Ramadi

Ramadi

Son dakika Ramadi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ramadi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ramadi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ramadi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ramadi gelişmeleri de dahil olmak üzere 367 ramadi haberi bulunmuştur. Tüm ramadi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trump duyurdu! İşte Bağdadi'yi bitiren köpek
Trump duyurdu! İşte Bağdadi'yi bitiren köpek Terör örgütü DEAŞ lideri Bağdadi öldürüldü. ABD Başkanı Trump o gün operasyonda bir köpeğin yaralandığını açıklamıştı. Trump herkesin merak ettiği köpeği sosyal medya hesabından paylaştı. Öte yandan Bağdadi'nin cesedinin yeri de açıklandı.
29.10.2019 Dünya
Sakarya'da DEAŞ operasyonu: 2 tutuklama
Sakarya'da DEAŞ operasyonu: 2 tutuklama Sakarya'da, terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda gözaltına alınan Irak uyruklu 2 şüpheli, tutuklandı.
4.10.2018 Gündem
Kerkük’ü işgal planı
Kerkük’ü işgal planı Irak yönetimi Basra olaylarıyla meşgulken, Barzani ve Talabani geçen yıl çıkarıldıkları Kerkük’e kanlı bir dönüş planı yapıyor. Kerkük, Musul, Tuzhurmatu, Telafer gibi bölgelere PKK'lı taşınıyor. Türkmen Cephesi Kerkük Teşkilat Sorumlusu Mehmet Seman Ağaoğlu, ABD-Peşmerge ortaklığıyla yeni işgal süreci başladığını ve teröristlerin Türkmen derneklerine yakın yerleştirildiğini söyledi.
17.09.2018 Dünya
Irak'ta bombalı saldırı
Irak'ta bombalı saldırı Irak'ın batısındaki Enbar ilinde park halindeki aracın infilak ettiği, olayda yaralananlar olduğu bildirildi.
11.04.2018 Dünya
'Öldü' denilen Saddam'ın sağ kolu yeniden ortaya çıktı
'Öldü' denilen Saddam'ın sağ kolu yeniden ortaya çıktı ABD işgaliyle Irak'ta Baas rejiminin devrilmesinin 15. yıldönümünde Saddam Hüseyin'in sağ kolu İzzet İbrahim el Duri'nin Facebook'ta canlı yayımlanan bir videoda boy göstermesi şaşkınlıkla karşılandı. Zira Nisanda 2015'te Duri'nin Irak güçleriyle girdiği çatışmada öldürüldüğü haberi ceset fotoğraflarıyla desteklenmişti.
9.04.2018 Dünya
Terör örgütü DEAŞ Irak'ta ordu güçlerine pusu kurdu
Terör örgütü DEAŞ Irak'ta ordu güçlerine pusu kurdu Irak'ın batısındaki Enbar vilayetinde terör örgütü DEAŞ'ın saldırısı sonucu 7 askerin hayatını kaybettiği belirtildi.
15.03.2018 Dünya
Irak'ta DEAŞ'tan bombalı saldırı: 2 ölü, 5 yaralı!
Irak'ta DEAŞ'tan bombalı saldırı: 2 ölü, 5 yaralı! Irak'ın batısındaki Enbar vilayetinde terör örgütü DEAŞ'ın daha önce yerleştirdiği bir bombanın infilak etmesi sonucu 2 askerin öldüğü, 5 askerin yaralandığı bildirildi
19.02.2018 Dünya
Ozan Tufan Rusya'ya gidebilir
Ozan Tufan Rusya'ya gidebilir Transferin son gününde Crystal Palace’ın kapısından dönen Ozan Tufan’ın menajeri Rus kulüpleriyle görüşüyor. Çünkü Rusya’da ara transfer 22 Şubat’a kadar devam ediyor.
3.02.2018 Fenerbahçe
'Kırmızı Bülten'le aranan 3 DEAŞ'lı yakalandı
'Kırmızı Bülten'le aranan 3 DEAŞ'lı yakalandı Türkiye hem sınır içinde hem de sınır dışında teröristlerle mücadele ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin YPG ve DEAŞ terör gruplarına yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı başarıyla devam ederken, İnterpol’ün bütün dünyada 'Kırmızı Bülten' ile aradığı ikisi Hollanda, biri İngiltere uyruklu 3 DEAŞ'lı terörist Şanlıurfa’da yakalandı.
26.01.2018 Gündem
DEAŞ bitti ama silah sevkiyatı sürüyor
DEAŞ bitti ama silah sevkiyatı sürüyor DEAŞ, Suriye’de işgal ettiği son toprak parçası Bukemal'dan, Irak’ta da Ravan’dan çekildi. İki ülkede DEAŞ’ın elinde hiçbir yerleşim yeri kalmadığı halde, ABD’nin PKK/PYD’ye silah ve cephane desteği hız kesmiyor. Son sevkiyat 65 araçlık konvoy ile 19 Kasım’da gerçekleşti.
29.09.2021 Gündem
"YPG’ye silah vermek mecburiyetti"
"YPG’ye silah vermek mecburiyetti" ABD Büyükelçisi John Bass, İstanbul’da gazetecilerle görüştü. VATAN’ın ‘PKK ile YPG’nin aynı olduğunu bile bile silah vermek nasıl savunulabilir?’ sorusuna ‘Türkiye ile çözüm aradık. Sonunda mecbur kaldık’ diye yanıt verdi
29.09.2021 Gündem
Son dakika haberi: Irak'tan Kürtlere acil çağrı! Savaş...
