Katalonya

Katalonya

Son dakika katalonya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan katalonya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını katalonya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Katalonya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan katalonya gelişmeleri de dahil olmak üzere 545 katalonya haberi bulunmuştur. Tüm katalonya haberleri aşağıda listelenmiştir.
İspanya Bayrağı Anlamı Nedir? İspanya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
İspanya Bayrağı Anlamı Nedir? İspanya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Resmi adıyla her ne kadar İspanya Krallığı olarak geçse bile, bu ülke aynı zamanda Cumhuriyetle yönetilir. Avrupa'nın güneybatısında ve İber yarımadasında yer alan bir ülkedir. Bununla beraber Avrupa'nın en büyük ve en güçlü birkaç ülkesi içerisinde yer aldığını söylemek mümkündür.
10.09.2023 Eğitim
Salvador Dali’nin çalınan iki tablosu ele geçirildi
Salvador Dali’nin çalınan iki tablosu ele geçirildi İspanya’nın Katalonya bölgesinde polis ekipleri, yaklaşık bir yıl süren soruşturmanın ardından, ünlü ressam Salvador Dali’nin çalınan iki tablosunu ele geçirdi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
19.02.2023 Dünya
İspanya’da tren kazası: 155 yaralı
İspanya’da tren kazası: 155 yaralı İspanya'nın Katalonya bölgesinde trenin istasyonda başka bir trene arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 155 kişi yaralandı.
7.12.2022 Dünya
Dolu fırtınası! Tenis topu büyüklüğünde yağdı: 1 bebek öldü, 29 yaralı
Dolu fırtınası! Tenis topu büyüklüğünde yağdı: 1 bebek öldü, 29 yaralı   İspanya’da tenis topu büyüklüğündeki dolu yağışı sırasında yaralanan 1 yaşındaki bir bebeğin hayatını kaybettiği, 29 kişinin ise yaralandığı belirtildi.
31.08.2022 Dünya
Fenerbahçe ceza alır mı, Fenerbahçe’ye UEFA cezası var mı? Dinamo Kiev maçında 'Putin' tezahüratına ceza yorumu!
Fenerbahçe ceza alır mı, Fenerbahçe’ye UEFA cezası var mı? Dinamo Kiev maçında 'Putin' tezahüratına ceza yorumu! Fenerbahçe taraftarının Dinamo Kiev maçında yaptığı tezahüratlarla ilgili UEFA'nın soruşturma başlatmasına yönelik taraftarlar “Fenerbahçe ceza alır mı, Fenerbahçe’ye UEFA cezası var mı?” sorusuna yanıt arıyor. Spor Hukukçusu ve Avukat Ebrar Efkan Bilgiç merak edilen soruya yanı verdi.
29.07.2022 Şampiy10
İspanya’da 30 farklı noktada yangın! 2 bin hektarlık alan küle döndü
İspanya’da 30 farklı noktada yangın! 2 bin hektarlık alan küle döndü İspanya’da itfaiye ekipleri, en az 30 farklı noktada çıkan yangınlarla mücadele ediyor.
18.07.2022 Dünya
Mariano Diaz transferinde son durum ne? Fenerbahçe’nin Mariano Diaz  transferinde yeni teklif ne?
Mariano Diaz transferinde son durum ne? Fenerbahçe’nin Mariano Diaz transferinde yeni teklif ne? Fenerbahçe transfer çalışmalarına devam ediyor. Jorge Jesus’un listesindeki öncelikli isimlerden Real Madrid'in golcüsü Mariano Diaz ile görüşmeler sürüyor. Fenerbahçe, golcü futbolcu için sunduğu ilk teklifi yükseltti. Peki, Mariano Diaz Fenerbahçe’ye gelecek mi? Mariano Diaz kimdir? Mariano Diaz transferinde son durum ne? Fenerbahçe Mariano Diaz transferinde yeni teklif ne? İşte detaylar…
29.06.2022 Süper Lig
Rekor sıcaklık! Büyük tehlike dalga dalga yayılıyor, 50 farklı noktada orman yangını...
