Rakka Operasyonu

Rakka Operasyonu

Son dakika Rakka operasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rakka operasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rakka operasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rakka Operasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rakka operasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 521 rakka operasyonu haberi bulunmuştur. Tüm rakka operasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD ile YPG/PKK ilişkisine 'saatli bomba' benzetmesi!
ABD ile YPG/PKK ilişkisine 'saatli bomba' benzetmesi! Brooking Enstitüsü Araştırmacılarından Amanda Sloat, "YPG/PKK-ABD ilişkisi"ne dair, "2014'te Barack Obama döneminde başladığından bu yana Suriyeli Kürtlerin bir grubu olan YPG'ye yardım etme politikası, bir saatli bomba gibi." değerlendirmesinde bulundu.
10.10.2019 Siyaset
ABD’nin PKK itirafı!
ABD’nin PKK itirafı! ABD’nin en tepe istihbarat kurumundan bir itiraf daha geldi. Ulusal İstihbarat Direktörlüğü’nün yayımladığı ‘Global tehdit’ raporunda, YPG’nin yanına parantez içinde ‘PKK’nın Suriye’deki milis gücü’ diye açık açık yazıldı
25.04.2018 Dünya
İbrahim Kalın'dan önemli açıklamalar: Gereken adımları atacağız
İbrahim Kalın'dan önemli açıklamalar: Gereken adımları atacağız Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, CNN International televizyonunda Becky Anderson’ın konuğu oldu.
19.03.2018 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan Afrin, Menbiç ve ABD açıklaması
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan Afrin, Menbiç ve ABD açıklaması Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Menbiç konusunda son dönemde ABD ile yoğun müzakerelerde bulunulduğuna dikkati çekerek, "Genel bir anlaşmaya vardık. Şimdi bu anlaşmanın uygulanmasını bekliyoruz. Eğer uygulanırsa, ABD ile karşı karşıya gelmemiş olacağız." dedi
19.03.2018 Gündem
Bunlar ağır silah değil mi?
Bunlar ağır silah değil mi? “YPG’ye ağır silah vermedik” diyen ABD Dışişleri Bakanı Tillerson’ı, Pentagon’un 2018 bütçesi yalanlıyor. Bütçeye göre örgüte sadece 2018’de ağır makineli tüfek Doçka’dan havan toplarına, roketatardan AT-4 anti-tank füzesine kadar binlerce ağır silah verilecek
15.02.2018 Gündem
Şok iddia! 'ABD, YPG’lileri Suriye istihbarat servisine sızdırdı'
Şok iddia! 'ABD, YPG’lileri Suriye istihbarat servisine sızdırdı' Suriye'de bulunan bazı güvenlik ve istihbarat kaynakları ABD'nin, terör örgütü PKK’nın Suriye kolu PYD/YPG’li kent milislerini “Muhaberat” olarak bilinen Suriye istihbarat servisine sızdırdığını iddia etti.
2.02.2018 Dünya
Pentagon'dan flaş açıklama
Pentagon'dan flaş açıklama ABD Genelkurmay Başkanlığı Sözcüsü Korgeneral Kenneth McKenize, PYD/PKK’nın Afrin’den Kilis’e roket saldırısına ilişkin bir soruya, “Türkiye’ye yönelik her saldırıyı kınıyoruz.” dedi.
1.02.2018 Dünya
Afrin’de öldürülen teröristin kıyafetindeki peç detayı
Afrin’de öldürülen teröristin kıyafetindeki peç detayı ABD’nin eğitim ve silahla desteklediği YPG'ye bağlı YAT'lı teröristler Zeytin Dalı harekatında etkisiz hale getirildi. Öldürülen teröristin üzerindeki yelekte yer alan paçavranın ABD’nin özel olarak eğittiği ve silah verdiği terörist grubuna ait olduğu ortaya çıktı.
30.01.2018 Gündem
YPG ile rejim arasında 'kirli pazarlık' iddiası
YPG ile rejim arasında 'kirli pazarlık' iddiası TSK ve ÖSO’nun Zeytin Dalı Harekâtı devam ederken, Esad rejiminin PYD/YPG ile Afrin konusunda pazarlık masasına oturduğu iddiası gündeme geldi.
26.01.2018 Dünya
Güvenlik Uzmanı Mete Yarar: Bunun adı vatan hainliği
Güvenlik Uzmanı Mete Yarar: Bunun adı vatan hainliği Güvenlik Uzmanı Yarar, Afrin'de süren Zeytin Dalı Harekatı'yla ilgili olarak çarpıcı açıklamaklarda bulundu.
22.01.2018 Gündem
PKK'nın yeni ajanı
PKK'nın yeni ajanı ABD, muhalif grupları terör örgütü PKK ile işbirliğine ikna etmek için Suriye asıllı Fedva el Uceyli’yi gönderdi.
20.12.2017 Dünya
Rakka operasyonu 2 binden fazla sivilin hayatına mal oldu
Rakka operasyonu 2 binden fazla sivilin hayatına mal oldu Suriye İnsan Hakları Ağı (SNHR), Rakka'nın DEAŞ'tan alınması için düzenlenen saldırılarda 2 bin 371 sivilin öldüğünü, 450 bin civarı sivilin de yerinden edildiğini açıkladı.
14.12.2017 Dünya
Para PKK’dan, Emir Kandil’den, Silah ABD’den
Para PKK’dan, Emir Kandil’den, Silah ABD’den Kelime oyunuyla adını SDG olarak değiştirip ABD’den her türlü desteği alan PKK’nın Suriye uzantısı YPG’nin sözcüsü Talal Silo: ‘Tiyatroydu. Maaşlar PKK’dan, emir Kandil’den, silahlar ABD’den geliyordu’
29.09.2021 Gündem
Son dakika... 'ABD'ye liste verdik!'
