Rajoy

Rajoy

Son dakika rajoy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rajoy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rajoy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rajoy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rajoy gelişmeleri de dahil olmak üzere 196 rajoy haberi bulunmuştur. Tüm rajoy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trump ve Papa'dan bağımsızlık için destek istedi
Trump ve Papa'dan bağımsızlık için destek istedi Katalonya Özerk Yönetimi Başkanı Quim Torra, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez'e mektup göndererek bağımsızlık referandumu isterken diğer ülke liderlerine de mektubun bir kopyasını iletti.
4.10.2018 Dünya
Katalonya liderinden "kendi geleceğine karar verme hakkı" talebi
Katalonya liderinden "kendi geleceğine karar verme hakkı" talebi İspanya merkezi hükümeti ile Katalonya Özerk Yönetimi hükümeti başkanları, geçen yıl başlayan, benzeri daha önce yaşanmamış bağımsızlık yanlısı girişimlerin ardından "ilişkilerin normalleştirilmesi" amacıyla ilk kez doğrudan görüşme gerçekleştirdi.
9.07.2018 Dünya
İspanya'nın yeni başbakanı Sanchez yemin etti
İspanya'nın yeni başbakanı Sanchez yemin etti Sosyalist Başbakan Pedro Sanchez, İncil veya haç olmadan yemin ederek görevi resmen devraldı.
2.06.2018 Dünya
Avrupa'da son dakika krizi! Hükümet düştü!
Avrupa'da son dakika krizi! Hükümet düştü! İspanya'da ana muhalefet partisinin verdiği gensorunun kabul edilmesiyle Mariano Rajoy hükümeti düştü.
1.06.2018 Dünya
İspanya: Suçları cezasız kalmayacak
İspanya: Suçları cezasız kalmayacak İspanya Başbakanı Mariano Rajoy, kendini fesheden ayrılıkçı ETA örgütünün işlediği suçların cezasız kalmayacağını söyledi.
3.05.2018 Dünya
Hırsız başkan koltuğu bıraktı
Hırsız başkan koltuğu bıraktı İspanya’da Madrid Özerk Yönetimi Başkanı Cristina Cifuentes, 2011’de bir mağazadan yüz kremi çaldığını gösteren video görüntülerin yayınlanması üzerine istifa etti
25.04.2018 Dünya
Başbakan Yıldırım: AKPM kendi işine baksın, seçimi Türkiye yapacak
Başbakan Yıldırım: AKPM kendi işine baksın, seçimi Türkiye yapacak Başbakan Binali Yıldırım, İspanya Başbakanı Mariano Rajoy ile yaptığı görüşmenin ardından açıklamalarda bulundu
24.04.2018 Gündem
Başbakan Yıldırım, İspanya' ya gitti
Başbakan Yıldırım, İspanya' ya gitti BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Türkiye-İspanya Hükümetlerarası 6. Zirvesi'ne katılmak üzere İspanya ya gitti.
24.04.2018 Siyaset
Başbakan'dan İspanya ziyareti öncesi önemli açıklamalar
Başbakan'dan İspanya ziyareti öncesi önemli açıklamalar Başbakan Yıldırım, İspanya ziyareti öncesinde havaalanında açıklamalarda bulundu. İspanyol mevkidaşı Rajoy ile ülkemizde ve çevre ülkelerde yaşanan gelişmeleri ele alacağını söyleyen Başbakan Yıldırım, 'İspanya ile Türkiye'nin bu gelişmeler karşısındaki tutumunu değerlendirileceğiz.' dedi. Depremle ilgili de konuşan Yıldırım, acil şifalar diledi ve oluşan hasarla ilgili çalışmaların başlatıldığını açıkladı.
24.04.2018 Siyaset
Ne olur bizi affedin
Ne olur bizi affedin ETA’nın özrü örgütün mayıs başında kendini feshedeceğini açıklamasının ardından geldi.
20.04.2018 Dünya
Suudi Arabistan, İspanya'dan savaş gemisi alacak
Suudi Arabistan, İspanya'dan savaş gemisi alacak Suudi Arabistan Velihat Prensi Bin Selman'ın İspanya ziyaretinde, değeri 2 milyar avroyu bulan 5 küçük savaş gemisinin Suudi Arabistan'a satılması konusunda mutabakat beyannamesi imzalandı.
13.04.2018 Dünya
Maç öncesi ortalık karıştı! Bir polis öldürüldü
Maç öncesi ortalık karıştı! Bir polis öldürüldü Athletic Bilbao-Spartak Moskova karşılaşması öncesinde çıkan olaylar sırasında bir Bask polisi hayatını kaybetti.
22.02.2018 UEFA Avrupa Ligi
Stoltenberg: Türkiye'nin kendini savunma hakkı var
Stoltenberg: Türkiye'nin kendini savunma hakkı var NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Türkiye, en çok terör saldırısına maruz kalan NATO üyesi. Türkiye'nin de diğer ülkeler gibi kendini savunma hakkı var ancak bunun orantılı ve ölçülü bir şekilde yapılması önemli." dedi.