Rekor sıcaklık! Büyük tehlike dalga dalga yayılıyor, 50 farklı noktada orman yangını... Sıcaklıklar rekor seviyeye ulaştı. Büyük tehlike devam ediyor. Birçok farklı noktada orman yangını başladı. Avrupa’da hava sıcaklığının rekor seviyelere çıkmasıyla birlikte İspanya’nın Katalonya ve Kastilya ve Leon bölgesinde başlayan orman yangınlarına müdahale devam ediyor.
19.06.2022 Dünya
İspanya’da orman yangınlarına müdahale sürüyor
İspanya’da orman yangınlarına müdahale sürüyor Avrupa’da hava sıcaklığının rekor seviyelere çıkmasıyla birlikte İspanya’nın Katalonya ve Kastilya ve Leon bölgesinde başlayan orman yangınlarına müdahale devam ediyor.
19.06.2022 Dünya
Galatasaray Barcelona maçı ne zaman? Galatasaray UEFA rakibi Barcelona ile ne zaman, hangi gün, saat kaçta maç yapacak?
Galatasaray Barcelona maçı ne zaman? Galatasaray UEFA rakibi Barcelona ile ne zaman, hangi gün, saat kaçta maç yapacak? Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 rakibi belli oldu. Galatasaray İspanyol devi Barcelona ile kapışacak. Peki, Galatasaray Barcelona maçı ne zaman? Galatasaray Barcelona maçı nerede oynanacak?
25.02.2022 Gündem
İspanya'dan ırkçı kutlama! Üç Kral bayramında siyah yüz ile...
İspanya'dan ırkçı kutlama! Üç Kral bayramında siyah yüz ile... Yılbaşı ve Noel kutlamaları tüm dünyada başladı. Yeni yıla merhaba diyen ilk ülke ise Yeni Zelanda oldu. Geçen yıllarda koronavirüs salgını nedeniyle sönük geçen kutlamalar bu yıl daha renkli geçiyor. İspanya’da yapılacak kutlama ise tepkilere neden oldu. Ülke, ırkçılık suçlamalarına rağmen yüzlerini siyaha boyayarak yapacakları kutlamaya hazırlanıyor.
31.12.2021 Dünya
ABD’de markette silahlı saldırı! En az 1 kişi öldü, 14 kişi yaralandı
ABD’de markette silahlı saldırı! En az 1 kişi öldü, 14 kişi yaralandı ABD’nin Tennessee eyaletinde bir süpermarkette düzenlenen silahlı saldırıda en az bir kişinin öldüğü duyuruldu.
23.09.2021 Dünya
Eski Katalan lider Puigdemont İtalya'da gözaltına alındı
Eski Katalan lider Puigdemont İtalya'da gözaltına alındı Avrupa Parlamenteri ve eski Katalonya özerk hükümet başkanı Carles Puigdemont, İtalya'da gözaltına alındı.
23.09.2021 Dünya
İskoçya yeniden bağımsızlık referandumuna gidiyor
İskoçya yeniden bağımsızlık referandumuna gidiyor İskoçya Bölgesel Hükümeti Başbakanı Nicola Sturgeon, 2023 sonunda bağımsızlık referandumuna gitmeyi planladıklarını söyledi.
13.09.2021 Dünya
Kovid-19 vakaları artıyor, kısıtlamalar  geri geliyor
Kovid-19 vakaları artıyor, kısıtlamalar geri geliyor Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayılarında tekrar artış eğiliminin görüldüğü birçok Avrupa ülkesinde, salgınla mücadele kapsamında alınan önlemler ve kısıtlamalar sertleştiriliyor.
24.07.2021 Sağlık
John Mcafee kimdir? Antivirüs yazılımcısı neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte John Mcafee’ın hayatına dair merak edilenler…
John Mcafee kimdir? Antivirüs yazılımcısı neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte John Mcafee’ın hayatına dair merak edilenler… ABD’li antivirüs yazılımcısı John McAfee, İspanya’nın Barselona kentinde kaldığı hapishanenin hücresinde ölü bulundu. John Mcafee kimdir? İşte John Mcafee’ın hayatına dair merak edilenler…
24.06.2021 Gündem
Haftada iki kutu sardalya tüketimi, tip 2 diyabet riskini azaltabilir
Haftada iki kutu sardalya tüketimi, tip 2 diyabet riskini azaltabilir Haftada iki konserve sardalya tüketiminin tip 2 diyabet riskini azaltabileceği öne sürüldü.
