Rahmi Koç

Rahmi Koç

Son dakika rahmi koç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rahmi koç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rahmi koç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rahmi Koç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rahmi koç gelişmeleri de dahil olmak üzere 880 rahmi koç haberi bulunmuştur. Tüm rahmi koç haberleri aşağıda listelenmiştir.
14. MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu
 14. MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu Dijital mecralar ve uygulamalar üzerinden yaratıcılık ve iş sonuçları ile reklamların değerlendirildiği ve ödüllendirildiği MIXX Awards Türkiye, İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından on dördüncü kez düzenlendi. Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleştirilen ödül törenine, reklamveren markalar, yayıncı mecralar ve reklam ajansları ile sektör kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra IAB Kurucu Başkanı Ahmet Pura, IAB Europe Yönetim Kurulu Başkanı Thomas Duhr ve IAB Europe Onursal Başkanı Constantin Kamaras da katıldı.
17.04.2024 Vitrin
14’üncüsü düzenlenecek yarışmaya 'Sürdürülebilirlik Kampanyaları' kategorisi
14’üncüsü düzenlenecek yarışmaya 'Sürdürülebilirlik Kampanyaları' kategorisi İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB), bu sene 14’üncüsünü düzenlediği MIXX Awards Türkiye yarışmasında 'Sürdürülebilirlik Kampanyaları' kategorisini hayata geçirdiğini duyurdu.
28.03.2024 Vitrin
Vergi rekortmenleri 2023 listesi | Gelir vergisi rekortmenleri kimler? Türkiye vergi rekortmenleri
Vergi rekortmenleri 2023 listesi | Gelir vergisi rekortmenleri kimler? Türkiye vergi rekortmenleri Türkiye'nin vergi rekortmeni Selçuk Bayraktar oldu. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Türkiye'nin 2022 gelir vergisi rekortmeni oldu. Peki, diğer gelir vergisi rekortmenleri kimler? İşte Türkiye vergi rekortmenleri listesi…
3.01.2024 Gündem
Türkiye'nin vergi rekortmeni Selçuk Bayraktar oldu
Türkiye'nin vergi rekortmeni Selçuk Bayraktar oldu Türkiye'nin 2022 gelir vergisi rekortmeni, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar oldu.
3.01.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Körfez turuna çıkıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Körfez turuna çıkıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri’ni kapsayan bir Körfez turuna çıkacak, ziyaretlerde Türkiye’ye yönelik yatırımlar ele alınacak.
5.07.2023 Gündem
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den çok sert Galatasaray  açıklaması:Ligin tescilini kabul etmeyeceğim
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den çok sert Galatasaray açıklaması:Ligin tescilini kabul etmeyeceğim Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlı ekibin gündemine dair açıklamalarda bulundu. Galatasaray ve TFF'ye yönelik sert ifadeler kullanan Ahmet Nur Çebi, "Beşiktaş şampiyon olsa bile ligin tescil edilmesini kabul etmeyeceğim" dedi.
5.05.2023 Beşiktaş
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu...
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu... Forbes Dünya Milyarderleri Listesi’nde bu yıl 2 bin 640 kişi yer alıyor. Listeye, Türkiye’den 26 kişi girerken 516. sırada yer alan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, 5.1 milyar dolar serveti ile Türkiye’nin en zengin iş insanı oldu. Peki, İbrahim Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu nereli, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapar?
6.04.2023 Ekonomi
Semahat Sevim Arsel kimdir, ne iş yapar? Türkiye’nin en zengin 4. İnsanı Semahat Arsel nereli, kaç yaşında, çocuğu var mı? İşte eğitim ve iş hayatı!
Semahat Sevim Arsel kimdir, ne iş yapar? Türkiye’nin en zengin 4. İnsanı Semahat Arsel nereli, kaç yaşında, çocuğu var mı? İşte eğitim ve iş hayatı! Forbes'un bu yıl 37'nci kez Milyarderler Listesini yayınladı. Listede Türk isimler de yer aldı. FORBES milyarderler listesine göre Türkiye’nin en zengin dördüncü insanı Semahat Sevim Arsel oldu. Peki, Semahat Sevim Arsel kimdir, ne iş yapar, nereli? Türkiye’nin 4. zengini Semahat Arsel’in çocuğu var mı, eğitimi nedir?
5.04.2023 Ekonomi
11 Ekim ne günü, 11 Ekim tarihte dünyada ne oldu? 11 Ekim tarihinde kim doğdu, kim öldü? İşte, 9 Ekim'de yaşananlar…
11 Ekim ne günü, 11 Ekim tarihte dünyada ne oldu? 11 Ekim tarihinde kim doğdu, kim öldü? İşte, 9 Ekim'de yaşananlar… Tarihte bugün yaşanmış yeni doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olayları haberimizde kronolojik olarak sıraladık. Peki, 11 Ekim tarihinde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar oldu? 11 Ekim ne günü? İşte, 11 Ekim'de yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
11.10.2022 Gündem
Forbes 2022 en zenginler listesi! Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim?