Son dakika... 'ABD'ye liste verdik!' Suriye'de terör örgütü PYD/PKK'nın paravan kuruluşu, çoğunluğu YPG'lilerden oluşan SDG'den kaçarak Türkiye'ye teslim olan Talal Silo, ABD'nin silah yardımlarının iç yüzünü anlattı. Silo, ABD'nin uluslararası topluma YPG'ye yaptığı silah yardımını izah edebilmek için SDG'nin kurulduğunu ve bunun sadece bir isimden ibaret olduğunu belirtti. ABD'nin Obama döneminde örgüte kullanılmış silahlar gönderdiğini ancak Trump gelince zırhlı araçlar gelmeye başladığını açıkladı.
2.12.2017 Dünya
Suriye’den çekiliyorlar!
Suriye’den çekiliyorlar! Rusya, Suriye’deki askeri birliklerini çekmeye hazırlandıklarını bildirdi. Rusya Güvenlik Konseyi Sekreteri Nikolay Patruşev, Moskova yönetiminin Suriye’deki askeri birliklerini çekmeye hazırlandığını açıkladı.
30.11.2017 Dünya
ABD, 400 kişilik topçu birliğini Suriye'den çekiyor
ABD, 400 kişilik topçu birliğini Suriye'den çekiyor ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon, ABD'nin Rakka operasyonu için Suriye'ye gönderdiği 400 kişilik topçu birliğini geri çekeceğini duyurdu.
30.11.2017 Dünya
Pentagon'dan flaş YPG açıklaması
Pentagon'dan flaş YPG açıklaması ABD yönetimi, Suriye'de terör örgütü PKK/YPG'ye yaptığı doğrudan silah yardımını Rakka geri alındığı için sona erdirmeyi değerlendirdiğini ancak örgütle iş birliğine devam edeceğini açıkladı.
27.11.2017 Dünya
Erdoğan, Trump ile görüştü! YPG'ye silah verilmeyecek!
Erdoğan, Trump ile görüştü! YPG'ye silah verilmeyecek! Erdoğan ile ABD Başkanı Trump telefonda görüştü. İlk açıklama yapıldı. Açıklamada Soçi zirvesi, Suriye krizi, ikili ilişkiler ve bölgesel sorunların görüşüldüğü belirtildi. Bakan Çavuşoğlu "ABD Başkanı Trump YPG'ye silah verilmeyeceğini açıkladı" dedi. Cumhurbaşkanlığı, Erdoğan-Trump görüşmesiyle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "DEAŞ, PKK, FETÖ ve benzeri örgütler dahil, tüm terör örgütlerine karşı birlikte mücadele etme konusunda mutabık kalındı. Erdoğan'ın Soçi zirvesi hakkında ABD Başkanı Trump ile bilgi paylaştığı telefon görüşmesinde, terörle mücadele üzerinde duruldu. Görüşmede, Türkiye ve ABD arasındaki ikili konular ele alındı, Suriye krizi ve bölgesel konular hakkında görüş teatisinde bulunuldu" denildi.
29.09.2021 Gündem
YPG’ye ağır silahlar ve 120 Hummer gitti
YPG’ye ağır silahlar ve 120 Hummer gitti ABD en son olarak makineli tüfekler, havan topları ve hafif silahlar ile 120 zırhlı Hummer aracı YPG’lilere verdi
29.09.2021 Gündem
‘Tüm belediyeler inceleniyor gerekli müdahale yapılır’
‘Tüm belediyeler inceleniyor gerekli müdahale yapılır’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı belediyelerin sorunlu olduğuna dair bilgiler geldiğini söyledi ve ”İlgili partiler problemi kendileri çözmek isterlerse zaten gereğini yaparlar” dedi. Erdoğan aksi takdirde İçişleri müfettişlerinin devreye girebileceğini işaret etti
1.11.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısında konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısında konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısına katılarak burada gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Grup toplantısı çıkışı gazetecilerin sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan Melih Gökçek'in istifası için "Süreç normal sürecinde ilerleyecek" dedi.
24.10.2017 Siyaset
Rusya'dan ABD'ye büyük suçlama!
Rusya'dan ABD'ye büyük suçlama! Rusya, ABD önderliğindeki koalisyonu, Rakka operasyonu sırasındaki bombalamalar nedeniyle "kenti dünya yüzeyinden silmekle" suçladı.
23.10.2017 Dünya
İşte YPG=PKK’ya bir kanıt daha!
İşte YPG=PKK’ya bir kanıt daha! Tarih:7 Kasım 2016. Yer: Ankara. ABD Genelkurmay Başkanı Dunford: YPG Rakka’ya girmeyecek. Kuşatmada görev alacak. Tarih: 18 Ekim 2017. Yer: Rakka El Naim Meydanı. YPG’liler Rakka’nın merkezinde Apo posteri ve PKK bayrakları açtı...
19.10.2017 Dünya
YPG Rakka’yı aldı peki verecek mi?
YPG Rakka’yı aldı peki verecek mi? ABD’nin silah ve hava desteğiyle DEAŞ’ın başkenti Rakka’ya saldıran PKK’nın Suriye uzantısı YPG, Rakka için ‘düştü düşecek’ açıklaması yaptı. ABD daha önce ‘YPG içeri girmeyecek Arap unsurlar şehri teslim alacak’ demişti
14.10.2017 Dünya
120 TIR’lık yeni silah sevkiyatı
120 TIR’lık yeni silah sevkiyatı ABD, YPG’ye önceki gün yaptığı 120 TIR’lık son sevkiyatta roketatara karşı korumalı zırhlı araçlar, ısı güdümlü füzeler, Doçkalar da var
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rakka Operasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rakka operasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.