'Ramazan Hoca' cinayetinde yeni gelişme! Katil ile ilgili dikkat çeken detay
'Ramazan Hoca' cinayetinde yeni gelişme! Katil ile ilgili dikkat çeken detay Sosyal medyada 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca' olarak tanınan Ramazan Pişkin'in öldürülmesine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
2.02.2024 Gündem
Vehhabi ne demek, Vehhabilik nedir? Ramazan Hoca Vehhabi mi, ehli sünnet nedir?
Vehhabi ne demek, Vehhabilik nedir? Ramazan Hoca Vehhabi mi, ehli sünnet nedir? Vehhabi ve Vehhabilik terimleri zaman zaman gündeme geliyor. 18. yüz yılda Osmanlı topraklarında ortaya çıkan ve tasavvuf akımına karşı reddiye çıkışlarıyla gündeme gelen Vehhabilik, Arap yarım adasında ortaya çıktı. Peki, Vehhabi ne demek, Vehhabilik nedir? Ramazan Hoca Vehhabi mi, ehli sünnet nedir?
1.02.2024 Gündem
Fatih'te öldürülen 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın 2 hafta önceki paylaşımı ortaya çıktı! Bakan Yerlikaya katil zanlısının yakalandığını duyurdu
Fatih'te öldürülen 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın 2 hafta önceki paylaşımı ortaya çıktı! Bakan Yerlikaya katil zanlısının yakalandığını duyurdu Ssoyal medyada, ‘Diyarbakırlı Ramazan Hoca’ olarak tanınan ve dün İstanbul Fatih’te bıçaklanarak öldürülen Ramazan Pişkin’in 2 hafta önce paylaştığı görüntüde, tarikatlarla ilgili söylediği sözlerden dolayı iş yerine gelen bazı kişiler tarafından rahatsız edildiğini söylediği ortaya çıktı. Bakan Yerlikaya, Ramazan Hoca’nın katil zanlısının yakalandığını açıkladı. Şüphelinin Beyoğlu'nda oturduğu, 'Kasten yaralama', 'Tehdit', 'Mala zarar verme', 'Hırsızlık' suçlarından 9 kaydı olduğu öğrenildi.
1.02.2024 Gündem
Ramazan Hoca kimdir? Öldü mü, neden ve nasıl öldü, Diyarbakırlı Ramazan Pişkin’i (Pöçkün) kim öldürdü?
Ramazan Hoca kimdir? Öldü mü, neden ve nasıl öldü, Diyarbakırlı Ramazan Pişkin’i (Pöçkün) kim öldürdü? Ramazan Pöçkün kimdir, Ramazan Hoca öldü mü? Sosyal medyada Diyarbakırlı Ramazan Hoca lakabıyla tanınan Ramazan Pişkin bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti. 'Filozof Ramazan'ın kendisine ait çay ocağında ölü bulunduğu ortaya çıktı. Savcılık, bıçakla öldürülen Ramazan Pişkin’in ölümünü aydınlatmak için soruşturma başlattı. İstanbul Valiliği de konuyla ilgili açıklama yaptı. Son 5 yıldır Ulu Camii'de yerli ve yabancı turistlere İslam'ı anlatan Böçkün, birçok kişi tarafından sevilen bir simaydı. Peki, Ramazan Hoca neden ve nasıl öldü? Ramazan Pişkin’i kim öldürdü? İşte Ramazan Pişkin hocanın ölümü ile ilgili detaylar…
1.02.2024 Yaşam