandaşlar fahiş fiyatlardan şikayetçi olurken fiyatların makul seviyelere çekilmesi için hükümet harekete geçti. Ramazan ayı yaklaşırken ramazan kolilerinin fiyatında da yüzde 35'lik artış yaşandı. Geçen yıl 44.90 liraya tüketiciye sunulan Ramazan kolisi bu yıl aynı ürünlerle 59.90 liraya satılıyor.
31.03.2021 Ekonomi
Hayırsever iş insanından çiftçilere gübre yardımı
Hayırsever iş insanından çiftçilere gübre yardımı İstanbul'da hayırsever bir iş insanı ihtiyaç sahiplerine ramazan kolisi dağıttı. İş insanı ayrıca Türkiye'nin birçok bölgesindeki çiftçilere kamyonlarla gübre gönderdi.
28.04.2020 Gündem
Flaş uyarı! 'Fiyatların artmasına yol açılmamalı'
Flaş uyarı! 'Fiyatların artmasına yol açılmamalı' Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, ramazan ayına sayılı günler kala gıda alışverişlerine dikkat edilmesi gerektiğini belirterek, "Merdiven altı üretimlere karşı tedbirli olunmalı, stok yapılarak fiyatların artmasına yol açılmamalı." ifadesini kullandı.
19.04.2020 Ekonomi
Ramazan kolisine bu yıl hijyen ürünleri de girdi
Ramazan kolisine bu yıl hijyen ürünleri de girdi Ramazana sayılı günler kala erzak paketleri de hazırlandı. 45 ila 140 TL arasında olan Ramazan kolilerine bu yıl virüs nedeniyle temizlik ürünleri de girdi. Koli yardımlarının 5 milyar TL’yi aşması bekleniyor
19.04.2020 Ekonomi
Çalışan herkesi ilgilendiriyor!Kıdem tazminatı...
Çalışan herkesi ilgilendiriyor!Kıdem tazminatı... Yıllarca çalışan sigortalıların güvencesi niteliğindeki kıdem tazminatı brüt maaşa ve memur maaşındaki artış oranına göre yükseliyor. Ancak tazminatı artıran yan ödemeler unutulmamalı. Kıdem tazminatı her 6 ayda bir artıyor. Kıdem tazminatı hesabına eklenen ödemeleri 6 bin 380 lira oldu.
25.09.2019 Çalışma Hayatı
Mutlaka saklayın! Daha fazla kıdem tazminatı alabilirsiniz
Mutlaka saklayın! Daha fazla kıdem tazminatı alabilirsiniz Çalışanların çoğu kıdem tazminatının brüt ücretten ibaret olduğunu sanıyor. İşten istediği dışında ayrılınca, hak ettiği tazminatı da buna göre hesaplayıp, ödenen tutarı kabul ediyor. Ama, daha fazla tazminat almak mümkün.
15.05.2019 Ekonomi
Oruç tutan tüm çalışanları ilgilendiriyor! O parayı alabilirsiniz
Oruç tutan tüm çalışanları ilgilendiriyor! O parayı alabilirsiniz Ramazan ayı boyunca oruç tutacağını işverene beyan eden işçiye, öğle yemeği verilmeyeceği için yemek ücreti verilebilir. Ayrıca işçilere ramazanda nakdi yardım yapılması da mümkün. Yapılan yardımdan gelir vergisi, damga vergisi ve sigorta primi kesilmesi gerekiyor.
13.05.2019 Ekonomi
Ramazan kolisi maaşa eklenir
Ramazan kolisi maaşa eklenir Kıdem tazminatı giydirilmiş ücret üzerinden hesaplanıyor. İşçilere düzenli olarak verilen tüm nakdî ve aynı yardımlar kıdem tazminat hesabında kullanılıyor. Bunların arasında Ramazan kolileri de bulunuyor.
5.05.2019 Ekonomi
Ramazan kolisi kıdem tazminatını artırır!
Ramazan kolisi kıdem tazminatını artırır! Kıdem tazminatı giydirilmiş ücret üzerinden hesaplanıyor. İşçilere düzenli olarak verilen tüm nakdî ve aynı yardımlar kıdem tazminat hesabında kullanılıyor. Bunların arasında ramazan kolileri de bulunuyor. işveren, her yıl düzenli olarak Ramazan kolisi veriyorsa; bu da kıdem tazminatına esas ücrete dahil edilir. Yine düzenli ödenen primler, telifler, ikramiyeler hesaba katılır.
2.05.2019 Ekonomi
Fiyatlar yükselince içeriği tamamen değişti!
Fiyatlar yükselince içeriği tamamen değişti! Marketlerin fahiş fiyat politikası ramazan kolilerini de etkiledi. Geçen yıla göre fiyatı ortalama yüzde 50’nin üzerinde artan kolilerden kiloluk ürünler çıktı, gramlıklar girdi. Bu yıl sadece baklagil ya da şarküteriden oluşan paketler de revaçta.
21.04.2019 Ekonomi
Kıdem tazminatını arttırmak mümkün
Kıdem tazminatını arttırmak mümkün İşçilere düzenli olarak verilen tüm nakdi ve ayni yardımlar kıdem tazminat hesabında kullanılıyor. Kıdem tazminatı giydirilmiş ücret üzerinden hesaplanıyor. Ancak işverenler tarafından kıdem tazminatı hesaplanırken bazen bu ücretler kıdeme eklenmeyebiliyor. Çalışanlar yardımları isteyerek tazminatlarını artırabilir. ‘Ramazan kolisi’ yardımı bile kıdem tazminatını yükseltiyor.
11.03.2019 Ekonomi
Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Kıdem tazminatı taksitle ödenebilir
Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Kıdem tazminatı taksitle ödenebilir Aynı iş yerinde bir yıldan daha uzun süre çalışan ve işveren tarafından işine son verilen tüm çalışanlar kıdem tazminatı almaya hak kazanıyor. İşveren ve çalışanın anlaşması durumunda kıdem tazminatı taksitli olarak ödenebiliyor.
26.02.2019 Çalışan Hakları

Benzer Haber Etiketleri

Ramazan Kolisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ramazan kolisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.