25.01.2018 Dünya
Eski Katalan liderden hükümete çağrısı
Eski Katalan liderden hükümete çağrısı Eski Katalonya Özerk Yönetimi Başkanı Carles Puigdemont, İspanya merkezi hükümetine "meşru seçim sonuçlarını tanıma ve siyasi müzakerelere başlama" çağrısında bulundu.
31.12.2017 Dünya
Katalonya'daki parlamento seçimlerini ayrılıkçılar kazandı
Katalonya'daki parlamento seçimlerini ayrılıkçılar kazandı İspanya'nın Katalonya Özerk Bölgesi'ndeki parlamento seçimlerinde ayrılıkçı partiler hükümet kurma çoğunluğuna ulaştı.
22.12.2017 Dünya
Bağımsızlık ateşi söndü mü?
Bağımsızlık ateşi söndü mü? Bağımsızlık için girişimde bulunup İspanya’nın sert tepkisiyle karşılaşan Katalanlar sandığa gidiyor. Seçim sonucu, bağımsızlık mücadelesinin de kaderini belirleyecek
16.12.2017 Dünya
Katalan siyasetçiler için flaş karar
Katalan siyasetçiler için flaş karar Katalonya'da düzenlenecek olan seçimler öncesinde İspanyol mahkemesi hapiste tutulan ayrılıkçı Katalan siyasetçilerden altısının şartlı tahliyesine karar verdi.
4.12.2017 Dünya
İspanya, Katalanları vergiyle ikna edecek
İspanya, Katalanları vergiyle ikna edecek Madrid, tek taraflı bağımsızlık ilan eden Katalonya’ya İspanya’ya bağlı kalmaları şartıyla kendi vergisini toplama hakkı tanıyabileceği sinyalini verdi
21.11.2017 Dünya
Bask parlamentosu da Katalonya'nın bağımsızlığını tanımadı
Bask parlamentosu da Katalonya'nın bağımsızlığını tanımadı İspanya'nın kuzeydoğusundaki Bask özerk yönetim parlamentosu, Katalonya'nın 27 Ekim'de ilan ettiği tek taraflı bağımsızlık kararını tanımadığını açıkladı
16.11.2017 Dünya
İspanya Başbakanı: Bu kişilerin artık siyasette yeri yok
İspanya Başbakanı: Bu kişilerin artık siyasette yeri yok İspanya Başbakanı Mariano Rajoy, haklarında soruşturma yürütülen ve tutuklanıp ceza evine gönderilen Katalan siyasetçilerin "siyasette yerlerinin olmadığını" söyledi.
14.11.2017 Dünya
İspanya Başbakanı: Ayrılıkçı kargaşaya son vereceğiz
İspanya Başbakanı: Ayrılıkçı kargaşaya son vereceğiz İspanya Başbakanı Mariano Rajoy, 21 Aralık'ta Katalonya'da düzenlenmesi planlanan seçimlerin öncesinde Barcelona'da yaptığı ilk mitingde, Katalanların bağımsızlık ilanına karşı çıkan 'sessiz çoğunluğun' oyunu istedi.
12.11.2017 Dünya
Katalan polisi aradan çekildi
Katalan polisi aradan çekildi Katalan yerel polisi, Madrid ile Katalonya özerk yönetimi arasındaki ‘bağımsızlık’ krizinde tarafsız kalmaya karar verdi. İspanyol polisi Katalan liderleri tutuklamaya kalkarsa, yerel polis araya girmeyecek
28.10.2017 Dünya
Katalonya Yönetimi feshedildi! İşte yeni seçim tarihi
Katalonya Yönetimi feshedildi! İşte yeni seçim tarihi İspanya Başbakanı Mariano Rajoy, anayasanın 155. maddesi gereği, Katalonya özerk yönetimi hükümetini ve yerel polis müdürlerini görevden aldıklarını açıkladı. Rajoy, 21 Aralık'ta erken yerel seçime gidileceğini de belirtti.
27.10.2017 Dünya
Katalonya tek taraflı bağımsızlık ilan etti
Katalonya tek taraflı bağımsızlık ilan etti İspanyada Özerk Katalonya Bölgesinde parlamento bağımsızlığın ilanı için meclise gelen önergeyi 70 oyla onayladı. Kararın hemen ardından İspanya senatosu Katalonya'yı doğrudan yönetme kararı aldı.
27.10.2017 Dünya
Katalonya lideri: Kabul etmiyoruz
Katalonya lideri: Kabul etmiyoruz Katalonya Özerk Yönetimi Başkanı Carles Puigdemont, İspanya hükümetinin Katalonya özerk yönetimini feshetmeye ve Katalonya'yı doğrudan yönetmeye yönelik planlarını kabul etmeyeceklerini açıkladı.
22.10.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rajoy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rajoy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.