Forbes 2022 en zenginler listesi! Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim? ABD merkezli Forbes Ekonomi Dergisi, 2022 yılında dünyanın en zengin iş insanlarının listesini açıkladı. Dünyanın en zenginleri listesine 236 yeni milyarder girerken, 329 milyarder de liste dışı kaldı. Peki, Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim? İşte Forbes 2022 en zenginler listesi…
2.07.2022 Ekonomi
Belma Simavi son yolculuğuna uğurlandı
Belma Simavi son yolculuğuna uğurlandı Hürriyet gazetesinin kurucusu Sedat Simavi'nin oğlu Erol Simavi'nin eşi Belma Simavi İstanbul'da toprağa verildi.
16.05.2022 Gündem
Ömer Koç kimdir? Boji’yi sahiplenen Ömer Koç ne iş yapıyor, eğitimi nedir?
Ömer Koç kimdir? Boji’yi sahiplenen Ömer Koç ne iş yapıyor, eğitimi nedir? Ömer Koç kimdir? İstanbul’un simgesi Boji’yi ünlü iş insanı Ömer Koç sahiplendi. İstanbul’un toplu taşıma araçlarında seyahat etmesiyle tanınan, dünya basınında da yer verilen Boji yeni sahibine kavuştu. Peki, Boji’nin sahibi Ömer Koç kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
12.01.2022 Gündem
Yanan ağaç gövdeleri böyle sanata dönüştürüyor
Yanan ağaç gövdeleri böyle sanata dönüştürüyor Antalyalı sanatçı Adnan Ceylan, Türkiye'nin en büyük orman yangını olarak kayıtlara geçen Manavgat yangınında zarar gören ağaçlardan elde ettiği odun ve tahta parçalarıyla at figürü yaptı. Ceylan, 'Manavgat' adını verdiği atın 4,5 metre uzunluğunda, 250 kilo ağırlığında, şaha kalkmış aygır görünümünde olduğunu ve doğanın uyanışını temsil ettiğini söyledi.
11.09.2021 Kültür Sanat
Altan Elmas kimdir? Taksim Cami mihrap, mimber ve kürsü tasarımını yapan Altan Elmas kimdir?
Altan Elmas kimdir? Taksim Cami mihrap, mimber ve kürsü tasarımını yapan Altan Elmas kimdir? Taksim'e yapılan cami gündemde... Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Taksim Cami cuma namazının ardından açılışı gerçekleştirildi. Taksim'de bir cami yapılması süreci tarih boyuncu büyük bir mücadele halini aldı. Büyük mücadelelerin ardından Taksim Cami Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın girişimleri ile yapımı tamamlandı. Özellikle Taksim Cami inşaatı hayali ailesinden miras kalan ve maliyetleri kaşılama sözü veren Altan Elmas, mihrap, mimber ve kürsü tasarımını gerçekleştirdi. Peki, Altan Elmas kimdir? İşte Altan Elmas hakkında merak edilenler...
28.05.2021 Gündem
Taksim Camisi açılıyor! İşte Taksim Camii mimari özellikleri ve yapılış süreci!
Taksim Camisi açılıyor! İşte Taksim Camii mimari özellikleri ve yapılış süreci! Taksim'de temeli 4 yıl önce atılan Taksim Camii cuma namazının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacak. Aynı anda 2 bin 250 kişinin ibadet edebileceği cami, mühendislik açısından birçok yeni özelliği barındırıyor. Taksim Cami'sinde Türkiye'de ve dünyada sayılı uygulamalardan olan Top-Down yöntemi kullanıldı. Cami, Taksim Meydanı'nın sembollerinden biri olacak. Cami, aynı zamanda Aya Triada Rum Ortodoks Kilisesi ve Taksim Maksemiyle de Taksim Meydanı'nda ayrı bir bütünlük oluşturdu. İşte Taksim Cami özellikleri ile ilgili tüm detaylar...
28.05.2021 Gündem
Taksim'de bugün açılacak cami birçok yeniliği barındırıyor
Taksim'de bugün açılacak cami birçok yeniliği barındırıyor Taksim'de temeli 4 yıl önce atılan, 2 bin 250 kişinin aynı anda ibadet edebileceği caminin resmi açılışı bugün yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle yapılacak olan açılış töreni, cuma namazının ardından gerçekleştirilecek.