8.05.2021 Sağlık
5 bin kişinin katıldığı sosyal mesafesiz konser!
5 bin kişinin katıldığı sosyal mesafesiz konser! İspanya'da koronavirüs salgını döneminde ilk kez sosyal mesafe kuralının kaldırıldığı konser gerçekleşti. 5 bin kişinin katıldığı konsere girişte COVID-19 testi pozitif olanlar ve ateşi yüksek kişiler alınmadı.
27.03.2021 Dünya
İspanya sokaklarında gerginlik dinmiyor
İspanya sokaklarında gerginlik dinmiyor İspanya'da tutuklanarak cezaevine konulan rap sanatçısı Pablo Hasel'in, serbest bırakılması talebiyle yapılan gösteriler 5'inci gününde de devam etti. Tansiyonun düşmediği sokaklarda göstericilerle polis zaman zaman karşı karşıya geldi.
20.02.2021 Dünya
İspanya'da ortalık savaş alanına döndü! Her yeri yakıp yıktılar
İspanya'da ortalık savaş alanına döndü! Her yeri yakıp yıktılar İspanya'da terörizmi yüceltme ve Kraliyet Ailesi'ne hakaret suçlarından hüküm giyen rap sanatçısı Pablo Hasel'in dün polis zoruyla tutuklanıp cezaevine götürülmesine karşı Katalonya'da başlayan gösteriler ülke geneline yayılarak bugün de devam etti.
17.02.2021 Dünya
İşte dünyada corona virüste yaşanan son gelişmeler
İşte dünyada corona virüste yaşanan son gelişmeler Dünya genelinde yeni tip corona virüs (covid-19) bulaşan kişi sayısı 27 milyon 217 bine ulaşırken, iyileşenlerin sayısı 19 milyon 300 bine yaklaştı, salgında bugüne kadar 885 binden fazla kişi hayatını kaybetti.
6.09.2020 Dünya
Formula 1 ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Formula 1  pilotlar ve takımlar klasmanı
Formula 1 ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Formula 1 pilotlar ve takımlar klasmanı Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda heyecan, İspanya'nın ev sahipliği yapacağı sezonun altıncı yarışıyla sürecek. Peki, Formula 1 ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Formula 1 sılama turları ne zaman? İşte Formula 1 İspanya Grand Prix'si öncesi pilotlar ve takımlar klasmanı...
14.08.2020 Gündem
İspanya'da açık alanda sigara içme yasağı getirildi
İspanya'da açık alanda sigara içme yasağı getirildi İspanya'da yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınında hızla artan yeni vakalara karşı önlem olarak iki özerk yönetim, sosyal mesafenin sağlanmadığı açık kamusal alanlarda sigara içme yasağı uygulaması başlattı.
14.08.2020 Dünya
Vaka artışları yaklaşık 15 gün sonra yansıyacak
Vaka artışları yaklaşık 15 gün sonra yansıyacak Sağlık Bakanlığı Toplum Bilimleri Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, yeni tip corona virüs (Kovid-19) tedbirlerine, Kurban Bayramı süresince istenilen düzeyde uyum gösterilmediğini, bunun 10-15 gün sonraki tabloya, artış olarak yansıyabileceğini belirtti.
3.08.2020 Sağlık
İkinci dalga endişesi! 'Mecbur kalmadıkça sokağa çıkmayın'
İkinci dalga endişesi! 'Mecbur kalmadıkça sokağa çıkmayın' Avrupa ülkelerinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarının artması endişeye yol açtı. Sokağa çıkmayın çağrısı yapıldı.
30.07.2020 Corona Virüsü

Benzer Haber Etiketleri

Katalonya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki katalonya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.