Son dakika haberi: Irak'tan Kürtlere acil çağrı! Savaş... son dakika haberleri peş peşe geliyor... Irak Başbakanı İbadi, Kürtlere IKBY'deki bağımsızlık referandumunun sonuçlarını iptal için çağrıda bulundu. Irak Meclisi Başbakan İbadi'ye tartışmalı Kerkük kentine asker gönderme yetkisi de verdi. Irak Genelkurmay Başkanı üst düzey askeri bir heyetle İran'a gitti.
27.09.2017 Dünya
Terör örgütü DEAŞ'tan saldırı! En az 7 ölü
Terör örgütü DEAŞ'tan saldırı! En az 7 ölü DEAŞ Irak'ın Ramadi kentinde saldırıya geçti. Güvenlik güçleriyle saatlerdir şiddetli çatışmalar yaşanıyor. Bölgeden gelen ilk görüntüde her yeri dumanların kapladığı, sivillerin kaçmaya çalıştığı görülüyor. Irak güvenlik güçleri çatışmalarda 7 kayıp yaşadıklarını açıkladı.
27.09.2017 Dünya
'Irak'ın buna parası yok!'
'Irak'ın buna parası yok!' Irak'ın toplam borcunun 112 milyar dolara dayandığını ve ülkenin yıkılan bölgeleri yeniden inşa edecek güçlü bir ekonomiye sahip olmadığını belirtti.
27.07.2017 Dünya
ABD ajanlarını geri çağırıyor
ABD ajanlarını geri çağırıyor ABD, terör örgütü DEAŞ içerisine yerleştirdiği istihbarat elemanlarını topluyor. Geçen hafta Deyrezzor’da ajanlarını alan ABD, dün de Havice’dekilerini güvenli bölgelere taşıdı.
18.07.2017 Dünya
Irak'ta bomba yüklü araçla saldırıda 8 kişi öldü
Irak'ta bomba yüklü araçla saldırıda 8 kişi öldü Ramadi'de, teröristler tarafından yarın saldırıda kullanılmak üzere bir evin yakınına park edilen araçtaki bombanın patlaması sonucu, aralarında çocukların da bulunduğu 8 kişi öldü
12.04.2017 Dünya
"Bağdadi çölde" iddiasına ABD'den açıklama geldi
"Bağdadi çölde" iddiasına ABD'den açıklama geldi Pentagon yetkilisi, DEAŞ elebaşı Bağdadi için "Nerede olduğunu bilmiyorum ancak Musul’da olmadığını Musul operasyonu başlamadan, Musul ve Telafer’i sarmadan önce şehri terk etmiş olabileceğini düşünüyoruz" dedi
8.03.2017 Dünya
Irak'ta üst düzey 4 DEAŞ'lı cezaevinden kaçtı
Irak'ta üst düzey 4 DEAŞ'lı cezaevinden kaçtı Irak'ta terör örgütü DEAŞ'ın sözde lider kadrosundan dört kişinin cezaevinden firar ettiği bildirildi.
17.06.2021 Dünya
Kaçacak yeri kalmadı Türkiye'de işin içine girince...
Kaçacak yeri kalmadı Türkiye'de işin içine girince... IŞİD için harita gittikçe daralıyor. Fırat Kalkanı harekatı ile ağır darbeler indirildi. Dün son dakika olarak gelen habere göre Irak, Musul'un doğusunun tamamen IŞİD teröristlerinden temizlendiğini duyurdu, Türkiye'nin kuşatma altında tuttuğu El Bab ise her an düşebilir. 86 ülkeden yabancı militanlar örgüte katılsa da yakında IŞİD'in kaçacak yeri kalmayacak...
29.09.2021 Gündem
İbadi'den flaş Musul operasyonu açıklaması
İbadi'den flaş Musul operasyonu açıklaması Irak Başbakanı İbadi: Musul operasyonunu yakında sonuçlandıracağız. Belirlenen askeri plandan daha hızlı ilerleme kaydediliyor. DEAŞ'ın gücü azaldı ve bitmek üzeredir
12.12.2016 Dünya
Sayı 103 bini geçti
Sayı 103 bini geçti Operasyonun başladığı 17 Ekim'den bu yana yerlerinden edilen sivillerin sayısı 103 bini geçti
17.06.2021 Dünya
ABD'nin yaptığı hava saldırılarında 64 sivil öldü
ABD'nin yaptığı hava saldırılarında 64 sivil öldü ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), ABD uçakları tarafından son bir yıl içinde Suriye ve Irak'ta yapılan hava saldırılarında 64 sivilin öldüğünü, 8 sivilin yaralandığını bildirdi.
9.11.2016 Dünya
Kürtlerin Haşdi Şabi endişesi
Kürtlerin Haşdi Şabi endişesi Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) Duhok Amerikan Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Dr...
17.06.2021 Dünya
McGurk: Türkiye ile birlikte çalışıyoruz
McGurk: Türkiye ile birlikte çalışıyoruz İtalya Dışişleri Bakanı Gentiloni, ABD Başkanı Barack Obama'nın DEAŞ'la Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk ile bakanlık binasında bir araya geldi.
17.06.2021 Dünya
"Musul iki ay içinde kurtarılacak"
"Musul iki ay içinde kurtarılacak" Musul operasyonunun 3'üncü gününde kentin güneyinde 352 kilometrekarelik alan DAEŞ'tan temizlendi. Irak ordusunun hedefinde Türkmenlerin yoğun olarak yaşadığı Telafer kenti bulunuyor.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ramadi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ramadi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.