27.05.2021 Gündem
Mehmet Sinan Tara kimdir? Mehmet Sinan Tara kaç yaşında, ailesi ve biyografisi…
Mehmet Sinan Tara kimdir? Mehmet Sinan Tara kaç yaşında, ailesi ve biyografisi… Gelir İdaresi Başkanlığı 2019 yılına ilişkin vergi rekortmentleri listesini açıkladı. Türkiye'nin 2019 gelir vergisi rekortmeni isminin açıklanmasını istemedi, 2. sırada 70 milyon 510 bin 854 liralık vergiyle Mehmet Sinan Tara yer aldı. Türkiye'nin 2019 yılı kurumlar vergisi rekortmeni 11 milyar 51 milyon 920 bin 642 lira vergi tahakkuk ettirilen Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası oldu. Peki, Mehmet Sinan Tara kimdir? Mehmet Sinan Tara kaç yaşında, ailesi ve biyografisi…
20.01.2021 Gündem
Türkiye'nin 2019 yılı vergi rekortmenleri belli oldu
Türkiye'nin 2019 yılı vergi rekortmenleri belli oldu Türkiye'nin 2019 yılı gelir ve kurumlar vergisi rekortmenleri belli oldu.
20.01.2021 Ekonomi
İstanbul'da kritik gelişme! Sağlık Bakanlığı resmen duyurdu...
İstanbul'da kritik gelişme! Sağlık Bakanlığı resmen duyurdu... Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı risk haritasında yeni tedbirlerin açıklandığı Kasım ayı sonunda adeta kırmızı alarm veren İstanbul’da kritik gelişme resmen açıklandı. Bakanlığın Hayat Eve Sığar (HES) uygulaması üzerinden yayınlanan koronavirüs risk haritasında sahil, işlek caddeler, siteler bölgesi ve yeşil alanlar dahil olmak üzere tüm bölgelerde yeni bir durum söz konusu. İşte 2 aya yakın zamandır devam eden kısıtlamaların ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve HES uygulaması ile Bakanlığın açıkladığı kritik koronavirüs risk haritası ve İstanbul’daki değişim...
13.01.2021 Gündem
Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç taburcu edildi
Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç taburcu edildi Amerikan Hastanesi Genel Müdürlüğü'nce, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç'un hastaneden taburcu edildiği bildirildi.
24.10.2020 Gündem
Rahmi Koç corona virüse yakalandı
Rahmi Koç corona virüse yakalandı Koç Holding A.Ş. Şeref Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi Rahmi Koç corona virüse yakalandı. Hastaneden açıklama yapıldı.
17.10.2020 Gündem
'Şimdilik sabrediyorum sonra onunla görüşeceğiz'
'Şimdilik sabrediyorum sonra onunla görüşeceğiz' Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş, Sırbistan maçı öncesi İrfan Can Kahveci konusuna değindi.
13.10.2020 Futbol
Beşiktaş sevdalıları Kanal D ekranında buluştu!
Beşiktaş sevdalıları Kanal D ekranında buluştu! Beşiktaş'ın “Bırakmam Seni” bağış kampanyasına destek gecesi 9 Ağustos Pazar akşamı Kanal D’de yayınlandı. Dört saat süren yayında 156 bin adet SMS ve 80 Milyon TL değerinde 385 bin adet Hatıra Tişört bağışı yapıldı.
10.08.2020 Futbol
Beşiktaş Bırakmam Seni kampanyasında ne kadar para toplandı? Beşiktaş Bırakmam Seni kampanyasında Spacex sürprizi!
Beşiktaş Bırakmam Seni kampanyasında ne kadar para toplandı? Beşiktaş Bırakmam Seni kampanyasında Spacex sürprizi! Beşiktaş Kulübü, "Bırakmam Seni" kampanyası kapsamında Vodafone Park'ta "Ödül Senin" gecesi düzenledi. Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) ile Beşiktaş Kulübü'nün organize ettiği, Yılmaz Erdoğan ile Damla Uğurtürk'ün sunduğu ve Kanal D ekranlarından canlı yayınlanan gecede Beşiktaşlı olan olmayan herkes destek verdi. Gecede Elon Musk'a ait SpaceX şirketinde çalışan 10 Türk Mühendis de bağışta bulundu. Peki, Beşiktaş Bırakmam Seni kampanyasında ne kadar para toplandı? İşte Beşiktaş Bırakmam Seni kampanyası bağış miktarı...
10.08.2020 Gündem
Beşiktaş'a destek gecesinde 80 milyon TL'yi aşan bağış!
Beşiktaş'a destek gecesinde 80 milyon TL'yi aşan bağış! Beşiktaş’ta ‘Bırakmam Seni’ bağış kampanyasına destek gecesi düzenlendi. Vodafone Park’ta Beşiktaşlı ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan’ın sunuculuğunda gerçekleşen organizasyon Kanal D'de yayınlandı. Organizasyonda Beşiktaş için 80 milyon TL, 360 bin tişört ve 156 bin SMS destek toplandı.
10.08.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Rahmi Koç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rahmi koç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.